Tiroid falan varmı canimSelam kizlar.
Anlamakta gucluk cekiyorum. Cumadan bugune tam tamina 1100gr almisim.
Bugunku kilom: 69,7
Yakında kan tahlillerine baktırdın mı canım? Acaba bir diyetisyen yardımı falan mı alsan bir ay.Selam kizlar.
afiyet olsun canım benim menünü beğendimMeraba kızlar ben biraz geç menu yazıyorum kusura bakmayın
Misafirim vardı
Menum
13.00
Beş zeytin
1 parça keçi peynirli
Biraz lor
Bir kaşık yoğurt
1 sivri biber maydanoz domates
Ara 16
Bir elma iki ceviz
Akşam 18.00
Bir tabak yoğurtlu sarmısakli pulbiber yağli semiz otu
Akşam yemek çoktu misafirim vardı ve ben yemedim :))
Su uç litreyi geçer uyuyana kadar
Ve limonlu tarçinli çay
Spor yok
afiyet olsun canımSelam kızlar
Menüm
Sabah
Omlet 1.5 yumurtadan
Domates yemeye çalıştım ama olmadı
1 dlm otb ekmek
5 zeytin
Öğlen
Starbucksda tahıllı ekmekden veggi sandviç
Küçük latte
Akşam
Balık
Salata
2 yk Pancar salatası
1 dlm otb ekmeği
Ara sütlü kahve 10 fındık
Su ne kadar içtim bilmiyorum
4000 adım ve şimdi size yazmaya geldiğimde farkettim ki bugün hiç oturmamışım
2 yeşil 1 form
canım gecemi yedin yumurtayı,açıktın heralde.Patlamış mısırda olmayaydı iyiymiş ama oluyor işte böyleMenü
KAHVALTI
domates biber sote (1 yk zeytinyagiyla)
1haslanmis yumurta
1 kaşık pekmez
1 adet yesil zeytin
Çeyrek dilim ekmek (bebisin elinde kaldı mecbur )
Şekersiz çay
1 kaşık lor
Ara
1 avuç patlamış mısır
ÖĞLE
MERCİMEK ÇORBASI 3 kepçe
Ara
Rezene yanına biraz leblebi üzüm
Aksam
Kapuska 1 kase
Yoğurt 1 kase
Ara
Haşlanmış yumurta
SPOR
20 MEKIK
2000 ADIM
yani kaptanım hadi o yarım açmayı yedin yanında da faydalı birşeyler tüketsen iyi olurdu.Meyveler de güzel ama gece 9 da olmamış sanki.Sen zaten farkındasın menünün.Afiyet olsun biran evvel toparlaman dileğiyle esen kalPazar menüm
Sabah 11.30; 1pors.kıymalı yumurta, 3 lokma soğan mücveri, 4zeytin, 2çeri domates, 2d.ekmek, 1tatlı kaşığı bal
14.00 1portakal
Öğle 16.00; yarım açma
Akşam 19.00; balık, salata
Akşam 21.00; muz mandalina
Su 1lt
Spor 30dk yürüyüş
Yazınca anladımki saçma sapan menü olmuş
Geçmiş olsun kaptanım Allah acil şifalar versin,hayırlı haberlerle çıkarsınız inşallah hastaneden.
Evet canım çok acıktım nedenseafiyet olsun canım benim menünü beğendim
afiyet olsun canım
canım gecemi yedin yumurtayı,açıktın heralde.Patlamış mısırda olmayaydı iyiymiş ama oluyor işte böyle
yani kaptanım hadi o yarım açmayı yedin yanında da faydalı birşeyler tüketsen iyi olurdu.Meyveler de güzel ama gece 9 da olmamış sanki.Sen zaten farkındasın menünün.Afiyet olsun biran evvel toparlaman dileğiyle esen kal
Ayrıca menülerimi beğenmene sevindim aslında burda sizden öğrendiğim şeyler hep.62 kiloya gelirsem sizin eserinz olacam resmen :))
Geçmiş olsun kaptanım Allah acil şifalar versin,hayırlı haberlerle çıkarsınız inşallah hastaneden.
