Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi işte hayatım 2-3 günde 300gr gitmiş gayet güzel

İyi çok teşekkür ediyorum vermesem de devam edeceğim inşallah
Canim tebriklerr.
Haklisin gidip baktirayim bizim ailede var zaten troid problemi. 1 sene kadar once birsey cikmamisti ama tekrar baktirayim

Sen yine baktir inşallah bişi yoktur Canım

Cuma’dan bugüne normal zaten olması gereken bu daha ne olsun ki birde yürüyüş etkilemiştir birden 40 dakika yürüyünce şişirebilir aynen devam

Teşekkür ediyorum kaptanım çok rahatladım
Devam edeceğim inşallah aklın kalmasın

Babanız için de çok üzüldüm
Rabim hayırlı şifalar versin
İnşallah

Evet aynen canım oğlum sürekli birşeyler istiyor öylece elim yemekten hiç çıkmıyor.. birde emzirmeden mi nedir sürekli acıktığmi hissediyorum sporda hak getire

Sagol canim, haklisin bir baktirayim

Bugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?
pazartesi resimsiz kilo bildirimi var
haklısın arkadaşım kesinlikle yanlış bir saat.misafirin yanında yemeden olmuyor ayıp oluyor diye yedim yarım kek ha bide şekersiz çayda içtim 1 bardak onu yazmamışım

pazartesi resimsiz kilo bildirimi var

haklısın arkadaşım kesinlikle yanlış bir saat.misafirin yanında yemeden olmuyor ayıp oluyor diye yedim yarım kek ha bide şekersiz çayda içtim 1 bardak onu yazmamışım
Afiyet olsun canim. Kilo verdigin muddetce sorun yok, sok diyet yapiop da metabolizmayi yerle bir edenlerin hali ortada (mesela benim

Kızlar ben bir türlü motive olamıyorum ya diyet işine
Kilolu olmanın zorluklarını oku.

inşallah eksi gelirsin cumaya
akşama köfte tavuk balık et vb ekle. Took tutar.
dengeli yiyin. Size diyorum ama ben de bu ara dengeli yemiyorum. Buraya yazınca sizler uyarıncaya kadar fark etmemiştim.
Evet ben bu hafta bitik ölük bi insan müsveddesiydim.biraz bugün kendime gelmeye başladım regl de oldum belki oda rahatlattı beni
havalardandır
Acaba bana neler dedin canım:) ne dediysen kabul hakettim
bişey demedimki.
her öğün yeşillik iyi fikir ama ben yeşillikle doyuyorum. Sonra hemen acıkıyorum. Sonraki öğün allah ne verdiyse yiyorum
Folik asiti nereden alıyorsun
harika. Afiyet olsun
Mn

Tabikide yemedim başkanım midem azına alıştığı için bu baya tok tuttu.. Sadece arkadaşlar tavsiye ettikleri için yatmadan 30 dk önce 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
maşallah
Eki Görüntüle 2222665
Günaydınn cuma 72.5 çıkmıştım.. Fark 300 gr
K klbk33 @tuzsuz_ruh
tebrikler
Günaydınnnn :)
MaşaAllah gece bayağı sohbet olmuş..
Çok ağrım vardı, kıvranıyordum yattığım yerde, yoksa sohbete gelmiştim ben de
dikkat et kendine
Guna6din k8zlar ,k8lom sabit 57,6
buna da şükür. Tebrikler. Kilo verenlerde ilk 4 e girmişsin.
güzel tavsiyeler
Açma olmamış hiç kaptanım..
Akşamki meyveler de geç saatte yiyilmiş.
ah ah keşke yemeseydim
geçmiş olsun. Buraları hallederiz.
umarım bu şirketten memnun kalırsın
Selam kizlar.
Anlamakta gucluk cekiyorum. Cumadan bugune tam tamina 1100gr almisim.
Bugunku kilom: 69,7
bünyen iyice şaşırdı
Regl oldum bide emziriyorum sabah elim ayağım titriyodu açlıktan
akşam çok hafif yemiştin. Uzun süre başka da bişey yemediysen kan şekerin düşmüştür. Akşam yatmadan tarçınlı süt iç. Akşam menüne et ürünleri koymaya çalış
tavsiyelerini dikkate alacağım. Bugün daha iyi bir menü ile geleceğim. 45 kilo olmaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Merhaba kızlar
Kusura bakmayın ben bu sabah erkenden çıktım evden. Tartılmayı da unutmuşum
cuma unutma canım
harika -300
akşam güzelim menüyü bozmuşsun
3 gün oldu daha verirsin canım sıkıntı yapma
Bugün neden kilo paylaşıyıruz?? Cuma değil mi?
pazartesi ve cuma kilo paylaşıyoruz canım
Günaydın kızlar
Cuma 67.2ydim, bu sabah 66.7
Kilo vermedim aslinda ama siskinlik vardi o gitti sonunda
olsun vermiş kadar oldun

Hic sorma canim, benim bunye kafayi yedi. Ama bu sefer sakin sakin bekleyip diyetime devam edecegim. Ve sadece bu ay degil en az 2 ay daha alacagim su diyetisyenli menulerden ki hedefimi goreyim artik. Basladigim gune geri dondum cok kizginim kendime cok. 66da sabit kaldim diye basladim khsiz menuye geri donunce 69 hatta neredeyse 70 i gordum.
Esim de diyor ben sana baslama protein diyetine demistim diye ne derler 1 musibet bin nasihattir iyidir. Artik aklim basima geldi. Ama ilk mezuniyetimde isvec diyeti yapmistim ve birakinca hic kilo almadim. Neyse.

Evet aynen canım oğlum sürekli birşeyler istiyor öylece elim yemekten hiç çıkmıyor.. birde emzirmeden mi nedir sürekli acıktığmi hissediyorum sporda hak getire
Emzirirken dogaldir canim aclik hissi. Kuru meyve al ve surekli hosaf olsun evinde. Ama tabiki sekersiz pisir. Acligimi bastiriyordu benim emzirirken.

Dünyanın sonu değil ya zamanla verirsin elbette kilonu

Günaydın kızlar
Cuma 67.2ydim, bu sabah 66.7
Kilo vermedim aslinda ama siskinlik vardi o gitti sonunda

Olsun, yine de eksi eksidir :)

Zor bir durum..
Yine de iradeli olmalısın..
Yoksa emeğinin karşılığı da olmayacak..

Çok sağol canım..
Ediyorum ediyorum da bu ağrılar geçmedi bir türlü.. Gün için hafif oluyor aslında, nedense dün gece çok uzun oldu.. Doktor normal diyor, çekmekten başka da çare yok..

Biliyordum ben bunu..
Gerçekten düzenli içerek zayıflayanlar tanıyorum..
Denemek istiyorsan güzel bir seçim..

K klbk33 kaptanım cevap vermedim galiba rezeneyi tavsiye etmem.Kokusu korkunç rakı gibi hiç severek içtiğimi söyleyemem süt yaptığı için gece yatarken içiyorum bazen öğlen bazen de yemekte 1-2 saat kadar sonra içiyorum
ayrıca eğer miden de sıkıntı yoksa limonlu maydanoz kürünü denesene 2-3 gün bile yapınca metabolizmayı şöyle bir hareketlendiriyor(tabi o gün hafif beslenmeye dikkat edeceksin) ben bile kilo verdiysem o denli ekmek yerken düzelttiysem siz hayli hayli yaparsınız

İçmeden soğudum rezeneden

Limonlu maydonız kürü zayıflatıyormu yani yağ yakıyormj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…