Günaydın kızlar
Ben kızımı Okula braktım
Umarım keyifler yerin de
Migrenin tuttu canım birde biraz psikolojik olarak iyi deilim :&
Merhaba kızlar.. benim internetim bitti.. o yüzden paylaşımları ancak eşim eve geldikten sonra yapabileceğim... Hatta yarın ve cuma günü paylaşımlarınızı cuma akşam yapabileceğim önce onu haber vereyim dedim ve gelelim bugune... Bu sabah tahlillerin vardı doktorda o yüzden kahvaltı yapmadan çıktım...
Sabah (10:00)
1 simit
Öğlen (12:10)
1 kase ezogelin çorba
1 tane şiste patlıcanlı köfte ( 3 köfte 2 patlıcan vardı)
1 yk Rus salatası
Akşam
60 Gr yulaf
200 ml süt
Sabah hastaneden geç çıkinca simit yedim
Su:2.5 lt üstü
Spor: 1 saat yürüdüm hemde -12 derecede
Sağol canım iyi uykular sana
Olur böyle durumlar sakin ol
Bebeğin hayırlı olsun inşallah
Sağlıkla Rabim tamamına erdirsin
Teşekkür ediyorum tatlım
Spor leslie yaptım ayağım uyuştu resmen son 7 ci dakikada braktım
Amin sanada iyi geceler canım
Cuma ne gostericek bilmiyorum ama bugün 66.4 çıktım regl 3. Günüydü diyetimin 6.günü geçen cuma öğleden sonra 68 çıkmıştım aynı tartida gene kiyafetlerimle tartildim saskinim ama gobegim gitti gibi hissediyorum
Ayy bak ne kaçırmışım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kızlar bu hafta burdayım dedim ama bi yazamadım ama boş durmadım size haberlerim var.
Kan değerlerim ne yazık ki çok kötü çıktı insülin direnci troid artmış tabi ilaç dozları da arttı
Bugün diyetisyene gittim iyiki geldin dedi düzenli bi beslenmeye ihtiyacın varmış insülin yüksekliği şeker hastalığının habercisi dedi ve kan değerlerime göre bi liste yazdı.yarından itibaren onu yapmaya başlıyorum.sabah atarım buraya listeyi.
Menüm
Sabah
2tk pekmez
1 tk tahin
1 dlm ekemk
1 h yumurta
Ara
Latte
Öğlen
Salata
65 gr süzme form peynir
Domates çorbası
Akşam
1.5 krep
1 yk pancar salatası
65 gr süzme form
1 tk bal
O kadarbana hiç olmadı di mi?
Spor 2000 adım
2 saat ütü, tüm gün çamaşır bulaşık vs
Bol su
Ohooo daha uyanmadınız mııııı
Takımı sildim süpürdüm, hala yoksunuzz
Çok geçmiş olsun canım..
Psikolojini de mahvetme, kimseye de izin verme seni kötü etkilemesine..
Ne tahlili yaptırdın canım ?
Bildirime gelince de daha listede değilsin diye idare edilebilir ama listeye girince zamanında kilo bildirimi yapman gerek..
Menün de iyi :)
Çok teşekkür ederim canım..
Sen de kendine dikkat et, bacağını zorlayacaksa hiç yapma.. Hafif yürüyüş candır :)
Tebrikler şimdiden :)
Ne güzel motivasyonun da yükselir böylece.
Çok teşekkür ederim canım..
Dikkat et kendine..
Listene de tam uymaya çalış, hiç birşey sağlığından önemli değil..
Afiyet olsun canım da az mı olmuş sanki..
Bazen yağdan verir kasdan alırız canım o zaman vermiş görünür ama almış oluruz insan kendini farkedemiyor ama karşıdaki zayıflamışsın derse doğrudurBende emziren anne olarak kaç kalori almalıyım acaba canım
Saol canım :)
Hastaydım biraz yapamadım canım ya
Allahım şifa versin canım çok sevindim..
