Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su az olmus canim. Geri kalani gayet guzel.

Canim 680 le kapatmadim o günü 1000 yapmıştım spor yoktu bugün oglumla top oynadım şimdi 15 dk terledim bile 1000 mekik az olur 3 kaşık mantiya 750 verdiydin bu arada 20 düş ondan

Aslinda diyetisyen 5 ogun geldigi gibi ye dedi ama cok acikiyorum sanki o zaman. Bilemedim ne dersin canim 5 ogun olarak mi yesem? Yoksa 3 ogun olarak birlestirsem mi?

Aslinda diyetisyen 5 ogun geldigi gibi ye dedi ama cok acikiyorum sanki o zaman. Bilemedim ne dersin canim 5 ogun olarak mi yesem? Yoksa 3 ogun olarak birlestirsem mi?
Bence diyetisyene uy. Kilo aldığını söyle. Bakalım ne diyecek
Canim 680 le kapatmadim o günü 1000 yapmıştım spor yoktu bugün oglumla top oynadım şimdi 15 dk terledim bile 1000 mekik az olur 3 kaşık mantiya 750 verdiydin bu arada 20 düş ondan
750 mekikten 20 mi yaptın. 1000az mı

Bir türkü motive olamıyorum bi motive olsam devamı gelecek ama hiç yapmak gelmiyor içimden diyet sanırım çok aşırı kilo aldığım için kötü hissediyorum ve kendime güvenim kalmadı

Bence diyetisyene uy. Kilo aldığını söyle. Bakalım ne diyecek

750 mekikten 20 mi yaptın. 1000az mı
Canim gorusmem ay sonunda. Ama tamam o zaman dedigi gibi 5 ogunde yiyeyim bakalim. Sabahlari da ilik suyun icine limon ekleyeyim @kajufaydasini gormus. Ben de yapayimf

Mezun olmaktan ziyade 55 kiko hedef ,28 subat diye not etmistim defterime

45 kg olur muyum sizce

Kaptişim 45 kilo mu olur allasen 45 anca ayak numarası falan olmalı bence.. Kilo dediğin 50den başlar

Ben seviyorum rezeneyi

Ben de kullanıyorum rezeneyi.. Hatta bi ara tarçınlı yeşil çay diye anasonlu yeşil çay çıkarmışlardı sonra millet beğenmedi kaldırdılar piyasadan ben onu çok seviyordum.. Hem benim adet öncesi sendromlarıma felan da çok iyi geliyordu..

Suyu çözemiyorum canım yaa aslında çok içerim ama acayip üşüyorum bu aralar.. O kadar ki duşa giresim gelmiyor.. Duyan da sobalı evde yaşıyorum sanır

Kapuska kıymalıydı canım, sanırım öğleden sonra sütlü kahve içmediğim için böyle oldu.. Dediğin gibi yarına ben biraz protein ekleyeyim..

Selamun aleyküm güzel kızlar
Ben bugün misafirliğe gitmiştim
Geç geldik biraz işlerim vardı hal ettim
Şimdi menu yazayım

Sabah 12.15
Bir kk keçi peyniri
Üç zeytin
Bir dilim tt ekmek
Domatez maydanoz biraz beyaz lahana
Bir fincan açık çay
Biraz lor
Bir köz biber

Ara 15 30
Bir elma
İki ceviz

Akşam
Dort kaşık bulgur pilavı bir but
Sumakli soğan bir köz biber
Salata

Ara gezmeye gitmiştim 20.00
Bir fincan kahve
Yedi çiğ badem
Küçük parça cezerye
Bir ceviz bir kare bitter
Beş altı bardak limonlu açık çay
Çok pişmanım

11.500 adam yürüyüş
Su uç ltre

DERECELER

*** 4. Takım 603. Etap ***
1. kaju %0.91
2. tomrs %0.86
3. Harpy %0.28

4. selinbs

stitch matilda34 I inkpin DeryaOnDiet kötü bir haftaydı maalesef

DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi

matilda34(75.2/75.8/+0.6/-0.79)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı

Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit

kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)

Kızların da dediği gibi fazla karbonhidratlı bir menü.. Ara sıra olura ama öyle, sürekli olmasın yeter ki :)

Afiyet olsun.
Az geldi sanki bana, doyduysan sorun yok tabi..

Afiyet olsun..

Ayy hamilelik takvimin de super olmus. Insallah bebisini saglikla al kucagina canim.

Çok sağol canım..

Vuuu çok sert olmuş
Bana da lazim böyle otorite

Sana da yapayımm :))

Aleykum selam..
Geçti mi bari sinirin? :)

Sabaha belki sağlıklı yağ kaynağı ekleyebilirsin ( ceviz, badem, chia tohumu gibi). Bir de salataya koyduğun mercimek 4-5 yk kaşığını geçmesin. Yoksa çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun
Chia tohumu sipariş ettim gelecek ondan sonra içi e ekleyeceğim teşekkür ederim

Nayır canım gelmedi belki erken yediğimdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…