Teşekkür ederimvalla rahatladım siz böyle diyince.. Haftaiçi telafi edeceğim..
Tammdır.. İçeyimÜzülme canım arada olur öyle, sen kendini aç bırakma yatmadan bi süt iç bari metabolizman yavaşlamasın..
Çok geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah birden hava soğudu döküldük vallaÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda Toparlarsın tekrar kilo vermeler başlar.
Ben de bu saate kadar uyuyamadım kızım çok hasta ateşi var onla uğraşıp duruyorum
İyi olsun da uykusuz kalayım 6.5 yaşında inşallah çabuk iyileşir
Öyle mi bende depresyon Halide var yaa bıkkın yorgun her fırsatta yatış var niye böyle oldu anlamadım zaten çok düzensiz yiyorum protein de yeteri kadar almıyorımdur belki ne bileyim salı Dr a gitcem bakalım ne dicek. hayırdır sen niye geç yattınGünaydın kızlar dün herkes geç yatmış :) benim de yatmam 3ü buldu
İndirdim canım organik tam buğday ekmeği var mı diye baktım varmış :) teşekkür ederim.
Canım bugün bi yazı okuldum: motivasyon düşmesi, uykusuzluk, kilo verememe, halsizlik, saç dökülmesi vs vs.. Bunlar hep protein eksikliği belirtisiymiş. Bi menülerine bak bakalım yeterli protein alıyor musun ben de şimdi son bi kaç gününü bulmaya çalışayım..
Evet ben bu hafta bitik ölük bi insan müsveddesiydim.biraz bugün kendime gelmeye başladım regl de oldum belki oda rahatlattı beniKız sen hiç menü paylaşmamışsın ya bu hafta
Acaba bana neler dedin canım:) ne dediysen kabul hakettimo zor günler bitmez. Sen yoluna devam et.
bencede
süper. Afiyet olsun
mantılar için mekik bekliyorum. Sezeryan olduysan yerine başka spor yap. 750 mekik borçlandın bana.
harika. Menülerin düzeldi
zamanla alışırsın
çok değişik. Yapacak yorum bulamıyorum
sabah akşam az öğle çok olmuş. Ama güzel. İlk günler için iyi
afiyet olsun
hoşgeldin canım
notlar alındı
eyvah akşam akşam yemeseydin. Sabah kahvaltın çol iyi olsun. Öğle biraz daha azalt. Akşam iyice hafif olsun.
harika
mantılardan 750 mekik borçlandın bana
kas erimesi önemli bir sorun tabi
harika yorum. Bu işi biliyorsun
beğendim
ben tüketmemiştim. Tadı kötü ya. Nasıl içiyorsunuz onu
harika yorumlar.
Biraz yemekler fazla olmuş sanki 1 tabak..
Yürüyüşü artırmalısın, en az 5-6 bin yapmaya çalış..
afiyet olsun canım
Afiyet olsun bacım bol eksili gunler dilerim
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş herşey
inşallahHosbulduk yarın daha iyi olacak insallah
benim menümü de yorumlar mısın?Canım herkes bişeyler yazmış ben de fikrimi yazayım umarım seni demotive etmiyoruzdur.. arkidişlere katılmakla birlikte, menünde hiç süt ürünü yokkalsiyum çok önemli kadınlar için.. ayrıca menüne farklı farklı faydalı yağlardan eklemelisin ama bunların miktarları da önemli. Mesela bir bütün avokado yiyeceğine biraz fındık ceviz z yağı zeytin badem vs den azar azar tüketsen öok dha iyi olur.