Saol canım böyle devam etmeye çalışacağım ama bir sorun var annemler gördüğünde zayiflamissin falan diyor ancak tartıda daha fazla çıkıyorum 75 dim 76 çıkıyorum nasıl oluyor anlamıyorum
İnsAllah canım
Saol canım :)
Bende içmek istiyorum da ondan sordum canım saol
Şuan takımımızdasın zaten kimseden bir farkın Yok canım prosedürlere uymamız gerekiyor sadece senin gibi düşünüyorum aynenİnşallah hayırlı haberler verir Doktor haftaya canım
Aynen katılıyorum bizim evede fırın çok yakın
Bende bayatlasın diye fazladan alıyorum Ekmek
Teşekkür ederim kaptanim inşallah kilo verebilirim bu hafta gerçi Pazartesi üçyüz gr gitmişti
Önemli değil kaptanim beklerim
Zaten beraberiz menu sohbet yorum :)))
Ne eksiğim var ki
Şimdi den Doğum günü kutlu olsun inşallah ömurboyu mutluluklar diliyorum
Oooo maşallah daha ne olsun
Teşekkür ediyorum tatlım
Evet canım burada havva şartları nedeniyle Okullar tatil edilmiş bizde geç kalkiyoruz
Kuzularla
Afiyet olsun canımBugunku menum
09:00_ Kuru fasulye ve beyaz peynirden yapilmis 3 krep, 1 yk kadar yogurtlu sos, 1 fincan sutlu kahve
11:30 - hashasli sutlu tatli (sekersiz) icinde kuru uzum ve findik vardi. 1 fincan sutlu kahve.
13:30 - soya soslu firinda hindi eti, 2 yk kadar pirinc makarnasi, 1 kase lahana ve havuc salatasi, 1 avuc ceri domates.
15:00_ az tatli patatesli, yumurtali, yogurtlu 1 kase salata.
17:00_ 1 kase bol sebzeli mercimekli yemek.
su: simdilik 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan yesil cay
1 fincan bitki cayi
Yavaş yavaş yaparsan zorlamaz bir iki de squat yapsana popo şekillensin biraz misal beş tane bugun 7 yarın yavaş yavaş artırarak menüde güzel afiyet olsunMenum
12.00
1 kk keçi peyniri
5 zeytin 1 yk lor
1 yumurta
1 biber sivri acı
1/2 domates maydonoz
Ara 14 00
1 fincan kahve
Ara 16 00
1 elma 1 avuç fındık 1 incir
Akşam. 18.00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
3 yk saç tavva
Limonlu tarçınlı açık çay içerim kaç kupa
su 2 lt oldu içmeğe devam ediyorum
Spor lesli deniyeceğim inşallah ayağımı zorlamaz
Owwwww hadi bakalım maşallahhhhhh olabiliyor demekkiAy kızlar bugün kaynanama gittim gitmisken tartiliyim dedim ben şok ama soqylemiycem erken sevinmiyim şimdi daha akşam yemeği yememistim bakalim cuma kaç olacak
Afiyet olsun güzel kabak çok tatlı değildir umarım emziriyorsun diye o konuda size yasak Yok emzirenlere ama miktar çok olmayacakBugün biraz geç kalktik canlar
Kahvaltı 12
Z y omlet
Bir dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates
Şekersiz çay
Ara
Dereotlu ev yoğurdu 1 kase
Akşam
Izgara balık
3 tane tava (onuda 2 kaşık yağ ile yapmıştım )
Bol yeşillik
Kabak tatlısı
Nescafe icicem
2 lt su
20 mekik zayıflama iksiri 2 bardak
akşam yoğurt aradı gözüm kelebek diğer türlü güzelMenüm
Sabah 8.00; 1kk b.peynir, 5zeytin, bol yeşillik, 1h.yumurtanın yarısı, 1dilim tam buğday ekmeği
Ara; 3 günkurusu
Öğle 12.00; yarım çiğ köfte dürüm
Ara; 1küp helva, 3kestane
Akşam 18.30; pirinçli tavuk çorbası 1/4pors, 1dilim çavdar ekmeği, 1/2pors.yumurtalı mantar
Su; 2lt
Spor; 65dk yürüyüş
Menü veren sen olunca vallahi dikkatli bile bakmıyorum maşallah Azmine hayranımMenü:
Sabah:
1 elma
1 yk chia
1 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
Ara: 1 elma
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yeşil salata
15 badem
Ara: 1 büyük latte ve 1 mandalina
Akşam:
6 yk biberli ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
Su: 3l
Spor: 30 dk karın ve bacak egzersizleri
afiyet olsun tamam canım sadece böyle haber verin bizde merak etmeyelim ama Cuma paylaşımın mutlaka olsun hafta listeye gireceksin sende kilo verme devam ederseMerhaba kızlar.. benim internetim bitti.. o yüzden paylaşımları ancak eşim eve geldikten sonra yapabileceğim... Hatta yarın ve cuma günü paylaşımlarınızı cuma akşam yapabileceğim önce onu haber vereyim dedim ve gelelim bugune... Bu sabah tahlillerin vardı doktorda o yüzden kahvaltı yapmadan çıktım...
