Harikasın. Bende liste için gelmiştim.*** 4. Takım 604. Etap ***
DeryaOnDiet(68.6///%)sabit
Tomrs(57.6/67.9/+0.3/%-0.52)
stitch(67.2/66.4/0.8/%1.19)
matilda34(75.8/75/0.8/%1.05)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı 2. Defa
Harpy(72.5/71.4/1.1/%1.52)
selinbs(65.5/64.5/1/%1.53)
kaju(64.9/ 63.9 /1 /% 1.54)
4. Takım ortalaması:0,789
Aomine Daiki(62.3/61.9/0.4/%0.64) Yeni Üye Başlama Tarihi: 21.12.2018 Başlama Kilosu:64 Hedef:55
Canfeb (68/66.2/1.8/%2.64) Yeni Üye Başlama Tarihi: 04.01.2019 Başlama Kilosu:68 Hedef:56
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
glsmhmt(52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)
biricik1272(86.2/85/1.2/%) 04.01.2019
Teşekkür ederiz efenim,ama hakkaten dediğin gibi "ben ekmek yemeden yapamam,kısamam,sütüm gelmiyor" deyip duruyordum.Ay ne gıcıkmışım haaValla yalan Yok bende ummadık taş baş yarar ilk tomrs da öyleydi ben emziriyorum yapamam sıkıştırmayın kaçarım diyordu sonra sen ama ben emziriyorum kısamam yemekten kesemem diyip harika kilolar verdiniz herkesin hakkını veririm asla abartmak değil sonuna kadar şımarmak hakkınız
gelir gelir inşallahhhh vaktini gözlüyordur e tabi ne sandın gel ver yine koruma menüsü görsün millet hem ben sana gitmek Yok yardım edeceksin bana dememişmiydim
Hadi tanışalım :)
Öhöm öhöm efenim adım saksıyaz sonu gibi mezun oldum. Leslieler yürüyüşler diyetler @tuzsuz_ruh ve K klbk33 baya bi sıkıştırdılar sağolsunlar. Şimdi uzaktan uzaktan takip ediyor, aslında az çok hepinizi tanıyorum :)
Sende emziren bi annesin yanlış hatırlamıyorsam :) kısa zamanda daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum.
Bebiş geldiği falan yok baksana bu kiloda daha takılacak gibiyim :)))
Bişey itiraf edicem. Buraya menü yazmak gerçekten insanı kısıtlıyor disipline ediyormuş.
Sorun değil canım ben hallettimHarikasın. Bende liste için gelmiştim.
Hadi tanışalım :)
Öhöm öhöm efenim adım saksıyaz sonu gibi mezun oldum. Leslieler yürüyüşler diyetler @tuzsuz_ruh ve K klbk33 baya bi sıkıştırdılar sağolsunlar. Şimdi uzaktan uzaktan takip ediyor, aslında az çok hepinizi tanıyorum :)
Sende emziren bi annesin yanlış hatırlamıyorsam :) kısa zamanda daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum.
Bebiş geldiği falan yok baksana bu kiloda daha takılacak gibiyim :)))
Bişey itiraf edicem. Buraya menü yazmak gerçekten insanı kısıtlıyor disipline ediyormuş.
Onlar herkesin favorisi zaten canımmmmTeşekkür ederiz efenim,ama hakkaten dediğin gibi "ben ekmek yemeden yapamam,kısamam,sütüm gelmiyor" deyip duruyordum.Ay ne gıcıkmışım haaKız ekmeksiz doymayı öğrendim ben sizden şaka değil,büyük kazanım. Bu arada ekmek açmalar ve börekler hala favorim ama onlar olmadan da doyuluyormuş yani
Hala aynı kilodaymış benden duymuş olma
Memnun oldum saksıcım bende canfeb evet emziriyorum ve doğum kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum sen kaç kiloydun kaça düştün mezun olurken ne zaman mezun oldun hiç geri aldinmi bla bla bla kafamda deli sorular
Ay dedin kuzucum lakin o paylaştığın eğitici öğretici yazılar benim beynimi yakmıştı hatırlıyorsangelir gelir inşallahhhh vaktini gözlüyordur e tabi ne sandın gel ver yine koruma menüsü görsün millet hem ben sana gitmek Yok yardım edeceksin bana dememişmiydim
Haha çok tatlısın
Memnun oldum saksıcım bende canfeb evet emziriyorum ve doğum kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum sen kaç kiloydun kaça düştün mezun olurken ne zaman mezun oldun hiç geri aldinmi bla bla bla kafamda deli sorular
evet inan eve her geldiğimde gidip çocuğun kurabiyelerinden çalıyorum bugün çeyrek yedim ama (zaten 3 yudumluk şeyyetmedi hiç
Benim ilk başlarda öyle oluyordu şimdi bazen yemeği unutuyorum.Ama regl olacam bugün yarın canım çok atıştırmak istiyor tatlı istiyor sürekli frene baslıyorum anca bu kadar oluyor.
