Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bol meyveli bir gun olmus. Ama yakiyorsun emzirdigin icin. Afiyet olsunc anim.

Afiyet olsun bol meyveli birgün olmuş
bu arada sabah yeşillikte vardı unutmuşum bu sıralar buraya girişte zorlanıyorum kilomu verip mezun olsam iyi olacak,bakalım ne zaman olacak
ver kurtul bencede girmede sıkıntı Yok canım çocuk daha önemli tabiki evladınla ilgilen uyuduğu zaman falan girersin

O kadar çok ne yiyeceğimi bilemedimki sen düşün kaptişim

Bir ağız tadıyla ağrılarım bitti diye sevinemedim, bu sabah da böyle uyandım.. Yapacak birşey yok, dayancam artık.. Sadece yersiz her ne yiye bilsem yediriyor bu durum bana o yüzden biraz canım sıkılıyor.. Ne güzel makarnayı, patates kızartmayı çıkarmıştım yemekten, şimdi ancak onları yiyebiliyorum..

Nice güzel senelere İnşaAllah canım..
Kısa zamanda ailenize bir de minik mutluluğu gelsin..

Biraz karisik geliyor galiba canim, ne gelirse yiyorum kisacasi

Aslında o yazımın sonunda bir gülücük olacaktı ama unutmuşum :) Yazarken ifade kullanınca uygulama saçmalamaya başlıyor, o yüzden yazıları bitirdikten sonra koyarım genelde, bu sefer de unuttum :)
Bırak karışık olsun, yeter ki sen kilo ver

Gunaydin canim, bazen oluyor ilk 3 ayda.
Iyiyim ben de isteyim bugun isten sonra okulum var saat 21;30a kadar

Kolay gelsin canım sana da..

aksamki puding olmamis ama digerleri bence cok guzel, ben bir yerlerde fit puding tarifi gormustum, bulunca gonderiyim sana

Canim biraz fazla karbonhidratli bir menu olmus, sabahki kahvalti iyi (patates evdekiler icin kizartilmis sanirim, onlarin sagligi icin de keske olmasa ama insaniz istiyoruz arada :)), muz da cok kalorili bir meyve, aksam da yina hem kuru fasulye hem kabak tatlisi.. hepsinin ayni gunde olmasi pek olmamis ama yine de porsiyon ve dagilim olarak guzel bence.. belki yarim muz ve bir bardak sut olabilirdi, yine aksama salata ve yogurt eklenebilirdi

biz cok ekmek yemiyoruz, sadece kahvaltida.. o yuzden bir ekmek bir hafta gidiyor, ben dilimleyip buzluga atiyorum, sonra cikarip kahvaltilara kizarmis ekmek olarak tuketiyoruz.. ama cok ekmek olursa bilemeyecegim.. firinda askida ekmek yapiyorsa esin durumu olmayanlar icin, dilimleyip posetlere koyup ihtiyaci olanlara verilebilir?

Canim ilk zamanlar biraz zor oluyor, dusunme karbonhidrat az yemeliyim diye, ben de sadece peynir ekmek yiyebilmistim 3 ay, sonra salatalik ve yogurt eklemeyi basarmistim, sonradan duzeliyor hepsi hatta gitgide istah artiyor, onemli olan o zaman dengeli beslenip tatliya yuklenmemek, yoksa ekmegi tam bugday, patatesi de haslama veya firin yedigin surece sorun yok bence :)

Ekmek için önerileri dikkate alicam şimdilik kedilerle başladık
@tuzsuz_ruh canım 12 aylık maşallah biz ne yersek o da yiyo istiyo yani sebze et sadece su icemiyo oda beni şu niyetine kullanıyor bencemenulerim size fazla geliyo ama bana o kadar az geliyo ki günde 2000 kalori yi geciyordum eskiden

Yani o bir dilim kabak tatlısı benim için atıştırmalık bi tencereyi kocamla bir günde yerdik git gel dün yaptım hala var ben yemedigim için

Aksam da bir tabak kapuska ve firinda balik ile salata yedim. Daha sonrasinda sekersiz turk kahvesi ve bir adet lokum yedim :)

Daha ne olsun kaptanim, super menu.. simdiden dogum gunu kutlu olsun

Sagol canim, iste ahh keske kilo versem o da yok

Evet canım kaptişimin emriyle :) daha doğrusu şöyle yapıyorum aldığım kaloriyi hesaplıyorum.. muhtemelen benim alt sınır bu 1200e falan düşmem çok zor.

Bende emziren anne olarak kaç kalori almalıyım acaba canım

Gayet güzel can

Saol canım :)

Normalde burda da dolması gerek..

Afiyet olsun canım, keşke spor da olsaydı..

Günaydın canım..

Hastaydım biraz yapamadım canım ya

Allahım şifa versin canım çok sevindim..
Saol canım böyle devam etmeye çalışacağım ama bir sorun var annemler gördüğünde zayiflamissin falan diyor ancak tartıda daha fazla çıkıyorum 75 dim 76 çıkıyorum nasıl oluyor anlamıyorum

Sagol canim, insallah zayiflayayim da.

İnsAllah canım

Ben menunu cok begendim canim, afiyet olsun.

Saol canım :)

Ben iciyorum arada gunde bir tane ama bilmeden :)
Bence herseyin azi karar cogu zarar :)

Bende içmek istiyorum da ondan sordum canım saol

Sağol canım amin inşallah öyle yapıyoruz devam ediyoruz ilaçlara işte bakalım haftaya ne diyecek doktor

İnşallah hayırlı haberler verir Doktor haftaya canım

Aynen katılıyorum bizim evede fırın çok yakın
Bende bayatlasın diye fazladan alıyorum Ekmek

Afiyet olsun bence süper bir menü

Teşekkür ederim kaptanim inşallah kilo verebilirim bu hafta gerçi Pazartesi üçyüz gr gitmişti

Aynen burdada 15 gün dolması gerek canım prosedür

Önemli değil kaptanim beklerim
Zaten beraberiz menu sohbet yorum :)))
Ne eksiğim var ki

Şimdi den Doğum günü kutlu olsun inşallah ömurboyu mutluluklar diliyorum
Oooo maşallah daha ne olsun

Guzel olmus canim, afiyet olsun. Sabah gec kalktigin icin mi 13 de kahvalti?

Teşekkür ediyorum tatlım
Evet canım burada havva şartları nedeniyle Okullar tatil edilmiş bizde geç kalkiyoruz
Kuzularla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…