Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim. Kilo verdigin muddetce sorun yok, sok diyet yapiop da metabolizmayi yerle bir edenlerin hali ortada (mesela benim
canım ya gerçekten şok diyetler mi yoksa altında yatan bir hastalıkmı.bir anlasak onu.Bak kaptana tavsiye ettiğim şeyi sende yap istersen eğer dediğim gibi bir sıkıntın yoksaHa bu arada bide bak şindi aklıma geldi, 8-9 sene önce düğünümdem 1 hafta önce sürekli ada çayı(günde 2-3 kere) içmiştim ve feci kilo vermişti hatta gelinlik üstümde dönüyordu.Ha ama bu bitkileri içerken de dikkatli olmak lazım ilaç etkisi bile yapabiliyor,bir rahatsızlığın varsa tetiklerse bilemem.İyice araştır canım arkadaşım.Biz zamanlar hayıt tohumu (gebe kalabilmek için) kullanmıştım 2 ay kendime gelemedim bütün hormonlarım altüst oldu

İçmeden soğudum rezeneden
içeceksin ama9 ay sonra

Limonlu maydonız kürü zayıflatıyormu yani yağ yakıyormj
Canım metabolizmayı resmen şöyle bir sarsıp kilo verdiriyor.Yağ eritiyormu bilemem ama hemen kıyafetlerden kilo verdiğini anlıyorsun.Ben 1 haftayı bulduramamıştım 2-3 günde etkisini gördüm herkes de gün sayısı değişir kanısındayım metabolimalarımız farkı çalışıyor ve tepkileri farklı oluyor.Bak ben hala hafta da 2-3 kere ılık limon kürü yapıyorum hiç yavaşlama durma olmadı m. hızında (ki bazen yavaşladığını hissediyorum o zaman çakıyorum ılık limonlu suyu,arkadından da kahvaltıda h. yumurta yeşillik peynir ve patates yiyorum hemen hissediyorum farkı bir hafta dene bak,tabi kaçamaklara da dikket et zaten sonraki haftalar kaçamakta yapsan çok fazla etki etmiyor)

Menüm
Sabah 8.00; çeyrek simit, 1kk b.peynir, 2çeri domates, 5zeytin, bol yeşillik, 1h.yumurta
Öğle 12.00; 2pors.kısır, 1çay kaşığı helva, çeyrek simit
Akşam 18.30; mantar sote, 2dilim çavdar ekmeği, 4çatal yaş pasta(itiraf ediyorum)
Su; 1lt
Spor; 45dk yürüyüş, 2saatlik ev işi
Bu arada sabah 52.8 iken akşam 52.3 geldim. Nasıl oldu bende anlamadım

Son düzenleme:
Nasıl yapıyorsun peki blendrdan mı geçiriyorsun maydonozla limonu

Bugünki menüm

Sabah (09:00)
30 gr yulaf ezmesi
150 ml süt
1 küçük muz

Ara (10:45)
2 erik kurusu

Öğlen (12:20)
3 yk pirinç pilavı
100 gr tavuk döner
1 kase cacık

Ara(15:00)
1 yeşil elma

Akşam(18:30)
2 kase karışık yeşil mercimek salatası

Yatmadan 1 saat önce 3 yk limonlu pulbiberli yoğurt yiyeceğim

Spor 15 dk leslie:22 p
Su:2.1 lt yatana kadar 2.5 olur

Haklisin canim da 66dayken uzulurken 70e yaklasmama cok uzuldum ve bu kadar kisa surede. Ama gelen menum haric hicbirsey yemiyorum sadece 2 kahve. Eminim ki geldikleri gibi gidecekler.
geldikleri gibi gidecekler
Olsun, yine de eksi eksidir :)
kasıkların mı ağrıyor
maydanoz sütü azaltır canlar
İçmeden soğudum rezeneden
bende
Limonlu maydonız kürü zayıflatıyormu yani yağ yakıyormj
sütü maydonoz azaltıyor
bir dönem hergün adaçayı içerdim
Diyetisyen menüsü mü? Doydunmu?

11 kahvaltı
Zeytinyağlı omlet
1 kaşık lor
3 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
1 t kaşığı acuka
16 da
Simit şekersiz çay
20 Aksam yemegi
3 kaşık pilav
Yarım porsiyon kuru fasulye
Aralarda bişey yemedim çay kahve içtim
Yatana kadar acikirsam gene haşlanmış yumurta yiyebilirim ya da 1 kase yoğurt
2 lt su
Rahatsizim spor yapamadım ev işleri ne yaptıysam o kendimi iyi hissedersem lesslie yapıcam yatmadan

Menü
Sabah
2 yk yulaf, 10 badem
1 bardak süt, 1 elma

Ara: 1 elma ve yeşil çay

Öğle (spordan sonra)
1 muz
1 büyük boy latte
2 ceviz

Akşam:
6 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek
Yeşil salata

Yatmadan önce bir yeşil çay daa içeceğim
Su da 3l olur
Spor: 45dk cardio

Karbonhidratı fazla kaçırmışsın sanki. 1 simit 4 dilim ekmeğe eşit. Onun yerine meyve ve yoğurt/ süt, ya da ceviz/ badem/ süt gibi bir öğün olabilirmiş. Akşam da kuru fasulye, pilav hep karbonhidrat olmuş. Pilavın yerine salata ve yoğurt eklesen daha iyi olurmuş bence çünkü genelde baklagillerin olduğu öğüne ekmek vermiyor diyetisyenler.

Aaaa gercekten miiii yeni haberim olduuu:) tesekkur ederimm

Son düzenleme:
Doğru soyluyosun canım bugün çok halsizlik vardı üstümde yemekten çok kisamadim

Adacayi bulamam canim burda. Ama rezene var. Alip iceyim.

Bu arada rezeneyi ben de en son emzirirken icmistim ve gaza da faydasi oluyordu.
Yiyerek zayiflamak boyle oluyor galiba. Metabolizmana saglik ne diyim canim. Hadi 4 catal pastaya birsey demiyorum demekki onlari da yemesen eksi 1 filan gekeceksin

Guzel olmus canim. Afiyet olsun

geldikleri gibi gidecekler
kasıkların mı ağrıyor
maydanoz sütü azaltır canlar
bende
sütü maydonoz azaltıyor
bir dönem hergün adaçayı içerdim

Diyetisyen menüsü mü? Doydunmu?
Yoo kendim yaptım.. Öğünlerimde artık yulaf ezmesi kullanyım dedim... Öğlen yemeğim iş yerinde ne çıkarsa onlardan seçip yiyorum.. O yüzden müdahalem olmuyor.. Acıkma konusuna gelince şuan midem hafif kazındı gibi şimdiye kadar gayet iyiydim.. ama 1 ssat sonra yoğurt yiyeceğim.. Nasıl buldun peki başkan.. Eksiklerim neler sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…