ödül için erken olmuşTeşekkür ediyorum tatlım
Evet o kadar ancak vardı
Bugün Cuma kendime ödül olarak verdim 20 öğununu inş veririm
vay canına ne çokmuşCanim 1 adet pastane pogacasi 500-600 kalori civari.
hoşgeldin. Emzirme dönemi atıştırmalıklarını hepimiz yaptık maalesef. Geçmiş olsun. Neyin var?Merhaba kızlar :) ben geldim ama pek hoş gelmedim burdan 40 li kilolarda ayrılmıştım o zamanlar 70 lerden inmiştim bu kiloya ancak hamilelik ve emzirme döneminde abartısız süt olsun diye atistirmaliklar ve bazı sağlık sorunları nedeniyle eski halime döndümşuan 75 kiloyum.. Tekrar araniza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi
fit annelere bir yenisi daha eklenecek desene
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):---
Mesleginiz:evhanimi
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 3.5 yaş ve 5.5 aylık
Yaşadığınız şehir:konya
Boyunuz :1.58
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :hamilelik emzirme ve bazı sağlık nedenleri ile
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Tekrar 36 38 beden giymek ve özgüvenimi kazanmak istiyorum git bir anne olmak ve yeniden yapabildiğimi herkese kanıtlamak istiyorumDaha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet katıldım.
zaten hep bebişlere yaptıklarımızı yiyerek kilo alıyoruz. Bu işe kökten bi çare bulmak lazım@tuzsuz_ruh sutburgeri dedesi bebise almış ona yedirmis gibi yapıp kendim yedim malesefbu sabah kahvaltimi güzel yaptım
bakma sen o hesaplamalara. Hızla verilen hızla geri alınır unutmaAynen 6 kilo nasıl vercem ben 6 kilo bilmiyorum :/
iki çocuk ilk önce zor oluyor. Büyüdüler mi kolay oluyor. Sabretmek lazımİyiler canım oğlum kardeşini kıskanıyor bolca onunla uğraşıyorum.. Bir yandan da minnak kızım çok ağlıyor durmuyor öyle geçiyor günlerimevet baya aldırdı
ne çorbası içtin. Spora da başlanmış. Maşallah. Menün kaç kalori acaba? Gözüme az geldi. İşi bildiğin belli oluyorBugün neler yedim :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 kaşık biberli kıyma kavurma
1 bardak süt (1 çay kaşığı bal)
Öğle
1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlama
Akşam
1.5 kase çorba
Su 2 lt
Egzersiz
20 sn plank
20 squat
50 ip atlama
vay hemde tarçınlı. Afiyet olsun.Bugün yemedim canım normalde meyve yiyorum yatmadan 1 bardak süt icicem zaten tarcinli
evet. Emziren anneler burada çoğaldı ne güzel. Rezene güzel mi? Ben onu da içemiyorum. Hangi saatte içiyorsun rezeneyi?canım bir çok arkadaş yazmış ,sana tavsiyelerde bulunmuş.Ben de başlarda daha farklı besleniyordum ama zamanla küçük değişiklikler yaptım arkadaşların önerisiyleGerçi hala saçma sapan davrandığım oluyor
Sanki 20.00de yediğin çerez biraz geç saatte olmuş yoksa gerekli besinler ama saati yanlış.Diğer arkadaşlar da yorum yazmışlardır.
Canım ben içmiyorum ama zararı yokmuş ben sütü azalır ve de kafein çocuğa da geçer diye bırakmıştım ama öyle zararı yokmuş ama nedense bir daha da içmedim,genelde rezene içiyorum yatmadan önce.
