Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar..
Nasılsınız ?
Dün annemdeydim, sonraya da gezmeye çıktım o yüzden uğrayamadım pek..
Bugün de feci bulantıyla uyandım, ne yapacağım hiç bilmiyorum

Derya, yoruluyorum senin bu menülerini okuyunca, hatta bazen kaçırıyorum neredeydim ne okuyordum

Mecbur kalmışsın ama yine de sandvic olmasaydı keşke..

Akşam bozmuşsun güzelim menüyü..
Sonradan spor yapmışsın hiç değilse..

Patates az da olsa yememeye çalış..
Akşamki tatlı da olmamış. .

Afiyet olsun..

Simiti bıraksan mı artık?
Akşam da bisküvi olmasaydı iyi olurdu ama yürüyüşle telafi edilmiştir.

Yapıyorum canım gunluk 1 tane eve bırakıyorum sadece o da mecbur kediler falan yermi sütle islatsam

Yakınınızda varsa çok güzel olur..
Sütle bilmem de artan yemeklerle, yemek suyuyla verebilirsin..

Canım o kadar sıkıldıki Dayanamadım spor yaptım

15 dk leslie : 22p
30 sn jog : 10 p
30 sn hıp rotation :10 p
30 sn squat press :10 p
60 sn side static lunge : 20p
30 sn squat jack : 10 p

Toplam :82 p

Çok iyi yapmışsın..

Afiyet olsun, spor olsaydı harika menüydü..

Afiyet olsun canım..

Listeye girmeden geldin yani. @tuzsuz_ruh burada da 15 gün dolacak mı?

Normalde burda da dolması gerek..

Afiyet olsun canım, keşke spor da olsaydı..

Günaydın herkese @tuzsuz_ruh I inkpin den haberin var mı? Cuma gelmezse ne yapacağız?

Günaydın canım..

Sağol canım amin inşallah öyle yapıyoruz devam ediyoruz ilaçlara işte bakalım haftaya ne diyecek doktor
Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.
amin kuzum Allah razı olsun bütün hastalara inşallah

Sen hiç aç kalmaya fırsat vermiyorsun kendine 11 de kahvaltı 1 de öğle yemeği 3 de kek 5 de akşam yemeği gün içinde sürekli yeme durumundasın
Akşam ne yedin peki
Marul ve danone sonra elma ahahahha kız nasıl yedin onu yahu miden bozulacak ayrıca paketli gıdaları çok yememeye çalış içinde bir dünya katkı var
Afiyet olsun
Valla ben dondurucuya atıyorum fazlayı sonra çıkarıp yiyoruz ama o da kendi fırıncı diye taze ekmek mi yiyecek hep ayrıc taze ekmek fazla yedirir bayat ekmek en güzeli ben fırın çok yakın hergün alabilecekken gittiğimde 3 tane alır bayatlamaya bırakırım
Valla çok güzel gidiyorsun
O bebe bisküvisi ne öyle onun yerine hurma üzüm erik Yokmuydu yeseydin cık cıkk cıkkkkkk olmadı kelebek hanım
Bugün salı ben yukarıya hazırladım listeyi @tuzsuz_ruh
Tamam canım şimdilik buradayım bişey çıkmazsa
Afiyet olsun bence süper bir menü
Yine söylüyorum bu menü sana kilo verdirmeyebilir Cuma görüceZ birazcık azaltman gerek bence öğle kapuska salata hadi pilav da olsun gerisi fazla geldi
Listeye girmeden geldin yani. @tuzsuz_ruh burada da 15 gün dolacak mı?
Aynen burdada 15 gün dolması gerek canım prosedür
@tuzsuz_ruh canım baban nasıl oldu ?
Çok şükür biraz iyi nodül biraz küçülmüş kontrol altında işte haftaya kontrole gideceğiz tekrar sağol cancağzım
Bak bu menü süper çok güzel aynen böyle devam et artık adapte olmalısın zayıf değil sağlıklı iki çocuklu bir anne olmalısın çocuklarınla ilgilenirken dışarıda oynarken yorulmaman kendini güçlü sağlıklı hissetmen için
Cevremden etkilendim birazda çocugu sutsuz mu birakcan ne diyeti ye diyorlar
tomrs da böyleydi ilk zamanlar herkes aman zayıflama onu yapma bunu yapma diyordu ama dinlemedi senin çocuğun kaç aylık bi onu de bana yemek yiyor mu ek gıda yemesi nasıl

