Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasın. Bende liste için gelmiştim.

Teşekkür ederiz efenim,ama hakkaten dediğin gibi "ben ekmek yemeden yapamam,kısamam,sütüm gelmiyor" deyip duruyordum.Ay ne gıcıkmışım haaKız ekmeksiz doymayı öğrendim ben sizden şaka değil,büyük kazanım. Bu arada ekmek açmalar ve börekler hala favorim ama onlar olmadan da doyuluyormuş yani

gelir gelir inşallahhhh vaktini gözlüyordur e tabi ne sandın gel ver yine koruma menüsü görsün millet hem ben sana gitmek Yok yardım edeceksin bana dememişmiydim

Memnun oldum saksıcım bende canfeb evet emziriyorum ve doğum kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum sen kaç kiloydun kaça düştün mezun olurken ne zaman mezun oldun hiç geri aldinmi bla bla bla kafamda deli sorular

Onlar herkesin favorisi zaten canımmmm
Ama kısmak lazım malesef önce gözün doyacak sonra karın küçücük bişeyle bile doyuyor zaten

Hala aynı kilodaymış benden duymuş olma

gelir gelir inşallahhhh vaktini gözlüyordur e tabi ne sandın gel ver yine koruma menüsü görsün millet hem ben sana gitmek Yok yardım edeceksin bana dememişmiydim
Ay dedin kuzucum lakin o paylaştığın eğitici öğretici yazılar benim beynimi yakmıştı hatırlıyorsan
Arada menü yazayım haklısın bazen kaçırıyorum dikkat etmiyorum çünkü :)

Haha çok tatlısın
Ben 60 la başladım 54 le mezun oldum. Ağustos gibiydi galiba. Şuan aynı kiloda sayılırım hâlâ maşallah diyim kıçımı kaşıyim dilimi falan ısırayım
Sen kaç kilosun ne kadar hedefin?
Emziriyor olman büyük avantaj

Bayağı dolu bi liste canım bu diyetisyenlere bayılıyorum yaa ben de gitcem karar verdim tekrar :)

Valla kaptişim sırtımdan sopayı eksik etmedi bu hafta bir de hiç spora gidemedim. Spora gidemeyince kendimi işlere verdim öyle olunca da yemeye fırsat kalmıyor.. Sözün özü eski formuma dönerim yakında :) haftaya enazından 2 gün gidebilirim gibi görünüyor.

Bu arada kajucum tebrik ederim takımımızın gururu
Ayrıca buhafta sana meydan okumuştum ama %de yine sollamışsın beni mezun olup bırakıp gideceksin bizi ona üzülüyorum

Yeni emzirenler bulmamız lazım takıma gidecek Bunlar çok az kaldı yahuuuu

Benim yanmadıysa sizin hiç yanmaz yahu liste hazırlamak zor mu yada gelip takımda durmak başka ne istedim ki sizden

Ay oyleyimdir ayıptır söylemesi hhim ciddi oliyim maşallah maşallah cimcik at kendine bu kadar zamanda almamış olman çok iyi demekki yağdan vermissin ve koruyabiliyosun tatlım 68 ile başladım geçen hafta 56 hedefim 59 yeter bana aslında ama geri alma ihtimaline karşı bi 56 oliyim istiyorum

Kaçmak yokkk 56 olmadan salmam seniiiiiiiii

Çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toprlanırsın Canım
Cok sagol canm 3 gundr cok kotuyuz kizlar ben hasta olunca, bide esim tutturdu annemlere g8decgiz b,ben diyor7m cok kotuyuz , birde sadece bir odada kaliyoruz katinvalidelerde sobali, nasil ederim ki parisan olqcaz tartistik felan amannn

Cok sagol canm 3 gundr cok kotuyuz kizlar ben hasta olunca, bide esim tutturdu annemlere g8decgiz b,ben diyor7m cok kotuyuz , birde sadece bir odada kaliyoruz katinvalidelerde sobali, nasil ederim ki parisan olqcaz tartistik felan amannn
Hasta insan sobalı evde daha çok hasta olur yanar sıcak basar soğur üşür daha berbat olur kv gelip size baksaydı sizin gideceğinize 4 kişi

Benim yanmadıysa sizin hiç yanmaz yahu liste hazırlamak zor mu yada gelip takımda durmak başka ne istedim ki sizden
Vur vur birazda sol kroşe at
Kuzum valla kafam çok dağınık yoksa sadece muhabbete bile gelirim yani :)

Attım attım
Hedefine ulaştığında zaten artık nasıl beslenmen nelere dikkat etmen gerektiğini öğreniyorsun canom yani 59 olduktan sonra sırf keyif için bile 56 olursun :)
Zaten 56 olmadan bırakmazlar seni benden duymuş olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…