Evet evet yapKızların da dediği gibi fazla karbonhidratlı bir menü.. Ara sıra olura ama öyle, sürekli olmasın yeter ki :)
Afiyet olsun.
Az geldi sanki bana, doyduysan sorun yok tabi..
Afiyet olsun..
Çok sağol canım..
Sana da yapayımm :))
Aleykum selam..
Geçti mi bari sinirin? :)
Bir gün önceden bu ekmek bize fazla diye düşünüyorsan komşularınla paylaşabilirsin bence.. İhtiyacı olan vardır belkiKızlar bayat ekmekleri napiyosunuz eşim bi gün önceden kalsa yemez (yanlış anlaşılmasın fırıncı kendim yapıyorum bari taze yiyim der)bende artık 2 3 dilimi gecemiyorum günde birikiyo öyle önceden köfte falan yapiyodum yemek sorun değildigaleta unu da yaptım baya
Yapıyorum canım gunluk 1 tane eve bırakıyorum sadece o da mecbur kediler falan yermi sütle islatsamBir gün önceden bu ekmek bize fazla diye düşünüyorsan komşularınla paylaşabilirsin bence.. İhtiyacı olan vardır belki
Canımmm bugun doktora gittik yine küçülme var enfeksiyonla büyümüş ilaçlar işe yaramış dedi 6 gün daha iğne kullanacak ilaçlar falan tekrar kontrole gidicez küçülmeye bakacak şuan kontrolden başka bişey önermedi
Nasıl gidiyor menüler ben yağ ölçen tartı alicaktim bugün kalmamıştı başka yerden alcak artık eşim
Kızlar bayat ekmekleri napiyosunuz eşim bi gün önceden kalsa yemez (yanlış anlaşılmasın fırıncı kendim yapıyorum bari taze yiyim der)bende artık 2 3 dilimi gecemiyorum günde birikiyo öyle önceden köfte falan yapiyodum yemek sorun değildigaleta unu da yaptım baya
Menüm
Sabah 8.00; çeyrek simit, 1kk b.peynir, 5zeytin, bol yeşillik, 1h.yumurta
Öğle 12.00; 1/2pors bulgur pilavı, 2yk et haşlama
Ara; tarçınlı elma mandalina (1/2elma, 1/2mandalina)
Akşam 18.30; pirinçli tavuk çorbası, 1dilim çavdar ekmeği, bebe bisküvisi
Su; 2lt
Spor; 70dk yürüyüş
Canım o kadar sıkıldıki Dayanamadım spor yaptımBugünki menüm
Sabah08:30)
3 yk yulaf
100 ml süt
1 ceviz
1 haşlama yumurta
Ara(10:30)
1 mandalina
Öğlen(12:20)
Küçük fırın çipura
Bir küçük kase havuç salatası
1 kase mercimek çorbası
Ara(15:45)
1 tk fındık ezmesi
Akşam18:00)
4 dal marul
1 paket danone danette çikolatalı puding
1 yeşil elma
Su:2 lt
Spor yapmayacağım bugün canım hiç nişey istemiyor.. Akşam ne yiyeceğimi bilemedim o yüzden sadece danette yedim ağzımın tadı yokkadınların ruh hali ne kadar değişken yaa
Tatlı yemeye alışmışım.Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür ilaçlara cevap veriyorsa demekki iyileşecek..
Fakir alma da canımbırak yağ ölçmeyi normal kiloyu bile doğru ölçemiyır..
Canım aomine de yazmış belki yiyeceğiniz kadarını bölüp gerisini verebilirsiniz. Biz ramazanda öyle yapıyorduk. Yarısını bölüp komşuya veriyorduk..
Canım çok az sanki bu menü.. Bebe bisküvisinin de akşam yemeğinde ne işi var ben anlamadımbari çayın yanında yeseydin kaptişim..
Aomine Daiki(62.3///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 21.12.2018 Başlama Kilosu:64 Hedef:55
Canfeb (68///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 04.01.2019 Başlama Kilosu:68 Hedef:56
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)isimsiz965 karar verdin mi? Takımda mısın?
biricik1272(?///%) 04.01.2019biricik1272 9.takımda ne zaman yarıştın? Aynı isimle mi yarıştın?
Yer yer.. Süt değilde mesela yemeğin suyu yada çorba falan öylr şeylerle ıslatsan saha çok severler.. Olur biri yemez tabakta kalır yada yenmeyen yemek olur onunla karıştırsan daha iyi hem bu kış gününde hayvanlar yiyecek bulmakta zorluk çekiyordur..Yapıyorum canım gunluk 1 tane eve bırakıyorum sadece o da mecbur kediler falan yermi sütle islatsam
Öyle yapiyim ozamanYer yer.. Süt değilde mesela yemeğin suyu yada çorba falan öylr şeylerle ıslatsan saha çok severler.. Olur biri yemez tabakta kalır yada yenmeyen yemek olur onunla karıştırsan daha iyi hem bu kış gününde hayvanlar yiyecek bulmakta zorluk çekiyordur..
Listeye girmeden geldin yani. @tuzsuz_ruh burada da 15 gün dolacak mı?Evet ayni isimle yarıştım kaptanim
9 .takımda onbeş günüm doldu
buraya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?