iyi işte hayatım 2-3 günde 300gr gitmiş gayet güzel
Canim tebriklerr.
Haklisin gidip baktirayim bizim ailede var zaten troid problemi. 1 sene kadar once birsey cikmamisti ama tekrar baktirayim
Cuma’dan bugüne normal zaten olması gereken bu daha ne olsun ki birde yürüyüş etkilemiştir birden 40 dakika yürüyünce şişirebilir aynen devam
Afiyet olsun canım..
Spor olsa çok daha güzel olurmuş..
Ve aleykum selam :)
Her zamanki gibi güzel menü..
Çok geçmiş olsun canım..
Akşamki yumurta olmamış, ağır gelir akşam vakti..
Patlamış mısırı da fazla tüketme, eğer illa yiyeceksen yağsız, tuzsuz yap..
Adımların biraz daha çok olsaydı süper olurdu :)
Sürekli yemek düşünmeyi bırak..
Gerçi 2 çocukla nasıl olur bu hiç bilmiyorum, hele de oğlun büyük, sürekli birşeyler atıştıran çocuklardan ise işin daha zor :)
Kendine az çok zaman ayırmaya çalış, her fırsatı değerlendirip spor yap.. Yemeği düşündüğün zaman su iç..
Açma olmamış hiç kaptanım..
Akşamki meyveler de geç saatte yiyilmiş..
Tek eksiği spor bu menünün..
Günaydın canım..
Cuma daha çok eksi görürsün İnşaAllah .
Sagol canim, haklisin bir baktirayimİyi çok teşekkür ediyorum vermesem de devam edeceğim inşallah
Sen yine baktir inşallah bişi yoktur Canım
Teşekkür ediyorum kaptanım çok rahatladım
Devam edeceğim inşallah aklın kalmasın
Babanız için de çok üzüldüm
Rabim hayırlı şifalar versin
İnşallah
pazartesi resimsiz kilo bildirimi varBugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?
haklısın arkadaşım kesinlikle yanlış bir saat.misafirin yanında yemeden olmuyor ayıp oluyor diye yedim yarım kekAfiyet olsun canim. Cikolatali kek icin saat biraz gec olmus. Ama eksi geldigine gore demekki metobolizman eritmiz ne guzel
Hafta sonunda tabiki daha zor oluyor biliyorum o yuzden biraz kh fazla geldi gozume ozellikle aksam saatleridne yediklerin. Ama sabah ki yediklerin ve ogleden sonra cok guzel olmus.
Afiyet olsun canim. Kilo verdigin muddetce sorun yok, sok diyet yapiop da metabolizmayi yerle bir edenlerin hali ortada (mesela benimpazartesi resimsiz kilo bildirimi var
haklısın arkadaşım kesinlikle yanlış bir saat.misafirin yanında yemeden olmuyor ayıp oluyor diye yedim yarım kekha bide şekersiz çayda içtim 1 bardak onu yazmamışım
Kilolu olmanın zorluklarını oku.Kızlar ben bir türlü motive olamıyorum ya diyet işine
inşallah eksi gelirsin cumayaBugün yediklerim 1300 kalori civarıydı kaptişlerim. Bu hafta sonu çok cozutmuş hissetmiyorum belki yanın eksi çıkarın nedersiniz
K klbk33 @tuzsuz_ruh
DeryaOnDiet kuzum sesin çıkmıyor nerelerdesin? Tartıda bi değişiklik yok mu
akşama köfte tavuk balık et vb ekle. Took tutar.Menü
KAHVALTI
domates biber sote (1 yk zeytinyagiyla)
1haslanmis yumurta
1 kaşık pekmez
1 adet yesil zeytin
Çeyrek dilim ekmek (bebisin elinde kaldı mecbur )
Şekersiz çay
1 kaşık lor
Ara
1 avuç patlamış mısır
ÖĞLE
MERCİMEK ÇORBASI 3 kepçe
Ara
Rezene yanına biraz leblebi üzüm
Aksam
Kapuska 1 kase
Yoğurt 1 kase
Ara
Haşlanmış yumurta
SPOR
20 MEKIK
2000 ADIM
dengeli yiyin. Size diyorum ama ben de bu ara dengeli yemiyorum. Buraya yazınca sizler uyarıncaya kadar fark etmemiştim.Öyle mi bende depresyon Halide var yaa bıkkın yorgun her fırsatta yatış var niye böyle oldu anlamadım zaten çok düzensiz yiyorum protein de yeteri kadar almıyorımdur belki ne bileyim salı Dr a gitcem bakalım ne dicek. hayırdır sen niye geç yattın
havalardandırEvet ben bu hafta bitik ölük bi insan müsveddesiydim.biraz bugün kendime gelmeye başladım regl de oldum belki oda rahatlattı beni
bişey demedimki.Acaba bana neler dedin canım:) ne dediysen kabul hakettim
her öğün yeşillik iyi fikir ama ben yeşillikle doyuyorum. Sonra hemen acıkıyorum. Sonraki öğün allah ne verdiyse yiyorumBen menünü beğendim canım öğlen özellikle.. belki öğlene biraz protein ekleyebilirdin ama bana genel olarak dengeli geldi. Menündeki tek eksik salata türü yeşillik falan. Her öğüne yeşillik eklemelisin 1 tk zyağı limon sirke vs.. hem doyurucu olur diğer kalorili şeylerden daha az yemeni sağlar hem de metabolizmanı hızlandırır.
