- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
hastayım biraz ama idare ediyorum canım sağol
çok sağol tatlım maşallahımız var
ay öyle deme tatlım sende en kısa zamanda topla kendini hedefini düşün yazı düşün daha avr yaza yapabilirsin
hoşbuldukkkk anna maria.iyiyim çok tesekkür ederim.sen nasılsın?tebrik ederim takımınızı dereceye girmişsiniz
bizim takımda ben hariç herkesin maşallhı var :) ben takımın yüz karası oldum :)
iş hayatına atıldım koptum gittim diyet yapamıyorum bilmiyorumbu halim ne olacak
oyyy meyvem diline sağlık.çok haklıısn.insan tombik olunca kıyafetlerde yakışmıyor.bacaklarıma sinir oluyorum zaten.kapkalın yakışmıyor hiç birsey
yaza da ne kaldı şurdaa
kızlar ben cıkıyorum.hepinizi kocaman öptüm.
bol zayıflamalı günler diliyorummmmmm
gecmiş olsun canımcım.bu aralar salgın var bende 2 hafta önce yatak döşek yatıyorudm cok hastaydım cok sukur kendıme geldim.
bol c vıtamını al bol su kendine gelirsin en kısa zamanda .
yazı düşünüp konsantre olmayım haklısınız canım. ayy 38 beden olacakmıyım acep bende
kızlar ben cıkıyorum.hepinizi kocaman öptüm.
bol zayıflamalı günler diliyorummmmmm
amanın kaptan bastı bızı kacınn kurabıyelerıde alın kacın cabukk
selam kızlar.ısten cıktım eve geldim.temizlige bir basladım yeni bitti oldum oldum.zevcanım aksam mesaj atmis bana sagolsuninternete cok gıremeyınce memurluktan falan haberim olmamıstı.yerlesememisım.sasırmadım olacagı buydu zaten.3 olmusuz tebrikler nidahcigım diyetlerde patetes ve pirincten uzak durulmali.pılav yıyeceksen bulgur tercih etmelisın bugunku menum sabah 1 kase kflakes,ara 2 tane kepekli biskuvi,oglen tavuk doner 1 dılim k.ekmegi ayran pılav vardı almadım.ara yarım elma aksam mercımek yemegi salata,1 mandalina.3 lt su,2bard yesil çay.8 kat merdıven cıktım.mekık cekemedım ama tum aksam temızlık yaptim:)
canım merdiven güzelim benim hoşgelmişsin
menün güzel görnüyor afiyet olsun cnaım temizlik hızlıysa iyi kalori yakmışındır inş
merdiven güzeli mi allah cızırtını
hypatiam da burdaymış nasılsın canım
ehehe evet abesmi olduki :78:
öyle deme ama merdiven iyi kalori yaktırıyo vercek inş bu sayede
Ben sevdıminsallah verdirir bacaklarım cok sızlıyor.kalcamı cmledim.bır dahakı persembe bakacagım bakalım kac cm gitmis?
yaa meyvem bıraazcık hastaydım eve gelır gelmez uyudum sonra bı kalktımkı saat 7 kalk kalk mısafır gelıcek dedım kocıste uyumus ben ortalıgı topladım o makarna yaptı ıste ama cok az yedım valla ya zaten kılo yapar dıye korkumdan elımı bıseye atamıyorumkıminnosum bu gün cuma bu makarna sana armağan olsun canım..
bide onun senin hakkın olduğunu düşünüyorum nys artık kouyu uzatmıcam karısık bi durum..
inş ileride daha güzelleri senin olur canım..
ayy tesekkur ederım canım benımm ben de sevındım ama senın msjlarını okuyunca cok kotu moralım bozuldu 66 ya kadar ınmıssın nasıl 69 a cıkarsın karamelım hooff ya dıkkat et artık lutfenniyi akşamlar şekerler nasılsınız?
meyvenulumm napıyorsun nasılsın? dereceye girmiş takımınız tebrik ederim
prensesim minnoşum kilo vermiş ayy çok sevindim yaa yuppiiiitebrik ediyorum minnoşum.kendim vermiş kadar mutlu oldum
karamelim hoşgeldin canımm
masallah de kızz iki haftadır derecedeyiz inş haftayada 1. yiz
sen nasılsın neler yapıyorsun..
minnosum cok güzel zayıflıyor haftaya cuma 64 ü görücek inşallah..
tatlım sen kalori diyeti yaptığından en iisi yedilerinle kalorilerinde yaz..
ok canım öyle yapayım
şimdi annemlerekahvaltıya gidiyorum
sonra da kayınvalidemlere gidicez
orda pek bişey yemiyorum zaten
ama inşş mantı yapmazzz
ınsallh yapmaz ama katrem yaparsada sen yemesen ne olur canım baska bısıler ye yesıllık ye karnını doldur hep ne dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?