Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım benim menünü beğendim
afiyet olsun canım
canım gecemi yedin yumurtayı,açıktın heralde.Patlamış mısırda olmayaydı iyiymiş ama oluyor işte böyle

yani kaptanım hadi o yarım açmayı yedin yanında da faydalı birşeyler tüketsen iyi olurdu.Meyveler de güzel ama gece 9 da olmamış sanki.Sen zaten farkındasın menünün.Afiyet olsun biran evvel toparlaman dileğiyle esen kal
Ayrıca menülerimi beğenmene sevindim aslında burda sizden öğrendiğim şeyler hep.62 kiloya gelirsem sizin eserinz olacam resmen :))
Geçmiş olsun kaptanım Allah acil şifalar versin,hayırlı haberlerle çıkarsınız inşallah hastaneden.

Kızlar bugün sabah 64.6 çıktım cuma 64.9 dum. -300gr
DeryaOnDiet canım resmen direnç gösteriyor vücudun kilo vermeye.Altında yatan neden araştırılmalı.Moral bozmadan devam edeceksin bir taraftan da nedenini öğrenmelisin.Ama bende tiroit bezine baktırman gerektiğini düşünüyorum

Evet canım çok acıktım nedense

Dünkü menümü yazamadım kızlar misafirim vardı
12.00 : 2 y.k biberli lor ,1 h. yumurta , yarım hindi füme , 1.5 d. ekmek , 1 d. peynir, 1 t.k tere yağ
15.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu , yarım portakal
17.00 : 2 kere bitter
18.30 : 2 kepçe mantar çorbası , 2 y.k kereviz , 2 ince dilim peynirli börek
20.30 yarım dilim portakal soslu çikolatalı kek
su 2.5 anca içmişimdir.

Selam kızlar bugun 85.9 çıktım geçen Cuma 86.2
O kadar dikkat ediyorum kaçamak yok normal mıdır dun gece geç saate kırk dakika yurudum kızıma ilaç aldık eczaneden çok ısrar ettim ila yürüyerek gidelim diye eşime ama yaramamış sanki

iyi işte hayatım 2-3 günde 300gr gitmiş gayet güzel

Tiroid falan varmı canim
Aslinda bir sene kadar once baktirmistim hicbirsey yoktu. Anlamadim dukana baslayip 2 hafta sonra biraktigimdan mi oldu acaba. Eskiden de dukani birakinca kilo almistim ama bu kadar cok degil. Verdigimin yarisini filan geri almistim.

Yakında kan tahlillerine baktırdın mı canım? Acaba bir diyetisyen yardımı falan mı alsan bir ay.
Canim suanda yaptigim diyeti diyetisyen destegiyle yapiyorum. catering firmasiyla anlastim gecen hafta persembeden beri gunluk yedigim yemekler diyetisyen kontrolunde hazirlanip paketlenip geliyor bana. Gunluk 1300 kalori ve arti 2 sutlu kahve hakkim var. Ama buna baslayali cok olmadi umarim cumaya kadar bir faydasini gorruum.
Kan tahlili yaptirayim kesinlikle haklisin.

Canim tebriklerr.
Haklisin gidip baktirayim bizim ailede var zaten troid problemi. 1 sene kadar once birsey cikmamisti ama tekrar baktirayim.

Cuma’dan bugüne normal zaten olması gereken bu daha ne olsun ki birde yürüyüş etkilemiştir birden 40 dakika yürüyünce şişirebilir aynen devam

Aleykum selam .
Çok geçmiş olsun canım .
Aklın burda kalmasın..

Geçmiş olsun canım aman dikkat başladın değil mi ilaçlara.. dinlen bol bol..

Canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz

Çok sağol canım.
Evet başladım..

Selam kizlar.
Anlamakta gucluk cekiyorum. Cumadan bugune tam tamina 1100gr almisim.
Bugunku kilom: 69,7

Aleykum selam..
Neden böyle oldun ki sen?

Regl oldum bide emziriyorum sabah elim ayağım titriyodu açlıktan

Aman dikkattt..
Vakti vaktinde doyurucu yemek ye mutlaka..
Ara öğünleri de atlama..
Hem emziriyorsun sütün azalmasın, hem de aç bırakma kendini tansiyonun düşer Allah korusun..

Gayet güzel :)

Aleykum selam..
Ee 2 günde normal bu..
Hem akşam da geç saatte yürümüşsün, kasların şişmiş olabilir..

Sabah iyi, öğlen geçiştirme gibi olmuş.
Akşam börek ve kek hiç olmamışşş..
Sen iyisi bir 250 jumping jack yapıver :)

Bugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?

Afiyet olsun canim. Cikolatali kek icin saat biraz gec olmus. Ama eksi geldigine gore demekki metobolizman eritmiz ne guzel
Hafta sonunda tabiki daha zor oluyor biliyorum o yuzden biraz kh fazla geldi gozume ozellikle aksam saatleridne yediklerin. Ama sabah ki yediklerin ve ogleden sonra cok guzel olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…