Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabaha belki sağlıklı yağ kaynağı ekleyebilirsin ( ceviz, badem, chia tohumu gibi). Bir de salataya koyduğun mercimek 4-5 yk kaşığını geçmesin. Yoksa çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun

Bugunku menum
09:00_ 2 dilim tt ekmek, 2 yk kadar haslanmis yumurtadan yapilma ezme, turp, roka, yesillik, 1 bardak sikma kavun ve armut suyu.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:30 _ izgara tavuk, 1 kase lahana salatasi, 1 kase cilekli yogurt.
18:00_ 1 tabak nohutlu yemek( icinde cekirdek, patates, nohut, badem) vardi. 1 tane etten kofte, 2 tane mercimekten yapilmis firinda pismis kofte.
19:00_ sicak suyla kakao.

Su: 2.5 lt
2 fincan yesil cay
1 fincan siyah vay

Bugun menuleri birlestirerek yedim. 1. Ve 2. Kahvaltiyi bir kerede yedim. Ogleni de ogreden sonra atistirmaligiyla beraber yedim. Yani 5 ogunluk yemegi 3 ogunde yedim.

Canim biraz fazla kh olmus. Sabah 3 dilim ekmek, oglen 1 simit aksam pilav. Afiyet olsun.

Yine az sulu, kaçamaklı bir menüüüüüü :)

Afiyet olsunn.
Akşam mercimek salatası ağır gelmedi mi ?

geldikleri gibi gidecekler
kasıkların mı ağrıyor
maydanoz sütü azaltır canlar
bende
sütü maydonoz azaltıyor
bir dönem hergün adaçayı içerdim

Diyetisyen menüsü mü? Doydunmu?

Valla artık kasıklarım mı başka bir yer mi çözemedim.. Adet sancısının garip versiyonu :) Doktor ameliyatdan dolayı ağrıların olacak dedi diye endişelenmiyorum.. Bir de benimki oturmayı sevmiyor, herkes uzanır, dinlenir ağrısı geçer benim ağrılar yürü diyor :) Yürüyünce geçiyor..

45 kg olur muyum sizce

Yaş pasta yemezsen evetttt

Ben senin menulerini cok begeniyorum canim. Afiyet olsun.

Ayy hamilelik takvimin de super olmus. Insallah bebisini saglikla al kucagina canim.

Vuuu çok sert olmuş
Bana da lazim böyle otorite

sadece su az olmuş bide kısır ve simit yan yana gelmiş.Beni kısır çok şişiriyor belki bana fazla geldi.Sana da aynı etkiyi yapacak diye birşey yok tabi.Azalmış olabilirsin az mı 2 saat ev işi enerji demek o giden kaloriler demek o bide yürüyüş var üstüne
Nasıl yapıyorsun peki blendrdan mı geçiriyorsun maydonozla limonu
evet canım 6-7 dal maydanozu ve 1 limonu sıkıp makinadan geçir yeşil yeşil pek güzel oluyor az da ılık su kat istersen 1 bardak kadar hazırla sabah aç karnına içtikten en az yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun ben 1 saat sonra yiyordum
Afiyet olsun çok güzel menü sadece sanki akşam az ama salatan çok besleyici,protein deposumis
45 kg olur muyum sizce
Olursun tabi kaptanım yeterki iste ben spor yaparken özellikle "taş gibi olacaksın,cillop gibi hatun olacaksın,ooo süper gidiyorsun " diye gaza getiriyorum(içten yanmalı) sende kendin gaza getir
Tohum olarak alırsan seversin sallama çay gibileri iyi degil
Ben bende internetten tohumunu getirttim ama yok ya bana uymadı tadı.Demek herkes farklı bulabiliyor tadını.evde 1 kilo var eşim getirtmiş geçende
Abbo deyim sana kız o ne 3 dilim ekmek maşallah (böyle diyorum ama bende ekmeksiz doymuyorum diyordum kızlar uyardıkça,bak yeşillik ve patatese terfi et doyacaksın) Bu arada 11de kahvaltı yapılmış sonra taa 16da yemişsin arası çok bide simit yani keşke daha besleyici birşey olsaydı.Bak yoğurt bal ve keten tohumu (folik asit var bebeğin için faydalı olur) birde meyve ekle içine çok iyi doyuruyor hemde çok leziz.Üzüm ve ceviz badem fındık başka bir seçenekte olabilir sana

Selam
Geçen günkü asabiyetin sebebi belli oldu regli oldum bugün.. Hiç beklemiyordum daha 4-5 gün vardı soğuktan erken geldi ilginçtir bu sefer artısız geldi nasıl oldu anlamadım.. İnşalah ne ise o ödemi yapan geçmiştir. Bu aralar çok tuzlu yememeye çalışıyorum ondan olabilir..
Menüm yine 1300-1400 arası bişey ama akşam biraz açlık çektim regliden mi yoksa az mı yedim bilemiyorum.

