- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Hayır olsun inşallah önemli bişey mi var yardımcı olabileceğim bişey var mıVur vur birazda sol kroşe at
Kuzum valla kafam çok dağınık yoksa sadece muhabbete bile gelirim yani :)
Attım attım
Hedefine ulaştığında zaten artık nasıl beslenmen nelere dikkat etmen gerektiğini öğreniyorsun canom yani 59 olduktan sonra sırf keyif için bile 56 olursun :)
Zaten 56 olmadan bırakmazlar seni benden duymuş olma
Bide aynı odada onca insan sen çocuk emzireceksin teee Allahım yaaaa erkek kafasınaEvet oyle oluyor cidden onlarda hastaymis ki, nas8l desemki ben kiz surekli emiyor oksurunce kusuyu
Doğum topiklerine gidip üye toplayallimYeni emzirenler bulmamız lazım takıma gidecek Bunlar çok az kaldı yahuuuu
Doğum topiklerine gidip üye toplayallim
Gitmem zaten kaptanimKaçmak yokkk 56 olmadan salmam seniiiiiiiii
Bi bakıp kacalim belki Zayıflamak isteyen kizceler vardırBide oraya mı bulaşalım
oraya ben olta attım daha önce smile ı öyle ordan kandırıp getirdim o zaman o da seni kandırıp getirdi@tuzsuz_ruh hoş ben börek Yarışmasından buraya geldiydum nasıl olduysa
hahahahahjajahajajBi bakıp kacalim belki Zayıflamak isteyen kizceler vardır
teşekkür ederim canım,kilo azaldıkça yüzdelik artıyor doğal olarak.Ben senin verdiğin kiloyu görünce kendim verdiğim kilo kadar sevindim son zamanlarda yavaş yavaş geliyordun,beklenen patlamayı yaşamışsın.Hele bide spor olsaymış en az 1.5 kilo verirmişsinBayağı dolu bi liste canım bu diyetisyenlere bayılıyorum yaa ben de gitcem karar verdim tekrar :)
Valla kaptişim sırtımdan sopayı eksik etmedi bu hafta bir de hiç spora gidemedim. Spora gidemeyince kendimi işlere verdim öyle olunca da yemeye fırsat kalmıyor.. Sözün özü eski formuma dönerim yakında :) haftaya enazından 2 gün gidebilirim gibi görünüyor.
Bu arada kajucum tebrik ederim takımımızın gururu
Ayrıca buhafta sana meydan okumuştum ama %de yine sollamışsın benimezun olup bırakıp gideceksin bizi ona üzülüyorum
Yeni emzirenler bulmamız lazım takıma gidecek Bunlar çok az kaldı yahuuuu
Komiksiniz valla,sesli güldürdünüz beniDoğum topiklerine gidip üye toplayallim
geçmiş olsun canım,düşüncesiz bu erkekler de aileleri de maalesef.ben sırf bu anlayışsızlık yüzünden en son doğumdan 1 hafta sonra yaktım köprüleri,şimdi hiç görüşmüyoruzCok sagol canm 3 gundr cok kotuyuz kizlar ben hasta olunca, bide esim tutturdu annemlere g8decgiz b,ben diyor7m cok kotuyuz , birde sadece bir odada kaliyoruz katinvalidelerde sobali, nasil ederim ki parisan olqcaz tartistik felan amannn
Ahahahahahteşekkür ederim canım,kilo azaldıkça yüzdelik artıyor doğal olarak.Ben senin verdiğin kiloyu görünce kendim verdiğim kilo kadar sevindim son zamanlarda yavaş yavaş geliyordun,beklenen patlamayı yaşamışsın.Hele bide spor olsaymış en az 1.5 kilo verirmişsin
Komiksiniz valla,sesli güldürdünüz beni
geçmiş olsun canım,düşüncesiz bu erkekler de aileleri de maalesef.ben sırf bu anlayışsızlık yüzünden en son doğumdan 1 hafta sonra yaktım köprüleri,şimdi hiç görüşmüyoruzgitmeyin kuzum,yine olan sana olur
Kis8n gitmeyi buyuzden istemiyorum, yazi ayri birdert, yazin dq cok sicak olur osmaniye ilcesi, herkes balkondavyatar o kadar zor nefes alip verirsin, kapilari acmazssan sicaktan erirsin, ikisi de ayri bir dertBide aynı odada onca insan sen çocuk emzireceksin teee Allahım yaaaa erkek kafasına
