Canım bildirimini yap sonra yükle sorun yokResmi y7kleyemedim bidaha ugrasim
Bi yaptır bakalım hormonlara falan da baktır
gayet iyi tebriklerGecen hafta 67.2
Bu hafta 66.4
Fark 0.8
Yuzde 1.19
süper canım tebriklerSlm kızlar
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.0
Fark 800
Yüzde 1.05
Gayet güzel bu arada takım analizinde birinci olmuşsun kızzzGeçen hafta : 64.9
Bu hafta : 63.9
Fark : 1
Yüzde fark : 1.54
Haftaya Hedef: 63
Grup bu hafta baya iyi maşallah canım sanada
Nasıl benden fazla veren var sanırsam ama anlamadım kaptanGayet güzel bu arada takım analizinde birinci olmuşsun kızzz
Bir kaç ayda bir her takımın analizi yapılıyor takım içinde bu analizde en çok kilo veren sensinNasıl benden fazla veren var sanırsam ama anlamadım kaptan
Bu analiz döneminde 8 kilo vermişsin takım içi birincisin etiketlenmişsin farketmedinmi seabahar mesajında etiketlemiş seniNasıl benden fazla veren var sanırsam ama anlamadım kaptan
Aslında geliyorum tuzsuzcum@dtcf yavrum neredesin sen yaaaa gelmedin ne zamandır
Saksi_Degilim_Ben sana da çok kızıyorum hani gelecektin hep @Sibal57 canım sen bi iZin alıp gittin o gidiş nerdesin
Canim sen de emziriyodun dimiGeçen hafta : 64.9
Bu hafta : 63.9
Fark : 1
Yüzde fark : 1.54
Haftaya Hedef: 63
evet inan eve her geldiğimde gidip çocuğun kurabiyelerinden çalıyorum bugün çeyrek yedim ama (zaten 3 yudumluk şeyAleykum selam .
Güzelim menünü bozmuşsun akşam..
1 kase çekirdek çok. .
Bisküviyi açıklamana ayrıca güldüm:)
Ah o pasta ahhh, yaktı seniiii :)
Benim ilk başlarda öyle oluyordu şimdi bazen yemeği unutuyorum.Ama regl olacam bugün yarın canım çok atıştırmak istiyor tatlı istiyor sürekli frene baslıyorum anca bu kadar oluyor.Menuler guzel de anlasilmaz derecede bir aclik var canim uzerimde, doymuyorumadeta hep acim.
Kız hadi bakim bizide bilgilendir kan yaptırdıktan sonra aklım sende haReglim 2 gun gecikti bu ay. Bakalim bugun test alip yapacagim. Acaba bitmek bilmeyen acligimin ve ani kilo alisimin sebebi bebis midir bugun ogrenecegim. Degilse dedigim gibi konusacagim haftaya.
Kız senin menüler baya azaldı sanki bana mı öyle geliyor,Ama süper kilo vermişsin bu hafta hatun.Menünü yine beğendim,Süper ötesi.Selam kızlar
Menüm
Sabah
1.5 krep
1 tk pekmez
65 gr süzme form peynir
Öğlen
Salata (yağsız)
Çeyrek avokado
3 köfte
Domates çorbası
Akşam
2 kase kara lahanalı mercimek çorbası
Tadımlık erişte
Ara
Çeyrek elma
2 dlm portakal
Sütten kahve
2 kare bitter
Spor yine hiç oturmadım yemek dışında
Bol suya döndüm çok şükür içiyorum artık
2 yeşil 1 form çayı
TanisalimAslında geliyorum tuzsuzcum
Ama yeni üyeler falan çok fazla tsnışık değiliz takip etmekle yetiniyorum :)
Birazda kafam karışık bu aralar. Duanı eksik etme.
Bu arada hâlâ aynı kiloda sayılırım 500 gr gidip geliyor onuda ödem sayıyorum
Evet canım emziriyorum benimki 6.5 aylık.Canim sen de emziriyodun dimi
ay kaptan ya hiç farketmedim ben ne alıklaştım ya sanki hiç birşeye yetişemiyorumBu analiz döneminde 8 kilo vermişsin takım içi birincisin etiketlenmişsin farketmedinmi seabahar mesajında etiketlemiş seni
Sence normalmi bu hafta bu kadar vermem 1.80 haftada en fazla ne kadar vermiştinEvet canım emziriyorum benimki 6.5 aylık.
ay kaptan ya hiç farketmedim ben ne alıklaştım ya sanki hiç birşeye yetişemiyorum.Bazen size cevap verdiğimi sanıp vermiyorum yada saçma sapan yazıyorum alakasız,dur bir bakim dediğine
Owwwwww süper ötesi o zaman alışkanlık olmuş sende kolay kolay kilo almazsın tabi bebiş gelmezseAslında geliyorum tuzsuzcum
Ama yeni üyeler falan çok fazla tsnışık değiliz takip etmekle yetiniyorum :)
Birazda kafam karışık bu aralar. Duanı eksik etme.
Bu arada hâlâ aynı kiloda sayılırım 500 gr gidip geliyor onuda ödem sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?