Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Migrenin tuttu canım birde biraz psikolojik olarak iyi deilim :&

Çok geçmiş olsun canım..
Psikolojini de mahvetme, kimseye de izin verme seni kötü etkilemesine..

Ne tahlili yaptırdın canım ?
Bildirime gelince de daha listede değilsin diye idare edilebilir ama listeye girince zamanında kilo bildirimi yapman gerek..
Menün de iyi :)

Çok teşekkür ederim canım..
Sen de kendine dikkat et, bacağını zorlayacaksa hiç yapma.. Hafif yürüyüş candır :)

Tebrikler şimdiden :)
Ne güzel motivasyonun da yükselir böylece.

Ayy bak ne kaçırmışım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Çok teşekkür ederim canım..

Dikkat et kendine..
Listene de tam uymaya çalış, hiç birşey sağlığından önemli değil..

Afiyet olsun canım da az mı olmuş sanki..

Günaydın canlarım.. Kaptişiiiiim bu hafta kajuya rakibim o kadar sölim @tuzsuz_ruh

Ohooo daha uyanmadınız mııııı

Takımı sildim süpürdüm, hala yoksunuzz

Kız yorma kendini, hamişsinsen

Öyle canım az ama hiç yemeye fırsat bulamadım akşam portakal yiyecektim onu bile beceremedim öyle söyliyim

Bazen yağdan verir kasdan alırız canım o zaman vermiş görünür ama almış oluruz insan kendini farkedemiyor ama karşıdaki zayıflamışsın derse doğrudur
Şuan takımımızdasın zaten kimseden bir farkın Yok canım prosedürlere uymamız gerekiyor sadece senin gibi düşünüyorum aynen
Afiyet olsun canım
Yavaş yavaş yaparsan zorlamaz bir iki de squat yapsana popo şekillensin biraz misal beş tane bugun 7 yarın yavaş yavaş artırarak menüde güzel afiyet olsun
Ay kızlar bugün kaynanama gittim gitmisken tartiliyim dedim ben şok ama soqylemiycem erken sevinmiyim şimdi daha akşam yemeği yememistim bakalim cuma kaç olacak
Owwwww hadi bakalım maşallahhhhhh olabiliyor demekki
Afiyet olsun güzel kabak çok tatlı değildir umarım emziriyorsun diye o konuda size yasak Yok emzirenlere ama miktar çok olmayacak
akşam yoğurt aradı gözüm kelebek diğer türlü güzel

Menü veren sen olunca vallahi dikkatli bile bakmıyorum maşallah Azmine hayranım
afiyet olsun tamam canım sadece böyle haber verin bizde merak etmeyelim ama Cuma paylaşımın mutlaka olsun hafta listeye gireceksin sende kilo verme devam ederse

Reglin etkisi bu işte demekki ödemin de baya varmış süper sonuç
geçmiş olsun ilaçları düzenli kullan canım mutlaka sağlık çok önemli şekere yakalanmadan uzaklaştır

Yok estağfurullah canım benim ne haddime yerden yere vurmak sadece bir tık fazla geldi gözüme o yüzden yoksa hepinizin Azmini hayranlıkla izliyorum
pancar salatası zararlı değil ki ye yani ama bu defa da peynir fazla olmuş canın bişey yemek istemedi galiba olabilir bazen böyle afiyet olsun

Ohooo daha uyanmadınız mııııı

Takımı sildim süpürdüm, hala yoksunuzz

Günaydın tatlım Vallahi daha yeni uyandım ne yalan söyleyim
siz yeterki rakip isteyin yarın gelir rakip listesi ayıpsın

Valla özendim bende menü vericem dünkü menü

Sabah 11 geç oldu kahvaltı
Bir bardak su
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Çeyrek avokadodan sarımsaklı ezme
İki kaşık havuç mezesi

Akşam 7
Bir kaşık patates püresi
Üç mantar kaşarlı
Bir gerdan avuç içi büyüklüğünde
İki çatal kırmızı biber
İki kaşık salata bir bardak ayran

8 gibi bir ince dilim pasta
Bir dilim ayva
2 litre su bir kaç bardak çay
Spor üç beş saat ev işi hazırlık

Afiyet olsun canım..
Baban nasıl ?