Hoş geldin canım bende 2 ay önce o kilolardaydım ama verdim sende verirsin,aramıza katıldın ya ilk adımı attın bile
slm canım benimdeki de 6.5 olacak neredeyse(5 gün var) Emziren anneler çoğuldu bu gurupta
dışarıda yemek ne zor. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor. Karışık bir menü olmuş. Nasıl yorumlasam bilemedim. Ama herşeyden var. afiyet olsunSelam canlarım iyi akşamlar
Menüm
1.5 yumurtadan omlet( eşim yaptı 4 kişiyiz 2si çocuk 7 yumurta kırmış yawailece yumurtacı olunca )
2 dlm otb ekmeğinden tost (kaşarlı)
10 ince dilim sucuk
Yarım greyfurt
(Burası zaten 500kalori falan ediyor)
Öğlen
Dışardaydık eşim garip bir yere oturmuş salata bardan bişeyler alayım dedim salata barda yeşil bişey yoktu resmen insan yalandan bi göbek roka bişey koyar yaa
1 yk buğday salatası
1 yk nohut salatası
1 yk mantar salatası
Az mercimek çorbası
Büyük bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
2 bitter
Akşam
5 yk etli yeşil fasülye
Yarım kase yoğurt
Salata
Ara 10 fındık
1 sütlü kahve
3000 adım
çabalıyorlar özellikle deryaÇok geçmiş olsun canım portakal sık bol bol ben o şekilde hiç grip mrip olmamıştım o dönemde.Kivi ye bol C vitamini
Afiyet olsun canım,ama nacizane tavsiyem 2 dilimi teke düşür onun yerine yumurtayı sok devreye ama tabi sen daha iyi bilirsin.Hatta ben artık ekmeği hiç yemiyorum kahvaltıda patates ve yeşillik desteğiyle de doyuyorum.hem hiç aç kalmıyorsun. Sütü de heralde başka öğüne kaydırırdım diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek.Akşam da bana az geldi,doydunmu onunla zaten öğlende karnabahar yemişsin o da çok hafif. Sporda başlamışsın çok güzel
Ya ne deyim kaptanım onlar da uğraşıyorlar verebilmek için çaba içerisindeler,insanın zaten canı sıkılıyordur tartıda artıları görünceEmpati yapmak istedim
ben yemekten sonra yerdim hep meyveleri. Meğer sonra yemek daha faydalıymışSabah dışında baya güzel ama sabahı görünce benama oluyor hafta sonları böyle dimi Bende yarından korkuyorum valla.Bide canım aklında olsun meyve yiyeceksen 1.5- 2 saat sonra ye yemekten.Yediğimiz yağlar meyveyle daha kolay emiliyormuş.Bende greyfurt aldım bu hafta yiyecem inşallah
oh oh sporlar da yapılmış. Maşallah. Kaçamak da yok. Kuruyemişi daha erken yemelisin. Çayların hepsini akşam mı içtin?Bugün ne yedim
SABAH
1haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Ince dilim kaşar
3 yeşil zeytin 3 dilim sucuk
1 tatlı kaşığı tuzsuz lor
Domates salatalık
ARA
Yoğurt
ÖĞLE
Kapuska 1 tabak
ARA
Elma
AKSAM
Kuru bamya yemeği 2 kaşık
Kapuska 1 tabak
4 kaşık Yoğurtlu kabak salatası
Bir avuç kuruyemiş (çiğ badem leblebi üzüm )
2 lt su
3 4 bardak (kupa)şekersiz çay
1 bardak rezene
Spor
IP atlama 50 yatmadan gene atlarim
diyet arkadaşıma bende girmiştim bir ara. Burası daha iyi.
