Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmiş olsun canımcım.bu aralar salgın var bende 2 hafta önce yatak döşek yatıyorudm cok hastaydım cok sukur kendıme geldim.
bol c vıtamını al bol su kendine gelirsin en kısa zamanda .

yazı düşünüp konsantre olmayım haklısınız canım. ayy 38 beden olacakmıyım acep bende

evet canım ondan diyorum bende yaz geldi 2 ayda 6 kiloyu vermen lazım sekerim.. yarın düzgünce basla diyete.. her yemek yiceğinde artık farklı bir konumda olduğunu ve yaz geldiğini hatırla canım..
ben 2 sene önce üniversitede teknikerlik yapıyordum..
orda bi asistan vardı yani son dönemiydi.. süper bi fiziği vardı kadının upuzun bacakları harika bi yüzü incecikti nasıl alımlıydı anlatamam sana kadın erkek herkes hayrandı ona.. kendime hep örnek aldım o asistanı.. uzmanlığını aldı gitti tabi mecburi hizmete ..
sonra bide kısa boylu şişman olan vardı diğerine duyulan saygı bile duyulmadı ona .. hep bi fark oldu sadece dıs görünüş sebepti buna..
anla canım dıs görünüş ne kadar önemli.. ya sisman olup gereğinden az saygı görceksin ne kadar basarılı olsan bile hayranın az olucak ve bi kac günde unutulucak..
yada cok güzel olucaksın herzaman cok fazla saygı görüceksin ve sürekli hayranların olucak işine ve kendine ..

sağol tatlım benim tamam bitanem öyle yapcam çok teşekkürler

olcaksın tabi tatlım neden olmasın

kızlar ben cıkıyorum.hepinizi kocaman öptüm.
bol zayıflamalı günler diliyorummmmmm

görüşürüz canım

İştah Kesen YiyeceklerDoğru yiyecekleri seçerek, hafif yemekler tüketmek incelmenize yardım eder.

İştah Kesen Yiyecekler

Doğru yiyecekleri seçerek, hafif yemekler tüketmek incelmenize yardım eder.

Çam fıstığı:
Yapılan yeni araştırmalara göre; çam fıstığının içinde bulunan yağ asitleri, iştahı bastıran kolesistokinin adlı hormonun salgılanmasına yardımcı olabilir. Çam fıstığını salataların üzerinde veya pesto sosu ile karıştırıp tüketebilirsiniz.

Sıcak sıvılar (kahveler, çorbalar... vb.):
Şikago’daki Koku ve Tat Araştırmaları Vakfı’na göre (Smell and Taste Research Foundation) sıcak yiyeceklerin saldığı aroma, beyindeki tokluk merkezlerini etkileyerek, daha tok hissetme konusunda rol oynayabilir.

Yeşil yapraklılar:
Lahana, marul, ıspanak, salatalık, kereviz ve diğer yeşil yapraklı sebzeler, kalorisi düşük yiyeceklerdir.

Yağlar:
Cornell Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaların sonucuna göre; ekmeğini zeytinyağına batırıp yiyenler, katı yağ sürenlere göre daha az ekmek tüketiyor ve sonuçta yüzde 53 oranında daha az kalori alıyor. Cornell Üniversitesi uzmanları sıvı yağda özellikle de daha zeytinyağında doygunluk yaratan maddelerin daha fazla bulunduğunu belirtiyor.

selam kızlar.ısten cıktım eve geldim.temizlige bir basladım yeni bitti oldum oldum.zevcanım aksam mesaj atmis bana sagolsun internete cok gıremeyınce memurluktan falan haberim olmamıstı.yerlesememisım.sasırmadım olacagı buydu zaten.3 olmusuz tebrikler nidahcigım diyetlerde patetes ve pirincten uzak durulmali.pılav yıyeceksen bulgur tercih etmelisın bugunku menum sabah 1 kase kflakes,ara 2 tane kepekli biskuvi,oglen tavuk doner 1 dılim k.ekmegi ayran pılav vardı almadım.ara yarım elma aksam mercımek yemegi salata,1 mandalina.3 lt su,2bard yesil çay.8 kat merdıven cıktım.mekık cekemedım ama tum aksam temızlık yaptim:)

canım merdiven güzelim benim hoşgelmişsin

menün güzel görnüyor afiyet olsun cnaım temizlik hızlıysa iyi kalori yakmışındır inş

