Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamun aleyküm güzel kızlar
Menum
08.15
1 bardak süt

12.00
1 kk peynir
1 kaşık lor
4/1 domates biber
Bol maydanoz
1 bardak şekersiz çay

Ara 16 oo
7 tane çiğ fındık

Akşam 18 00

1kepçe ıspanak çorbası az bulgurlu
İki kaşık yoğurt

Su iki litre yi geçer
Spor bütün evi silip süpürdüm

Reglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.
Istiyosan eğer inşallah bebistir canim

Ay ben bugün ne yedim nezaman yedim bişey anlamadım bebeğim kabızlık çekiyor o da ateş yaptı rezene iyi geldi cok sukur az bi ateşi kaldı yediklerimi yaziyim
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşil zeytin
Poğaça
Çay
Biraz peynir
Ara
Havuç
Rezene
B3yaz leblebi bir avuç
Aksam
Zeytinyağlı kereviz
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
Spor yok ev işler i
Su 2lt şimdilik
2 bardak zayıflama iksiri

Günaydınnnnn..
Bugün perşembe, hafif beslenelim lütfen..
Yarın tartı yüzünüzü güldürsün İnşaAllah..

Amin amin Canım
Herkese bil eksiler gelir inşallah

Günaydın canım :)
Yerinde yerinde, bir kahvaltı yapsam daha iyi olucak :)

İyi sevindim canım
Evet kahvaltı önemli bebiş için iyibeslenmen lazım tatım

Ohooo daha uyanmadınız mııııı

Takımı sildim süpürdüm, hala yoksunuzz

Canım artık iyi akşamlar diyeyim bu saate
Ben gececiyim çocukları 02 de anca uyutuyorum bir saat de kendime zaman ayırıp buraya geliyorum herkes uykuda oluyor malesef

Çok teşekkür ederim canım..
Sen de kendine dikkat et, bacağını zorlayacaksa hiç yapma.. Hafif yürüyüş candır :)

Havvalar duzelse yürüyeceğim inşallah
Bende yürüyüş yapmayı çok seviyorum
Sende yürüyüş yap iyi gelir

Son düzenleme:

Oyyy kıyama çok geçmiş olsun bebişine canım
Menun de güzel afiyet olsun

Reglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.

Test yaptın mı canım maşallah bebişler çok eğer istiyorsan bebiş gelsin

Şuan takımımızdasın zaten kimseden bir farkın Yok canım prosedürlere uymamız gerekiyor sadece senin gibi düşünüyorum aynen

Teşekkür ediyorum kaptanım

Yavaş yavaş yaparsan zorlamaz bir iki de squat yapsana popo şekillensin biraz misal beş tane bugun 7 yarın yavaş yavaş artırarak menüde güzel afiyet olsun

İnşallah yarından başlarım
Bugün yorgunum

siz yeterki rakip isteyin yarın gelir rakip listesi ayıpsın

Ben de sürpriz rakip isterim

Afiyet olsun canım çok güzel beğendiğim

Selam kızlar
Menüm

Sabah
1.5 krep
1 tk pekmez
65 gr süzme form peynir

Öğlen
Salata (yağsız)
Çeyrek avokado
3 köfte
Domates çorbası

Akşam
2 kase kara lahanalı mercimek çorbası
Tadımlık erişte

Ara
Çeyrek elma
2 dlm portakal
Sütten kahve
2 kare bitter

Spor yine hiç oturmadım yemek dışında
Bol suya döndüm çok şükür içiyorum artık
2 yeşil 1 form çayı

Menuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorum adeta hep acim.
Canım bir ara bana da oluyordu bazen proteini biraz arttırmak faydalı olabiliyor.. Mesela kahvedeki süt miktarını arttırabilirsin bi de içine biraz tarçın atarsan o da faydalı olabilir..

Canım bir ara bana da oluyordu bazen proteini biraz arttırmak faydalı olabiliyor.. Mesela kahvedeki süt miktarını arttırabilirsin bi de içine biraz tarçın atarsan o da faydalı olabilir..
Tarcini her defasinda ekliyirum canim. Ama protein az geliyor olabilir. Su hazir menuye basladim ya

Tarcini her defasinda ekliyirum canim. Ama protein az geliyor olabilir. Su hazir menuye basladim ya

Menün de bana çok karışık geliyor. Pek yorumlayamıyorum, sanki kalorisi yüksek şeylerden az az koyuyolar gibi geliyor bana.. O yüzden de doymuyor olabilirsin.. Bi doktora git bakalım vitaminlere falan baktır.. Ayağın ne durumda basabiliyormusun yavaş yavaş?

Menü
Sabah:
2 mandalina
1 bardak süt
1 yk chia
1 yk yulaf ve tarçın

Öğle: 1 büyük boy latte ve 1 dilim brownie

Akşam:
1 kase salata
6 yk fırında sebze
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 2.5l

Yaa ben pko hastasıyım ya.. Adet döneminde ben normal adet olmuyorum.. 7 gün günlük petle idare ediyorum öyle düşün.. O canımı çok sıktı.. Karın şiş sökülmüyor çünkü hormonlar bozuk vs. Vs. Dün doktotdaydım işte klomen tedavisine başladık bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…