Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

off ıste kendı annen olsa soylersın kaynana olunca malesef boyle oluyor kız benım kayın pederımde aynı ısrar ye dıyor bıde cok zor bılıyorum canım ama bende artık senın gıbı yapasım gelıyor yalanmı soylesem dıye bıde mumkun mertebe bol boll su ıcıyorum yemek zorunda kalırsam mıdem almasında barı az yıyım dıye canımcım sende oyle yap bence

selam arkadaşlar hafta sonu lütfen abartmayalım diyorum ama başta kendim uyamıyorum bu dediklerime.
bu gün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah
1 bardak çay.biraz peynir.1 dilim ekmek.2 çay kaşığıda çilek reçeli yedim
öğle
1 tane simit yiyeceğim çünkü sinamaya gidiyorum ancak yetişirim sinamada da patlamış mısır yerim
akşam
balık salata

günaydın minnoşcum

4 e kadar oturdunuz demek iyi yapmışınız valla en güzel

oww tam ziyafet ama sen hiçbirine dokunmadın işte benim minnoşum aferin sana bravo tatlım 65 i bugün yarın görceksin inanıyorum ben

oy kolay gelsin canım bende ev işleriyle uğraşıyorum annem hasta bana kaldı tüm işler bulaşık, süpürme tozları alma yerleri silme çamaşır anammm

canım bak amdem akşam sana komplo hazırlanıyor o böreği yeme yada ufacık bir ısırık al bırak çok çok az ye akşamda iradeni sağlam kazığa bağla ona göre bak kaptan kızar sonra

selam karçiçeğim nasılsın canım:80:

hm menü iyi ama patlamış mısırı abartma hem simit yiycekmişsin madem ne kadar yağlı olduğunu biliyosun patlamış mısırın 1 avuç ye en fazla yanına da ayran filan al hiç süt ürünü yok nerdeyse sağlıklı olur hem hemde ayran tok tutar patlamış mısır yemene gerek bile kalmaz

ayy sagol annacım cok ıstedım aksam ama tadına bıle bakmadım ya sımdıde sıze sormadan yemıyım dedım kocısım hala uyanmadı ben kahvaltıyı hazırladım valla bırazdan gıdıp uyandırıcam ıspanaklı peynırlı borek zaten fırında pısmıs ama dogru soyluyorsun bu haın kuzenım bana komplo hazırlamıss sımdı hıcbıse yemesem babamların yanında laf sokar cevap versem babam kızar o senın ablan dıye hoooff ben napıcam aksam ya en ıyısı ben su sısemı cantama atıyım bol bol su ıceyım ne olur dua edın kızlar bana yarın sabah 65 lı bısey gormek ıstıyorsam yememem lazım .

bulgur daha masummuş demek sağol canım:)

minnoşş tebrik ederim seni vallaaa

selam kızlar herkese iyi hafta sonları dilerim. istanbulda hava güzel sabah 1-2 saat gezdik kocişle,oğlum mızmızlanınca döndük geri:) marketten halleyler fln off neler neler aldı eşim,sinir oldum ama elimi bile sürmicem inşş...

birazdan bişiler hazırlıcam,yoğurtlu tereyağlı soslu makarna istiyomuş beyfendi. işkence gibi ya:) bende ıspanak yapim diyorumm.. öyle kıskanıyorum ki bazen yiyiyp de asla kilo almayanlardan benim koca:) aah ahhh

canım benim kıyamam ya bak sabah kahvaltını normal yap o böreğide yeme tamammı akşam da tiramisu varsa 1-2 çatal al ondan birşey olmaz artık onun diline düşme diye söylüyorum tatlım tiramisu kesilirken sende yardım etme bahanesiyle kendi tabağına koyulurken en küçük dilimi kesebilirsin mesela rahatsız oluyorum bu saatte yiyince dersin bir şey derlerse de amann ya takma bu kadar bol bol suyunu iç sen tatlım görceksin inş yarın 65 i

bulgur daha masummuş demek sağol canım:)

minnoşş tebrik ederim seni vallaaa

evet öyleymiş tatlım rica ederim

selam canımm evt bende istanbuldayım hava süper

oh iyi yapmışınız canım aman makarnaya dikkat taltım karbonhidrat patlaması resmen olsun kilolarından kurtulunca birlikte yersiniz iradeyi sağlamlaştır

selam kızlar.nasıl gidiyor hafta sonu?kardesimle annem geldı bana.kardesimin son 10 gunu cok ıcıme batıyor bugun yedıklerim: sabah 1 kase kflakes ara 2 kepekli bıskuvı oglen 1 mandalina ara yok aksam barbunya yemegi salata yogurt ara meyveyle kapatırım bu gunu.mınnos bızde okey oynarız ark aynı 4 lere kadar.ve aynı bayanlar baylar oluruz.kocaları yenerız.ıddıa ya da gırerız en basından.genelde ev işlerine girerız her seferinde pasa pasa yaparlar

kızlar haftasonu uğrayamam demiştim ama kursa gitmedim bugün ohh çok da iyi yaptım

menüm:

sabah-öğle (13:00): 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı domatesli tost
ara: 1 küçük kutu süt
akşam: dışarda olucam ama büyük ihtimal tavuklu salata

50 dk yürüdüm, 10 dk koştum, 5 dk da ip atladım bol bol da su içtim bütün gün
valla çok gurur duydum kendimle :86:

selam canım iyi gidiyor sağol senin nasıl gidiyor bakalım

hm menün güzel bu hafta hepimiz çok güzel sonuçlar alacağız inş

evet canım iyi yapmışın

menün çok güzel harikasın tatlım

İyi akşamlar herkese... Nasıl geçiyor haftasonunuz bakalım

Menümü yazayım

Sabah:1 kase yulaf ezmesi diyet süt ile + 1 yumurta
ara:1 yeşil elma
Öğle:Izgara biftek ve salata
ara:1 elma
Akşam:Kıymalı karnabahar yemeği (kıymalarından ayırarak yedim) yoğurt
ara:1 elma

1.5 saat yürürüyş, 3 lt su, yeşilçay

benim menümü duyun da kalpten gidin.

sabah/öğle: açık büfe kahvaltı :))) ama hamurişlerinden uzak durmaya çalıştım. omletlere yüklendim azıcık da krep yedim.
ara: fındıklı türk kahvesi
akşam: ıslak hamburger ve portakal suyu
şimdi: yeşil çayyyyyy

2 litre su.
bol bol da yürüdüm bugün:)) sanırım artıdayım ama sorun değil, cumaya kadar halledicem.

nisacımm canım benim iileeş cabukda dön aramıza canımm aksamları seni arıyor gözlerimm

geldim geldim Sizsiz duramıyorum zaten. Ama tatilim bitti hala iyileşemedim yaa Ne gripmiş doktor dediki bu seneki grip keçi gribiymiş. Tam geçti derken tekrar ateşle başlıyomuş. Benden de eşime geçti. Ayyy kızlar bari siz dikkat edin, kalabalık ortamlardan kaçın ,altüst oldum ya

hönk.: Zevcan görmesin

çok güzel , protein agırlıklı olması da güzel.

AFİYET OLSUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…