1 simit
1 kase ezogelin çorba
1 yk Rus salatası
Akşam
60 Gr yulaf
200 ml süt
Reglin etkisi bu işte demekki ödemin de baya varmış süper sonuçCuma ne gostericek bilmiyorum ama bugün 66.4 çıktım regl 3. Günüydü diyetimin 6.günü geçen cuma öğleden sonra 68 çıkmıştım aynı tartida gene kiyafetlerimle tartildim saskinim ama gobegim gitti gibi hissediyorum
geçmiş olsun ilaçları düzenli kullan canım mutlaka sağlık çok önemli şekere yakalanmadan uzaklaştırKızlar bu hafta burdayım dedim ama bi yazamadım ama boş durmadım size haberlerim var.
Kan değerlerim ne yazık ki çok kötü çıktı insülin direnci troid artmış tabi ilaç dozları da arttı
Bugün diyetisyene gittim iyiki geldin dedi düzenli bi beslenmeye ihtiyacın varmış insülin yüksekliği şeker hastalığının habercisi dedi ve kan değerlerime göre bi liste yazdı.yarından itibaren onu yapmaya başlıyorum.sabah atarım buraya listeyi.
Yok estağfurullah canım benim ne haddime yerden yere vurmak sadece bir tık fazla geldi gözüme o yüzden yoksa hepinizin Azmini hayranlıkla izliyorumSelam kızlar
Canın niye bu kadar sıkıldı ki canım?
Menünü şimdi hatırlamıyorum ama meyvenin yanında proteinli bişeyler tüketmen meyvenin şekerini düşürmesine engel olur. Mesela süt ya da badem. Tarçın iyi fikir ama yeterli olmamış..
Kaptişim yaa ben tam iyi gidiyorum derken beni yere vurdun yaw.. Şimdi o öğlen menüsünü hemen açıklıyorum; öncelikle bu hafta regl olduğum için demir ihtiva eden yiyeceklere öncelik verdim. O yüzden sabahlarıpekmez ve gün içinde kırmızı et yemeye özen gösteriyorum.. (Bu günki menümü görünce ee bu ne o zaman diyeceksin ama neyyyse)
Kapuska kıymalı olmasına ramen bir gün önnce öğlen yediğimde akşama doğru çok acıkmıştım belli ki vucutum regliden dolayı bir eksiklik hissediyor.. O yüzden buzluktaki dana rostodan (tamamen yağsız dana nuardan kendim yaptım) ince bir dilim çıkartıp yağsız ısıttım tamamen şifa niyetine yedim hiç tadı yoktuavokado da salatanın yağını çıkartıp yerine yedim. Pancara gelince kaç gündür dolapta sürünüyor tamamen ziyan olmasın diye yedim ama bugün dayanamadım attım artık.. Sonuç olarak 1300-1400 arası bana çok mu kaptişim?