Bu arada @tuzsuz_ruh kaptanım bizde pasta zaman zaman yapılır maalesef.Önemli gün mün bakılmaz ya alınır ya da(daha çok olan durum) yapılır
Kız hadi bakim bizide bilgilendir kan yaptırdıktan sonra aklım sende ha
Kız senin menüler baya azaldı sanki bana mı öyle geliyor,Ama süper kilo vermişsin bu hafta hatun.Menünü yine beğendim,Süper ötesi.
Cok sagol kaptanTamam canım sorun yok ayrıca bunun için canını sıkma sen bu zamana kadar çok güzel kilolar verdin
Yeni emzirenler bulmamız lazım takıma gidecek Bunlar çok az kaldı yahuuuuBayağı dolu bi liste canım bu diyetisyenlere bayılıyorum yaa ben de gitcem karar verdim tekrar :)
Valla kaptişim sırtımdan sopayı eksik etmedi bu hafta bir de hiç spora gidemedim. Spora gidemeyince kendimi işlere verdim öyle olunca da yemeye fırsat kalmıyor.. Sözün özü eski formuma dönerim yakında :) haftaya enazından 2 gün gidebilirim gibi görünüyor.
Bu arada kajucum tebrik ederim takımımızın gururu
Ayrıca buhafta sana meydan okumuştum ama %de yine sollamışsın benimezun olup bırakıp gideceksin bizi ona üzülüyorum
Benim yanmadıysa sizin hiç yanmaz yahu liste hazırlamak zor mu yada gelip takımda durmak başka ne istedim ki sizdenAy dedin kuzucum lakin o paylaştığın eğitici öğretici yazılar benim beynimi yakmıştı hatırlıyorsan
Arada menü yazayım haklısın bazen kaçırıyorum dikkat etmiyorum çünkü :)
Haha çok tatlısın
Ben 60 la başladım 54 le mezun oldum. Ağustos gibiydi galiba. Şuan aynı kiloda sayılırım hâlâ maşallah diyim kıçımı kaşıyim dilimi falan ısırayım
Sen kaç kilosun ne kadar hedefin?
Emziriyor olman büyük avantaj
Ay oyleyimdir ayıptır söylemesiAy dedin kuzucum lakin o paylaştığın eğitici öğretici yazılar benim beynimi yakmıştı hatırlıyorsan
Arada menü yazayım haklısın bazen kaçırıyorum dikkat etmiyorum çünkü :)
Haha çok tatlısın
Ben 60 la başladım 54 le mezun oldum. Ağustos gibiydi galiba. Şuan aynı kiloda sayılırım hâlâ maşallah diyim kıçımı kaşıyim dilimi falan ısırayım
Sen kaç kilosun ne kadar hedefin?
Emziriyor olman büyük avantaj
Kaçmak yokkk 56 olmadan salmam seniiiiiiiiiAy oyleyimdir ayıptır söylemesihhim ciddi oliyim maşallah maşallah cimcik at kendine bu kadar zamanda almamış olman çok iyi demekki yağdan vermissin ve koruyabiliyosun tatlım 68 ile başladım geçen hafta 56 hedefim 59 yeter bana aslında ama geri alma ihtimaline karşı bi 56 oliyim istiyorum
Cok sagol canm 3 gundr cok kotuyuz kizlar ben hasta olunca, bide esim tutturdu annemlere g8decgiz b,ben diyor7m cok kotuyuz , birde sadece bir odada kaliyoruz katinvalidelerde sobali, nasil ederim ki parisan olqcaz tartistik felan amannnÇok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toprlanırsın Canım
Hasta insan sobalı evde daha çok hasta olur yanar sıcak basar soğur üşür daha berbat olur kv gelip size baksaydı sizin gideceğinize 4 kişiCok sagol canm 3 gundr cok kotuyuz kizlar ben hasta olunca, bide esim tutturdu annemlere g8decgiz b,ben diyor7m cok kotuyuz , birde sadece bir odada kaliyoruz katinvalidelerde sobali, nasil ederim ki parisan olqcaz tartistik felan amannn
Vur vur birazda sol kroşe atBenim yanmadıysa sizin hiç yanmaz yahu liste hazırlamak zor mu yada gelip takımda durmak başka ne istedim ki sizden
Attım attımAy oyleyimdir ayıptır söylemesihhim ciddi oliyim maşallah maşallah cimcik at kendine bu kadar zamanda almamış olman çok iyi demekki yağdan vermissin ve koruyabiliyosun tatlım 68 ile başladım geçen hafta 56 hedefim 59 yeter bana aslında ama geri alma ihtimaline karşı bi 56 oliyim istiyorum
Evet oyle oluyor cidden onlarda hastaymis ki, nas8l desemki ben kiz surekli emiyor oksurunce kusuyuHasta insan sobalı evde daha çok hasta olur yanar sıcak basar soğur üşür daha berbat olur kv gelip size baksaydı sizin gideceğinize 4 kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?