- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Kizlar ben gecmise bakamadim, TR saati ile de gec olmuş, o yuzden bildirim için geldim, maalesef +100gr
Gecen hafta 66.0
Bu hafta 66.1
Fark +100gr
Yuzde -%0.15
Canim arti cok degil abiki kucuk bir arti ama kizinin dogum gunune ne kadar zaman kaldi?Kizlar ben gecmise bakamadim, TR saati ile de gec olmuş, o yuzden bildirim için geldim, maalesef +100gr
Gecen hafta 66.0
Bu hafta 66.1
Fark +100gr
Yuzde -%0.15
Tebrikler canım güzel bir eksiEki Görüntüle 2236033 Geçen Cuma 83.7
Bugun 83.1 eksi 600.
Ev taşımamıza rağmen evde yiyecek olmadıgı için genelde dışarda yememe rağmen ve ara öğün bulamadığım halde bu kadar gitmesine sevindim
Düşe kalka geliyorum canoAy vermedim derya ben başlayınca asla mola veremem büyün evi kaldırdım yerine koydum tekrar resmen yemek bile yapmadım ne bulduysak onu yedik
Sen liste işinden mi korkuyorsun bana liste hazırlayacak biri değil burda olacak biri lazım gelene gidene bakacak menü yorumlayacak
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık
Yedin yedin geldin dimi
Ahaaa geldi nerdesin Deniz yaaaaa kilo kaç kilo onu de hele bana
ne yedin bu kadar eğer bu hafta o kilolar bi gitmesin işim de bitti bi kurs bir yemek bir takım vallahi başınızdayım
Hoşbuldum deryacımHosgeldin canim
Senin izin uzun surdu. Nasilsin? Kilo durumun nasil?
Ben de ayniyim canim, ne uzadim ne kisaldimHoşbuldum deryacımkilo aynı galiba,ne uzadım ne kısaldım:))
geçen hafta tartıda 74,6 filandım,bir düzene gireyim,göğsümü gere gere tartı paylaşırım inşallah
Cok gecmis olsun canim.Düşe kalka geliyorum cano
Banyoları silerken kayıp düştüm,kaburgam ağrıyordu,çatlattımmı ne yaptım diye doktora gittim,ince lifler kopmuş,başka bişey yok.
Oradan da anneme geçtim,pazartesiye kadar tartı veremem,ama buralarda olurum,çok özlemişim yaa
Bizde özledik canım geçmiş olsun dikkat et kendine kardeşler toplantısı mı yapıyorsunuz annendeDüşe kalka geliyorum cano
Banyoları silerken kayıp düştüm,kaburgam ağrıyordu,çatlattımmı ne yaptım diye doktora gittim,ince lifler kopmuş,başka bişey yok.
Oradan da anneme geçtim,pazartesiye kadar tartı veremem,ama buralarda olurum,çok özlemişim yaa
Sağol canım,daha iyi,bir hasar olmasında gerisi önemli değil:))Cok gecmis olsun canim.
Nasilsin simdi? Agrin var mi?
Ayyynen bildin cano,kulaklarım uğulduyor vallahiBizde özledik canım geçmiş olsun dikkat et kendine kardeşler toplantısı mı yapıyorsunuz annende
Ayyy güzel menüye paaakBugunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
09:00_ 1 kucuk sekersiz kurabiye (40 gr kadar), 1 fincan sutlu kahve.
12:00_ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve, 1 kucuk portakal
17:00_ 1 haslanmis patates, 250 gr somon fume, 1 kase salata
su: 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan naneli bitki cayi
Hosgeldin canim. Insallah yarindan sonra tam gaz devam edersin dikkat edersin. Haftaya gider aldigin arti.
Kaptişim normalde ben bu saate kalırmıyım. İlk bildirimi hep ben yapıyorum biliyorsunYani saat 5 olmuş ve bildirim yapılmıyorHarpy nerdesin bu saate kadar tartı bildirim mi kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?