Canım ben emziren annelerin diyet yapması taraftarı pek değilim açıkçası. Bence şekerli beyaz unlu gıdaları kessen yeterli olacaktır.. Şuan kalori hesabı yapman çok doğru olmaz.
pancar salatası zararlı değil ki ye yani ama bu defa da peynir fazla olmuş canın bişey yemek istemedi galiba olabilir bazen böyle afiyet olsunMenüm
Sabah
2tk pekmez
1 tk tahin
1 dlm ekemk
1 h yumurta
Ara
Latte
Öğlen
Salata
65 gr süzme form peynir
Domates çorbası
Akşam
1.5 krep
1 yk pancar salatası
65 gr süzme form
1 tk bal
Spor 2000 adım
Bol su
Günaydın tatlım Vallahi daha yeni uyandım ne yalan söyleyimOhooo daha uyanmadınız mııııı
siz yeterki rakip isteyin yarın gelir rakip listesi ayıpsınGünaydın canlarım.. Kaptişiiiiim bu hafta kajuya rakibim o kadar sölim@tuzsuz_ruh
Kız yorma kendini, hamişsinsen
Öyle canım az ama hiç yemeye fırsat bulamadım akşam portakal yiyecektim onu bile beceremedim öyle söyliyim
Gunaydin canimOhooo daha uyanmadınız mııııı
Valla özendim bende menü vericem dünkü menü
Sabah 11 geç oldu kahvaltı
Bir bardak su
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Çeyrek avokadodan sarımsaklı ezme
İki kaşık havuç mezesi
Akşam 7
Bir kaşık patates püresi
Üç mantar kaşarlı
Bir gerdan avuç içi büyüklüğünde
İki çatal kırmızı biber
İki kaşık salata bir bardak ayran
8 gibi bir ince dilim pasta
Bir dilim ayva
2 litre su bir kaç bardak çay
Spor üç beş saat ev işi hazırlık
İğneleri ilaçları kullanıyor canım biraz daha iyi inşallah küçülür de biyopsi falan yapmazlar Pazartesi tekrar gideceğizAfiyet olsun canım..
Baban nasıl ?
Afiyet olsun çekirdek galeta harici güzelKizlar selam, dunku menum:
Kahvalti 08:30 tam bugday lavas icine peynir, domates, 3 zeytin ve roka ile durum, sutlu sekersiz kahve
Ogle 12:30 bir kase tavuk suyuna corba, yarim haslanmis tavuk gogsu, yarim haslanmis karnibahar
Ara 16:00 uc adet pirinc patlagi (tanesi 29 kalori, tam bugday organic yaziyor ustunde), sutlu sekersiz kahve
Aksam 20:00 bir tabak kapuska, yogurtlu haslanmis karnibahar
Ara 21:00 bir ufak kase tuzsuz cekirdek, 4 adet peynirli galeta
Aksam yemeginden sonra birsey yememeyi basarsam iyiydi
olursan kesin gider biraz ama en önemlisi o şişlik var ya o gider.Regl şişliği çok sinirKarnim filan iyice sisti, regly olmama lazim bugun yarin. Bir olsam rahatlayacagim. Belki biraz da eksi getirir regly bana
Seni çok iyi anlıyorum canımcım Bizde de öyle bende onlar minik atıştırmalıklar diyordum kızlar kaçamak yazdıkçaYani o bir dilim kabak tatlısı benim için atıştırmalık bi tencereyi kocamla bir günde yerdik git gel dün yaptım hala var ben yemedigim için
kurufasulyeden krep ha,müthiş ya vay canına.Afiyet olsun canım Doyuyormusun menülerinle, güzel görünüyor menülerinBugunku menum
09:00_ Kuru fasulye ve beyaz peynirden yapilmis 3 krep, 1 yk kadar yogurtlu sos, 1 fincan sutlu kahve
11:30 - hashasli sutlu tatli (sekersiz) icinde kuru uzum ve findik vardi. 1 fincan sutlu kahve.
13:30 - soya soslu firinda hindi eti, 2 yk kadar pirinc makarnasi, 1 kase lahana ve havuc salatasi, 1 avuc ceri domates.
