Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kendi yaptığın tabiki daha sağlıklısı bi olağan dışı olmadıkça yapmıyoruz almıyoruz ama çok yemek yediğimiz için kilo alıyoruz yine de

Canım kimseyle kendini kıyaslama ilk kilolar bunlar emzirdiğin içinde hızlı gitti başta sadece bi duraklama gelsin isyaaaannnnn deyip dolaşırsın ortalıkta demedi deme
Haklısın valla kaptancum bunu gördüm ya haftaya da bekliyorum ben kendimden aynı eksilmeyi yoksa varya kendime trip atarım

Haklısın valla kaptancum bunu gördüm ya haftaya da bekliyorum ben kendimden aynı eksilmeyi yoksa varya kendime trip atarım
Ahahahahah şimdiden başladı bakın hazır emzirip aç kalmadan kilo verebiliyorsunuz ya verin kiloları fazla sıkılmayın diyetten mezun olun

Kendi yaptığın tabiki daha sağlıklısı bi olağan dışı olmadıkça yapmıyoruz almıyoruz ama çok yemek yediğimiz için kilo alıyoruz yine de
aslında evde hiç olmasa daha iyi ama işte kaptanım
Sence normalmi bu hafta bu kadar vermem 1.80 haftada en fazla ne kadar vermiştin
Kaptanım da cevap vermiş ama bende vereyim:Bende yüksek kilolarla başladım hatta hala öyle gidiyor şükür.Metabolizmana göre değişiyor.Ama ben senin neden sorduğunu anladım.Sütün geldiği sürece sorun yok canım.Aç kaldığımı hissettiğim an gidip atıştırıyorum (yoğurt ,bal, keten t,muz,süt,mandalina....) süt zaten onlarla oluyor.Rahat ol aslında kafaya takınca süt gelmiyor ben bunu farkettim.Düşünmeyeceksin sütüm gelecek diye düşün.He arada kaçamaklarda yapacağız o kadardan da hiç bişey olmuyor rahat ol.ZAten senin menülerinde güzel az değil zamanla da dediğim gibi menün kendiliğinden azalmaya başlayacak miden daralacak(vücudunun kalori ihtiyacı azalacak kilo verdikçe) ama süt üretimin devam edecek arkadaşım

Vayyyy anasını ilk mesajlarını alıntılamak bugünkü kajuyla karşılaştırmak istedim büyük değişimmm büyükkkkkk

Saol canım cevap verdiğin için ozaman ne diyelim durmak yok haftaya hedef 2 kilo

Ayyy çok şımartıyorsun beni patron
Valla yalan Yok bende ummadık taş baş yarar ilk tomrs da öyleydi ben emziriyorum yapamam sıkıştırmayın kaçarım diyordu sonra sen ama ben emziriyorum kısamam yemekten kesemem diyip harika kilolar verdiniz herkesin hakkını veririm asla abartmak değil sonuna kadar şımarmak hakkınız

*** 4. Takım 604. Etap ***

DeryaOnDiet(68.6///%)sabit
Tomrs(57.6/67.9/+0.3/%-0.52)
stitch(67.2/66.4/0.8/%1.19)
matilda34(75.8/75/0.8/%1.05)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı 2. Defa

Harpy(72.5/71.4/1.1/%1.52)
selinbs(65.5/64.5/1/%1.53)
kaju(64.9/ 63.9 /1 /% 1.54)
Aomine Daiki(62.3/61.9/0.4/%0.64)yeni üye başlama tarihi 21.12.2018 başlama kilosu 64 hedef kilo 55
4. Takım ortalaması:0,772

Canfeb (68/66.2/1.8/%2.64) Yeni Üye Başlama Tarihi: 04.01.2019 Başlama Kilosu:68 Hedef:56
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)

biricik1272(86.2/85/1.2/%) 04.01.2019

Evet bugün itibariyle takımımız 9 kişi hatunlar Aomine Daiki hayırlı olsun kuzummm

Son düzenleyen: Moderatör:

Hadi tanışalım :)

Öhöm öhöm efenim adım saksı yaz sonu gibi mezun oldum. Leslieler yürüyüşler diyetler @tuzsuz_ruh ve K klbk33 baya bi sıkıştırdılar sağolsunlar. Şimdi uzaktan uzaktan takip ediyor, aslında az çok hepinizi tanıyorum :)
Sende emziren bi annesin yanlış hatırlamıyorsam :) kısa zamanda daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum.

Owwwwww süper ötesi o zaman alışkanlık olmuş sende kolay kolay kilo almazsın tabi bebiş gelmezse
Gel tanışşşş adam mı yiyollar buradaki yeni üyeler
Bebiş geldiği falan yok baksana bu kiloda daha takılacak gibiyim :)))

Bişey itiraf edicem. Buraya menü yazmak gerçekten insanı kısıtlıyor disipline ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…