Menüm
7.45 : 1.5 domatesli yumurta ,yarım dilim e.
9.30 : 3.5 y.k yohurt ,1 t.k bal, 1 t.k keten tuhumu, yarım portakal
12.00 : yarım yeşil elma
14.00 : 1 ince dilim peynirli börek, 1 kase çorba
16.00 : 1 greyfurt
18.30 : 4 kağıtta hamsi , 1 tabak kıymalı y. mercimek , 1 kaşık kereviz sapı kavurması, 1 kaşık yoğurt,yarım dilim
yatarken de rezenemi içerim yine
Su 2.5 lt spor temizlik 60dk
Menüm
Sabah
2 yk yulaf
1 sb süt
2 ceviz
1 yk dut kurusu
Yarım greyfurt
1 haşlanmış yumurta
1 çk çörek otu yağı
Öğlen
Salata
5yk kapuska
1 ks yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
Portakal
7 badem
Akşam
5 yk kapuska
3yk b pilavı
Yarım kase yoğurt
Salata
Akşam
Sütlü kahve
2 kare bitter
30 dk yoga
2500 adımbu hafta spora gitmemi mümkünatsız kılmak için el birliğiyle çalışmışlar. Her güne etüt koymuşlar sanırım cumaya kadar gidemicem ama evde yoga yapcam galiba sabahları..
1 lt anca su içmişimdir
Bir türkü motive olamıyorum bi motive olsam devamı gelecek ama hiç yapmak gelmiyor içimden diyetsanırım çok aşırı kilo aldığım için kötü hissediyorum ve kendime güvenim kalmadı
Selamun aleyküm güzel kızlar
Ben bugün misafirliğe gitmiştim
Geç geldik biraz işlerim vardı hal ettim
Şimdi menu yazayım
Sabah 12.15
Bir kk keçi peyniri
Üç zeytin
Bir dilim tt ekmek
Domatez maydanoz biraz beyaz lahana
Bir fincan açık çay
Biraz lor
Bir köz biber
Ara 15 30
Bir elma
İki ceviz
Akşam
Dort kaşık bulgur pilavı bir but
Sumakli soğan bir köz biber
Salata
Ara gezmeye gitmiştim 20.00
Bir fincan kahve
Yedi çiğ badem
Küçük parça cezerye
Bir ceviz bir kare bitter
Beş altı bardak limonlu açık çay
Çok pişmanım
11.500 adam yürüyüş
Su uç ltre
Kızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorumhaftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
Selamun aleyküm güzel kızlar
Ben bugün misafirliğe gitmiştim
Geç geldik biraz işlerim vardı hal ettim
Şimdi menu yazayım
Sabah 12.15
Bir kk keçi peyniri
Üç zeytin
Bir dilim tt ekmek
Domatez maydanoz biraz beyaz lahana
Bir fincan açık çay
Biraz lor
Bir köz biber
Ara 15 30
Bir elma
İki ceviz
Akşam
Dort kaşık bulgur pilavı bir but
Sumakli soğan bir köz biber
Salata
Ara gezmeye gitmiştim 20.00
Bir fincan kahve
Yedi çiğ badem
Küçük parça cezerye
Bir ceviz bir kare bitter
Beş altı bardak limonlu açık çay
Çok pişmanım
11.500 adam yürüyüş
Su uç ltre
DERECELER
*** 4. Takım 603. Etap ***
1.kaju %0.91
2. @tomrs %0.86
3.Harpy %0.28
4. @selinbs
@stitch @matilda34 @inkpinDeryaOnDiet kötü bir haftaydı maalesef
DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi
matilda34(75.2/75.8/+0.6/-0.79)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı
Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)
Kızların da dediği gibi fazla karbonhidratlı bir menü.. Ara sıra olura ama öyle, sürekli olmasın yeter ki :)
Afiyet olsun.
Az geldi sanki bana, doyduysan sorun yok tabi..
Afiyet olsun..
Çok sağol canım..
Sana da yapayımm :))
Aleykum selam..
Geçti mi bari sinirin? :)
Ay tabi ki başaracaksınKızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorumhaftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
Benim basladigimdan beri en kotu haftamdiDERECELER
*** 4. Takım 603. Etap ***
1.kaju %0.91
2. @tomrs %0.86
3.Harpy %0.28
4. @selinbs
@stitch @matilda34 @inkpinDeryaOnDiet kötü bir haftaydı maalesef
DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi
matilda34(75.2/75.8/+0.6/-0.79)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı
Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)
tebrikler canim.Kızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorumhaftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
Canımmm bugun doktora gittik yine küçülme var enfeksiyonla büyümüş ilaçlar işe yaramış dedi 6 gün daha iğne kullanacak ilaçlar falan tekrar kontrole gidicez küçülmeye bakacak şuan kontrolden başka bişey önermedi@tuzsuz_ruh canım nasıl oldu baban
Azimle devam ettikten sonra verilemeyecek kilo mu var yahu tam gaz sarıl artık bak devamı gelmeliKızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorumhaftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
İnşallah gelecek kaptanımAzimle devam ettikten sonra verilemeyecek kilo mu var yahu tam gaz sarıl artık bak devamı gelmeli
Böreğe takıldım bir tek, o da bu menünün nerden nereye gelerek böyle olduğunu düşünürsek birşey değil :)
Su az, onun dışında gayet iyi..
Olacaksın.. Olmaya mecbursun..