Folik asiti nereden alıyorsunHosbulduk canım önemli bir durum deil bazı ilaçlar aldım şişirdi baya.. Evet canım emzirme döneminde kendime engel olamıyorum..
İki çocuk çok zor evet biran önce büyüsede abisine arkadaşlık etse diyorum :)
Menüm kaç kalori hiç hesaplamadım canım
Bakalım insAllah zamanla oturur
Yeşillikle pek aram yok canım ya
harika. Afiyet olsunMenü
1 haşl yumurta
3 yk lor peyniri
1 dilim ekmek
Yeşillik
Ara: yeşil çay ve 1 mandalina
Öğle: ızgara tavuk ve haşl brokoli
Ara: zerdeçallı süt
Akşam: 7 yk biberli ıspanak ve sade activia
Ara: yeşil çay
Su: 3l
Spor: yok
maşallahMn
Tabikide yemedim başkanımmidem azına alıştığı için bu baya tok tuttu.. Sadece arkadaşlar tavsiye ettikleri için yatmadan 30 dk önce 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
tebrikler
Günaydınnnn :)
dikkat et kendineMaşaAllah gece bayağı sohbet olmuş..
Çok ağrım vardı, kıvranıyordum yattığım yerde, yoksa sohbete gelmiştim ben de
buna da şükür. Tebrikler. Kilo verenlerde ilk 4 e girmişsin.Guna6din k8zlar ,k8lom sabit 57,6
güzel tavsiyelerSürekli yemek düşünmeyi bırak..
Gerçi 2 çocukla nasıl olur bu hiç bilmiyorum, hele de oğlun büyük, sürekli birşeyler atıştıran çocuklardan ise işin daha zor :)
Kendine az çok zaman ayırmaya çalış, her fırsatı değerlendirip spor yap.. Yemeği düşündüğün zaman su iç..
ah ah keşke yemeseydimAçma olmamış hiç kaptanım..
Akşamki meyveler de geç saatte yiyilmiş.
geçmiş olsun. Buraları hallederiz.
umarım bu şirketten memnun kalırsınSagol canim, gercekten de her gun 5 ogun farkli degisik seyler getiriyorlar. Ama hicc sorma canim yazarim birazdan da cumaya bakarak tam 1,200 gr almisim. Nasil oluyor anlamiyorum. Ama bu sefer moral bozma ve yle kisa sureli ilginc diyetler deneme yok, tam gaz devam.
bünyen iyice şaşırdıSelam kizlar.
Anlamakta gucluk cekiyorum. Cumadan bugune tam tamina 1100gr almisim.
