Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün yediklerim şöyle haftasonu olmasından kaynaklı
ne kahvaltı var ne ara öğün ne de akşam yemeği
karman çorman

13 gibi kahvaltı edebildim sadece 2 dilim etimek üzerine zeytin ezmesi
15 gibi misafirliğe gittik bissürü şey vardı dolma yedim malesef baya da yedim
bir de yarım simit yedim 3-4 bardak teş şekerli çay
1 avuç kadar da kuruyemiş yedim aslında 1000 kal kadar ama
düzensiz olduğu için kötü bir menü

tatlım sen kalori diyeti yaptığından en iisi yedilerinle kalorilerinde yaz..

minnosum bu gün cuma bu makarna sana armağan olsun canım..
bide onun senin hakkın olduğunu düşünüyorum nys artık kouyu uzatmıcam karısık bi durum..
inş ileride daha güzelleri senin olur canım..

iyi akşamlar şekerler nasılsınız?

meyvenulumm napıyorsun nasılsın? dereceye girmiş takımınız tebrik ederim

prensesim minnoşum kilo vermiş ayy çok sevindim yaa yuppiiii tebrik ediyorum minnoşum.kendim vermiş kadar mutlu oldum

menüler cok güzelllll

karamelim hoşgeldin canımm
masallah de kızz iki haftadır derecedeyiz inş haftayada 1. yiz
sen nasılsın neler yapıyorsun..
minnosum cok güzel zayıflıyor haftaya cuma 64 ü görücek inşallah..

karamelim hoşgeldin canımm
masallah de kızz iki haftadır derecedeyiz inş haftayada 1. yiz
sen nasılsın neler yapıyorsun..
minnosum cok güzel zayıflıyor haftaya cuma 64 ü görücek inşallah..

maşallah maşallah darısı bizim takıma inş. :)

bende ıyıyım koşturuyorum.pazartesi göreve baslıyacam heyecan bastı beni :) bu arada ödevler okul sınavlar derken düzenim altüst oldu rejım yapamıyorum
minnoş ne güzel beni solladı :) ayy ne yapsam hırs mı yapsam şu minnoşu gecmek ıcın

sen neler yapıyorsun meyvenulm.nasıl gıdıyor? diyet nasıl gıdıyor

karemelimmm...benim diyette son günlerde cok kötü gidiyor annemler bana geldi ve annem sürekli bişiler yapıyor...
nys pazar gidiyorlar inş cumaya süper sonuclarım olucak..
sizin takımda okudum odan cok güzelmiş hayırlı olsun canım daha güzellerine de ulasırsın umarım..hersey düzene girince diyetinde düzene girer dert etme tatlısım..
minnosum cooper için zayıflıyor artık.. kızların hepsini haziran bası mezun edicem alalhın izniyle herkes kurtulucak kilolarından..

ayy bende mezun olurum inş. sizinle birlikte meyvenulum

bu arada çok tesekkür ederim.

ben iyice motivasyonumu kaybettım.sabah başlıyorum diyete akşam bozuyorum.sonrada vicdan azabından yatamıyorum.66 kılodan 69 a çıktım meyvem ya

bana bi akıl verin kızlar.nasıl başlıyacam ben bu rejime offf of

karemelim şimdi hocada oldun sen acilen zayıflaman lazım tatlısım senin bu işlerde prezentabl olmak cok önemli canım kendine gel en güzel yıllarını kilolarının mahvertmesine izinmi vericeksin olmaz olamaz sen hayatının en güzel dönemindesin.. yaza 10 kilo vermen lazımm canım ne kaldı surda 2 ay sona incecik giyinicez..
yaz geliyor karemelim yaz geliyoo...sen kapri giymek etek gitmek istemiyormusun denizde incecik bacaklarla dolanmak ceşit ceşik bikiniler giymek istemiyormusn canım bunları ii düşün yazzz gelioooo....

haftaya birinci olmazsanız hepinize küserim bu konuda cok ciddiyim takımdanda kacarım gelmem bir daha..

oy meyvecim canım deme öyle kız kötü oldum bak birinci olcaz tamam kesin bu sefer

canım minnoşum çok geçmiş olsun tatlım inşallah iyiyleşirsin en kısa zamanda bende hastayım :2:

menün çok güzle afiyet olsun bitanem

üzülme minnoşum haftaya girersin dereceye boşver haftaya hepimiz süperiz

evet tatlım her sabah ama 1 ay devame tmeden farkı göremiyosun işte ben içmiyorum yiyorum greyfurtu çok severim ben

yeşilçayda eritiyo tabi tatlım o da süper bişey

ah tatlım vicdan azabı duyma hakettin sen o makarnayı ödülün olsun o senin

hm yarın daha düzgün olur inş menün canım üzülme bugünlük böyle olsun

hoşgeldin karamelcim nasılsın

teşekkürler canım sizin takım ne alemde nasıl gidiyor

ben spordan çıktıktan sonra bi eti cin yedim.

hocamız değişti, çok zorluyor bizi :/

bir eti cin olsa olsa 30 kaloridir heralde üzülme hypatiacım bişi olmaz

öylemi neden değişmiş ki kolay gelsin ya :78:

hoşgeldin karamelcim nasılsın

teşekkürler canım sizin takım ne alemde nasıl gidiyor

[:

hoşbuldukkkk anna maria.iyiyim çok tesekkür ederim.sen nasılsın?tebrik ederim takımınızı dereceye girmişsiniz

bizim takımda ben hariç herkesin maşallhı var :) ben takımın yüz karası oldum :)
iş hayatına atıldım koptum gittim diyet yapamıyorum bilmiyorumbu halim ne olacak

oyyy meyvem diline sağlık.çok haklıısn.insan tombik olunca kıyafetlerde yakışmıyor.bacaklarıma sinir oluyorum zaten.kapkalın yakışmıyor hiç birsey
yaza da ne kaldı şurdaa

hastayım biraz ama idare ediyorum canım sağol

çok sağol tatlım maşallahımız var

ay öyle deme tatlım sende en kısa zamanda topla kendini hedefini düşün yazı düşün daha avr yaza yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…