- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bana da oyle geliyor canim. Yarin gidecegim doktora. Kan testi de yaptiracagim. Ayagima basiyorum sukur ama kisa mesafede sadece.
Oran 1.52 olcaktı yuvarlamayı unutmuşum :) 0.01 olsada hakkımGeçen hafta: 72.5
Bu hafta: 71.4 (dün sabah 71.3 çıkmıştım wcye çıkmak için sabah ılık su içince ve sonrasında çıkamayınca sonuç bu oldu)
Fark: 1.1
Oran: 1.51
Haftaya hedef: 69.9
Dosya yüklenmiyor ilk fırsatta yüklerim
Yavrum su içmeden tartılacaksın biraz bekleyip hareket edince çıkar insan wc ye ama sonuç gayet güzel tebriklerrrrGeçen hafta: 72.5
Bu hafta: 71.4 (dün sabah 71.3 çıkmıştım wcye çıkmak için sabah ılık su içince ve sonrasında çıkamayınca sonuç bu oldu)
Fark: 1.1
Oran: 1.51
Haftaya hedef: 69.9
Dosya yüklenmiyor ilk fırsatta yüklerim
Yavrum su içmeden tartılacaksın biraz bekleyip hareket edince çıkar insan wc ye ama sonuç gayet güzel tebriklerrrr
Walla ilk hafta diye bu kadar çok heralde vücut şoka girdiGayet güzel tebrik ederim canım
wauwwwwwwwwwwww bu neeeeee maşallahhhhh
Yeşil Elma tarçın karabiber limon canım atmistim burayada biraz ara vericem ama içmeye bebek pisik oldu ondan mi bilmiyorum 2 günde bir içerim artikKız kocamın Doğum günüydü o gün yedim bende avokadolu şeyleri seviyorum sen niye yedin ben belki yılda iki üç ancak yerim pastayı
Biraz karbon olmuş cıslı bir menü neyse ki emziriyorsun
Gayet güzel afiyet olsun
İksir dediğin nedir kız ne var içinde
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
geçmiş olsun inşallah sen nerde yaşıyorsun pko için aspir seti kullananlar var hiç baktın mı
afiyet olsun gayet iyi
Demekki çıkmayacaksın bu kadar şeye rağmen gelmediyse yapacak bişey Yok aynen o da haftayaValla ılık su içip üstüne yoga yaptım 30 dk yine de çıkmadı kaptişim yaa
Yine de sonuçtan ben de memnunum o 100 gr da haftaya kalsın
Maşallah maşallah tü tü tüEki Görüntüle 2223842 Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 65.5
Güncel 64.5
Fark 1.0
Yüzde 1.53%
Karabiberi çıkar hemen tarçın bişey yapmaz ama karabiber acı yapmıştır ödem çokmuş demekki sendeYeşil Elma tarçın karabiber limon canım atmistim burayada biraz ara vericem ama içmeye bebek pisik oldu ondan mi bilmiyorum 2 günde bir içerim artik
Olabilir canımKarabiberi çıkar hemen tarçın bişey yapmaz ama karabiber acı yapmıştır ödem çokmuş demekki sende
Vayyyyy süper tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?