pasta, poğaça.. ve spor yok mu? Olmamış menü. Rezeneye başlatacaksın beni bu gidişle.Bugünkü menüm
10.00 : 3 dolu y.k yoğurt, 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu , yarım portakal, az zerdeçal ve tarçın (meyveli yoğut yaptım)
12.00 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , 2 y.k biberli lor , marul+maydanoz
15.00 : ince dilim ev yapımı pasta , 2 ceviz , 10 badem
17.00 : 1 küçük patatesli acılı poğaça (ev poğaçası)
18.30 : 1.5 kepçe kıymalı y. mercimek, 2 y.k hindili bulgur pilavı
19.00 : 1 bardak rezene
Su 2.5 bulur yatana kadar hiç canım su istemiyor.spor yok maalesef
keşke dayansaydın. Sende de vicdan azabı oluyor mu? Kapuskaya da başlayacağım. Yiyesim geldiBen menünü beğendim bakalım kızlar ne diyecek.Bak keşke bende sen gibi yapsaydım elma falan yeseydim ama dayanamadım pastayı gömdüm hasta olucam herhalde, başladı bende şeker manyaklığı,öğlende ne güzel kapuska yemişsin mis gibi valla.Afiyet olsun ,bol bol süt olsun canım benim
çok beğendim. Her şeyden var. Kararında yemişsin.Menum
Sabah 12
1 yumurta 5 zeytin
1parça peynir
Bol salata
açık şekersiz çay
15
1 çay bardağı sut
İki ceviz
Akşam 17 00
1 kase çorba
İki yemek kaşığı haşlama et
1 koz biber
Soğan sumaklı
1 kıl biber acı iki bardak ayran
ara
Bol limonlu açık çay
Su iki litre
Spor 5000 adim yürüyüş
bendde yapayım kalori sayımıSaol canım severim ben sebze yemeklerini bugün tatlı yemedim ama ara larda elma yoğurt leblebi falan yiyince hiç aramadim tatliyi
Sen kalori hesapliyomusun yapmıyosan yap mutlaka dizginliyo insanı
bendeeeeBu hafta tartida ne gorucem çok merak ediyorum
diyetkolit iyi. Ben de kullandım bir araO nasıl canım memnun musun ben bazı şeyleri bulamıyorum ve genelde gr olarak veriyor ekmeği bile ;(
Leslie yap canım eğlencelide :)
diyet arkadaşım da güzel. Ama kendi kendine yazıp çıkıyorsun. Konuşacak kimse yok. Sıkıcı.Harpy diyetkolik idare eder ama diyet arkadaşım diye bir site var uygulaması yok onun o daha iyi kalori hesabı ne kadar kilo vericegini falan hesaplama da uygulama olmadığı için usendim ben onu kullanmaya
bu uygulamaya bakayım. Hiç duymamıştımFitwell diye bir uygulama var herşeyin gram kase tane olarak kalorisi var tavsiye ederim ben çok memnunun
güzel menüMerhaba kızlar şöyle bir yazılanlari okudum.. bu haftasonu sadece menü yazabileceğiniz kayınvalidem kere geldik sehirdisinda ordayız bu haftasonu çok fırsatım olmuyor...
Bugünkü menüm
Sabah (12:00) haftasonu geç kalkiyoruz
1 dilim ekmek
2 yk kıymalı yumurta
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 tk acı sos ev yapimi
Ara( 15:00)
1/2 yk yulaf ezmesi
2 yk ev yoğurdu
Akşam ( 18:00)
1 adet közlenmiş patlıcanlı karnıyarık
1/4 kase bamya çorbası
Bol söğüş yeşillik
Yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt içeceğim
Spor 20 dk normal yuruyus..dediğim gibi büyük ziyaretleri yaptihimiz için rutinimi uygulayamiyorum
Su: 2 lt civarı
Yulafın geldi İnşallah haftaya menume bolnbol ekleyecegim
bide yarın izin istiyorum eşimin köyüne amaçlarına kahvaltıya gidecek ve köy başlaması sobada patates falan yapacaklar.. aşırıya kaçmadan yiyeceğim soz..haftaicide telafi edecegim
güzel haberlerini bekliyoruz. Demotivasyonu kov motivasyonu çağır.Evet doğru görüyorsunuz bu saatte ayaktayım uykum kaçtı yaaaa Of bi sıkıntı var bende ölücem.Motivasyonumu da kaybettim hükümsüzdür :)
Ay yani şaka bi yana şu hastalıklar yüzünden toparlayamadım bi türlü ama bu hafta aldığımı vereyim en azından diyorum bide o kadar yavaşladıki kilo vermem bi bıkkınlık geldi bana yine
Salı bi kan tahlili yaptırayıp bi diyetisyen buldum cuma için randevu aldım bide ona görüneyim ne dicek bakalım belki yükselirim yeniden kilo vermem hızlanır listeyi paylaşırım sizle de :)
güzel yorumKahvaltı dışında ki öğünler çok yetersiz ve besleyiciliği düşük olmuş. En azından öğleye karbonhidrat kaynağı ve akşam yemeğine de protein ekleyebilirsin.
güzel ama doydunmu?Menü
Sabah: 1 elma
1 bardak süt
1 yk chia/ 1 yk yulaf
Biraz tarçın
Öğle
Avokadolu, tavuklu ve yeşillikli sandviç
1 kutu sade activia
Ara:
1 diyet bar ve sütlü kahve
Akşam:
6 yk kabak yemeği, biraz yoğurt ve salata
Su: 3.5l
Spor: yapamadım ama çok gezdim (10 km yürümüşüm)
geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda Toparlarsın tekrar kilo vermeler başlar.