minnosum bu gün cuma bu makarna sana armağan olsun canım..
bide onun senin hakkın olduğunu düşünüyorum nys artık kouyu uzatmıcam karısık bi durum..
inş ileride daha güzelleri senin olur canım..
yaa meyvem bıraazcık hastaydım eve gelır gelmez uyudum sonra bı kalktımkı saat 7 kalk kalk mısafır gelıcek dedım kocıste uyumus ben ortalıgı topladım o makarna yaptı ıste ama cok az yedım valla ya zaten kılo yapar dıye korkumdan elımı bıseye atamıyorumkı
ayy tesekkur ederım canım benımm ben de sevındım ama senın msjlarını okuyunca cok kotu moralım bozuldu 66 ya kadar ınmıssın nasıl 69 a cıkarsın karamelım hooff ya dıkkat et artık lutfenn

karamelim hoşgeldin canımm
masallah de kızz iki haftadır derecedeyiz inş haftayada 1. yiz
sen nasılsın neler yapıyorsun..
minnosum cok güzel zayıflıyor haftaya cuma 64 ü görücek inşallah..

ınsallah ınsallahhh meyvemmm . ınsallah sende 5 lırakamlara gececık bu cuma tatlım

gunaydınn kızlarrr sımdı uyandım dun gece komsularımızla gece 4 e kadar okey oynadık yenılen pehlıvan gurese doymazmıs ıkı haftadır hep esrayla ben kocıslerı yenıyorduk bu hafta artık onlara verdık bıraz sevınsınler dıye neysem dun gece yedıgım makarnadan sonra duydugum vıcdan azabı bıde 4 takım korkusu neler yaptırdı bana dınleyınde afferın deyın bana
komsumuz meyvelı cıkolatalı yas pasta getırmısrı bende ıspanaklı peynırlı borek buzlukta vardı onu ısısttım ee gece 4 e kaadar dururmu bunlar ye babam ye onu yedıler ustune cekırdek gofret sonra bıde tuzlu cubuk varya bımde satılan onlarr hepsını sırayla yedıler hıcbırının tadına bılem bakmadım ama saatte gecıyor nasıl karnım kazınıyor yesıl cay ıctım normal cay ıctım su ıctımm dayanamadım saat 12 de 7 tane kabak cekırdegı yedım o benı tuttu artık gece 4 e kadar onlar gıderken de tuzlu cubuktan kucuk bır ısırık aldım sadece makarnada yedım hıcbırıne dokunma mıne dedım kendıme .sabah makarna korkusuyla uyandım kı tartıldım yıne 66.00 cok sukur ama dun bıde persembe spor yapmadım eger yapsaydım kesın 65 ı gorucektım ama dungece onumden gecen seylere hayır dedım ya valla kendıme afferım dedım

sımdı mutfakta dag gıbı bulasık var camasırları makıneye attım kocıs hala uyuyor o uyanana kadar saat 12 olur bı kahvaltı yaparız o uyanana kadar bekleyebılmek ıcın kuru ıncır yedım bıtane ama kahvaltıda aksamkı ıspanaklı borekten bır dılım yemek ıstıyorum kızlar ya yıye bılırmıyımm meyvem ızın verırmısınn cok sevıyorum ben onu cunku. bıde saat 2den sonra annemlere gıdıcem aksamda kocısımle benı su gıcık kuzenım dıyordum ya 52 kılo olan o cagırdı bıde aksam aramıs tıramısu yapıcam sen sevıyorsun kocısın ne sever onu yapayım dıyor resmen bu aksam bana bır komplo duzenlenıyor kızlar yaa napıcam ben bılmıyorum ben 14 subatta 65 lı bısey gormek ıstıyorum onu bılıyorum sadece

ınsallh yapmaz ama katrem yaparsada sen yemesen ne olur canım baska bısıler ye yesıllık ye karnını doldur hep ne dersın

ya ben aslında çok yemek seçerim
onların yaptığı çoğu şeyi sevmiyorum ve de yemiyorum damak tdımız hiç uymuyo
o da ben seviyorum diye mantı yapıyo işte onu da yemezsem yanlış anlarlar offff
olmazsa bi yalan mı atsam karnım ağrıyo sonra yerim falan diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…