Evet canım dün hiç ekmek yememistim dedim ya sabah elim ayağım titriyodu regl çarptı beni yarın güzel bir menü ile gelicem inşallah

Menüm
7.45 : 1.5 domatesli yumurta ,yarım dilim e.
9.30 : 3.5 y.k yohurt ,1 t.k bal, 1 t.k keten tuhumu, yarım portakal
12.00 : yarım yeşil elma
14.00 : 1 ince dilim peynirli börek, 1 kase çorba
16.00 : 1 greyfurt
18.30 : 4 kağıtta hamsi , 1 tabak kıymalı y. mercimek , 1 kaşık kereviz sapı kavurması, 1 kaşık yoğurt,yarım dilim
yatarken de rezenemi içerim yine
Su 2.5 lt spor temizlik 60dk

Menüm
Sabah
2 yk yulaf
1 sb süt
2 ceviz
1 yk dut kurusu
Yarım greyfurt
1 haşlanmış yumurta
1 çk çörek otu yağı

Öğlen
Salata
5yk kapuska
1 ks yoğurt
1 dlm ekmek

Ara
Portakal
7 badem

Akşam
5 yk kapuska
3yk b pilavı
Yarım kase yoğurt
Salata

Akşam
Sütlü kahve
2 kare bitter

30 dk yoga
2500 adım bu hafta spora gitmemi mümkünatsız kılmak için el birliğiyle çalışmışlar. Her güne etüt koymuşlar sanırım cumaya kadar gidemicem ama evde yoga yapcam galiba sabahları..
1 lt anca su içmişimdir

Evet canım dün hiç ekmek yememistim dedim ya sabah elim ayağım titriyodu regl çarptı beni yarın güzel bir menü ile gelicem inşallah
anlıyorum seni canım benimde tansiyonum düşüyordu elim ayağım titriyordu yavaş yavaş kes.Aslında belki sen buraya girmeden önce daha çok yiyordun da azalttın tabi biz bunu bilemediğimiz için yorum yazıyoruz.Aslında diyete başlamadan önce kişi normalde bir gün ne tüketiyorsa onu yazsa daha iyi olacak sanki.Çünkü bende aşırı yiyen biriydim,buraya habire aşure yedim diye menüme yazardım ama aslında o azaltmış halimdi çünkü günde 2 tane (hem büyük kase) devirirdim. E tabi bende sen gibi hemen kesemedim azaltarak düzene girdim ama yine diyorum patates çok etkili birde h. yumurta ve yeşillik resmen kurtarıcı(yani sana bunu 2 ayda 73 kilodan 64 civarına düşen biri olarak söylüyorum)

Kıyamam sana ya ne çektin şu spor konusunda kuzum. Kapuskayı çok severim afiyet olsun cancazım,beğendim menünü sadace sende farkındasın su az.Ben bile bu sıralar su konusunda zorlanıyorum canım hiç istemiyor

Aynen canım tatlısı günüm geçmezdi benim günde kaç çikolata yerdim kahvaltıda 3 pogaca rahat yiyen biriyim normalde yanında kahvaltilikla falan börek çörek yapmayı da çok seven biriyim 3 gündür dikkat ediyorum işte cumaya baya bi -bekliyorum tartida

Ahh ahh ayni kilolarda basladik ben hala yerimde sayiyorum.
Tebrikler canim. Senin kiloya baktikca kiziyorum kendime.
Cannmmm ins sende verirsin ,ben emzirme ve yuruyusle bu kadar verdim , ozellikle emzirdigim icin metobolizma hizli calisti sanirim, hic kizma kendine canm, seinn metebolizma yavas olabilir aslinda en iyisi yavas yavas kilo vermek ins verirsin canm

gayet güzel. Spor olsa daha da iyi olurmuş
harika
Swgol canmm, hedef 55 az kaldiii cok sukurrr
hangi güne kadar mezun olmayı dhedeflemiştin
Aaaa gercekten miiii yeni haberim olduuu:) tesekkur ederimm
rica ederim
Bu arada rezeneyi ben de en son emzirirken icmistim ve gaza da faydasi oluyordu.

Yiyerek zayiflamak boyle oluyor galiba. Metabolizmana saglik ne diyim canim. Hadi 4 catal pastaya birsey demiyorum demekki onlari da yemesen eksi 1 filan gekeceksin
motivem arttı. Teşekkür ederim. Ama ben pasta vb yememeye çalışmalıyım artık. Tam diyete karar veriyorum. Eşim gitmiş pasta almış. 1000 mekik verir Canfeb bana artık
simdi bile masallahin var. 52, 53 olussun ya 45te olursun sen masallah.
inşallah. Hem de sağlıkla inşallah
ben çok beğendim. Yoğurt da yersen tamamdıır menün. İlk günlerde olmana rağmen çok çok iyi.
niye birleştirme gereği duydun?
Yine az sulu, kaçamaklı bir menüüüüüü :)
yemeseydim keşke
inş.yarınki menüm daha iyi olacak
Vuuu çok sert olmuş
Bana da lazim böyle otorite
Lazım otorite. İyiki var @AKovser cim
Keten tohumunun tadı iyi mi? Bi yulaf denedim. Yiyemedim zamanında. Suyu arttıracağım yarın. Çay yerine su içeceğim. Taş gibi cillop gibi... Güzel motive edici sözlermiş
menündeeen anlarız nedenmiş. Niye artısız regl oldun. Seninde mi bünyen şaşırdı?
680 kalori azdı. Birden bu kadar azaltmaman lazımdı.
güzel ama kaçamaklı
su az. Akşam et köfte tavuk vb tok tutan şeyler yemek lazım. Bu hafta lahana haftamız. Bende eve aldırdım.. Yakında pişiririm.
gelen kişilerin 2 3 gün normal menülerini yazması iyi fikirmiş
ben başka şeyleri çok içtiğimden su içesim gelmiyor
inşallah
Cannmmm ins sende verirsin ,ben emzirme ve yuruyusle bu kadar verdim , ozellikle emzirdigim icin metobolizma hizli calisti sanirim, hic kizma kendine canm, seinn metebolizma yavas olabilir aslinda en iyisi yavas yavas kilo vermek ins verirsin canm
vverecek allahın izni ile

Menulerin ne kadar degisti canim. Masallah.
Sadece 14teki biraz fazla kh olmus. Boregin yanina yogurt filan da olsa daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…