Ben de bu saate kadar uyuyamadım kızım çok hasta ateşi var onla uğraşıp duruyorum
İyi olsun da uykusuz kalayım 6.5 yaşında inşallah çabuk iyileşir
protein eksikliğinden mi? Vücut herşeyi söylüyor bilmek lazımGünaydın kızlar dün herkes geç yatmış :) benim de yatmam 3ü buldu
İndirdim canım organik tam buğday ekmeği var mı diye baktım varmış :) teşekkür ederim.
Canım bugün bi yazı okuldum: motivasyon düşmesi, uykusuzluk, kilo verememe, halsizlik, saç dökülmesi vs vs.. Bunlar hep protein eksikliği belirtisiymiş. Bi menülerine bak bakalım yeterli protein alıyor musun ben de şimdi son bi kaç gününü bulmaya çalışayım..
afiyet olsun. Hergün yemiyorsun sonuçta. Ama dikkat et. Kilo almak kolay ama vermek çok zor.Merhaba kızlar.. Size dün yazmıştım bugün izin istiyorum diye ve yediklerimi yazacağım... Menü demiyorum çünkü menü olamaz
Sabah (12:00)
2 adet köy bazlaması
2 adet haşlama yumurta
3 küçük sobada fırınlanmış patates
1 tk vişne reçeli
1 yk pişmiş sucuk
1 tk tereyağı
Hayal edin köydesiniz soba yanıyor dışarıda lapa lapa kar var sıcacık bazlamalar.. Sobanın fırınından yeni çıkmış patatesler köy yumurtası.beni anlayacağınızı umuyorum.. .Yatana kadar hiç bişey yemeyeceğim.. Çünkü baya tokum...
Spor:yarım saat kar topu oynadık
Su: 2lt
Haftaiçi bunun acısını çıkaracağım söz
afiyet olsun. GüzelSabah
2 dilim ekmek
Az sucuklu yumurta
2 dilim peynir
3 tane zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu lahana kavurma
Ara
4 tane kestane
Akşam
1 tabak türlü
1 tabak ispanak
1 bardak tarçınlı süt
Su 2lt
30 sn plank
30 squat
10 mekik
3000 adım
kaç kalori acaba? Az olmuş. Emzirmiyor musun?Meraba kızlar ben biraz geç menu yazıyorum kusura bakmayın
Misafirim vardı
Menum
13.00
Beş zeytin
1 parça keçi peynirli
Biraz lor
Bir kaşık yoğurt
1 sivri biber maydanoz domates
Ara 16
Bir elma iki ceviz
Akşam 18.00
Bir tabak yoğurtlu sarmısakli pulbiber yağli semiz otu
Akşam yemek çoktu misafirim vardı ve ben yemedim :))
Su uç litreyi geçer uyuyana kadar
Ve limonlu tarçinli çay
Spor yok
var canım.Yarin tartı varmı
Kahvaltı yapmadan bildireyim
Güzel kızlar
menü güzel. Oturmamak aslında faydalı. Yattığın yeri beğeniyorsunSelam kızlar
Menüm
Sabah
Omlet 1.5 yumurtadan
Domates yemeye çalıştım ama olmadı
1 dlm otb ekmek
5 zeytin
Öğlen
Starbucksda tahıllı ekmekden veggi sandviç
Küçük latte
Akşam
Balık
Salata
2 yk Pancar salatası
1 dlm otb ekmeği
Ara sütlü kahve 10 fındık
Su ne kadar içtim bilmiyorum
4000 adım ve şimdi size yazmaya geldiğimde farkettim ki bugün hiç oturmamışım
2 yeşil 1 form
boşver hayal etme. Fit olsan salına salına gezsen. İstediiin giysiyi giysen. Sen bunu hayal et bacımA
Afiyet olsun canım hayal ettim çok güzelmiş:))
