- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Canım kimseyle kendini kıyaslama ilk kilolar bunlar emzirdiğin içinde hızlı gitti başta sadece bi duraklama gelsin isyaaaannnnn deyip dolaşırsın ortalıkta demedi demeSence normalmi bu hafta bu kadar vermem 1.80 haftada en fazla ne kadar vermiştin
Kendi yaptığın tabiki daha sağlıklısı bi olağan dışı olmadıkça yapmıyoruz almıyoruz ama çok yemek yediğimiz için kilo alıyoruz yine deevet inan eve her geldiğimde gidip çocuğun kurabiyelerinden çalıyorum bugün çeyrek yedim ama (zaten 3 yudumluk şeyyetmedi hiç
Benim ilk başlarda öyle oluyordu şimdi bazen yemeği unutuyorum.Ama regl olacam bugün yarın canım çok atıştırmak istiyor tatlı istiyor sürekli frene baslıyorum anca bu kadar oluyor.
Bu arada @tuzsuz_ruh kaptanım bizde pasta zaman zaman yapılır maalesef.Önemli gün mün bakılmaz ya alınır ya da(daha çok olan durum) yapılır
Kız hadi bakim bizide bilgilendir kan yaptırdıktan sonra aklım sende ha
Kız senin menüler baya azaldı sanki bana mı öyle geliyor,Ama süper kilo vermişsin bu hafta hatun.Menünü yine beğendim,Süper ötesi.
Haklısın valla kaptancum bunu gördüm ya haftaya da bekliyorum ben kendimden aynı eksilmeyi yoksa varya kendime trip atarımCanım kimseyle kendini kıyaslama ilk kilolar bunlar emzirdiğin içinde hızlı gitti başta sadece bi duraklama gelsin isyaaaannnnn deyip dolaşırsın ortalıkta demedi deme
Ahahahahah şimdiden başladı bakın hazır emzirip aç kalmadan kilo verebiliyorsunuz ya verin kiloları fazla sıkılmayın diyetten mezun olunHaklısın valla kaptancum bunu gördüm ya haftaya da bekliyorum ben kendimden aynı eksilmeyi yoksa varya kendime trip atarım
aslında evde hiç olmasa daha iyi ama işte kaptanımKendi yaptığın tabiki daha sağlıklısı bi olağan dışı olmadıkça yapmıyoruz almıyoruz ama çok yemek yediğimiz için kilo alıyoruz yine de
Kaptanım da cevap vermiş ama bende vereyim:Bende yüksek kilolarla başladım hatta hala öyle gidiyor şükür.Metabolizmana göre değişiyor.Ama ben senin neden sorduğunu anladım.Sütün geldiği sürece sorun yok canım.Aç kaldığımı hissettiğim an gidip atıştırıyorum (yoğurt ,bal, keten t,muz,süt,mandalina....) süt zaten onlarla oluyor.Rahat ol aslında kafaya takınca süt gelmiyor ben bunu farkettim.Düşünmeyeceksin sütüm gelecek diye düşün.He arada kaçamaklarda yapacağız o kadardan da hiç bişey olmuyor rahat ol.ZAten senin menülerinde güzel az değil zamanla da dediğim gibi menün kendiliğinden azalmaya başlayacak miden daralacak(vücudunun kalori ihtiyacı azalacak kilo verdikçe) ama süt üretimin devam edecek arkadaşımSence normalmi bu hafta bu kadar vermem 1.80 haftada en fazla ne kadar vermiştin
Vayyyy anasını ilk mesajlarını alıntılamak bugünkü kajuyla karşılaştırmak istedim büyük değişimmm büyükkkkkkaslında evde hiç olmasa daha iyi ama işte kaptanım
Kaptanım da cevap vermiş ama bende vereyim:Bende yüksek kilolarla başladım hatta hala öyle gidiyor şükür.Metabolizmana göre değişiyor.Ama ben senin neden sorduğunu anladım.Sütün geldiği sürece sorun yok canım.Aç kaldığımı hissettiğim an gidip atıştırıyorum (yoğurt ,bal, keten t,muz,süt,mandalina....) süt zaten onlarla oluyor.Rahat ol aslında kafaya takınca süt gelmiyor ben bunu farkettim.Düşünmeyeceksin sütüm gelecek diye düşün.He arada kaçamaklarda yapacağız o kadardan da hiç bişey olmuyor rahat ol.ZAten senin menülerinde güzel az değil zamanla da dediğim gibi menün kendiliğinden azalmaya başlayacak miden daralacak(vücudunun kalori ihtiyacı azalacak kilo verdikçe) ama süt üretimin devam edecek arkadaşım
Saol canım cevap verdiğin için ozaman ne diyelim durmak yok haftaya hedef 2 kiloaslında evde hiç olmasa daha iyi ama işte kaptanım
Kaptanım da cevap vermiş ama bende vereyim:Bende yüksek kilolarla başladım hatta hala öyle gidiyor şükür.Metabolizmana göre değişiyor.Ama ben senin neden sorduğunu anladım.Sütün geldiği sürece sorun yok canım.Aç kaldığımı hissettiğim an gidip atıştırıyorum (yoğurt ,bal, keten t,muz,süt,mandalina....) süt zaten onlarla oluyor.Rahat ol aslında kafaya takınca süt gelmiyor ben bunu farkettim.Düşünmeyeceksin sütüm gelecek diye düşün.He arada kaçamaklarda yapacağız o kadardan da hiç bişey olmuyor rahat ol.ZAten senin menülerinde güzel az değil zamanla da dediğim gibi menün kendiliğinden azalmaya başlayacak miden daralacak(vücudunun kalori ihtiyacı azalacak kilo verdikçe) ama süt üretimin devam edecek arkadaşım
Formdaki kilon kaçtı canım aynı mıKızlar ben nasıl yapacam ilk defa kilo paylaşıyorum :&
Ayyy çok şımartıyorsun beni patronVayyyy anasını ilk mesajlarını alıntılamak bugünkü kajuyla karşılaştırmak istedim büyük değişimmm büyükkkkkk
Valla yalan Yok bende ummadık taş baş yarar ilk tomrs da öyleydi ben emziriyorum yapamam sıkıştırmayın kaçarım diyordu sonra sen ama ben emziriyorum kısamam yemekten kesemem diyip harika kilolar verdiniz herkesin hakkını veririm asla abartmak değil sonuna kadar şımarmak hakkınızAyyy çok şımartıyorsun beni patron
Tamam canım sorun yok ayrıca bunun için canını sıkma sen bu zamana kadar çok güzel kilolar verdinKa95an k8lom 57,9 telefondavsik8nti vr yarin yeni tel geceeek elime yarin resm atsam
Formdaki kilon kaçtı canım aynı mı
Yok canım o değil bu geldiğinde başlarken form doldurmadın mı onu diyorum orda yazdığın kilonEn son 45.6 miydi neydi cnm
Vayyyyy süper tebrik ederim
Kizlar hepi z den ozur diliyorum bu hafta artiyim malesef, kacamk ve kizlar ve ben hasta olunca artti tabi,
Grup bu hafta baya iyi maşallah canım sanada
Tanisalim
Bebiş geldiği falan yok baksana bu kiloda daha takılacak gibiyim :)))Owwwwww süper ötesi o zaman alışkanlık olmuş sende kolay kolay kilo almazsın tabi bebiş gelmezse
Gel tanışşşş adam mı yiyollar buradaki yeni üyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?