Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım
Spor da var çok güzel ben ce

Bu hafta tartida ne gorucem çok merak ediyorum

İnşallah eksi görürsün Canım
Aynen bende çok merak ediyorum

Harpy diyetkolik idare eder ama diyet arkadaşım diye bir site var uygulaması yok onun o daha iyi kalori hesabı ne kadar kilo vericegini falan hesaplama da uygulama olmadığı için usendim ben onu kullanmaya

Merhaba kızlar şöyle bir yazılanlari okudum.. bu haftasonu sadece menü yazabileceğiniz kayınvalidem kere geldik sehirdisinda ordayız bu haftasonu çok fırsatım olmuyor...

Bugünkü menüm

Sabah (12:00) haftasonu geç kalkiyoruz

1 dilim ekmek
2 yk kıymalı yumurta
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 tk acı sos ev yapimi

Ara( 15:00)
1/2 yk yulaf ezmesi
2 yk ev yoğurdu

Akşam ( 18:00)

1 adet közlenmiş patlıcanlı karnıyarık
1/4 kase bamya çorbası
Bol söğüş yeşillik

Yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt içeceğim
Spor 20 dk normal yuruyus..dediğim gibi büyük ziyaretleri yaptihimiz için rutinimi uygulayamiyorum

Su: 2 lt civarı
Yulafın geldi İnşallah haftaya menume bolnbol ekleyecegim

bide yarın izin istiyorum eşimin köyüne amaçlarına kahvaltıya gidecek ve köy başlaması sobada patates falan yapacaklar.. aşırıya kaçmadan yiyeceğim soz..haftaicide telafi edecegim

İnsAllah canım ya :)

Anladım canım doğru söylüyorsun ama prk doymuyorum ya kahvaltıda ekmek yenmeyince :) akşam bi bardak daha süt içtim yemekten sonra canım menüyü yazmistim eklemeyi unuttum

Afiyet olsun canım
Spor da var çok güzel ben ce

İnşallah eksi görürsün Canım
Aynen bende çok merak ediyorum

Saol canım :)

Evet doğru görüyorsunuz bu saatte ayaktayım uykum kaçtı yaaaa Of bi sıkıntı var bende ölücem.Motivasyonumu da kaybettim hükümsüzdür :)
Ay yani şaka bi yana şu hastalıklar yüzünden toparlayamadım bi türlü ama bu hafta aldığımı vereyim en azından diyorum bide o kadar yavaşladıki kilo vermem bi bıkkınlık geldi bana yine
Salı bi kan tahlili yaptırayıp bi diyetisyen buldum cuma için randevu aldım bide ona görüneyim ne dicek bakalım belki yükselirim yeniden kilo vermem hızlanır listeyi paylaşırım sizle de :)

Kahvaltı dışında ki öğünler çok yetersiz ve besleyiciliği düşük olmuş. En azından öğleye karbonhidrat kaynağı ve akşam yemeğine de protein ekleyebilirsin.

Menü
Sabah: 1 elma
1 bardak süt
1 yk chia/ 1 yk yulaf
Biraz tarçın

Öğle
Avokadolu, tavuklu ve yeşillikli sandviç
1 kutu sade activia

Ara:
1 diyet bar ve sütlü kahve

Akşam:
6 yk kabak yemeği, biraz yoğurt ve salata
Su: 3.5l
Spor: yapamadım ama çok gezdim (10 km yürümüşüm)

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda Toparlarsın tekrar kilo vermeler başlar.

Ben de bu saate kadar uyuyamadım kızım çok hasta ateşi var onla uğraşıp duruyorum
İyi olsun da uykusuz kalayım 6.5 yaşında inşallah çabuk iyileşir

Günaydın kızlar dün herkes geç yatmış :) benim de yatmam 3ü buldu

Fitwell diye bir uygulama var herşeyin gram kase tane olarak kalorisi var tavsiye ederim ben çok memnunun

İndirdim canım organik tam buğday ekmeği var mı diye baktım varmış :) teşekkür ederim.

Canım bugün bi yazı okuldum: motivasyon düşmesi, uykusuzluk, kilo verememe, halsizlik, saç dökülmesi vs vs.. Bunlar hep protein eksikliği belirtisiymiş. Bi menülerine bak bakalım yeterli protein alıyor musun ben de şimdi son bi kaç gününü bulmaya çalışayım..

Kız sen hiç menü paylaşmamışsın ya bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…