İnşallah hafta içinde zorlanmadan duzenli beslenirsin tatım
insan çocuk yiyince ne seviniyor ama. Sağlık olsun.Evet zor ama inşallah başaracağız sağlıklı bir şekilde Canım
Hoşbuldum teşekkür ediyorum
Sağolun Canım
Evet bende dengelemek istiyorum kas erimeden yağlar erir inşallah:))
Teşekkür ediyorum tatlım
Evet bende yeşil çay hiç içemiyorum
Evet ben kaçamak yapmadım ama çok zorlandım
Evde bir suru yemek yaptım
Ama en çok anne keki kızımla beraber yaptık onu tatmadığım en zor olandı
Kızım hastaydı ne istersen beraber yapalim eğer yersen dedim kek dedi :))))bir dilim yedi çok şükür
Menün diyet için hoş olmasa da çok lezzetli görünüyor :) afiyet olsun kilo olmaz onlar organik
ee başka bişey yemedin mi? Sabahla günü bitirdiysen yine iyi.Merhaba kızlar.. Size dün yazmıştım bugün izin istiyorum diye ve yediklerimi yazacağım... Menü demiyorum çünkü menü olamaz
Sabah (12:00)
2 adet köy bazlaması
2 adet haşlama yumurta
3 küçük sobada fırınlanmış patates
1 tk vişne reçeli
1 yk pişmiş sucuk
1 tk tereyağı
Hayal edin köydesiniz soba yanıyor dışarıda lapa lapa kar var sıcacık bazlamalar.. Sobanın fırınından yeni çıkmış patatesler köy yumurtası.beni anlayacağınızı umuyorum.. .Yatana kadar hiç bişey yemeyeceğim.. Çünkü baya tokum...
Spor:yarım saat kar topu oynadık
Su: 2lt
Haftaiçi bunun acısını çıkaracağım söz
Teşekkür ederim inşallah canım
Çok geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah birden hava soğudu döküldük valla
Evet ben bu hafta bitik ölük bi insan müsveddesiydim.biraz bugün kendime gelmeye başladım regl de oldum belki oda rahatlattı beni
Kızlar ben bir türlü motive olamıyorum ya diyet işine
Sabah
2 dilim ekmek
Az sucuklu yumurta
2 dilim peynir
3 tane zeytin
Öğle
1 kase çorba
Ara
4 tane kestane
Akşam
1 tabak türlü
1 tabak ispanak
1 bardak tarçınlı süt
Su 2lt
30 sn plank
30 squat
10 mekik
3000 adım
inşallah
benim menümü de yorumlar mısın?
Sabah 11.30; 1pors.kıymalı yumurta, 3 lokma soğan mücveri, 4zeytin, 2çeri domates, 2d.ekmek, 1tatlı kaşığı bal
14.00 1portakal
Öğle 16.00; yarım açma
Akşam 19.00; balık, salata
Akşam 21.00; muz mandalina
Su 1lt
Spor 30dk yürüyüş
Yazınca anladımki saçma sapan menü olmuş
ödül için erken olmuş
vay canına ne çokmuş
hoşgeldin. Emzirme dönemi atıştırmalıklarını hepimiz yaptık maalesef. Geçmiş olsun. Neyin var?
zaten hep bebişlere yaptıklarımızı yiyerek kilo alıyoruz. Bu işe kökten bi çare bulmak lazım
bakma sen o hesaplamalara. Hızla verilen hızla geri alınır unutma
iki çocuk ilk önce zor oluyor. Büyüdüler mi kolay oluyor. Sabretmek lazım
ne çorbası içtin. Spora da başlanmış. Maşallah. Menün kaç kalori acaba? Gözüme az geldi. İşi bildiğin belli oluyor
vay hemde tarçınlı. Afiyet olsun.