Kizlar selam, dunku menum:

Kahvalti 08:30 tam bugday lavas icine peynir, domates, 3 zeytin ve roka ile durum, sutlu sekersiz kahve
Ogle 12:30 bir kase tavuk suyuna corba, yarim haslanmis tavuk gogsu, yarim haslanmis karnibahar
Ara 16:00 uc adet pirinc patlagi (tanesi 29 kalori, tam bugday organic yaziyor ustunde), sutlu sekersiz kahve
Aksam 20:00 bir tabak kapuska, yogurtlu haslanmis karnibahar
Ara 21:00 bir ufak kase tuzsuz cekirdek, 4 adet peynirli galeta

Aksam yemeginden sonra birsey yememeyi basarsam iyiydi

Afiyet olsun çekirdek galeta harici güzel

Karnim filan iyice sisti, regly olmama lazim bugun yarin. Bir olsam rahatlayacagim. Belki biraz da eksi getirir regly bana
olursan kesin gider biraz ama en önemlisi o şişlik var ya o gider.Regl şişliği çok sinir
Yani o bir dilim kabak tatlısı benim için atıştırmalık bi tencereyi kocamla bir günde yerdik git gel dün yaptım hala var ben yemedigim için
Seni çok iyi anlıyorum canımcım Bizde de öyle bende onlar minik atıştırmalıklar diyordum kızlar kaçamak yazdıkça neyse kilo verdikçe doğal şekilde sende azaltmaya başlıyorsun yani zaten canında istemiyor rahat ol.
isimsiz965 canım kilonu boyunu ve günlük yaptığın aktiviteye göre kalori hesaplama yapan siteler var orada hesaplat üzerine de 400 kalori ortalama ekle(emziren annlerin günlük alması gerekn kalorinin üstüne 400 ortalama kalori alması gerekiyor diye okumuştum)Örneğin şartlarına boyuna kilona göre yaptığın hesaplamaya göre kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yazıyorsa sen onun üstüne 300-400 ekliyorsun buda 1500-1600 kalori alman gerektiğini gösteriyor(ha ne kadar uyabiliyoruz bilemiyorum genelde daha az kalori alıyorum)
kurufasulyeden krep ha,müthiş ya vay canına.Afiyet olsun canım Doyuyormusun menülerinle, güzel görünüyor menülerin
Afiyet olsun bence menün güzel olmuş

Harika ben menüyü beğendim evet helva var ama helva yararlı bir besin,şeker dahi olsa arada tüketilebilir özelliklede kilo alarm verecek düzeyde fazla değilse sorun yok bence.Yürüyüşte süper olmuş ayağına sağlık.
afiyet olsun menün güzel olmuş,su da çok iyi.
vav süpermiş sporu çok seviyorum ama bu sıralar azltma kararı aldım yapanlara hayranım.Menün de güzel ama akşam az olmuş sanki doyduysan sorun yok.
Hoşgeldin tekrar aramıza,inşallah hemen güzel menülerle sağlığına kavuşursun.
Kız bugünkü menün çok mu az banamı öyle geldi.Bak buzdolabımda pancar var yatıp duruyor.Pek sevemedim onu ya.Kız bu menüyle gün boyu nasıl ayakta kaldın bide üstüne ev işiKrep zaten insanı hiç tutmuyor
Güzel menü canım ara da yapmamışsın zaten 2 h. yumurta sonrası da istenmiyor pek.Ve yine sahnede avokado,hemde meze gibi süper sarımsaklı şeyler lezzetli oluyor.Peki pastayı nereye koyalım Olur öyle abartmadıkça(şindi dünkü menümde benimde varda ondan bişey diyemiyorum)

Dünkü menüm
7.45 : 4 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 tk keten toğumu , 1 yarım muz
11.00 : 1 greyfurt
13.00 : 1 h. yumurta 7 zeytin, 1 d.ekmk , 2 y.k tahin+pekmez
16.00 : 1 kase çekirdek , 20-25 tane antem fıstığı (canım çok tuzlu çekti tutamadım kendimi), 1 tane bebe bisküvisi(oğluma yapmıştım neredeyse şekersiz,tadına bakmak için yiyecektim çok beğendim gömdüm 1 tanesini)
18.00 : 1 tabak yeşil mercimek ,3 yk kereviz salatası, 1 d.ekmk
19.30 : 1 orta dilim pasta
22.00 : 1 bardak rezene
su 2.5 lt spor yok

Aleykum selam .
Güzelim menünü bozmuşsun akşam..

1 kase çekirdek çok. .
Bisküviyi açıklamana ayrıca güldüm:)
Ah o pasta ahhh, yaktı seniiii :)

O çekirdeği yemeseyden keşke gerçi pastada yemissin bol bol emzirde yak bari

Menuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorum adeta hep acim.

Neden ki acaba ?
Gayet dolu görünüyor oysaki menülerin..
Diyetisyeninle konuşsan mı bir ?
Reglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.

Ac canım fırsat olmadı yemeye. Akşam da lahmacun söyleyecektik kızım tutturdu krep diye bu sefer hepimiz krep yedik bu gün de ara yapamadım bakalım akşam yicem bişeyler dün 1000 kaloride kaldım bana az metabolizmayı sekteye uğratmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…