- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
Istiyosan eğer inşallah bebistir canimReglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.
Günaydınnnnn..
Bugün perşembe, hafif beslenelim lütfen..
Yarın tartı yüzünüzü güldürsün İnşaAllah..
Günaydın canım :)
Yerinde yerinde, bir kahvaltı yapsam daha iyi olucak :)
Ohooo daha uyanmadınız mııııı
Takımı sildim süpürdüm, hala yoksunuzz
Çok teşekkür ederim canım..
Sen de kendine dikkat et, bacağını zorlayacaksa hiç yapma.. Hafif yürüyüş candır :)
Ay ben bugün ne yedim nezaman yedim bişey anlamadım bebeğim kabızlık çekiyor o da ateş yaptı rezene iyi geldi cok sukur az bi ateşi kaldı yediklerimi yaziyim
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşil zeytin
Poğaça
Çay
Biraz peynir
Ara
Havuç
Rezene
B3yaz leblebi bir avuç
Aksam
Zeytinyağlı kereviz
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
Spor yok ev işler i
Su 2lt şimdilik
2 bardak zayıflama iksiri
Reglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.
Şuan takımımızdasın zaten kimseden bir farkın Yok canım prosedürlere uymamız gerekiyor sadece senin gibi düşünüyorum aynen
Yavaş yavaş yaparsan zorlamaz bir iki de squat yapsana popo şekillensin biraz misal beş tane bugun 7 yarın yavaş yavaş artırarak menüde güzel afiyet olsun
siz yeterki rakip isteyin yarın gelir rakip listesi ayıpsın
Valla özendim bende menü vericem dünkü menü
Sabah 11 geç oldu kahvaltı
Bir bardak su
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Çeyrek avokadodan sarımsaklı ezme
İki kaşık havuç mezesi
Akşam 7
Bir kaşık patates püresi
Üç mantar kaşarlı
Bir gerdan avuç içi büyüklüğünde
İki çatal kırmızı biber
İki kaşık salata bir bardak ayran
8 gibi bir ince dilim pasta
Bir dilim ayva
2 litre su bir kaç bardak çay
Spor üç beş saat ev işi hazırlık
Test negatif cikti canim. Ama yine de her halukarda gidecegim doktora. Bende hic gecikme olmazdi.Istiyosan eğer inşallah bebistir canim
Yaptim canim. Negatif.Test yaptın mı canım maşallah bebişler çok eğer istiyorsan bebiş gelsin
Hakkında hayırlısı olsun canım bazen idrar testiyle kan testi tutmayabiliyoTest negatif cikti canim. Ama yine de her halukarda gidecegim doktora. Bende hic gecikme olmazdi.
Saolasin canım iyi şimdi maşallahOyyy kıyama çok geçmiş olsun bebişine canım
Menun de güzel afiyet olsun
Idrar testi yaptim bugun ama yarin veya cumartesi kan testine gidecegim. Hem de horminlara filan baktiririm bu aralar cok kilo aldim kendimi kotu hissediyorum.Hakkında hayırlısı olsun canım bazen idrar testiyle kan testi tutmayabiliyo
Yeterince su içiyor musun canım? Ben az su içtiğim zaman hep aç olurum ve canım tatlı şeyler isterMenuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorumadeta hep acim.
2 bucuk litre civari iciyorum.Yeterince su içiyor musun canım? Ben az su içtiğim zaman hep aç olurum ve canım tatlı şeyler ister
Canım bir ara bana da oluyordu bazen proteini biraz arttırmak faydalı olabiliyor.. Mesela kahvedeki süt miktarını arttırabilirsin bi de içine biraz tarçın atarsan o da faydalı olabilir..Menuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorumadeta hep acim.
Tarcini her defasinda ekliyirum canim. Ama protein az geliyor olabilir. Su hazir menuye basladim yaCanım bir ara bana da oluyordu bazen proteini biraz arttırmak faydalı olabiliyor.. Mesela kahvedeki süt miktarını arttırabilirsin bi de içine biraz tarçın atarsan o da faydalı olabilir..
Tarcini her defasinda ekliyirum canim. Ama protein az geliyor olabilir. Su hazir menuye basladim ya
Yaa ben pko hastasıyım ya.. Adet döneminde ben normal adet olmuyorum.. 7 gün günlük petle idare ediyorum öyle düşün.. O canımı çok sıktı.. Karın şiş sökülmüyor çünkü hormonlar bozuk vs. Vs. Dün doktotdaydım işte klomen tedavisine başladık bakalım ne olacakSelam kızlar
Canın niye bu kadar sıkıldı ki canım?
Menünü şimdi hatırlamıyorum ama meyvenin yanında proteinli bişeyler tüketmen meyvenin şekerini düşürmesine engel olur. Mesela süt ya da badem. Tarçın iyi fikir ama yeterli olmamış..
Kaptişim yaa ben tam iyi gidiyorum derken beni yere vurdun yaw.. Şimdi o öğlen menüsünü hemen açıklıyorum; öncelikle bu hafta regl olduğum için demir ihtiva eden yiyeceklere öncelik verdim. O yüzden sabahlarıpekmez ve gün içinde kırmızı et yemeye özen gösteriyorum.. (Bu günki menümü görünce ee bu ne o zaman diyeceksin ama neyyyse)
Kapuska kıymalı olmasına ramen bir gün önnce öğlen yediğimde akşama doğru çok acıkmıştım belli ki vucutum regliden dolayı bir eksiklik hissediyor.. O yüzden buzluktaki dana rostodan (tamamen yağsız dana nuardan kendim yaptım) ince bir dilim çıkartıp yağsız ısıttım tamamen şifa niyetine yedim hiç tadı yoktuavokado da salatanın yağını çıkartıp yerine yedim. Pancara gelince kaç gündür dolapta sürünüyor tamamen ziyan olmasın diye yedim ama bugün dayanamadım attım artık.. Sonuç olarak 1300-1400 arası bana çok mu kaptişim?
Canım ben emziren annelerin diyet yapması taraftarı pek değilim açıkçası. Bence şekerli beyaz unlu gıdaları kessen yeterli olacaktır.. Şuan kalori hesabı yapman çok doğru olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?