Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inşallah canım

Evet ne yazık ki 2019 için pek iyi başlangıç olmadı

Cuma ne gostericek bilmiyorum ama bugün 66.4 çıktım regl 3. Günüydü diyetimin 6.günü geçen cuma öğleden sonra 68 çıkmıştım aynı tartida gene kiyafetlerimle tartildim saskinim ama gobegim gitti gibi hissediyorum

Kızlar bu hafta burdayım dedim ama bi yazamadım ama boş durmadım size haberlerim var.
Kan değerlerim ne yazık ki çok kötü çıktı insülin direnci troid artmış tabi ilaç dozları da arttı
Bugün diyetisyene gittim iyiki geldin dedi düzenli bi beslenmeye ihtiyacın varmış insülin yüksekliği şeker hastalığının habercisi dedi ve kan değerlerime göre bi liste yazdı.yarından itibaren onu yapmaya başlıyorum.sabah atarım buraya listeyi.

Selam kızlar

Canım o kadar sıkıldıki Dayanamadım spor yaptım

15 dk leslie : 22p
30 sn jog : 10 p
30 sn hıp rotation :10 p
30 sn squat press :10 p
60 sn side static lunge : 20p
30 sn squat jack : 10 p

Toplam :82 p

Canın niye bu kadar sıkıldı ki canım?

Menünü şimdi hatırlamıyorum ama meyvenin yanında proteinli bişeyler tüketmen meyvenin şekerini düşürmesine engel olur. Mesela süt ya da badem. Tarçın iyi fikir ama yeterli olmamış..

Kaptişim yaa ben tam iyi gidiyorum derken beni yere vurdun yaw.. Şimdi o öğlen menüsünü hemen açıklıyorum; öncelikle bu hafta regl olduğum için demir ihtiva eden yiyeceklere öncelik verdim. O yüzden sabahlarıpekmez ve gün içinde kırmızı et yemeye özen gösteriyorum.. (Bu günki menümü görünce ee bu ne o zaman diyeceksin ama neyyyse )
Kapuska kıymalı olmasına ramen bir gün önnce öğlen yediğimde akşama doğru çok acıkmıştım belli ki vucutum regliden dolayı bir eksiklik hissediyor.. O yüzden buzluktaki dana rostodan (tamamen yağsız dana nuardan kendim yaptım) ince bir dilim çıkartıp yağsız ısıttım tamamen şifa niyetine yedim hiç tadı yoktu avokado da salatanın yağını çıkartıp yerine yedim. Pancara gelince kaç gündür dolapta sürünüyor tamamen ziyan olmasın diye yedim ama bugün dayanamadım attım artık.. Sonuç olarak 1300-1400 arası bana çok mu kaptişim?

Canım ben emziren annelerin diyet yapması taraftarı pek değilim açıkçası. Bence şekerli beyaz unlu gıdaları kessen yeterli olacaktır.. Şuan kalori hesabı yapman çok doğru olmaz.

Menüm
Sabah
2tk pekmez
1 tk tahin
1 dlm ekemk
1 h yumurta

Ara
Latte

Öğlen
Salata
65 gr süzme form peynir
Domates çorbası

Akşam
1.5 krep
1 yk pancar salatası
65 gr süzme form
1 tk bal

O kadar bana hiç olmadı di mi?
Spor 2000 adım
2 saat ütü, tüm gün çamaşır bulaşık vs
Bol su

Geçmiş olsun canım

Çok güzel bir haber bu canım. Diyetin ilk haftaları güzel kilolar verilir genelde. Değişimi fark etmen de sevindirici. Senin için de motivasyon kaynağı olur devam etmen için

Geçmiş olsun. Umarım doğru bir beslenme programıyla bütün sıkıntılar düzelir.

aksamki puding olmamis ama digerleri bence cok guzel, ben bir yerlerde fit puding tarifi gormustum, bulunca gonderiyim sana
Canım buldum pudding tarifini

Eklentiler

• SmartSelect_20190109-220216_Instagram.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 33
  • SmartSelect_20190109-220226_Instagram.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…