Öyle yapiyim ozaman daha düşük cikarsam degustiririm öğlenInsallah cikmazsin canim.
Ama biraz bekleyip tekrar tartilayim dersen oglene dogru tartilip yazabilirsin.
Anladim canim. Varmis baya artin.Sabaha kadar 1.5 kilo vermem lazım sabit çıkmak için
Ay vermedim derya ben başlayınca asla mola veremem büyün evi kaldırdım yerine koydum tekrar resmen yemek bile yapmadım ne bulduysak onu yedikKolay gelsin canim. AA ama hic temizlikte bir cay kahve m,olasi vermedin mi? O arada gireyim bir bakayim bizim kizlar ne yapiyor demedin mi Kaptanim, ozledik.
Sen liste işinden mi korkuyorsun bana liste hazırlayacak biri değil burda olacak biri lazım gelene gidene bakacak menü yorumlayacakKaptanim ben listeye filan bakamam kusura bakma.
Ama surekli girerim buraya ki zaten elimden geldigince giriyorum. Bakarim, yorum yaparim. Benim yardimciligim bu kadar olur.
Ki bana kalirsa suanda takimin en cok aktiflige ihtiyaci var. Birkac kisi haric kimse ya girmiyor ya da girenler menusunu yazip cikiyor.
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık
Kızlaaar ben döndüm. Bugün dua okundu çok şükür.. allah kabul etsin inşallah. Ama diyet tamamen yalan oldu bu hafta. Yarınki tartıdan çok korkuyorum. Kesin artıdayım bugün de misafirlerle yedim içtim. Yerken sizi düşündüm ama tutamadım kendimineyse yarın inşallah sahalardayım dönüşüm bu sefer muhteşem olacak
Ahaaa geldi nerdesin Deniz yaaaaa kilo kaç kilo onu de hele banaYettimstitch yettim
Yarından itibaren 2 bardak suyla başlıyorum @tuzsuz_ruh cuma mübarek gün,Allahım bana ve hepimize bir hafiflik ver yarabbiiii
Sabaha kadar 1.5 kilo vermem lazım sabit çıkmak için
HosgeldinAyyyçifter çifter gelmişim yine
Basladi canım ama alisamadi henuz, bazen iyi geciyormus bazen ara ara agliyormusIyi gidiyor canim diyetime harfi harfine uyuyorum. Hatta bugun aksami yemedim cunku kizimin kresine yarin icin kedi oyuncak getirsin dediler. Evde hic kedi oyuncagimiz yoktu. Dedim almisken soyle tasmali yuruyen oyuncak kedi olsun bir tane begendim ama cok uzak subede kalmisti. Is cikisi oraya gittim asiri trafik vardi derken aksam yemegimi yiyemedim cok gec dondum.
Herzaman uysam bu listeye kilolar gider gibi geliyor bana bakalim.
Senin ne zaman basliyor kizin krese canim?
Ben menunu begendim canim, afiyet olsun. Sadece kasarin miktari onemli eger kalin bir dilimse bene sorun yok kasar yemekte.Menum
Sabah 12.40
Biraz kaşar 5 zeytin başka peynir yoktu
1 yk yoğurt biraz salata
1 dilim tt ekmek
Akşam 19 10
Bir şiş kebap ince lavaş
2 bardak ayran bol yeşillik
Dışarda yedik
Su iki lt geçti spor 5.440 adım
Varya artı bir buçuk deyince yüreğime iniyordu yaaaaaa olsun tebrikler
Menüleri görmedim sanki senin bu hafta tekrar bakıcam tebriklerGeçen Hafta: 60.4
Bu Hafta:60.1
Fark:0.3
Yüzde:%0.5
Haftaya Hedef: 59.7
Resmi akşam yükleyeceğim.
gayet güzel inşallah sıkılıp bırakmazsın deryagecen haftaki kilo: 68,5
bu hafta: 66,8
fark: 1,7
yuzde: 2,48
foto telefonumda, aksam atarim kizlar. Telefon sarj olsun diye taktim sabah unutup cikmisim evden.
pazartesiden itibaren hepsini yazdım kaptişim.. hafta sonunkileri paylaşmadım. çünkü haftasonu çoookkkk yedim. öyle böyle değilVarya artı bir buçuk deyince yüreğime iniyordu yaaaaaa olsun tebrikler
Menüleri görmedim sanki senin bu hafta tekrar bakıcam tebrikler
gayet güzel inşallah sıkılıp bırakmazsın derya
Slm kizlar bu aralar acliktan caya vurdum kendimiYesil cay, siyah cay, nane cayi ...
Sizin aclikla kalorisiz basetme yollariniz ne?
Kızlaaar ben döndüm. Bugün dua okundu çok şükür.. allah kabul etsin inşallah. Ama diyet tamamen yalan oldu bu hafta. Yarınki tartıdan çok korkuyorum. Kesin artıdayım bugün de misafirlerle yedim içtim. Yerken sizi düşündüm ama tutamadım kendimineyse yarın inşallah sahalardayım dönüşüm bu sefer muhteşem olacak
menün güzel canım sabah az olmuş gibi ama akşam dengelemişsinMenum
Sabah 12.40
Biraz kaşar 5 zeytin başka peynir yoktu
1 yk yoğurt biraz salata
1 dilim tt ekmek
Akşam 19 10
Bir şiş kebap ince lavaş
2 bardak ayran bol yeşillik
Dışarda yedik
Su iki lt geçti spor 5.440 adım
dunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 bucuk dilim ekmek, 75gr hindi fume, 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
12:30 - 1 adet haslanmis patates, 1 buyuk kase semiz otlu kuru domatesli salata, 3 kofte, 25 gr findik
16:30 _ 150 gr yagsiz peynir, 1 kase salata (yer lahanasi ve biber), yarim dilim ekmek
su: 2,5 lt
3 fincan yesil cay
1 fincan nane cayi
1 fincan siyah cay
gecen haftaki kilo: 68,5
bu hafta: 66,8
fark: 1,7
yuzde: 2,48
foto telefonumda, aksam atarim kizlar. Telefon sarj olsun diye taktim sabah unutup cikmisim evden.
Ellerine saglik canim, yorulmussundur dinlen artik bugunAy vermedim derya ben başlayınca asla mola veremem büyün evi kaldırdım yerine koydum tekrar resmen yemek bile yapmadım ne bulduysak onu yedik
Sen liste işinden mi korkuyorsun bana liste hazırlayacak biri değil burda olacak biri lazım gelene gidene bakacak menü yorumlayacak
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık
Yedin yedin geldin dimi
Ahaaa geldi nerdesin Deniz yaaaaa kilo kaç kilo onu de hele bana
ne yedin bu kadar eğer bu hafta o kilolar bi gitmesin işim de bitti bi kurs bir yemek bir takım vallahi başınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?