15:00_ az tatli patatesli, yumurtali, yogurtlu 1 kase salata.
17:00_ 1 kase bol sebzeli mercimekli yemek.
su: simdilik 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan yesil cay
1 fincan bitki cayi
Afiyet olsun bence menün güzel olmuşMenum
12.00
1 kk keçi peyniri
5 zeytin 1 yk lor
1 yumurta
1 biber sivri acı
1/2 domates maydonoz
Ara 14 00
1 fincan kahve
Ara 16 00
1 elma 1 avuç fındık 1 incir
Akşam. 18.00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
3 yk saç tavva
Limonlu tarçınlı açık çay içerim kaç kupa
su 2 lt oldu içmeğe devam ediyorum
Spor lesli deniyeceğim inşallah ayağımı zorlamaz
Harika ben menüyü beğendim evet helva var ama helva yararlı bir besin,şeker dahi olsa arada tüketilebilir özelliklede kilo alarm verecek düzeyde fazla değilse sorun yok bence.Yürüyüşte süper olmuş ayağına sağlık.Menüm
Sabah 8.00; 1kk b.peynir, 5zeytin, bol yeşillik, 1h.yumurtanın yarısı, 1dilim tam buğday ekmeği
Ara; 3 günkurusu
Öğle 12.00; yarım çiğ köfte dürüm
Ara; 1küp helva, 3kestane
Akşam 18.30; pirinçli tavuk çorbası 1/4pors, 1dilim çavdar ekmeği, 1/2pors.yumurtalı mantar
Su; 2lt
Spor; 65dk yürüyüş
afiyet olsun menün güzel olmuş,su da çok iyi.Menü:
Sabah:
1 elma
1 yk chia
1 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
Ara: 1 elma
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yeşil salata
15 badem
Ara: 1 büyük latte ve 1 mandalina
Akşam:
6 yk biberli ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
Su: 3l
Spor: 30 dk karın ve bacak egzersizleri
vav süpermiş sporu çok seviyorum ama bu sıralar azltma kararı aldım yapanlara hayranım.Menün de güzel ama akşam az olmuş sanki doyduysan sorun yok.Merhaba kızlar.. benim internetim bitti.. o yüzden paylaşımları ancak eşim eve geldikten sonra yapabileceğim... Hatta yarın ve cuma günü paylaşımlarınızı cuma akşam yapabileceğim önce onu haber vereyim dedim ve gelelim bugune... Bu sabah tahlillerin vardı doktorda o yüzden kahvaltı yapmadan çıktım...
1 simit
1 kase ezogelin çorba
1 yk Rus salatası
Akşam
60 Gr yulaf
200 ml süt
Hoşgeldin tekrar aramıza,inşallah hemen güzel menülerle sağlığına kavuşursun.Kızlar bu hafta burdayım dedim ama bi yazamadım ama boş durmadım size haberlerim var.
