- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Teşekkürler canım tatlı canım çaktiğinde yaparımCanım buldum pudding tarifini
Çok geçmiş olsun canım..
Psikolojini de mahvetme, kimseye de izin verme seni kötü etkilemesine..
Ne tahlili yaptırdın canım ?
Bildirime gelince de daha listede değilsin diye idare edilebilir ama listeye girince zamanında kilo bildirimi yapman gerek..
Menün de iyi :)
Çok teşekkür ederim canım..
Sen de kendine dikkat et, bacağını zorlayacaksa hiç yapma.. Hafif yürüyüş candır :)
Tebrikler şimdiden :)
Ne güzel motivasyonun da yükselir böylece.
Dikkat et kendine..
Listene de tam uymaya çalış, hiç birşey sağlığından önemli değil..
Afiyet olsun canım da az mı olmuş sanki..
Bana da oyle geliyor canim. Yarin gidecegim doktora. Kan testi de yaptiracagim. Ayagima basiyorum sukur ama kisa mesafede sadece.Menün de bana çok karışık geliyor. Pek yorumlayamıyorum, sanki kalorisi yüksek şeylerden az az koyuyolar gibi geliyor bana.. O yüzden de doymuyor olabilirsin.. Bi doktora git bakalım vitaminlere falan baktır.. Ayağın ne durumda basabiliyormusun yavaş yavaş?
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah atlatırsın hayırlı şifalar diliyorum
Saol canım :)Geçmiş olsun canim
Selam kızlar
Canın niye bu kadar sıkıldı ki canım?
Menünü şimdi hatırlamıyorum ama meyvenin yanında proteinli bişeyler tüketmen meyvenin şekerini düşürmesine engel olur. Mesela süt ya da badem. Tarçın iyi fikir ama yeterli olmamış..
Kaptişim yaa ben tam iyi gidiyorum derken beni yere vurdun yaw.. Şimdi o öğlen menüsünü hemen açıklıyorum; öncelikle bu hafta regl olduğum için demir ihtiva eden yiyeceklere öncelik verdim. O yüzden sabahlarıpekmez ve gün içinde kırmızı et yemeye özen gösteriyorum.. (Bu günki menümü görünce ee bu ne o zaman diyeceksin ama neyyyse)
Kapuska kıymalı olmasına ramen bir gün önnce öğlen yediğimde akşama doğru çok acıkmıştım belli ki vucutum regliden dolayı bir eksiklik hissediyor.. O yüzden buzluktaki dana rostodan (tamamen yağsız dana nuardan kendim yaptım) ince bir dilim çıkartıp yağsız ısıttım tamamen şifa niyetine yedim hiç tadı yoktuavokado da salatanın yağını çıkartıp yerine yedim. Pancara gelince kaç gündür dolapta sürünüyor tamamen ziyan olmasın diye yedim ama bugün dayanamadım attım artık.. Sonuç olarak 1300-1400 arası bana çok mu kaptişim?
Canım ben emziren annelerin diyet yapması taraftarı pek değilim açıkçası. Bence şekerli beyaz unlu gıdaları kessen yeterli olacaktır.. Şuan kalori hesabı yapman çok doğru olmaz.
Çok geçmiş olsun canım..
Psikolojini de mahvetme, kimseye de izin verme seni kötü etkilemesine..
Ne tahlili yaptırdın canım ?
Bildirime gelince de daha listede değilsin diye idare edilebilir ama listeye girince zamanında kilo bildirimi yapman gerek..
Menün de iyi :)
Sen de kendine dikkat et, bacağını zorlayacaksa hiç yapma.. Hafif yürüyüş candır :)
Tebrikler şimdiden :)
Ne güzel motivasyonun da yükselir böylece.
Dikkat et kendine..
Listene de tam uymaya çalış, hiç birşey sağlığından önemli değil..
Afiyet olsun canım da az mı olmuş sanki..
Bazen yağdan verir kasdan alırız canım o zaman vermiş görünür ama almış oluruz insan kendini farkedemiyor ama karşıdaki zayıflamışsın derse doğrudur
Şuan takımımızdasın zaten kimseden bir farkın Yok canım prosedürlere uymamız gerekiyor sadece senin gibi düşünüyorum aynen
Afiyet olsun canım
Yavaş yavaş yaparsan zorlamaz bir iki de squat yapsana popo şekillensin biraz misal beş tane bugun 7 yarın yavaş yavaş artırarak menüde güzel afiyet olsun
Owwwww hadi bakalım maşallahhhhhh olabiliyor demekki
Afiyet olsun güzel kabak çok tatlı değildir umarım emziriyorsun diye o konuda size yasak Yok emzirenlere ama miktar çok olmayacak
akşam yoğurt aradı gözüm kelebek diğer türlü güzel
Menü veren sen olunca vallahi dikkatli bile bakmıyorum maşallah Azmine hayranım
afiyet olsun tamam canım sadece böyle haber verin bizde merak etmeyelim ama Cuma paylaşımın mutlaka olsun hafta listeye gireceksin sende kilo verme devam ederse
Reglin etkisi bu işte demekki ödemin de baya varmış süper sonuç
geçmiş olsun ilaçları düzenli kullan canım mutlaka sağlık çok önemli şekere yakalanmadan uzaklaştır
Yok estağfurullah canım benim ne haddime yerden yere vurmak sadece bir tık fazla geldi gözüme o yüzden yoksa hepinizin Azmini hayranlıkla izliyorum
pancar salatası zararlı değil ki ye yani ama bu defa da peynir fazla olmuş canın bişey yemek istemedi galiba olabilir bazen böyle afiyet olsun
Günaydın tatlım Vallahi daha yeni uyandım ne yalan söyleyim
siz yeterki rakip isteyin yarın gelir rakip listesi ayıpsın
Yaptim canim. Negatif.
