bugün yediklerim şöyle haftasonu olmasından kaynaklı
ne kahvaltı var ne ara öğün ne de akşam yemeği
karman çorman
13 gibi kahvaltı edebildim sadece 2 dilim etimek üzerine zeytin ezmesi
15 gibi misafirliğe gittik bissürü şey vardı dolma yedim malesef baya da yedim
bir de yarım simit yedim 3-4 bardak teş şekerli çay
1 avuç kadar da kuruyemiş yedim aslında 1000 kal kadar ama
düzensiz olduğu için kötü bir menü
selam kızlar mısafırım gelmek uzere menumu yazıp hemen kacıyorum
sabah 07:30 bır bardak taze sıkılımıs portakal suyu
08:00 ceyrek beyaz ekmege kasarlı tost
ara 11:00 2 tane kuru kayısı
öğlen 12:30 1 bardak sıfır yaglı sute 3 tatlı kasıgı yulaf ezmesı 3 tatlı kasıgı nesquıklı koydum ıctım
ara 14:30 6 tane badem
ara 16:30 2 tane kuru kayısı
aksam 19:30 1 kase dolu çorba kasesı yanı buyuk kase degıl peynırlı salcalı makarna 3 tane cerry domates
2 ltre su 1 bardak yesıl cay
(eve geldım hastayım bugun nazar degdı galıba bana yemekte yoktu kocısım makarna yaptı hıc kendıme bısey ugrasamadım sadece domates kesebıldım kızlar bırazdan mısafırler gelıcek onlarlada bol bol yesılcay ve su ıcerımm)
Bugünkü menümü unutmadan yazayım
Sabah:Yulaf ezmesi ve light süt, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tatlı kaşığı pekmez
ara:1 yeşil elma
Öğle:Fırında tavuk 100-150 gr arası ve salata
ara:kuru kayısı 1 tane ve yeşilçay
Akşam:Haşlanmış pancar ve yerelması 100er gram+ keten tohumlu yoğurt
3.5 lt su, yeşilçay ve 1. saat yürüyüş orta tempoda...
zevcancım montiye başlayamıycam galiba annem kansızlık var diye kızıyo hem yaparsam kaçamaksız yapmak istiyorum o yüzden belki haftaya filan başlarım bakalım şimdilik böyle devame deyim de haftasonu yine elma diyetinden gidicem
çok keyifsizim ben bugün kızlar, erken kaçıyorum
menümü de yazıyım, haftasonu uğrayamam heralde
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, yağsız b. peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim k. ekmeği
akşam: mantar sote, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
sana da maşallahh valla nefis kötü bişi nası tutuyom kendimi:))
bu arada menüm:
sabah:aç karnına 1brd greyfurt suyu
2 kaşık menemen,peynir,4-5 zeytin,2-3 kaşık reçel,2dl tb ekmeği,çay,dere otu
ara:1 elma
öğle: haşlanmış yoğurtlu karnıbahar,1/2 dil ekmek
ara: 1 ayva
akşam:4 kaşık kuru fasulye,2kş pilav,salata
ara:meyve veya dut,ceviz
selam arkadaşlar iki gündür çok yoğunum bugünkü menümü bile yazamadım işlerden
sabah
1 bardak çay.biraz peynir.5 tane zeytin.1 dilim ekmek
öğle
4 kaşık et yemeği. yağsız salata
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba. patetesli tavuk. salata
iyi akşamlar şekerler nasılsınız?
meyvenulumm napıyorsun nasılsın? dereceye girmiş takımınız tebrik ederim
prensesim minnoşum kilo vermiş ayy çok sevindim yaa yuppiiiitebrik ediyorum minnoşum.kendim vermiş kadar mutlu oldum
ben spordan çıktıktan sonra bi eti cin yedim.
hocamız değişti, çok zorluyor bizi :/
keske ayran yada süt içseydin hypatiam...
karamelim hoşgeldin canımm
masallah de kızz iki haftadır derecedeyiz inş haftayada 1. yiz
sen nasılsın neler yapıyorsun..
minnosum cok güzel zayıflıyor haftaya cuma 64 ü görücek inşallah..
olsun yakar eritirim.. 68'lere veda edicem bu hafta.. eski kiloma dönücem bir an önce..
insallah canım bende 6 lara veda edicem bu hafta gerekirse sadece su ve yeşil cay içicem öyle gezicem ama 5 li rakam görücem
maşallah maşallah darısı bizim takıma inş. :)
bende ıyıyım koşturuyorum.pazartesi göreve baslıyacam heyecan bastı beni :) bu arada ödevler okul sınavlar derken düzenim altüst oldu rejım yapamıyorum
minnoş ne güzel beni solladı :) ayy ne yapsam hırs mı yapsam şu minnoşu gecmek ıcın
sen neler yapıyorsun meyvenulm.nasıl gıdıyor? diyet nasıl gıdıyor
ya konuştuğumuz kadar iradeli olabilsek keşkee.. ama bu hafta olacağız :)
karemelimmm...benim diyette son günlerde cok kötü gidiyor annemler bana geldi ve annem sürekli bişiler yapıyor...