Kız bugünkü menün çok mu az banamı öyle geldi.Bak buzdolabımda pancar var yatıp duruyor.Pek sevemedim onu yaMenüm
Sabah
2tk pekmez
1 tk tahin
1 dlm ekemk
1 h yumurta
Ara
Latte
Öğlen
Salata
65 gr süzme form peynir
Domates çorbası
Akşam
1.5 krep
1 yk pancar salatası
65 gr süzme form
1 tk bal
Spor 2000 adım
Bol su
Güzel menü canım ara da yapmamışsın zaten 2 h. yumurta sonrası da istenmiyor pek.Ve yine sahnede avokado,hemde meze gibi süper sarımsaklı şeyler lezzetli oluyor.Peki pastayı nereye koyalımValla özendim bende menü vericem dünkü menü
Sabah 11 geç oldu kahvaltı
Bir bardak su
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Çeyrek avokadodan sarımsaklı ezme
İki kaşık havuç mezesi
Akşam 7
Bir kaşık patates püresi
Üç mantar kaşarlı
Bir gerdan avuç içi büyüklüğünde
İki çatal kırmızı biber
İki kaşık salata bir bardak ayran
8 gibi bir ince dilim pasta
Bir dilim ayva
2 litre su bir kaç bardak çay
Spor üç beş saat ev işi hazırlık
İğneleri ilaçları kullanıyor canım biraz daha iyi inşallah küçülür de biyopsi falan yapmazlar Pazartesi tekrar gideceğiz
Kizlar selam, dunku menum:
Kahvalti 08:30 tam bugday lavas icine peynir, domates, 3 zeytin ve roka ile durum, sutlu sekersiz kahve
Ogle 12:30 bir kase tavuk suyuna corba, yarim haslanmis tavuk gogsu, yarim haslanmis karnibahar
Ara 16:00 uc adet pirinc patlagi (tanesi 29 kalori, tam bugday organic yaziyor ustunde), sutlu sekersiz kahve
Aksam 20:00 bir tabak kapuska, yogurtlu haslanmis karnibahar
Ara 21:00 bir ufak kase tuzsuz cekirdek, 4 adet peynirli galeta
Aksam yemeginden sonra birsey yememeyi basarsam iyiydi
Dünkü menüm
7.45 : 4 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 tk keten toğumu , 1 yarım muz
11.00 : 1 greyfurt
13.00 : 1 h. yumurta 7 zeytin, 1 d.ekmk , 2 y.k tahin+pekmez
16.00 : 1 kase çekirdek , 20-25 tane antem fıstığı (canım çok tuzlu çekti tutamadım kendimi), 1 tane bebe bisküvisi(oğluma yapmıştım neredeyse şekersiz,tadına bakmak için yiyecektim çok beğendim gömdüm 1 tanesini)
18.00 : 1 tabak yeşil mercimek ,3 yk kereviz salatası, 1 d.ekmk
19.30 : 1 orta dilim pasta
22.00 : 1 bardak rezene
su 2.5 lt spor yok
O çekirdeği yemeseyden keşke gerçi pastada yemissin bol bol emzirde yak bariDünkü menüm
7.45 : 4 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 tk keten toğumu , 1 yarım muz
11.00 : 1 greyfurt
13.00 : 1 h. yumurta 7 zeytin, 1 d.ekmk , 2 y.k tahin+pekmez
16.00 : 1 kase çekirdek , 20-25 tane antem fıstığı (canım çok tuzlu çekti tutamadım kendimi), 1 tane bebe bisküvisi(oğluma yapmıştım neredeyse şekersiz,tadına bakmak için yiyecektim çok beğendim gömdüm 1 tanesini)
18.00 : 1 tabak yeşil mercimek ,3 yk kereviz salatası, 1 d.ekmk
19.30 : 1 orta dilim pasta
22.00 : 1 bardak rezene
su 2.5 lt spor yok
Menuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorumolursan kesin gider biraz ama en önemlisi o şişlik var ya o gider.Regl şişliği çok sinir
Seni çok iyi anlıyorum canımcım Bizde de öyle bende onlar minik atıştırmalıklar diyordum kızlar kaçamak yazdıkçaneyse kilo verdikçe doğal şekilde sende azaltmaya başlıyorsun yani zaten canında istemiyor rahat ol.
isimsiz965 canım kilonu boyunu ve günlük yaptığın aktiviteye göre kalori hesaplama yapan siteler var orada hesaplat üzerine de 400 kalori ortalama ekle(emziren annlerin günlük alması gerekn kalorinin üstüne 400 ortalama kalori alması gerekiyor diye okumuştum)Örneğin şartlarına boyuna kilona göre yaptığın hesaplamaya göre kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yazıyorsa sen onun üstüne 300-400 ekliyorsun buda 1500-1600 kalori alman gerektiğini gösteriyor(ha ne kadar uyabiliyoruz bilemiyorum genelde daha az kalori alıyorum)
kurufasulyeden krep ha,müthiş ya vay canına.Afiyet olsun canım Doyuyormusun menülerinle, güzel görünüyor menülerin
Afiyet olsun bence menün güzel olmuş
Harika ben menüyü beğendim evet helva var ama helva yararlı bir besin,şeker dahi olsa arada tüketilebilir özelliklede kilo alarm verecek düzeyde fazla değilse sorun yok bence.Yürüyüşte süper olmuş ayağına sağlık.
afiyet olsun menün güzel olmuş,su da çok iyi.
vav süpermiş sporu çok seviyorum ama bu sıralar azltma kararı aldım yapanlara hayranım.Menün de güzel ama akşam az olmuş sanki doyduysan sorun yok.
