Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayır olsun inşallah önemli bişey mi var yardımcı olabileceğim bişey var mı

teşekkür ederim canım,kilo azaldıkça yüzdelik artıyor doğal olarak.Ben senin verdiğin kiloyu görünce kendim verdiğim kilo kadar sevindim son zamanlarda yavaş yavaş geliyordun,beklenen patlamayı yaşamışsın.Hele bide spor olsaymış en az 1.5 kilo verirmişsin
Yeni emzirenler bulmamız lazım takıma gidecek Bunlar çok az kaldı yahuuuu
Doğum topiklerine gidip üye toplayallim
Komiksiniz valla,sesli güldürdünüz beni
Cok sagol canm 3 gundr cok kotuyuz kizlar ben hasta olunca, bide esim tutturdu annemlere g8decgiz b,ben diyor7m cok kotuyuz , birde sadece bir odada kaliyoruz katinvalidelerde sobali, nasil ederim ki parisan olqcaz tartistik felan amannn
geçmiş olsun canım,düşüncesiz bu erkekler de aileleri de maalesef.ben sırf bu anlayışsızlık yüzünden en son doğumdan 1 hafta sonra yaktım köprüleri,şimdi hiç görüşmüyoruzgitmeyin kuzum,yine olan sana olur

Ahahahahah arada gülmek de lazım ağlamayalım gülelim kız bana bakma sen hep hastalıktan kafamı kaldıramadım ben yoksa ne muhabbetler ederdik eskiden

Bide aynı odada onca insan sen çocuk emzireceksin teee Allahım yaaaa erkek kafasına
Kis8n gitmeyi buyuzden istemiyorum, yazi ayri birdert, yazin dq cok sicak olur osmaniye ilcesi, herkes balkondavyatar o kadar zor nefes alip verirsin, kapilari acmazssan sicaktan erirsin, ikisi de ayri bir dert

Kis8n gitmeyi buyuzden istemiyorum, yazi ayri birdert, yazin dq cok sicak olur osmaniye ilcesi, herkes balkondavyatar o kadar zor nefes alip verirsin, kapilari acmazssan sicaktan erirsin, ikisi de ayri bir dert
Valla ben gitmem uğraşamam o kadar sıcakta hoş zaten kocam sıcakta da sogukta da yatamaz yazın serin olacak kışın sıcak kaldığı yer o da gitmez sizin birde iki çocuk var onları düşünüp gitmemeniz lazım

Kayinvalid3m cok anlayisli aradim konustum sagolsun hic gucenmez etmez ,ama esim bazen dus7ncesizz ve bencil olabiliyor , hele cocuklqr has5a olunca ben herseyden vazgcerim,

Bende istemiyorum hele sicaklarda ama mecbur gidiliyor bazen, nas8l bir memleket ki s8cagi sicak soguku cok soguk

Bu arada @AKovser canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah :)
DeryaOnDiet canım senin de haberini merakla bekliyorum hayırlısı olsun :)
Kan testi yaptim canim bugun birsey yok. Ama regly de olmuyorum. Kan degerlerim normal cikti. Bakalim gidecegim yine jinekologa.

Gayet güzel afiyet olsun

Tanıştığıma memnun oldum Canım
İnşallah darısı benim başıma
Ben de versem ne güzel olurdu
Ama çok çalışmam lazım çok çünkü benim kilom çok:))))

Kanda da birsey yok canim. Degerlerim de normal. Ama regly de olmadim. Tam 4 gun gecikti.

Kan testi yaptim canim bugun birsey yok. Ama regly de olmuyorum. Kan degerlerim normal cikti. Bakalim gidecegim yine jinekologa.
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım

Tanıştığıma memnun oldum Canım
İnşallah darısı benim başıma
Ben de versem ne güzel olurdu
Ama çok çalışmam lazım çok çünkü benim kilom çok:))))
Ama sen çok güzel veriyorsun zaten
Sağlığına dikkat et güçten düşme uzun sürsün kalıcı olsun önemli deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…