Selam kızlar
Menüm
Sabah
1.5 krep
1 tk pekmez
65 gr süzme form peynir
Öğlen
Salata (yağsız)
Çeyrek avokado
3 köfte
Domates çorbası
Akşam
2 kase kara lahanalı mercimek çorbası
Tadımlık erişte
Ara
Çeyrek elma
2 dlm portakal
Sütten kahve
2 kare bitter
Spor yine hiç oturmadım yemek dışında
Bol suya döndüm çok şükür içiyorum artık
2 yeşil 1 form çayı
Hakkında hayırlısı olsun canım bazen idrar testiyle kan testi tutmayabiliyo
Merhaba kızlar ben geldimveeee bugünki menüm
Sabah (08:30)
150 ml süt
40 gr yulaf ezmesi
10 gr chia tohumu
Öğlen (12:15)
1 kase yarma çorbası
150 gr tavuk göğüs haşlanmış sotelenmiş
Akşam (18:00)
Taze fasulye kavurması üstüne 1 yumurtakırılmış
Su:2.5 lt üstünde
Spor : 15 dk leslie: 22 p
Kan tahlili hormon için adetimin 2. Günüydü.. Gebelik için tedavi göreceğim
Yaa ben pko hastasıyım ya.. Adet döneminde ben normal adet olmuyorum.. 7 gün günlük petle idare ediyorum öyle düşün.. O canımı çok sıktı.. Karın şiş sökülmüyor çünkü hormonlar bozuk vs. Vs. Dün doktotdaydım işte klomen tedavisine başladık bakalım ne olacak
Teşekkür ederim... İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım insallab herşey güzel olur....Merhaba canım hoş geldin
Menunde çok güzel olmuş bence afiyet olsun canım
Kız kocamın Doğum günüydü o gün yedim bende avokadolu şeyleri seviyorum sen niye yedin ben belki yılda iki üç ancak yerim pastayıolursan kesin gider biraz ama en önemlisi o şişlik var ya o gider.Regl şişliği çok sinir
Seni çok iyi anlıyorum canımcım Bizde de öyle bende onlar minik atıştırmalıklar diyordum kızlar kaçamak yazdıkçaneyse kilo verdikçe doğal şekilde sende azaltmaya başlıyorsun yani zaten canında istemiyor rahat ol.
isimsiz965 canım kilonu boyunu ve günlük yaptığın aktiviteye göre kalori hesaplama yapan siteler var orada hesaplat üzerine de 400 kalori ortalama ekle(emziren annlerin günlük alması gerekn kalorinin üstüne 400 ortalama kalori alması gerekiyor diye okumuştum)Örneğin şartlarına boyuna kilona göre yaptığın hesaplamaya göre kilo vermek için 1200 kalori alman gerekiyor yazıyorsa sen onun üstüne 300-400 ekliyorsun buda 1500-1600 kalori alman gerektiğini gösteriyor(ha ne kadar uyabiliyoruz bilemiyorum genelde daha az kalori alıyorum)
kurufasulyeden krep ha,müthiş ya vay canına.Afiyet olsun canım Doyuyormusun menülerinle, güzel görünüyor menülerin
Afiyet olsun bence menün güzel olmuş
Harika ben menüyü beğendim evet helva var ama helva yararlı bir besin,şeker dahi olsa arada tüketilebilir özelliklede kilo alarm verecek düzeyde fazla değilse sorun yok bence.Yürüyüşte süper olmuş ayağına sağlık.
afiyet olsun menün güzel olmuş,su da çok iyi.
vav süpermiş sporu çok seviyorum ama bu sıralar azltma kararı aldım yapanlara hayranım.Menün de güzel ama akşam az olmuş sanki doyduysan sorun yok.
Hoşgeldin tekrar aramıza,inşallah hemen güzel menülerle sağlığına kavuşursun.
