Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Düşe kalka geliyorum cano
Banyoları silerken kayıp düştüm,kaburgam ağrıyordu,çatlattımmı ne yaptım diye doktora gittim,ince lifler kopmuş,başka bişey yok.
Oradan da anneme geçtim,pazartesiye kadar tartı veremem,ama buralarda olurum,çok özlemişim yaa
Oyle canim haklisin. Sevindem daha iyi hissetmene.Sağol canım,daha iyi,bir hasar olmasında gerisi önemli değil:))
Borekler cok kucuk anladigim kadariyla. 2 parmak kadar. Afiyet olsun.Selam kızlar menümü yazayım hemen..
Sabah
2 yumurtadan az tereyağlı ve peynirli omlet
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Yarım kase siyah fasülye
Salata
300 ml ev ayranı
1 ince dlm denge
Akşam
2 sk yürek sote (yağını ellemedim)
Salata
2 çiçek karnabahar
1 çiçek brokoli
2 tane parmağım uzunluğunda peynirli börek
Ara kefir
Spora gidemedim malesef hal dünün yorgunluğu var
Suyu bol içmeye çalıştım 2 yeşil içtim bir form 1 yeşil daha içeceğim.
Canim o kurabiye yuzunden kahvalti yapmadim. Cunku un ihtiyacimi khmi ondan aldim. Arkadasim yapti.Ayyy güzel menüye paaak
Kurabiye hariç tabi
Sagol canim. Diyetisyene gittim ve menuyu uyguluyorum galiba onun cok faydasi oldu.Kaptişim yaa ben bugünün cuma olduğunu tamamen unutmuşumdaha doğrusu bugünü perşembe sanıyorum. Bi misafir ağırladım günler birbirine girdi kusura bakma canım. işlerini de aksattıysam çok özür dilerim.
İnşallah canımçok güzelmbi eksi gördüm senin adının karşısında tebrik ederim. nasıl başardın
Kaptişim normalde ben bu saate kalırmıyım. İlk bildirimi hep ben yapıyorum biliyorsun
Bugunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
09:00_ 1 kucuk sekersiz kurabiye (40 gr kadar), 1 fincan sutlu kahve.
12:00_ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve, 1 kucuk portakal
17:00_ 1 haslanmis patates, 250 gr somon fume, 1 kase salata
su: 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan naneli bitki cayi
Sagol canim. Diyetisyene gittim ve menuyu uyguluyorum galiba onun cok faydasi oldu.
Borekler cok kucuk anladigim kadariyla. 2 parmak kadar. Afiyet olsun.
Teşekkür ediyorum tatlım çok yorgunum kedim için birşe yapamıyorum yine sürpriz olduTebrikler canım güzel bir eksi
Teşekkür ediyorum canım evet çok yoruluyorum demek kilo gidiyor alışkın değildim bu kadar iş yapmayaCok guzel vermissin canim bu yogunlukta, tebrikler
Teşekkür ediyorum kaptanım inşallah daha çok gidecek bu fazlalık kaptanimin disiplini gözetinimindeTebrik ederim güzell
İnanın yoğunluktan hiç vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum eşim olmasa açlik aklima gelmiyor normal de bir ayağim hep buz dolabin da olur midem her zaman kazınıyor biraz midem hasta ondan da olabilir belkiCanim acikmadiysan iyi bence. Masallah aksama kadar nasil dayandin? ben her 3 saatte bir yiyorum yine de hep acim
Yarina senden guzel bir eksi gelecek anlasildi
evet ama hiç boş vaktim yok ev yerleştiriyoruz yine de dikkatli beslenmek için çabalıyorum teşekkür ediyorum canımmenün güzel canım sabah az olmuş gibi ama akşam dengelemişsin
Tebrikler canım..bireyselde ucuncu olmusum bu hafta. Cok sevindim.
3 hafta kaldiCanim arti cok degil abiki kucuk bir arti ama kizinin dogum gunune ne kadar zaman kaldi?
O zamana kadar 63u filan gorsen super olurdu
Hay ağzını öpeyim yaaaa canımsınnnn vallahi hasta hamile ama yardımcım bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?