- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Su az olmus canim. Geri kalani gayet guzel.Menüm
Sabah
2 yk yulaf
1 sb süt
2 ceviz
1 yk dut kurusu
Yarım greyfurt
1 haşlanmış yumurta
1 çk çörek otu yağı
Öğlen
Salata
5yk kapuska
1 ks yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
Portakal
7 badem
Akşam
5 yk kapuska
3yk b pilavı
Yarım kase yoğurt
Salata
Akşam
Sütlü kahve
2 kare bitter
30 dk yoga
2500 adımbu hafta spora gitmemi mümkünatsız kılmak için el birliğiyle çalışmışlar. Her güne etüt koymuşlar sanırım cumaya kadar gidemicem ama evde yoga yapcam galiba sabahları..
1 lt anca su içmişimdir
Canim 680 le kapatmadim o günü 1000 yapmıştım spor yoktu bugün oglumla top oynadım şimdi 15 dk terledim bile 1000 mekik az olur 3 kaşık mantiya 750 verdiydin bu arada 20 düş ondangayet güzel. Spor olsa daha da iyi olurmuş
harika
hangi güne kadar mezun olmayı dhedeflemiştin
rica ederim
motivem arttı. Teşekkür ederim. Ama ben pasta vb yememeye çalışmalıyım artık. Tam diyete karar veriyorum. Eşim gitmiş pasta almış. 1000 mekik verirCanfeb bana artık
inşallah. Hem de sağlıkla inşallah
ben çok beğendim. Yoğurt da yersen tamamdıır menün. İlk günlerde olmana rağmen çok çok iyi.
niye birleştirme gereği duydun?
yemeseydim keşke
inş.yarınki menüm daha iyi olacak
Lazım otorite. İyiki var @AKovser cim
Keten tohumunun tadı iyi mi? Bi yulaf denedim. Yiyemedim zamanında. Suyu arttıracağım yarın. Çay yerine su içeceğim. Taş gibi cillop gibi... Güzel motive edici sözlermiş
menündeeen anlarız nedenmiş. Niye artısız regl oldun. Seninde mi bünyen şaşırdı?
680 kalori azdı. Birden bu kadar azaltmaman lazımdı.
güzel ama kaçamaklı
su az. Akşam et köfte tavuk vb tok tutan şeyler yemek lazım. Bu hafta lahana haftamız. Bende eve aldırdım.. Yakında pişiririm.
gelen kişilerin 2 3 gün normal menülerini yazması iyi fikirmiş
ben başka şeyleri çok içtiğimden su içesim gelmiyor
inşallah
vverecek allahın izni ile
Sagol canim ins.Cannmmm ins sende verirsin ,ben emzirme ve yuruyusle bu kadar verdim , ozellikle emzirdigim icin metobolizma hizli calisti sanirim, hic kizma kendine canm, seinn metebolizma yavas olabilir aslinda en iyisi yavas yavas kilo vermek ins verirsin canm
Aslinda diyetisyen 5 ogun geldigi gibi ye dedi ama cok acikiyorum sanki o zaman. Bilemedim ne dersin canim 5 ogun olarak mi yesem? Yoksa 3 ogun olarak birlestirsem mi?gayet güzel. Spor olsa daha da iyi olurmuş
harika
rica ederim
motivem arttı. Teşekkür ederim. Ama ben pasta vb yememeye çalışmalıyım artık. Tam diyete karar veriyorum. Eşim gitmiş pasta almış. 1000 mekik verirCanfeb bana artık
ben çok beğendim. Yoğurt da yersen tamamdıır menün. İlk günlerde olmana rağmen çok çok iyi.
yemeseydim keşke
Keten tohumunun tadı iyi mi? Bi yulaf denedim. Yiyemedim zamanında. Suyu arttıracağım yarın. Çay yerine su içeceğim. Taş gibi cillop gibi... Güzel motive edici sözlermiş
menündeeen anlarız nedenmiş. Niye artısız regl oldun. Seninde mi bünyen şaşırdı?
güzel ama kaçamaklı
su az. Akşam et köfte tavuk vb tok tutan şeyler yemek lazım. Bu hafta lahana haftamız. Bende eve aldırdım.. Yakında pişiririm.
inşallah
Bence diyetisyene uy. Kilo aldığını söyle. Bakalım ne diyecekAslinda diyetisyen 5 ogun geldigi gibi ye dedi ama cok acikiyorum sanki o zaman. Bilemedim ne dersin canim 5 ogun olarak mi yesem? Yoksa 3 ogun olarak birlestirsem mi?
750 mekikten 20 mi yaptın. 1000az mıCanim 680 le kapatmadim o günü 1000 yapmıştım spor yoktu bugün oglumla top oynadım şimdi 15 dk terledim bile 1000 mekik az olur 3 kaşık mantiya 750 verdiydin bu arada 20 düş ondan
Olsun, yine de eksi eksidir :)
Zor bir durum..
Yine de iradeli olmalısın..
Yoksa emeğinin karşılığı da olmayacak..
Çok sağol canım..
Ediyorum ediyorum da bu ağrılar geçmedi bir türlü.. Gün için hafif oluyor aslında, nedense dün gece çok uzun oldu.. Doktor normal diyor, çekmekten başka da çare yok..
