wuuwuu gozun aydin canim
Canim bu 3 tane tava ne?[/QUOTE
Saolasin Tavada Kızartma canım
Inşallah canımÇok sağol canım, rahatladım biraz..
Seçme şansı vermiyor maalesef, neyi midem alırsa onu yiyebiliyorum sadece..
Geçmiş olsun canım..
Neyin var?
Afiyet olsun canım..
Gayet iyi..
Spor için de zorlama kendini..
Hadi gözün aydın, inşaAllah cuma daha güzel sonuç alırsın..
Afiyet olsunnnn...
Afiyet olsun canım, bugünkü menü daha güzel :)
Her zamankı gibi :) Afiyet olsun.
Evet ne yazık ki 2019 için pek iyi başlangıç olmadıDERECELER
*** 4. Takım 603. Etap ***
1. @kaju %0.91
2. @tomrs %0.86
3.Harpy %0.28
4.selinbs
stitch matilda34 @inkpin @DeryaOnDiet kötü bir haftaydı maalesef
DeryaOnDiet(65.9/68.6//%-4.10)
Tomrs(58.1/57.6/0.5/%0.86)
stitch(66.5/67.2/+0.7/%-1.05)geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi
matilda34(75.2/75.8/+0.6/-0.79)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı
Harpy(72.7/72.5/0.2/%0.28)
selinbs(65.5///%)sabit
kaju(65.5 /64.9 /0.6/%0.91)
Ayy bak ne kaçırmışım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımİyi akşamlar kızlar..
Çok uykum var bugün, uyanamadım bir türlü :)
Bir size bakıp kaçayım dedim..
Geçmiş olsun canimMigrenin tuttu canım birde biraz psikolojik olarak iyi deilim :&
Canım o kadar sıkıldıki Dayanamadım spor yaptım
15 dk leslie : 22p
30 sn jog : 10 p
30 sn hıp rotation :10 p
30 sn squat press :10 p
60 sn side static lunge : 20p
30 sn squat jack : 10 p
Toplam :82 p
Tatlı yemeye alışmışım.Kan şekerim düştü sanırım. Bocaladım diyete başlayınca. 1300 kalori bunların hepsi. Tatlı biraz su tutar ama o kadar olsun artık. Birden uyum sağlayamadım sanırım.
Kışın niye tatlı ihtiyacımız artıyor acaba
Aslında sabah kahvaltı iyiydi. Öğlen yemeği kötü çıktı yiyebileceğim bişey yoktu. Az yedim. Tarçınlı meyveye rağmen şekerim düştü sanırım. Sonrada erken olsun diye yedim. Çayı beklesem geç saatte tatlı yemişş olacaktım
Sağol canım amin inşallah öyle yapıyoruz devam ediyoruz ilaçlara işte bakalım haftaya ne diyecek doktor
amin kuzum Allah razı olsun bütün hastalara inşallah
Sen hiç aç kalmaya fırsat vermiyorsun kendine 11 de kahvaltı 1 de öğle yemeği 3 de kek 5 de akşam yemeği gün içinde sürekli yeme durumundasın
Akşam ne yedin peki
Marul ve danone sonra elma ahahahha kız nasıl yedin onu yahu miden bozulacak ayrıca paketli gıdaları çok yememeye çalış içinde bir dünya katkı var
Afiyet olsun
Valla ben dondurucuya atıyorum fazlayı sonra çıkarıp yiyoruz ama o da kendi fırıncı diye taze ekmek mi yiyecek hep ayrıc taze ekmek fazla yedirir bayat ekmek en güzeli ben fırın çok yakın hergün alabilecekken gittiğimde 3 tane alır bayatlamaya bırakırım
Valla çok güzel gidiyorsun
O bebe bisküvisi ne öyle onun yerine hurma üzüm erik Yokmuydu yeseydin cık cıkk cıkkkkkk olmadı kelebek hanım
Tamam canım şimdilik buradayım bişey çıkmazsa
Afiyet olsun bence süper bir menü
Yine söylüyorum bu menü sana kilo verdirmeyebilir Cuma görüceZ birazcık azaltman gerek bence öğle kapuska salata hadi pilav da olsun gerisi fazla geldi
Aynen burdada 15 gün dolması gerek canım prosedür
Çok şükür biraz iyi nodül biraz küçülmüş kontrol altında işte haftaya kontrole gideceğiz tekrar sağol cancağzım
Bak bu menü süper çok güzel aynen böyle devam et artık adapte olmalısın zayıf değil sağlıklı iki çocuklu bir anne olmalısın çocuklarınla ilgilenirken dışarıda oynarken yorulmaman kendini güçlü sağlıklı hissetmen için
tomrs da böyleydi ilk zamanlar herkes aman zayıflama onu yapma bunu yapma diyordu ama dinlemedi senin çocuğun kaç aylık bi onu de bana yemek yiyor mu ek gıda yemesi nasıl
günaydın tatlım başladı desene 7 olur olmaz normal bu zamanda başlaması gerek zaten
Canım ben emziren annelerin diyet yapması taraftarı pek değilim açıkçası. Bence şekerli beyaz unlu gıdaları kessen yeterli olacaktır.. Şuan kalori hesabı yapman çok doğru olmaz.Bende emziren anne olarak kaç kalori almalıyım acaba canım
Saol canım :)
Hastaydım biraz yapamadım canım ya
Allahım şifa versin canım çok sevindim..