evet. Emziren anneler burada çoğaldı ne güzel. Rezene güzel mi? Ben onu da içemiyorum. Hangi saatte içiyorsun rezeneyi?
dışarıda yemek ne zor. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor. Karışık bir menü olmuş. Nasıl yorumlasam bilemedim. Ama herşeyden var. afiyet olsun
çabalıyorlar özellikle derya
Menü yorumları harika seninde. Bu işi öğrendin. Tebrikler
ben yemekten sonra yerdim hep meyveleri. Meğer sonra yemek daha faydalıymış
oh oh sporlar da yapılmış. Maşallah. Kaçamak da yok. Kuruyemişi daha erken yemelisin. Çayların hepsini akşam mı içtin?
pasta, poğaça.. ve spor yok mu? Olmamış menü. Rezeneye başlatacaksın beni bu gidişle.
keşke dayansaydın. Sende de vicdan azabı oluyor mu? Kapuskaya da başlayacağım. Yiyesim geldi
çok beğendim. Her şeyden var. Kararında yemişsin.
bendde yapayım kalori sayımı
bendeeee
diyetkolit iyi. Ben de kullandım bir ara
diyet arkadaşım da güzel. Ama kendi kendine yazıp çıkıyorsun. Konuşacak kimse yok. Sıkıcı.
bu uygulamaya bakayım. Hiç duymamıştım
güzel menü
güzel haberlerini bekliyoruz. Demotivasyonu kov motivasyonu çağır.
güzel yorum
güzel ama doydunmu?
geçmiş olsun
protein eksikliğinden mi? Vücut herşeyi söylüyor bilmek lazım
afiyet olsun. Hergün yemiyorsun sonuçta. Ama dikkat et. Kilo almak kolay ama vermek çok zor.
afiyet olsun. Güzel
Harpy
Su diyeti derken gün boyu tarçınlı su içtim sadece. Yemek yedim normalde yediğim kadar.
kaç kalori acaba? Az olmuş. Emzirmiyor musun?
var canım.
menü güzel. Oturmamak aslında faydalı. Yattığın yeri beğeniyorsun
boşver hayal etme. Fit olsan salına salına gezsen. İstediiin giysiyi giysen. Sen bunu hayal et bacım
insan çocuk yiyince ne seviniyor ama. Sağlık olsun.
ee başka bişey yemedin mi? Sabahla günü bitirdiysen yine iyi.
Teşekkür ediyorum inşallah iyleşirde bir an önce evet okula gidip gelince illa kara dokunuyor:))
Geçmiş olsun canım evet regl de etkili olur bazen
İnşallah toparlarsın
Biraz azim istiyor ben ilk gunlerde oruçlu gibi his ediyordum ne yesem yazacağım diye uç hafta oldu hala çok zorlanıyorum biraz önce biraz tadına baktim yemediklerimin
Yeşillikle pek aram yok canım yaBen menünü beğendim canım öğlen özellikle.. belki öğlene biraz protein ekleyebilirdin ama bana genel olarak dengeli geldi. Menündeki tek eksik salata türü yeşillik falan. Her öğüne yeşillik eklemelisin 1 tk zyağı limon sirke vs.. hem doyurucu olur diğer kalorili şeylerden daha az yemeni sağlar hem de metabolizmanı hızlandırır.
inşallah
benim menümü de yorumlar mısın?
