Insallah canim. Ac geziyorumKız menü bira, ağırmış ben bu kadarını kaldıramam kesin gözüm döner..
Çok sevindim inşallah bu hızla devam edersin
Aslinda yufka olarak cok degil. Ama disarda genelde kizartiyorlar ya cok yag cekmis olabilir. Mesela diyetisyen bana o tur seyleri yagsiz yaparsam 1 kucuk dilim yiyebilecegimi soyledi. Ama tabi disarda ne diyeceksin yagsiz yapin miŞimdi hesapladım bir yufkanın 1/4ü gibi olıyor çok kötü mü sencedayanamadım gene yaa halbuki oraya kadar ne kadar güzel gelmiştim
Canim sebze eksik olmus menunde. Ve geceki kabak cekirdegi olmamis.Menum bugün
13.20
2 kk lor peyniri yaım yumurta
3 zeytin domates salatalık 2 bardak şekersiz çay
Ara 17 .20
Yarim domates 1 kase yoğurt 1 dilim suzme peynir 1 bardak çay
Akşam 21 20
Yarim kuşbaşı sade pide
Bol yeşillik 1 bardak ayran
23 5 bardak limonlu açık çay yarim avuc kabak çekirdeği
Su iki lt spor 5.520 adım yürüyüş
Gecmis olsun canim.İnanın yoğunluktan hiç vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum eşim olmasa açlik aklima gelmiyor normal de bir ayağim hep buz dolabin da olur midem her zaman kazınıyor biraz midem hasta ondan da olabilir belki
Sagol canim. Ins hepimiz eksi gorelim her hafta. 100gr olsun bizim olsunTebrikler canım..
Sabah yemedigin halde oglen ve aksam abur cubura veya khya saldirmamissin. Cok behendim canim.Günaydın kızlar.. dünkü menumu paylaşacağım
Sabah sınavım vardı evden acele çıktığından hiç birşey yiyemedim
Öğlen(12:30)
1 yt kuru fasulye
1 küćuk tatlı tabağı pirinç pilavı
1 kase cacık
Akşam (19:00)
2 hslma yumurtadan salata
Su:2.5 lt
Spor yok
Ve bu sabah tartıldim 59.9 geldim..İnşallah haftasonu güzel atlatirim
Benim de bugun ve yarin okulum var hep disardayim. Elimden geldigince dikkat ediyorum ama dedigin gibi canim disarda zor oluyor.Selam kızlarnasıl gidiyor hafta sonu? Bugün yine çok saçma bi menü oldu ama dışarda olunca böyle oluyor napalım
Menüm
Sabah 11-12 gibi
2 tombiş ekmek (avuç içi kadar)
Menemen
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
ince bir dilim eski kaşar
2 lokma bal kaymak (minicik)
Tadımlık kuymak
Öğlen 5 gibi
Kaşarlı zeytinli simit
Akşam
2 kpç çorba
5-6 yaprak sarması
5 soğan sarması
3300 adım
Canim hadi gel guzel bir diyet yap 3 haftada 3 kiloyu hedefle ne dersin?3 hafta kaldi
Regl oldumya rahatladım.. Kendimi tutabiliyorum cnm.. Teşeklür ederimSabah yemedigin halde oglen ve aksam abur cubura veya khya saldirmamissin. Cok behendim canim.
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
08:00_ 1 yumurta, 2 akindan ve 45 gr kepekli undan krep. 100gr taze ispanak ve ceri domates.
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 bucuk avuc kuruyenis.
17:30 _ sabahki krepten bir tane daha, kalin dilim beyaz peynir, aci sos. Salata.
Su: 3ltye kayin
2 fincan siyah cay
1 fincan papatya cayi
Insallah canim. Butun gun disardaydim, zor tuttum kendimi. Aksami da erken yedigim icin acim biraz ama inemli degil. Tek eksi geleyim de.Gayet iyi canım.. Böyle gidersen bu haftada zirveyi alırsın
Bence gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun.Bugünki menüm
Sabah (13:00)
Ev yapımı hamburger 1 tane ( evde kendim hazırladım)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
Akşam (19:00)
1 kase kelle paça çorbası
3 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor yok.. Buaralar spor yapamıyorum ama haftaiçi başlayacam inşallah
Sagolcanim. Yok devam edecegim tabiki. Kilo verememe durumu olursa hemen tekrar gidecegim yeni liste icin.DeryaOnDiet bu diyetisyen sana iyi gelecek. Harfiyen uy lütfen. Tebrikler bireysel derece alıp 3.olduğun için. Son 6.80gr. Kalmış. Bir ileri bir geri olmasın artık. Değiştirme diyetisyenin değiştirsin değiştirilecekse.
tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
Son 1.40gr kaldı. Çabala da mezun ol artık. Bu kadar salma. Milletin lafına bakma.
stitch 2hafta önce de aynı kilodaydın. Olmaz böyle. Menü paylaş. Görelim niye böyle. Menü olmayınca anlayamıyoruz. Yolun uzun.. Kurallara ne kadar uyarsan o kadar iyi motive olursun. Olursunuz.