Saol canım böyle devam etmeye çalışacağım ama bir sorun var annemler gördüğünde zayiflamissin falan diyor ancak tartıda daha fazla çıkıyorum 75 dim 76 çıkıyorum nasıl oluyor anlamıyorum
İnsAllah canım
Saol canım :)
Bende içmek istiyorum da ondan sordum canım saol
Geçmiş olsun canımKızlar bu hafta burdayım dedim ama bi yazamadım ama boş durmadım size haberlerim var.
Kan değerlerim ne yazık ki çok kötü çıktı insülin direnci troid artmış tabi ilaç dozları da arttı
Bugün diyetisyene gittim iyiki geldin dedi düzenli bi beslenmeye ihtiyacın varmış insülin yüksekliği şeker hastalığının habercisi dedi ve kan değerlerime göre bi liste yazdı.yarından itibaren onu yapmaya başlıyorum.sabah atarım buraya listeyi.
Çok güzel bir haber bu canım. Diyetin ilk haftaları güzel kilolar verilir genelde. Değişimi fark etmen de sevindirici. Senin için de motivasyon kaynağı olur devam etmen içinCuma ne gostericek bilmiyorum ama bugün 66.4 çıktım regl 3. Günüydü diyetimin 6.günü geçen cuma öğleden sonra 68 çıkmıştım aynı tartida gene kiyafetlerimle tartildim saskinim ama gobegim gitti gibi hissediyorum
Geçmiş olsun. Umarım doğru bir beslenme programıyla bütün sıkıntılar düzelir.Kızlar bu hafta burdayım dedim ama bi yazamadım ama boş durmadım size haberlerim var.
Kan değerlerim ne yazık ki çok kötü çıktı insülin direnci troid artmış tabi ilaç dozları da arttı
Bugün diyetisyene gittim iyiki geldin dedi düzenli bi beslenmeye ihtiyacın varmış insülin yüksekliği şeker hastalığının habercisi dedi ve kan değerlerime göre bi liste yazdı.yarından itibaren onu yapmaya başlıyorum.sabah atarım buraya listeyi.
Canım buldum pudding tarifiniaksamki puding olmamis ama digerleri bence cok guzel, ben bir yerlerde fit puding tarifi gormustum, bulunca gonderiyim sana
Haklısın canım çok mutlu oldum vallaÇok güzel bir haber bu canım. Diyetin ilk haftaları güzel kilolar verilir genelde. Değişimi fark etmen de sevindirici. Senin için de motivasyon kaynağı olur devam etmen için
Teşekkür ediyorum sende yeni geldin heralde ben bu ara pek uprayamadım da hoşgeldin cnmGeçmiş olsun canım
İnşallah bende öyle umuyorum teşekkür ederimGeçmiş olsun. Umarım doğru bir beslenme programıyla bütün sıkıntılar düzelir.
HosbuldukTeşekkür ediyorum sende yeni geldin heralde ben bu ara pek uprayamadım da hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?