Hoşgeldin tekrar aramıza,inşallah hemen güzel menülerle sağlığına kavuşursun.
Kız bugünkü menün çok mu az banamı öyle geldi.Bak buzdolabımda pancar var yatıp duruyor.Pek sevemedim onu ya.Kız bu menüyle gün boyu nasıl ayakta kaldın bide üstüne ev işi Krep zaten insanı hiç tutmuyor
Güzel menü canım ara da yapmamışsın zaten 2 h. yumurta sonrası da istenmiyor pek.Ve yine sahnede avokado,hemde meze gibi süper sarımsaklı şeyler lezzetli oluyor.Peki pastayı nereye koyalımOlur öyle abartmadıkça(şindi dünkü menümde benimde varda ondan bişey diyemiyorum)
Menuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorumadeta hep acim.
Reglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.Neden ki acaba ?
Gayet dolu görünüyor oysaki menülerin..
Diyetisyeninle konuşsan mı bir ?
olursan kesin gider biraz ama en önemlisi o şişlik var ya o gider.Regl şişliği çok sinir
Seni çok iyi anlıyorum canımcım Bizde de öyle bende onlar minik atıştırmalıklar diyordum kızlar kaçamak yazdıkçaneyse kilo verdikçe doğal şekilde sende azaltmaya başlıyorsun yani zaten canında istemiyor rahat ol.
isimsiz965 canım kilonu boyunu ve günlük yaptığın aktiviteye göre kalori hesaplama yapan siteler var orada hesaplat üzerine de 400 kalori ortalama ekle(emziren annlerin günlük alması gerekn kalorinin üstüne 400 ortalama kalori alması gerekiyor diye okumuştum)Örneğin şartlarına boyuna kilona göre yaptığın hesaplamaya göre kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yazıyorsa sen onun üstüne 300-400 ekliyorsun buda 1500-1600 kalori alman gerektiğini gösteriyor(ha ne kadar uyabiliyoruz bilemiyorum genelde daha az kalori alıyorum)
kurufasulyeden krep ha,müthiş ya vay canına.Afiyet olsun canım Doyuyormusun menülerinle, güzel görünüyor menülerin
Afiyet olsun bence menün güzel olmuş
Harika ben menüyü beğendim evet helva var ama helva yararlı bir besin,şeker dahi olsa arada tüketilebilir özelliklede kilo alarm verecek düzeyde fazla değilse sorun yok bence.Yürüyüşte süper olmuş ayağına sağlık.
afiyet olsun menün güzel olmuş,su da çok iyi.
vav süpermiş sporu çok seviyorum ama bu sıralar azltma kararı aldım yapanlara hayranım.Menün de güzel ama akşam az olmuş sanki doyduysan sorun yok.
Hoşgeldin tekrar aramıza,inşallah hemen güzel menülerle sağlığına kavuşursun.
Kız bugünkü menün çok mu az banamı öyle geldi.Bak buzdolabımda pancar var yatıp duruyor.Pek sevemedim onu ya.Kız bu menüyle gün boyu nasıl ayakta kaldın bide üstüne ev işi Krep zaten insanı hiç tutmuyor
Güzel menü canım ara da yapmamışsın zaten 2 h. yumurta sonrası da istenmiyor pek.Ve yine sahnede avokado,hemde meze gibi süper sarımsaklı şeyler lezzetli oluyor.Peki pastayı nereye koyalımOlur öyle abartmadıkça(şindi dünkü menümde benimde varda ondan bişey diyemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?