- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim ben hic pijamalarla tartilmiyorum.Şu an +200 um pijamalarla kaptancim onlarda olmasa sabit:)
cok degil canim artin sadece 100gr, haftaya cumaya kadar onmu eritir ustune daha da guzel eksiler getirirsin sen
Harikasin 59u gordun masallahGeçen Hafta: 60.4
Bu Hafta:60.1
Fark:0.3
Yüzde:%0.5
Haftaya Hedef: 59.7
Resmi akşam yükleyeceğim.
Diyetisyene gitmek ise yaradi galiba canim, cok sagol.ben ozamanlar genelde 1 meyve ve 1 avuc kadar kuru yemiş yiyorum. meyvede muz genelde.. elmayı çok seviyorum ama açken yediğimde midemi süzüyor.. hem muzu 2 kaşık yoğurtlada karıştırıp türketebilirsin çok güzel oluyor..
yerken bizi düşündün ay ne çok güldümbenimde öyle oluyor ama hemen unutup yemeye devam
menün güzel canım sabah az olmuş gibi ama akşam dengelemişsin
MEnün çok güzel canım
tebrik ederim dönüşüm muhteşem oldu diyorsun resmen bu eksiyle canım
Aksami cok hafif gecirmissin ne guzel, galiba oglenki boregin kalorisini kismak istedin. guzel olmus canim.Afiyet olsunkızlar dünki menüm
sabah (09:00)
20 gr yulaf
3 gr chia
3 yk yoğurt
1 küçük muz çikita
öğlen (12:15)
1 kase Tarhana Çorbası
1 yemek tabağı sebze türlüsü
1 küçük dilim patatesli parmak börek
akşam (18:30)
1 adet yeşil elma
1 avuç yer fıstığı
aralarda adaçayı içtim.
su:2,5-3 lt arası
spor yok..
internetim olmadığı için menüleri ertesi gün öğleden sonra paylaşabiliyorum canlar
Baslarda olur canim, daha cok kucuk. en az bir ay boyle aglasmali gecer. Uzme sen kendini, alisir.Basladi canım ama alisamadi henuz, bazen iyi geciyormus bazen ara ara agliyormus
Insallah birakmazsam bu diyetisyenle iyi kilo veririm gibi gorunuyor bakalim.Varya artı bir buçuk deyince yüreğime iniyordu yaaaaaa olsun tebrikler
Menüleri görmedim sanki senin bu hafta tekrar bakıcam tebrikler
gayet güzel inşallah sıkılıp bırakmazsın derya
Kesinlikle bende öyle yapıyorum.. yoksa diğer türlü sütyen bile etkiliyor..Canim ben hic pijamalarla tartilmiyorum.
Her cuma kiyafetsiz wcden sonra tartiliyorum, istersen dsen de oyle yap
Aynen 100gr 100 grdirKesinlikle bende öyle yapıyorum.. yoksa diğer türlü sütyen bile etkiliyor..
Büyük bir bardak kaynamış suya dolu dolu 1 çay kaşığı tarçın katıp biraz demlendirip onu içiyorum.. ama açlık beynine vurmuşsa çokta etkisi olmuyor.. mesela adet dönemime bir kaç gün kala bende durdurulamaz bir açlık oluyor. ne yapsam ne yesem kar etmiyor. soğuk değilde sıcak bişeyler içmeye çalış canım.Diyetisyene gitmek ise yaradi galiba canim, cok sagol.
Sagol canim oneri icin, peki kalorisiz birseyler icmek istesen ne iciyorsun? karnin acikinca
Aynen canım.. canım çekti yedim.. akşamda çok acıkmadığımdan meyveyle geçiştirdim. teşekkürler canımAksami cok hafif gecirmissin ne guzel, galiba oglenki boregin kalorisini kismak istedin. guzel olmus canim.Afiyet olsun
sagol canim, su tarcinli suyu denerim cok aclik hisetdigimde.Büyük bir bardak kaynamış suya dolu dolu 1 çay kaşığı tarçın katıp biraz demlendirip onu içiyorum.. ama açlık beynine vurmuşsa çokta etkisi olmuyor.. mesela adet dönemime bir kaç gün kala bende durdurulamaz bir açlık oluyor. ne yapsam ne yesem kar etmiyor. soğuk değilde sıcak bişeyler içmeye çalış canım.
Cok guzel vermissin canim bu yogunlukta, tebriklerEki Görüntüle 2236033 Geçen Cuma 83.7
Bugun 83.1 eksi 600.
Ev taşımamıza rağmen evde yiyecek olmadıgı için genelde dışarda yememe rağmen ve ara öğün bulamadığım halde bu kadar gitmesine sevindim
Tebrik ederim güzellEki Görüntüle 2236033 Geçen Cuma 83.7
Bugun 83.1 eksi 600.
Ev taşımamıza rağmen evde yiyecek olmadıgı için genelde dışarda yememe rağmen ve ara öğün bulamadığım halde bu kadar gitmesine sevindim
Öyle yaptım canım o eksiyi görmek için :)Canim ben hic pijamalarla tartilmiyorum.
Her cuma kiyafetsiz wcden sonra tartiliyorum, istersen dsen de oyle yap
Öyle yaptım canım o eksiyi görmek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?