Bugün neler yedim :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 kaşık biberli kıyma kavurma
1 bardak süt (1 çay kaşığı bal)
Öğle
1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlama
Akşam
1.5 kase çorba
Su 2 lt
Egzersiz
20 sn plank
20 squat
50 ip atlama
Bu hafta tartida ne gorucem çok merak ediyorum
Bende diyetkolikte hesapliyorum
Inşallah canım şöyle bi 500 gr gitse fena olmaz evde yürüyüş yapıyım ben biraz
Burda site adı verebiliyomuyuzO nasıl canım memnun musun ben bazı şeyleri bulamıyorum ve genelde gr olarak veriyor ekmeği bile ;(
Leslie yap canım eğlencelide :)
Fitwell diye bir uygulama var herşeyin gram kase tane olarak kalorisi var tavsiye ederim ben çok memnununO nasıl canım memnun musun ben bazı şeyleri bulamıyorum ve genelde gr olarak veriyor ekmeği bile ;(
Leslie yap canım eğlencelide :)
canım bir çok arkadaş yazmış ,sana tavsiyelerde bulunmuş.Ben de başlarda daha farklı besleniyordum ama zamanla küçük değişiklikler yaptım arkadaşların önerisiyleGerçi hala saçma sapan davrandığım oluyor
Sanki 20.00de yediğin çerez biraz geç saatte olmuş yoksa gerekli besinler ama saati yanlış.Diğer arkadaşlar da yorum yazmışlardır.
Canım ben içmiyorum ama zararı yokmuş ben sütü azalır ve de kafein çocuğa da geçer diye bırakmıştım ama öyle zararı yokmuş ama nedense bir daha da içmedim,genelde rezene içiyorum yatmadan önce.
Hoş geldin canım bende 2 ay önce o kilolardaydım ama verdim sende verirsin,aramıza katıldın ya ilk adımı attın bile
slm canım benimdeki de 6.5 olacak neredeyse(5 gün var) Emziren anneler çoğuldu bu gurupta
Çok geçmiş olsun canım portakal sık bol bol ben o şekilde hiç grip mrip olmamıştım o dönemde.Kivi ye bol C vitamini
Afiyet olsun canım,ama nacizane tavsiyem 2 dilimi teke düşür onun yerine yumurtayı sok devreye ama tabi sen daha iyi bilirsin.Hatta ben artık ekmeği hiç yemiyorum kahvaltıda patates ve yeşillik desteğiyle de doyuyorum.hem hiç aç kalmıyorsun. Sütü de heralde başka öğüne kaydırırdım diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek.Akşam da bana az geldi,doydunmu onunla zaten öğlende karnabahar yemişsin o da çok hafif. Sporda başlamışsın çok güzel
Ya ne deyim kaptanım onlar da uğraşıyorlar verebilmek için çaba içerisindeler,insanın zaten canı sıkılıyordur tartıda artıları görünceEmpati yapmak istedim
Afiyet olsun canım
Spor da var çok güzel ben ce
İnşallah eksi görürsün Canım
Aynen bende çok merak ediyorum
Kahvaltı dışında ki öğünler çok yetersiz ve besleyiciliği düşük olmuş. En azından öğleye karbonhidrat kaynağı ve akşam yemeğine de protein ekleyebilirsin.Bugün neler yedim :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 kaşık biberli kıyma kavurma
1 bardak süt (1 çay kaşığı bal)
Öğle
1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlama
Akşam
1.5 kase çorba
Su 2 lt
Egzersiz
20 sn plank
20 squat
50 ip atlama
doğru görüyorsunuz bu saatte ayaktayım uykum kaçtı yaaaa Of bi sıkıntı var bende ölücem.Motivasyonumu da kaybettim hükümsüzdür :)
Ay yani şaka bi yana şu hastalıklar yüzünden toparlayamadım bi türlü ama bu hafta aldığımı vereyim en azından diyorum bide o kadar yavaşladıki kilo vermem bi bıkkınlık geldi bana yine
Salı bi kan tahlili yaptırayıp bi diyetisyen buldum cuma için randevu aldım bide ona görüneyim ne dicek bakalım belki yükselirim yeniden kilo vermem hızlanır listeyi paylaşırım sizle de :)
Kahvaltı dışında ki öğünler çok yetersiz ve besleyiciliği düşük olmuş. En azından öğleye karbonhidrat kaynağı ve akşam yemeğine de protein ekleyebilirsin.
Fitwell diye bir uygulama var herşeyin gram kase tane olarak kalorisi var tavsiye ederim ben çok memnunun
Evet doğru görüyorsunuz bu saatte ayaktayım uykum kaçtı yaaaa Of bi sıkıntı var bende ölücem.Motivasyonumu da kaybettim hükümsüzdür :)
Ay yani şaka bi yana şu hastalıklar yüzünden toparlayamadım bi türlü ama bu hafta aldığımı vereyim en azından diyorum bide o kadar yavaşladıki kilo vermem bi bıkkınlık geldi bana yine
Salı bi kan tahlili yaptırayıp bi diyetisyen buldum cuma için randevu aldım bide ona görüneyim ne dicek bakalım belki yükselirim yeniden kilo vermem hızlanır listeyi paylaşırım sizle de :)
Buna da bakayım canım şimdi..Harpy diyetkolik idare eder ama diyet arkadaşım diye bir site var uygulaması yok onun o daha iyi kalori hesabı ne kadar kilo vericegini falan hesaplama da uygulama olmadığı için usendim ben onu kullanmaya
Evet doğru görüyorsunuz bu saatte ayaktayım uykum kaçtı yaaaa Of bi sıkıntı var bende ölücem.Motivasyonumu da kaybettim hükümsüzdür :)
Bak canım bende ona basliycam tekrarBuna da bakayım canım şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?