Sabah 11.30; 1pors.kıymalı yumurta, 3 lokma soğan mücveri, 4zeytin, 2çeri domates, 2d.ekmek, 1tatlı kaşığı bal
14.00 1portakal
Öğle 16.00; yarım açma
Su 1lt
Spor 30dk yürüyüş
ödül için erken olmuş
vay canına ne çokmuş
hoşgeldin. Emzirme dönemi atıştırmalıklarını hepimiz yaptık maalesef. Geçmiş olsun. Neyin var?
zaten hep bebişlere yaptıklarımızı yiyerek kilo alıyoruz. Bu işe kökten bi çare bulmak lazım
bakma sen o hesaplamalara. Hızla verilen hızla geri alınır unutma
iki çocuk ilk önce zor oluyor. Büyüdüler mi kolay oluyor. Sabretmek lazım
ne çorbası içtin. Spora da başlanmış. Maşallah. Menün kaç kalori acaba? Gözüme az geldi. İşi bildiğin belli oluyor
vay hemde tarçınlı. Afiyet olsun.
evet. Emziren anneler burada çoğaldı ne güzel. Rezene güzel mi? Ben onu da içemiyorum. Hangi saatte içiyorsun rezeneyi?
dışarıda yemek ne zor. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor. Karışık bir menü olmuş. Nasıl yorumlasam bilemedim. Ama herşeyden var. afiyet olsun
çabalıyorlar özellikle derya
Menü yorumları harika seninde. Bu işi öğrendin. Tebrikler
ben yemekten sonra yerdim hep meyveleri. Meğer sonra yemek daha faydalıymış
oh oh sporlar da yapılmış. Maşallah. Kaçamak da yok. Kuruyemişi daha erken yemelisin. Çayların hepsini akşam mı içtin?
pasta, poğaça.. ve spor yok mu? Olmamış menü. Rezeneye başlatacaksın beni bu gidişle.
keşke dayansaydın. Sende de vicdan azabı oluyor mu? Kapuskaya da başlayacağım. Yiyesim geldi
çok beğendim. Her şeyden var. Kararında yemişsin.
bendde yapayım kalori sayımı
bendeeee
diyetkolit iyi. Ben de kullandım bir ara
diyet arkadaşım da güzel. Ama kendi kendine yazıp çıkıyorsun. Konuşacak kimse yok. Sıkıcı.
bu uygulamaya bakayım. Hiç duymamıştım
güzel menü
güzel haberlerini bekliyoruz. Demotivasyonu kov motivasyonu çağır.
güzel yorum
güzel ama doydunmu?
geçmiş olsun
protein eksikliğinden mi? Vücut herşeyi söylüyor bilmek lazım
afiyet olsun. Hergün yemiyorsun sonuçta. Ama dikkat et. Kilo almak kolay ama vermek çok zor.
afiyet olsun. Güzel
Harpy
Su diyeti derken gün boyu tarçınlı su içtim sadece. Yemek yedim normalde yediğim kadar.
kaç kalori acaba? Az olmuş. Emzirmiyor musun?
var canım.
menü güzel. Oturmamak aslında faydalı. Yattığın yeri beğeniyorsun
boşver hayal etme. Fit olsan salına salına gezsen. İstediiin giysiyi giysen. Sen bunu hayal et bacım
insan çocuk yiyince ne seviniyor ama. Sağlık olsun.
ee başka bişey yemedin mi? Sabahla günü bitirdiysen yine iyi.
Pazar menüm
14.00 1portakal
Öğle 16.00; yarım açma
Su 1lt
Spor 30dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah birden hava soğudu döküldük valla
Teşekkür ediyorumçok beğendim. Her şeyden var. Kararında yemişsin.
Teşekkür ediyorum tatlımgeçmiş olsun
Bilmiyorum kaloriye hiç bakmıyorumkaç kalori acaba? Az olmuş. Emzirmiyor musun?
Sabah 1 dilim peyniri ya da yumurtayı çıkartman gerekiyor bence. Sanki fazla olmuş. Sebze yemeklerini de genelde 7-8 yk kaşığı veriyordu bana diyetisyenim.Sabah
2 dilim ekmek
Az sucuklu yumurta
2 dilim peynir
3 tane zeytin
Öğle
1 kase çorba
Ara
4 tane kestane
Akşam
1 tabak türlü
1 tabak ispanak
1 bardak tarçınlı süt
Su 2lt
30 sn plank
30 squat
10 mekik
3000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?