Bugunku kilom: 69,7
akşam çok hafif yemiştin. Uzun süre başka da bişey yemediysen kan şekerin düşmüştür. Akşam yatmadan tarçınlı süt iç. Akşam menüne et ürünleri koymaya çalışRegl oldum bide emziriyorumsabah elim ayağım titriyodu açlıktan
tavsiyelerini dikkate alacağım. Bugün daha iyi bir menü ile geleceğim. 45 kilo olmaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.yani kaptanım hadi o yarım açmayı yedin yanında da faydalı birşeyler tüketsen iyi olurdu.Meyveler de güzel ama gece 9 da olmamış sanki.Sen zaten farkındasın menünün.Afiyet olsun biran evvel toparlaman dileğiyle esen kal
Ayrıca menülerimi beğenmene sevindim aslında burda sizden öğrendiğim şeyler hep.62 kiloya gelirsem sizin eserinz olacam resmen
cuma unutma canımMerhaba kızlar
Kusura bakmayın ben bu sabah erkenden çıktım evden. Tartılmayı da unutmuşum
harika -300Kızlar bugün sabah 64.6 çıktım cuma 64.9 dum. -300gr
DeryaOnDiet canım resmen direnç gösteriyor vücudun kilo vermeye.Altında yatan neden araştırılmalı.Moral bozmadan devam edeceksin bir taraftan da nedenini öğrenmelisin.Ama bende tiroit bezine baktırman gerektiğini düşünüyorum
akşam güzelim menüyü bozmuşsunDünkü menümü yazamadım kızlar misafirim vardı
12.00 : 2 y.k biberli lor ,1 h. yumurta , yarım hindi füme , 1.5 d. ekmek , 1 d. peynir, 1 t.k tere yağ
15.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu , yarım portakal
17.00 : 2 kere bitter
18.30 : 2 kepçe mantar çorbası , 2 y.k kereviz , 2 ince dilim peynirli börek
20.30 yarım dilim portakal soslu çikolatalı kek
su 2.5 anca içmişimdir.
3 gün oldu daha verirsin canım sıkıntı yapmaSelam kızlar bugun 85.9 çıktım geçen Cuma 86.2
O kadar dikkat ediyorum kaçamak yok normal mıdırdun gece geç saate kırk dakika yurudum kızıma ilaç aldık eczaneden çok ısrar ettim ila yürüyerek gidelim diye eşime ama yaramamış sanki
pazartesi ve cuma kilo paylaşıyoruz canımBugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?
olsun vermiş kadar oldunGünaydın kızlar
Cuma 67.2ydim, bu sabah 66.7
Kilo vermedim aslinda ama siskinlik vardi o gitti sonunda
Hic sorma canim, benim bunye kafayi yedi. Ama bu sefer sakin sakin bekleyip diyetime devam edecegim. Ve sadece bu ay degil en az 2 ay daha alacagim su diyetisyenli menulerden ki hedefimi goreyim artik. Basladigim gune geri dondum cok kizginim kendime cok. 66da sabit kaldim diye basladim khsiz menuye geri donunce 69 hatta neredeyse 70 i gordum.Kilolu olmanın zorluklarını oku.
inşallah eksi gelirsin cumaya
akşama köfte tavuk balık et vb ekle. Took tutar.
dengeli yiyin. Size diyorum ama ben de bu ara dengeli yemiyorum. Buraya yazınca sizler uyarıncaya kadar fark etmemiştim.
havalardandır
bişey demedimki.
her öğün yeşillik iyi fikir ama ben yeşillikle doyuyorum. Sonra hemen acıkıyorum. Sonraki öğün allah ne verdiyse yiyorum
Folik asiti nereden alıyorsun
harika. Afiyet olsun
maşallah
tebrikler
dikkat et kendine
buna da şükür. Tebrikler. Kilo verenlerde ilk 4 e girmişsin.
güzel tavsiyeler
ah ah keşke yemeseydim
umarım bu şirketten memnun kalırsın
bünyen iyice şaşırdı
akşam çok hafif yemiştin. Uzun süre başka da bişey yemediysen kan şekerin düşmüştür. Akşam yatmadan tarçınlı süt iç. Akşam menüne et ürünleri koymaya çalış
tavsiyelerini dikkate alacağım. Bugün daha iyi bir menü ile geleceğim. 45 kilo olmaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
cuma unutma canım
harika -300
akşam güzelim menüyü bozmuşsun
3 gün oldu daha verirsin canım sıkıntı yapma
pazartesi ve cuma kilo paylaşıyoruz canım
olsun vermiş kadar oldun
Emzirirken dogaldir canim aclik hissi. Kuru meyve al ve surekli hosaf olsun evinde. Ama tabiki sekersiz pisir. Acligimi bastiriyordu benim emzirirken.Evet aynen canım oğlum sürekli birşeyler istiyor öylece elim yemekten hiç çıkmıyor.. birde emzirmeden mi nedir sürekli acıktığmi hissediyorumsporda hak getire
Emzirirken dogaldir canim aclik hissi. Kuru meyve al ve surekli hosaf olsun evinde. Ama tabiki sekersiz pisir. Acligimi bastiriyordu benim emzirirken.