Ne istiyorsun bir düşünsene.
Tamam hadi motive olamadın, kilo vermeyi bıraktın..
Almaya müsait olduğun için 2 ay sonra belki de 80 kilo olacaksın..
O zaman daha mutlu mu olacağını düşünüyorsun ?
Bununla da bitmiyor..
Bu kilolar seni zorlayacak, yürüyüşünde, hareketlerinde kısıtlanacaksın..
2 çocuğun var nasıl yetişeceksin onlara?
Her ne kadar ben de iradesiz olsam da çocuğum kilolu annesi olmayı hiç istemem..
Yarın o biri gün kreşe, okula götürürken kenardan bakanlar nasıl da kilolu diyemesinler, aksine nasıl güzel, fit kadın, hele de 2 çocuk annesi desinler..
Bırakma kendini, geleceğini düşün motive ol.. Kimsenin değil bu beden, senin. Sevsen de sevmesen de seninle, öyleyse seveceğin hale dönüştür vücudunu..
Aleykum selam..
Cezerye ne bilmiyorum ama onun dışında iyi görünüyor..
Hele adım sayın süper..
Canım pişman olma cezerye. Sanırım biraz şekerli bişey onun dışında çok kötü değil. Bence kendini yine de iyi tutmuşsun gibi geldi bana.. En zoru bu misafirlikler.. Hep baltalıyor diyetleri..
Kajucuum tebrikler yine tahta kurulmuşsun :) tomrs seni de tebrik ederim :)
Geçti canım geçti daha iyiyim şimdi.. Tüm belirtiler varmış aslında ama ben daha vakit var diye görmezden gelmişim. Sen nasılsın? Geçti mi ağrıların?
Ay tabi ki başaracaksınyıllar önce ilk çocuğumdan sonra 82 kiloyla buraya başladığımda hayatımda hiç diyet yapmamıştım sonra buraya başlayıp Zayıfladıkça şaşırıyordum ve aynı bu tür şeyler yazıyordum.. Onun üzerine bir bebiş daha doğurdum tabi ama şimdi yine buradayım işte önemli olan bu kiloları verdikten sonra korumak aslında. Kilo verme işlemi taş çatlasa 6 ay ama kilo koruma ömür boyu yapılacak bir şey
Aleykum selam..
Cezerye ne bilmiyorum ama onun dışında iyi görünüyor..
Hele adım sayın süper..
Canım pişman olma cezerye. Sanırım biraz şekerli bişey onun dışında çok kötü değil. Bence kendini yine de iyi tutmuşsun gibi geldi bana.. En zoru bu misafirlikler.. Hep baltalıyor diyetleri..
Canımmm bugun doktora gittik yine küçülme var enfeksiyonla büyümüş ilaçlar işe yaramış dedi 6 gün daha iğne kullanacak ilaçlar falan tekrar kontrole gidicez küçülmeye bakacak şuan kontrolden başka bişey önermedi
tadı güzel çekilmiş cevize benziyor tavsiye ederim hem tok tutma özelliği var hemde çok sağlıklıKeten tohumunun tadı iyi mi? Bi yulaf denedim. Yiyemedim zamanında. Suyu arttıracağım yarın. Çay yerine su içeceğim. Taş gibi cillop gibi... Güzel motive edici sözlermiş
güzel ama kaçamaklı
Teşekkür edrim canım bende kendime şaşırıyorum demek on kere uyarılınca düzeltiyormuş insan kendini.Evet kaçamaklı bir menü oldu biraz illa bir şekilde kaçamağı sokuyorum menüye,yoğurt daha iyi olurdu haklısın ama börek çok hafif zeytin yağlıMenulerin ne kadar degisti canim. Masallah.
Sadece 14teki biraz fazla kh olmus. Boregin yanina yogurt filan da olsa daha iyi olurdu.
Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.Canımmm bugun doktora gittik yine küçülme var enfeksiyonla büyümüş ilaçlar işe yaramış dedi 6 gün daha iğne kullanacak ilaçlar falan tekrar kontrole gidicez küçülmeye bakacak şuan kontrolden başka bişey önermedi
Tabiki sen bilirsin canim ama onlar gunluk kullanim icin biraz pahali. Arada bir spor salonuna gidip yag olcumune baktirabilirisin. Zaten cok SIK degismiyor. Benim spor salondaki hocam her 5 kiloda bir baktirmami soylemisti.Nasıl gidiyor menüler ben yağ ölçen tartı alicaktim bugün kalmamıştı başka yerden alcak artık eşim
Hımm normalde baksın söyliyim ozaman hangisini alırsa artıkTabiki sen bilirsin canim ama onlar gunluk kullanim icin biraz pahali. Arada bir spor salonuna gidip yag olcumune baktirabilirisin. Zaten cok SIK degismiyor. Benim spor salondaki hocam her 5 kiloda bir baktirmami soylemisti.
Aradigin tam nasil birsey bilmiyorum ama arada baya bir fiyat farki var canim. Tabiki karar senin yine deHımm normalde baksın söyliyim ozaman hangisini alırsa artık
Zayiflarken sudanmi gidiyor kastan mi yağdan mi göreyim istedim canım ama 5 kiloda birse zaten 10 kilo vermem gerekiyo illaki yağ gider seçimi eşime bırakıyorum artıkAradigin tam nasil birsey bilmiyorum ama arada baya bir fiyat farki var canim. Tabiki karar senin yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?