Günaydın kızlar..
Nasılsınız ?
günaydın tatlım başladı desene 7 olur olmaz normal bu zamanda başlaması gerek zaten

Bugün eşimin Doğum günü kızlar yemek yapacağım güzel bir sofra kurmayı planlıyorum birde pasta alıp geleyim meze falan yeter sanırım dimi et yapıcam fırında yanında sadece meze fırında kaşarlı püre kaşarlı mantar kuru börülce salatası kırmızı biber mezesi başka ne yapayım meze fikir verin birde salata yapıcam humus da yapayım olmadı aaaa birde avokado var evde püre yapayım

Sagol canim, insallah zayiflayayim da.

Biraz karisik geliyor galiba canim, ne gelirse yiyorum kisacasi

Canim 5 ogun geliyor ya diyetisyen geldigi gibi 5 ogunde ye dedi. Aslinmda ben acaba onlari birlestirip 3 ogune indirsem mi diye gecirdim aklimdan

Günaydın kızlar..
Nasılsınız ?
Gunaydin canim, bazen oluyor ilk 3 ayda.
Iyiyim ben de isteyim bugun isten sonra okulum var saat 21;30a kadar

Ben menunu cok begendim canim, afiyet olsun.

Guzel olmus canim, afiyet olsun. Sabah gec kalktigin icin mi 13 de kahvalti?

Guzel olmus canim, dengeli, bol salatali. Afiyuet olsun

Kızlarr sabah tartıldım ve 62 geliyorum haftasonu kaçamaklarına ramen 300 gr gitmiş.. Ve bugün regl oldum.. ben bu işi başaracam galiba teşekkür ederim hepinize
oohh miss yardımcı olur bu hafta rahat kilo vermene,çok güzel
Kajucuum tebrikler yine tahta kurulmuşsun :) tomrs seni de tebrik ederim :)
teşekkür edrim canım ama bu hafta az kilo vermişiz grupça ondan öyle fazla görünüyorum
Benim basladigimdan beri en kotu haftamdi

ne güzel bir haber inşallah küçülüp yok olur gider.

Aksam biraz fazla kh geldi canim, onun haricinde gayet guzel olmus. AFIYET OLSUN

Canim 5 ogun geliyor ya diyetisyen geldigi gibi 5 ogunde ye dedi. ben acaba onlari birlestirip 3 ogune indirsem mi diye gecirdim aklimdan
işte saatlerinin aralarını açsan biraz daha saatler çok yakın aslında benim kafam 2 öğüne daha yatkın şu kahvaltıyla yemek arası 8 yemekle kahvaltı arası 16 saat açlık mantıklı geliyor bana ama herkes yapamaz onu midedeki yemek 4 saat açlıkla hazmediliyor 4 saat dolmadan tekrar yemek yolladığımızda sindirim baştan tekrar başlıyor tam sindirilmeyen önceki yemek bize faydadan çok zarar veriyor çünkü çürüyor ve bağırsak parazitlerine yol açıyor

Yine spor da mernu de cok guzel canim, masallah. Afiyet olsun

Aksamki puding harici guzel olmus canim. Aklinda olsun canin cikolaa tarzi seyler istediginde sicak suyun icine kakao at, guzelce karistir 1,2 yk kadar da sut cok lezzetli oluyor. ve kalorisi cok az.

kızlar dünkü menümü yazıp kaçacam (dün benim velet izin vermedi)
8.45 : 1 h. yumurt , 1 y.k biberli lor, yarım dilim peynir, 1 h. patates
12.00 : yarım yeşil elma
13.30 : 4 y.k yoğurt, 1 t.k bal, 1 t.k keten tohumu, yarım portakal
15.00 : 3 hurma , 20 üzüm , 2 ceviz, 10 badem
17.00 : 1 muz, 1 mandalina
18.30 : 4 y.k hindili bulgur, yarım kase çorba
su 3lt ,45 dakika tempolu yürüyüş = 90 p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…