Kilolu olmanın zorluklarını oku.
dengeli yiyin. Size diyorum ama ben de bu ara dengeli yemiyorum. Buraya yazınca sizler uyarıncaya kadar fark etmemiştim.
havalardandır
bişey demedimki.
her öğün yeşillik iyi fikir ama ben yeşillikle doyuyorum. Sonra hemen acıkıyorum. Sonraki öğün allah ne verdiyse yiyorum
harika. Afiyet olsun
maşallah
tebrikler
dikkat et kendine
güzel tavsiyeler
ah ah keşke yemeseydim
bünyen iyice şaşırdı
akşam çok hafif yemiştin. Uzun süre başka da bişey yemediysen kan şekerin düşmüştür. Akşam yatmadan tarçınlı süt iç. Akşam menüne et ürünleri koymaya çalış
tavsiyelerini dikkate alacağım. Bugün daha iyi bir menü ile geleceğim. 45 kilo olmaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
cuma unutma canım
harika -300
olsun vermiş kadar oldun
Dünyanın sonu değil ya zamanla verirsin elbette kilonuHic sorma canim, benim bunye kafayi yedi. Ama bu sefer sakin sakin bekleyip diyetime devam edecegim. Ve sadece bu ay degil en az 2 ay daha alacagim su diyetisyenli menulerden ki hedefimi goreyim artik. Basladigim gune geri dondum cok kizginim kendime cok. 66da sabit kaldim diye basladim khsiz menuye geri donunce 69 hatta neredeyse 70 i gordum.
Esim de diyor ben sana baslama protein diyetine demistim diyene derler 1 musibet bin nasihattir iyidir. Artik aklim basima geldi. Ama ilk mezuniyetimde isvec diyeti yapmistim ve birakinca hic kilo almadim. Neyse.
Haklisin canim da 66dayken uzulurken 70e yaklasmama cok uzuldum ve bu kadar kisa surede. Ama gelen menum haric hicbirsey yemiyorum sadece 2 kahve. Eminim ki geldikleri gibi gidecekler.Dünyanın sonu değil ya zamanla verirsin elbette kilonu
Günaydın kızlar
Cuma 67.2ydim, bu sabah 66.7
Kilo vermedim aslinda ama siskinlik vardi o gitti sonunda
Evet aynen canım oğlum sürekli birşeyler istiyor öylece elim yemekten hiç çıkmıyor.. birde emzirmeden mi nedir sürekli acıktığmi hissediyorumsporda hak getire
Kilolu olmanın zorluklarını oku.
havalardandır
bişey demedimki.
harika. Afiyet olsun
maşallah
tebrikler
dikkat et kendine
güzel tavsiyeler
ah ah keşke yemeseydim
bünyen iyice şaşırdı
cuma unutma canım
harika -300
olsun vermiş kadar oldun
Ben yarın yazayım ozaman bundan sonra unutmadan pazrteside tartılırımpazartesi resimsiz kilo bildirimi var
haklısın arkadaşım kesinlikle yanlış bir saat.misafirin yanında yemeden olmuyor ayıp oluyor diye yedim yarım kekha bide şekersiz çayda içtim 1 bardak onu yazmamışım
K klbk33 kaptanım cevap vermedim galiba rezeneyi tavsiye etmem.Kokusu korkunç rakı gibi hiç severek içtiğimi söyleyemem süt yaptığı için gece yatarken içiyorum bazen öğlen bazen de yemekte 1-2 saat kadar sonra içiyorum
ayrıca eğer miden de sıkıntı yoksa limonlu maydanoz kürünü denesene 2-3 gün bile yapınca metabolizmayı şöyle bir hareketlendiriyor(tabi o gün hafif beslenmeye dikkat edeceksin) ben bile kilo verdiysem o denli ekmek yerken düzelttiysem siz hayli hayli yaparsınız
Limonlu maydonız kürü zayıflatıyormu yani yağ yakıyormjK klbk33 kaptanım cevap vermedim galiba rezeneyi tavsiye etmem.Kokusu korkunç rakı gibi hiç severek içtiğimi söyleyemem süt yaptığı için gece yatarken içiyorum bazen öğlen bazen de yemekte 1-2 saat kadar sonra içiyorum
ayrıca eğer miden de sıkıntı yoksa limonlu maydanoz kürünü denesene 2-3 gün bile yapınca metabolizmayı şöyle bir hareketlendiriyor(tabi o gün hafif beslenmeye dikkat edeceksin) ben bile kilo verdiysem o denli ekmek yerken düzelttiysem siz hayli hayli yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?