nys pazar gidiyorlar inş cumaya süper sonuclarım olucak..
sizin takımda okudum odan cok güzelmiş hayırlı olsun canım daha güzellerine de ulasırsın umarım..hersey düzene girince diyetinde düzene girer dert etme tatlısım..
minnosum cooper için zayıflıyor artık.. kızların hepsini haziran bası mezun edicem alalhın izniyle herkes kurtulucak kilolarından..
ayy bende mezun olurum inş. sizinle birlikte meyvenulum
bu arada çok tesekkür ederim.
ben iyice motivasyonumu kaybettım.sabah başlıyorum diyete akşam bozuyorum.sonrada vicdan azabından yatamıyorum.66 kılodan 69 a çıktım meyvem ya
bana bi akıl verin kızlar.nasıl başlıyacam ben bu rejimeofff of
haftaya birinci olmazsanız hepinize küserim bu konuda cok ciddiyim takımdanda kacarım gelmem bir daha..
selam kızlar mısafırım gelmek uzere menumu yazıp hemen kacıyorum
sabah 07:30 bır bardak taze sıkılımıs portakal suyu
08:00 ceyrek beyaz ekmege kasarlı tost
ara 11:00 2 tane kuru kayısı
öğlen 12:30 1 bardak sıfır yaglı sute 3 tatlı kasıgı yulaf ezmesı 3 tatlı kasıgı nesquıklı koydum ıctım
ara 14:30 6 tane badem
ara 16:30 2 tane kuru kayısı
aksam 19:30 1 kase dolu çorba kasesı yanı buyuk kase degıl peynırlı salcalı makarna 3 tane cerry domates
2 ltre su 1 bardak yesıl cay
(eve geldım hastayım bugun nazar degdı galıba bana yemekte yoktu kocısım makarna yaptı hıc kendıme bısey ugrasamadım sadece domates kesebıldım kızlar bırazdan mısafırler gelıcek onlarlada bol bol yesılcay ve su ıcerımm)
haftaya kesınlıkle ve kesınlıkle bırıncı olmamız lazım kızlar zaten azıcık ucundan dondum bıreyselde dereceye gırecektım gırmedım cok uzuldum haftaya derece lıstesınıde 4. takım doldursun tamam mı canlarım benım mucuckkk hepınızı cok cok opuyorum hadı grs kızlar
gercektenmııı göbek yaglarını erıtıyormu pekı hersabahmı ıcmek lazım ayy onunlada hersabah sıkmaya ugrasamam kı yaa gözunu seveyım yesılcayımınn ıstedıgım zaman ıcıyorumm yesılcayyybutun bolgelerdekı yagları erıtıyor bence ayy makarna yedım ya vıcdan azabından yada vucut bıranda makarnayı ögutemedımı ne cok rahatsız oldum yaa
bugün yediklerim şöyle haftasonu olmasından kaynaklı
ne kahvaltı var ne ara öğün ne de akşam yemeği
karman çorman
13 gibi kahvaltı edebildim sadece 2 dilim etimek üzerine zeytin ezmesi
15 gibi misafirliğe gittik bissürü şey vardı dolma yedim malesef baya da yedim
bir de yarım simit yedim 3-4 bardak teş şekerli çay
1 avuç kadar da kuruyemiş yedim aslında 1000 kal kadar ama
düzensiz olduğu için kötü bir menü
iyi akşamlar şekerler nasılsınız?
meyvenulumm napıyorsun nasılsın? dereceye girmiş takımınız tebrik ederim
prensesim minnoşum kilo vermiş ayy çok sevindim yaa yuppiiiitebrik ediyorum minnoşum.kendim vermiş kadar mutlu oldum
ben spordan çıktıktan sonra bi eti cin yedim.
hocamız değişti, çok zorluyor bizi :/
hoşgeldin karamelcim nasılsın
teşekkürler canım sizin takım ne alemde nasıl gidiyor
[:
karemelim şimdi hocada oldun sen acilen zayıflaman lazım tatlısım senin bu işlerde prezentabl olmak cok önemli canım kendine gel en güzel yıllarını kilolarının mahvertmesine izinmi vericeksin olmaz olamaz sen hayatının en güzel dönemindesin.. yaza 10 kilo vermen lazımm canım ne kaldı surda 2 ay sona incecik giyinicez..
yaz geliyor karemelim yaz geliyoo...sen kapri giymek etek gitmek istemiyormusun denizde incecik bacaklarla dolanmak ceşit ceşik bikiniler giymek istemiyormusn canım bunları ii düşün yazzz gelioooo....
hoşbuldukkkk anna maria.iyiyim çok tesekkür ederim.sen nasılsın?tebrik ederim takımınızı dereceye girmişsiniz
bizim takımda ben hariç herkesin maşallhı var :) ben takımın yüz karası oldum :)
iş hayatına atıldım koptum gittim diyet yapamıyorum bilmiyorumbu halim ne olacak
oyyy meyvem diline sağlık.çok haklıısn.insan tombik olunca kıyafetlerde yakışmıyor.bacaklarıma sinir oluyorum zaten.kapkalın yakışmıyor hiç birsey
yaza da ne kaldı şurdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?