Biliyordum ben bunu..
Gerçekten düzenli içerek zayıflayanlar tanıyorum..
Denemek istiyorsan güzel bir seçim..
Canim gorusmem ay sonunda. Ama tamam o zaman dedigi gibi 5 ogunde yiyeyim bakalim. Sabahlari da ilik suyun icine limon ekleyeyim @kajufaydasini gormus. Ben de yapayimfBence diyetisyene uy. Kilo aldığını söyle. Bakalım ne diyecek
750 mekikten 20 mi yaptın. 1000az mı
Canim gorusmem ay sonunda. Ama tamam o zaman dedigi gibi 5 ogunde yiyeyim bakalim. Sabahlari da ilik suyun icine limon ekleyeyim @kajufaydasini gormus. Ben de yapayimf
Mezun olmaktan ziyade 55 kiko hedef ,28 subat diye not etmistim defterimegayet güzel. Spor olsa daha da iyi olurmuş
harika
rica ederim
yemeseydim keşke
güzel ama kaçamaklı
inşallah
Benim azıcık mantima 750 verdin tabi az 730 borcum varBence diyetisyene uy. Kilo aldığını söyle. Bakalım ne diyecek
750 mekikten 20 mi yaptın. 1000az mı
45 kg olur muyum sizce
Ben seviyorum rezeneyi
Kıyamam sana ya ne çektin şu spor konusunda kuzum. Kapuskayı çok severim afiyet olsun cancazım,beğendim menünü sadace sende farkındasın su az.Ben bile bu sıralar su konusunda zorlanıyorum canım hiç istemiyor
gayet güzel. Spor olsa daha da iyi olurmuş
harika
rica ederim
yemeseydim keşke
güzel ama kaçamaklı
inşallah
11 kahvaltı
Zeytinyağlı omlet
1 kaşık lor
3 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
1 t kaşığı acuka
16 da
Simit şekersiz çay
20 Aksam yemegi
3 kaşık pilav
Yarım porsiyon kuru fasulye
Aralarda bişey yemedim çay kahve içtim
Yatana kadar acikirsam gene haşlanmış yumurta yiyebilirim ya da 1 kase yoğurt
2 lt su
Rahatsizim spor yapamadım ev işleri ne yaptıysam o kendimi iyi hissedersem lesslie yapıcam yatmadan
Menü
Sabah
2 yk yulaf, 10 badem
1 bardak süt, 1 elma
Ara: 1 elma ve yeşil çay
Öğle (spordan sonra)
1 muz
1 büyük boy latte
2 ceviz
Akşam:
6 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek
Yeşil salata
Yatmadan önce bir yeşil çay daa içeceğim
Su da 3l olur
Spor: 45dk cardio
Bugunku menum
09:00_ 2 dilim tt ekmek, 2 yk kadar haslanmis yumurtadan yapilma ezme, turp, roka, yesillik, 1 bardak sikma kavun ve armut suyu.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:30 _ izgara tavuk, 1 kase lahana salatasi, 1 kase cilekli yogurt.
18:00_ 1 tabak nohutlu yemek( icinde cekirdek, patates, nohut, badem) vardi. 1 tane etten kofte, 2 tane mercimekten yapilmis firinda pismis kofte.
19:00_ sicak suyla kakao.
Su: 2.5 lt
2 fincan yesil cay
1 fincan siyah vay
Bugun menuleri birlestirerek yedim. 1. Ve 2. Kahvaltiyi bir kerede yedim. Ogleni de ogreden sonra atistirmaligiyla beraber yedim. Yani 5 ogunluk yemegi 3 ogunde yedim.
Ayy hamilelik takvimin de super olmus. Insallah bebisini saglikla al kucagina canim.
Vuuu çok sert olmuş
Bana da lazim böyle otorite
Selam
Geçen günkü asabiyetin sebebi belli olduregli oldum bugün.. Hiç beklemiyordum daha 4-5 gün vardı soğuktan erken geldi ilginçtir bu sefer artısız geldi nasıl oldu anlamadım.. İnşalah ne ise o ödemi yapan geçmiştir. Bu aralar çok tuzlu yememeye çalışıyorum ondan olabilir..
Menüm yine 1300-1400 arası bişey ama akşam biraz açlık çektimregliden mi yoksa az mı yedim bilemiyorum.
Chia tohumu sipariş ettim gelecek ondan sonra içi e ekleyeceğim teşekkür ederimSabaha belki sağlıklı yağ kaynağı ekleyebilirsin ( ceviz, badem, chia tohumu gibi). Bir de salataya koyduğun mercimek 4-5 yk kaşığını geçmesin. Yoksa çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun
Nayır canım gelmedi belki erken yediğimdendirYine az sulu, kaçamaklı bir menüüüüüü :)
Afiyet olsunn.
Akşam mercimek salatası ağır gelmedi mi ?
Valla artık kasıklarım mı başka bir yer mi çözemedim.. Adet sancısının garip versiyonu :) Doktor ameliyatdan dolayı ağrıların olacak dedi diye endişelenmiyorum.. Bir de benimki oturmayı sevmiyor, herkes uzanır, dinlenir ağrısı geçer benim ağrılar yürü diyor :) Yürüyünce geçiyor..
Yaş pasta yemezsen evetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?