Valla ben gitmem uğraşamam o kadar sıcakta hoş zaten kocam sıcakta da sogukta da yatamaz yazın serin olacak kışın sıcak kaldığı yer o da gitmez sizin birde iki çocuk var onları düşünüp gitmemeniz lazımKis8n gitmeyi buyuzden istemiyorum, yazi ayri birdert, yazin dq cok sicak olur osmaniye ilcesi, herkes balkondavyatar o kadar zor nefes alip verirsin, kapilari acmazssan sicaktan erirsin, ikisi de ayri bir dert
Kayinvalid3m cok anlayisli aradim konustum sagolsun hic gucenmez etmez ,ama esim bazen dus7ncesizz ve bencil olabiliyor , hele cocuklqr has5a olunca ben herseyden vazgcerim,teşekkür ederim canım,kilo azaldıkça yüzdelik artıyor doğal olarak.Ben senin verdiğin kiloyu görünce kendim verdiğim kilo kadar sevindim son zamanlarda yavaş yavaş geliyordun,beklenen patlamayı yaşamışsın.Hele bide spor olsaymış en az 1.5 kilo verirmişsin
Komiksiniz valla,sesli güldürdünüz beni
geçmiş olsun canım,düşüncesiz bu erkekler de aileleri de maalesef.ben sırf bu anlayışsızlık yüzünden en son doğumdan 1 hafta sonra yaktım köprüleri,şimdi hiç görüşmüyoruzgitmeyin kuzum,yine olan sana olur
Bende istemiyorum hele sicaklarda ama mecbur gidiliyor bazen, nas8l bir memleket ki s8cagi sicak soguku cok sogukValla ben gitmem uğraşamam o kadar sıcakta hoş zaten kocam sıcakta da sogukta da yatamaz yazın serin olacak kışın sıcak kaldığı yer o da gitmez sizin birde iki çocuk var onları düşünüp gitmemeniz lazım
Kan testi yaptim canim bugun birsey yok. Ama regly de olmuyorum. Kan degerlerim normal cikti. Bakalim gidecegim yine jinekologa.Bu arada @AKovser canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah :)
DeryaOnDiet canım senin de haberini merakla bekliyorum hayırlısı olsun :)
Gayet güzel afiyet olsun
Hadi tanışalım :)
Öhöm öhöm efenim adım saksıyaz sonu gibi mezun oldum. Leslieler yürüyüşler diyetler @tuzsuz_ruh ve @klbk33 baya bi sıkıştırdılar sağolsunlar. Şimdi uzaktan uzaktan takip ediyor, aslında az çok hepinizi tanıyorum :)
Sende emziren bi annesin yanlış hatırlamıyorsam :) kısa zamanda daha hızlı kilo vereceğini düşünüyoru
Kanda da birsey yok canim. Degerlerim de normal. Ama regly de olmadim. Tam 4 gun gecikti.evet inan eve her geldiğimde gidip çocuğun kurabiyelerinden çalıyorum bugün çeyrek yedim ama (zaten 3 yudumluk şeyyetmedi hiç
Benim ilk başlarda öyle oluyordu şimdi bazen yemeği unutuyorum.Ama regl olacam bugün yarın canım çok atıştırmak istiyor tatlı istiyor sürekli frene baslıyorum anca bu kadar oluyor.
Bu arada @tuzsuz_ruh kaptanım bizde pasta zaman zaman yapılır maalesef.Önemli gün mün bakılmaz ya alınır ya da(daha çok olan durum) yapılır
Kız hadi bakim bizide bilgilendir kan yaptırdıktan sonra aklım sende ha
Kız senin menüler baya azaldı sanki bana mı öyle geliyor,Ama süper kilo vermişsin bu hafta hatun.Menünü yine beğendim,Süper ötesi.
Bugun test yaptirdim ama genel test hormonlara ozel degil. Hersey normal. Bir daha gidecegim doktora.Canım bildirimini yap sonra yükle sorun yok
Bi yaptır bakalım hormonlara falan da baktır
gayet iyi tebrikler
süper canım tebrikler
Anladım canım hayırlısı olsun bakalımKan testi yaptim canim bugun birsey yok. Ama regly de olmuyorum. Kan degerlerim normal cikti. Bakalim gidecegim yine jinekologa.
Ama sen çok güzel veriyorsun zatenTanıştığıma memnun oldum Canım
İnşallah darısı benim başıma
Ben de versem ne güzel olurdu
Ama çok çalışmam lazım çok çünkü benim kilom çok:))))
Streste insanı çok etkiliyor canım çok sıkma canınıKan testi yaptim canim bugun birsey yok. Ama regly de olmuyorum. Kan degerlerim normal cikti. Bakalim gidecegim yine jinekologa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?