Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Böreğe takıldım bir tek, o da bu menünün nerden nereye gelerek böyle olduğunu düşünürsek birşey değil :)

Su az, onun dışında gayet iyi..

Bir türkü motive olamıyorum bi motive olsam devamı gelecek ama hiç yapmak gelmiyor içimden diyet sanırım çok aşırı kilo aldığım için kötü hissediyorum ve kendime güvenim kalmadı

Olacaksın.. Olmaya mecbursun..
Ne istiyorsun bir düşünsene.
Tamam hadi motive olamadın, kilo vermeyi bıraktın..
Almaya müsait olduğun için 2 ay sonra belki de 80 kilo olacaksın..
O zaman daha mutlu mu olacağını düşünüyorsun ?
Bununla da bitmiyor..
Bu kilolar seni zorlayacak, yürüyüşünde, hareketlerinde kısıtlanacaksın..
2 çocuğun var nasıl yetişeceksin onlara?
Her ne kadar ben de iradesiz olsam da çocuğum kilolu annesi olmayı hiç istemem..
Yarın o biri gün kreşe, okula götürürken kenardan bakanlar nasıl da kilolu diyemesinler, aksine nasıl güzel, fit kadın, hele de 2 çocuk annesi desinler..
Bırakma kendini, geleceğini düşün motive ol.. Kimsenin değil bu beden, senin. Sevsen de sevmesen de seninle, öyleyse seveceğin hale dönüştür vücudunu..

Aleykum selam..
Cezerye ne bilmiyorum ama onun dışında iyi görünüyor..
Hele adım sayın süper..

Canım pişman olma cezerye. Sanırım biraz şekerli bişey onun dışında çok kötü değil. Bence kendini yine de iyi tutmuşsun gibi geldi bana.. En zoru bu misafirlikler.. Hep baltalıyor diyetleri..

Kajucuum tebrikler yine tahta kurulmuşsun :) tomrs seni de tebrik ederim :)

Geçti canım geçti daha iyiyim şimdi.. Tüm belirtiler varmış aslında ama ben daha vakit var diye görmezden gelmişim. Sen nasılsın? Geçti mi ağrıların?

Kızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorum haftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
Ay tabi ki başaracaksın yıllar önce ilk çocuğumdan sonra 82 kiloyla buraya başladığımda hayatımda hiç diyet yapmamıştım sonra buraya başlayıp Zayıfladıkça şaşırıyordum ve aynı bu tür şeyler yazıyordum.. Onun üzerine bir bebiş daha doğurdum tabi ama şimdi yine buradayım işte önemli olan bu kiloları verdikten sonra korumak aslında. Kilo verme işlemi taş çatlasa 6 ay ama kilo koruma ömür boyu yapılacak bir şey

Benim basladigimdan beri en kotu haftamdi

@tuzsuz_ruh canım nasıl oldu baban
Canımmm bugun doktora gittik yine küçülme var enfeksiyonla büyümüş ilaçlar işe yaramış dedi 6 gün daha iğne kullanacak ilaçlar falan tekrar kontrole gidicez küçülmeye bakacak şuan kontrolden başka bişey önermedi

Kızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorum haftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
Azimle devam ettikten sonra verilemeyecek kilo mu var yahu tam gaz sarıl artık bak devamı gelmeli

Haklisin canım

Çok şükür daha iyiyim canım..
2 gündür hafifledi artık..

Aleykum selam..
Cezerye ne bilmiyorum ama onun dışında iyi görünüyor..
Hele adım sayın süper..

Cezerye havuç ve fıstıkla yapilan lokum tarzı bi şey canım

Canım pişman olma cezerye. Sanırım biraz şekerli bişey onun dışında çok kötü değil. Bence kendini yine de iyi tutmuşsun gibi geldi bana.. En zoru bu misafirlikler.. Hep baltalıyor diyetleri..

Evet çok direndim ev sahibi çok ikram etmeyi seven biraz da ısrar etti bukadarla kurtuldum :)))
Evet misafirliğe gitmek istemiyorum hem ev sahibine ayıp olur hem de kendimi tutamam diye
Tamam canım pişman olmaktan vaz geçtim

İnşallah atlatır babanız kaptanim Doktor ne önermişe tedaviye devam edin moral da çok önemli moralini duzeltmeğe çalışın amcamıza biz de dua edeceğiz çok geçmiş olsun canım

Keten tohumunun tadı iyi mi? Bi yulaf denedim. Yiyemedim zamanında. Suyu arttıracağım yarın. Çay yerine su içeceğim. Taş gibi cillop gibi... Güzel motive edici sözlermiş
güzel ama kaçamaklı
tadı güzel çekilmiş cevize benziyor tavsiye ederim hem tok tutma özelliği var hemde çok sağlıklı
Menulerin ne kadar degisti canim. Masallah.
Sadece 14teki biraz fazla kh olmus. Boregin yanina yogurt filan da olsa daha iyi olurdu.
Teşekkür edrim canım bende kendime şaşırıyorum demek on kere uyarılınca düzeltiyormuş insan kendini.Evet kaçamaklı bir menü oldu biraz illa bir şekilde kaçamağı sokuyorum menüye,yoğurt daha iyi olurdu haklısın ama börek çok hafif zeytin yağlı

Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.

Nasıl gidiyor menüler ben yağ ölçen tartı alicaktim bugün kalmamıştı başka yerden alcak artık eşim
Tabiki sen bilirsin canim ama onlar gunluk kullanim icin biraz pahali. Arada bir spor salonuna gidip yag olcumune baktirabilirisin. Zaten cok SIK degismiyor. Benim spor salondaki hocam her 5 kiloda bir baktirmami soylemisti.

Tabiki sen bilirsin canim ama onlar gunluk kullanim icin biraz pahali. Arada bir spor salonuna gidip yag olcumune baktirabilirisin. Zaten cok SIK degismiyor. Benim spor salondaki hocam her 5 kiloda bir baktirmami soylemisti.
Hımm normalde baksın söyliyim ozaman hangisini alırsa artık

Bugunku menum
08:00_ kalkar kalmaz limonlu ilik 1 bardak su.
09:00_ 1 kucuk kase irmik haslamasi uzerinde cilekli sos, 1 yk kadar nar, bir iki tane kuru kayisi.
09:30 _ 1 fincan sutlu kahve
11:00_ kucuk kase tavuklu salata, (icinde salatalik, sogan, yesillik, zeytin, bazylia feslegen), uzerinde cig ceviz parcalari vardi.
11:30_ 1 fincan sutlu kahve.
13:00_ nohut, mercimek ve bezelye ile yapilmis 1 adet kofte, 2 yk kadar haslanmis bugday, 1 tk kadar mantar, 1 kase havuclu salata.
15:00_ kuru erikli, sekersiz, kepekli undan kucuk bir dilim kek.
17:00_ sebzelerden yapilmis 1 dilim unsuz borek (icinde kabak, biber ve domates vardi).

su: simdilik 2lt
2 fincan siyah cay
1 fincan yesil cay

Aradigin tam nasil birsey bilmiyorum ama arada baya bir fiyat farki var canim. Tabiki karar senin yine de
Zayiflarken sudanmi gidiyor kastan mi yağdan mi göreyim istedim canım ama 5 kiloda birse zaten 10 kilo vermem gerekiyo illaki yağ gider seçimi eşime bırakıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…