Kız bugünkü menün çok mu az banamı öyle geldi.Bak buzdolabımda pancar var yatıp duruyor.Pek sevemedim onu ya.Kız bu menüyle gün boyu nasıl ayakta kaldın bide üstüne ev işi Krep zaten insanı hiç tutmuyor
Güzel menü canım ara da yapmamışsın zaten 2 h. yumurta sonrası da istenmiyor pek.Ve yine sahnede avokado,hemde meze gibi süper sarımsaklı şeyler lezzetli oluyor.Peki pastayı nereye koyalımOlur öyle abartmadıkça(şindi dünkü menümde benimde varda ondan bişey diyemiyorum)
Biraz karbon olmuş cıslı bir menü neyse ki emziriyorsunDünkü menüm
7.45 : 4 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 tk keten toğumu , 1 yarım muz
11.00 : 1 greyfurt
13.00 : 1 h. yumurta 7 zeytin, 1 d.ekmk , 2 y.k tahin+pekmez
16.00 : 1 kase çekirdek , 20-25 tane antem fıstığı (canım çok tuzlu çekti tutamadım kendimi), 1 tane bebe bisküvisi(oğluma yapmıştım neredeyse şekersiz,tadına bakmak için yiyecektim çok beğendim gömdüm 1 tanesini)
18.00 : 1 tabak yeşil mercimek ,3 yk kereviz salatası, 1 d.ekmk
19.30 : 1 orta dilim pasta
22.00 : 1 bardak rezene
su 2.5 lt spor yok
Gayet güzel afiyet olsunSelamun aleyküm güzel kızlar
Menum
08.15
1 bardak süt
12.00
1 kk peynir
1 kaşık lor
4/1 domates biber
Bol maydanoz
1 bardak şekersiz çay
Ara 16 oo
7 tane çiğ fındık
Akşam 18 00
1kepçe ıspanak çorbası az bulgurlu
İki kaşık yoğurt
Su iki litre yi geçer
Spor bütün evi silip süpürdüm
İksir dediğin nedir kız ne var içindeAy ben bugün ne yedim nezaman yedim bişey anlamadım bebeğim kabızlık çekiyor o da ateş yaptı rezene iyi geldi cok sukur az bi ateşi kaldı yediklerimi yaziyim
Sabah
Haşlanmış yumurta
Yeşil zeytin
Poğaça
Çay
Biraz peynir
Ara
Havuç
Rezene
B3yaz leblebi bir avuç
Aksam
Zeytinyağlı kereviz
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
Spor yok ev işler i
Su 2lt şimdilik
2 bardak zayıflama iksiri
Afiyet olsunSelam kızlar
Menüm
Sabah
1.5 krep
1 tk pekmez
65 gr süzme form peynir
Öğlen
Salata (yağsız)
Çeyrek avokado
3 köfte
Domates çorbası
Akşam
2 kase kara lahanalı mercimek çorbası
Tadımlık erişte
Ara
Çeyrek elma
2 dlm portakal
Sütten kahve
2 kare bitter
Spor yine hiç oturmadım yemek dışında
Bol suya döndüm çok şükür içiyorum artık
2 yeşil 1 form çayı
Afiyet olsun canım güzelMenü
Sabah:
2 mandalina
1 bardak süt
1 yk chia
1 yk yulaf ve tarçın
Öğle: 1 büyük boy latte ve 1 dilim brownie
Akşam:
1 kase salata
6 yk fırında sebze
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 2.5l
geçmiş olsun inşallah sen nerde yaşıyorsun pko için aspir seti kullananlar var hiç baktın mıYaa ben pko hastasıyım ya.. Adet döneminde ben normal adet olmuyorum.. 7 gün günlük petle idare ediyorum öyle düşün.. O canımı çok sıktı.. Karın şiş sökülmüyor çünkü hormonlar bozuk vs. Vs. Dün doktotdaydım işte klomen tedavisine başladık bakalım ne olacak
afiyet olsun gayet iyiMerhaba kızlar ben geldimveeee bugünki menüm
Sabah (08:30)
150 ml süt
40 gr yulaf ezmesi
10 gr chia tohumu
Öğlen (12:15)
1 kase yarma çorbası
150 gr tavuk göğüs haşlanmış sotelenmiş
Akşam (18:00)
Taze fasulye kavurması üstüne 1 yumurtakırılmış
Su:2.5 lt üstünde
Spor : 15 dk leslie: 22 p
Gayet güzel tebrik ederim canımGeçen hafta:62.3
Bu hafta:61.9
Fark: 0.4
Yüzde: %0.64
Gelecek hafta için hedef kilo:61.5
Haftalık mesaj sayısı:30+
Kızlar resmi telwfondan yukleyemedim neden olmuyor anlamadım..akşama yada yarın yüklemeye çalışacağım
wauwwwwwwwwwwww bu neeeeee maşallahhhhh
Owwwwww süperrrrEki Görüntüle 2223842 Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 65.5
Güncel 64.5
Fark 1.0
Yüzde 1.53%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?