iyi işte hayatım 2-3 günde 300gr gitmiş gayet güzelSelam kızlar bugun 85.9 çıktım geçen Cuma 86.2
O kadar dikkat ediyorum kaçamak yok normal mıdırdun gece geç saate kırk dakika yurudum kızıma ilaç aldık eczaneden çok ısrar ettim ila yürüyerek gidelim diye eşime ama yaramamış sanki
Aslinda bir sene kadar once baktirmistim hicbirsey yoktu. Anlamadim dukana baslayip 2 hafta sonra biraktigimdan mi oldu acaba. Eskiden de dukani birakinca kilo almistim ama bu kadar cok degil. Verdigimin yarisini filan geri almistim.Tiroid falan varmı canim
Canim suanda yaptigim diyeti diyetisyen destegiyle yapiyorum. catering firmasiyla anlastim gecen hafta persembeden beri gunluk yedigim yemekler diyetisyen kontrolunde hazirlanip paketlenip geliyor bana. Gunluk 1300 kalori ve arti 2 sutlu kahve hakkim var. Ama buna baslayali cok olmadi umarim cumaya kadar bir faydasini gorruum.Yakında kan tahlillerine baktırdın mı canım? Acaba bir diyetisyen yardımı falan mı alsan bir ay.
Canim tebriklerr.Kızlar bugün sabah 64.6 çıktım cuma 64.9 dum. -300gr
DeryaOnDiet canım resmen direnç gösteriyor vücudun kilo vermeye.Altında yatan neden araştırılmalı.Moral bozmadan devam edeceksin bir taraftan da nedenini öğrenmelisin.Ama bende tiroit bezine baktırman gerektiğini düşünüyorum
Cuma’dan bugüne normal zaten olması gereken bu daha ne olsun ki birde yürüyüş etkilemiştir birden 40 dakika yürüyünce şişirebilir aynen devamSelam kızlar bugun 85.9 çıktım geçen Cuma 86.2
O kadar dikkat ediyorum kaçamak yok normal mıdırdun gece geç saate kırk dakika yurudum kızıma ilaç aldık eczaneden çok ısrar ettim ila yürüyerek gidelim diye eşime ama yaramamış sanki
Geçmiş olsun canım aman dikkat başladın değil mi ilaçlara.. dinlen bol bol..
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz
Selam kizlar.
Regl oldum bide emziriyorumsabah elim ayağım titriyodu açlıktan
Kızlar bugün sabah 64.6 çıktım cuma 64.9 dum. -300gr
DeryaOnDiet canım resmen direnç gösteriyor vücudun kilo vermeye.Altında yatan neden araştırılmalı.Moral bozmadan devam edeceksin bir taraftan da nedenini öğrenmelisin.Ama bende tiroit bezine baktırman gerektiğini düşünüyorum
Selam kızlar bugun 85.9 çıktım geçen Cuma 86.2
Dünkü menümü yazamadım kızlar misafirim vardı
12.00 : 2 y.k biberli lor ,1 h. yumurta , yarım hindi füme , 1.5 d. ekmek , 1 d. peynir, 1 t.k tere yağ
15.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu , yarım portakal
17.00 : 2 kere bitter
18.30 : 2 kepçe mantar çorbası , 2 y.k kereviz , 2 ince dilim peynirli börek
20.30 yarım dilim portakal soslu çikolatalı kek
su 2.5 anca içmişimdir.
Bugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?Kızlar bugün sabah 64.6 çıktım cuma 64.9 dum. -300gr
Bugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?
Afiyet olsun canim. Cikolatali kek icin saat biraz gec olmus. Ama eksi geldigine gore demekki metobolizman eritmiz ne guzelDünkü menümü yazamadım kızlar misafirim vardı
12.00 : 2 y.k biberli lor ,1 h. yumurta , yarım hindi füme , 1.5 d. ekmek , 1 d. peynir, 1 t.k tere yağ
15.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu , yarım portakal
17.00 : 2 kere bitter
18.30 : 2 kepçe mantar çorbası , 2 y.k kereviz , 2 ince dilim peynirli börek
20.30 yarım dilim portakal soslu çikolatalı kek
su 2.5 anca içmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?