Harpy "güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah." 2hafta önceki yorumumdu bu. Ama gram oynamamış. Hala 60ları göremedin. Aynı kilondasın. Ne desem bilemedim. Senin de yolun uzun. Buradan ayrılma
selinbs @tuzsuz_ruh kurallar belli. Gereğini yapmalısın. Takımı düşün. Herkes kilo veriyor. Yüzde7 düşüyor. 1 kişiyi düşüneceğim diye kişinin emeği gidiyor. 7kişiyi göz ardı etmemelisin.
Aomine Daiki son 5.10gr. Hadi yine iyisin. Gidiyor kilolar
Canfeb iyi gidiyorsun. Son 8.50gr kalmış..
biricik1272 gidiyor kilolar. Kaçamak yapma. Yolun uzun. 70lere az kaldı.
DeryaOnDiet (68.5/66.8/1.7/%2.48)
tomrs (56.1/56.4/+0.3/%-0.53)
stitch (66.0/66.1/+0.1/-%0.15)
harpy (70.7///%)
selinbs (63.1///%) 2. defa bildirimde bulunmadi
Aomine Daiki (60.4/60.1/0.3/%0.50)
Canfeb (64.6/64.5/0.1/%0.15)
biricik1272 (83.8/83.1/0.7/%0.84)
Canim menun guzel ama aksam cok gec yemissin. 22:30 da yeyip de ne zaman uyudun? Cok mu gec uyudun? Yemek icin gec bir saat benceMenum 12.40
2 kk tulum peyniri biraz beyaz peynir
3 zeytin 3 yk yoğurt 3 yk menemen
Biraz domates sosu sebze
2 bardak çay bir lokma simit
Ara 17 20
Biaz menemen
Salata 3 yk haydari yarım tt ekmeği kaşarlı tost
Akşam 22 30
3 yk et sote 1 kepçe mercimek çorbası
3 lahana sarma bol salata 1 bardak ayran
Ara açık limonlu çay bir ceviz 5 çekirdekli siyah uzum yarım lokum
Su iki lt yi geçtii spor 2.700 adım yürüyüş gun boyu iş yaptım
İnşallah kaptanlarım @tuzsuz_ruh ve @Klbk123 ceza vermez eğer versede kabulumdur
Teşekkürler kaptişim.. Evet az azda olsa gidiyor.. Haftasonlarını iyi geçirsem daha çok gider ama olsun buda yeter bana..DeryaOnDiet bu diyetisyen sana iyi gelecek. Harfiyen uy lütfen. Tebrikler bireysel derece alıp 3.olduğun için. Son 6.80gr. Kalmış. Bir ileri bir geri olmasın artık. Değiştirme diyetisyenin değiştirsin değiştirilecekse.
tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
Son 1.40gr kaldı. Çabala da mezun ol artık. Bu kadar salma. Milletin lafına bakma.
stitch 2hafta önce de aynı kilodaydın. Olmaz böyle. Menü paylaş. Görelim niye böyle. Menü olmayınca anlayamıyoruz. Yolun uzun.. Kurallara ne kadar uyarsan o kadar iyi motive olursun. Olursunuz.
Harpy "güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah." 2hafta önceki yorumumdu bu. Ama gram oynamamış. Hala 60ları göremedin. Aynı kilondasın. Ne desem bilemedim. Senin de yolun uzun. Buradan ayrılma
selinbs @tuzsuz_ruh kurallar belli. Gereğini yapmalısın. Takımı düşün. Herkes kilo veriyor. Yüzde7 düşüyor. 1 kişiyi düşüneceğim diye kişinin emeği gidiyor. 7kişiyi göz ardı etmemelisin.
Aomine Daiki son 5.10gr. Hadi yine iyisin. Gidiyor kilolar
Canfeb iyi gidiyorsun. Son 8.50gr kalmış..
biricik1272 gidiyor kilolar. Kaçamak yapma. Yolun uzun. 70lere az kaldı.
DeryaOnDiet (68.5/66.8/1.7/%2.48)
tomrs (56.1/56.4/+0.3/%-0.53)
stitch (66.0/66.1/+0.1/-%0.15)
harpy (70.7///%)
selinbs (63.1///%) 2. defa bildirimde bulunmadi
Aomine Daiki (60.4/60.1/0.3/%0.50)
Canfeb (64.6/64.5/0.1/%0.15)
biricik1272 (83.8/83.1/0.7/%0.84)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?