ya ben aslında çok yemek seçerim
onların yaptığı çoğu şeyi sevmiyorum ve de yemiyorum damak tdımız hiç uymuyo
o da ben seviyorum diye mantı yapıyo işte onu da yemezsem yanlış anlarlar offff
olmazsa bi yalan mı atsam karnım ağrıyo sonra yerim falan diye
gunaydınn kızlarrr sımdı uyandım dun gece komsularımızla gece 4 e kadar okey oynadık yenılen pehlıvan gurese doymazmıs ıkı haftadır hep esrayla ben kocıslerı yenıyorduk bu hafta artık onlara verdık bıraz sevınsınler dıyeneysem dun gece yedıgım makarnadan sonra duydugum vıcdan azabı bıde 4 takım korkusu neler yaptırdı bana dınleyınde afferın deyın bana
komsumuz meyvelı cıkolatalı yas pasta getırmısrı bende ıspanaklı peynırlı borek buzlukta vardı onu ısısttım ee gece 4 e kaadar dururmu bunlar ye babam ye onu yedıler ustune cekırdek gofret sonra bıde tuzlu cubuk varya bımde satılan onlarr hepsını sırayla yedıler hıcbırının tadına bılem bakmadım ama saatte gecıyor nasıl karnım kazınıyor yesıl cay ıctım normal cay ıctım su ıctımm dayanamadım saat 12 de 7 tane kabak cekırdegı yedım o benı tuttu artık gece 4 e kadar onlar gıderken de tuzlu cubuktan kucuk bır ısırık aldım sadece makarnada yedım hıcbırıne dokunma mıne dedım kendıme .sabah makarna korkusuyla uyandım kı tartıldım yıne 66.00 cok sukur ama dun bıde persembe spor yapmadım eger yapsaydım kesın 65 ı gorucektım ama dungece onumden gecen seylere hayır dedım ya valla kendıme afferım dedım
sımdı mutfakta dag gıbı bulasık var camasırları makıneye attım kocıs hala uyuyor o uyanana kadar saat 12 olur bı kahvaltı yaparız o uyanana kadar bekleyebılmek ıcın kuru ıncır yedım bıtane ama kahvaltıda aksamkı ıspanaklı borekten bır dılım yemek ıstıyorum kızlar ya yıye bılırmıyımm meyvem ızın verırmısınncok sevıyorum ben onu cunku. bıde saat 2den sonra annemlere gıdıcem aksamda kocısımle benı su gıcık kuzenım dıyordum ya 52 kılo olan o cagırdı bıde aksam aramıs tıramısu yapıcam sen sevıyorsun kocısın ne sever onu yapayım dıyor resmen bu aksam bana bır komplo duzenlenıyor kızlar yaa napıcam ben bılmıyorum ben 14 subatta 65 lı bısey gormek ıstıyorum onu bılıyorum sadece
selam arkadaşlar hafta sonu lütfen abartmayalım diyorum ama başta kendim uyamıyorum bu dediklerime.
bu gün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah
1 bardak çay.biraz peynir.1 dilim ekmek.2 çay kaşığıda çilek reçeli yedim
öğle
1 tane simit yiyeceğim çünkü sinamaya gidiyorum ancak yetişirim sinamada da patlamış mısır yerim
akşam
balık salata
günaydın minnoşcum
4 e kadar oturdunuz demek iyi yapmışınız valla en güzel
oww tam ziyafet ama sen hiçbirine dokunmadın işte benim minnoşum aferin sana bravo tatlım 65 i bugün yarın görceksin inanıyorum ben
oy kolay gelsin canım bende ev işleriyle uğraşıyorum annem hasta bana kaldı tüm işler bulaşık, süpürme tozları alma yerleri silme çamaşır anammm
canım bak amdem akşam sana komplo hazırlanıyor o böreği yemeyada ufacık bir ısırık al bırak çok çok az ye akşamda iradeni sağlam kazığa bağla ona göre bak kaptan kızar sonra
aa pardon cnaım ya şimdi baktımda bulgurun kalorisi daha azmış
bulgur pilavı 291
pirinç pilavı 326
ama ikiside aynı tür sonuçta bulgur daha lifliymiş o yüzden daha çok tutuyormuş öğrendiğim iyi oldu yanlış bilgi vermiyim şimdi burda
gunaydınn kızlarrr sımdı uyandım dun gece komsularımızla gece 4 e kadar okey oynadık yenılen pehlıvan gurese doymazmıs ıkı haftadır hep esrayla ben kocıslerı yenıyorduk bu hafta artık onlara verdık bıraz sevınsınler dıyeneysem dun gece yedıgım makarnadan sonra duydugum vıcdan azabı bıde 4 takım korkusu neler yaptırdı bana dınleyınde afferın deyın bana
komsumuz meyvelı cıkolatalı yas pasta getırmısrı bende ıspanaklı peynırlı borek buzlukta vardı onu ısısttım ee gece 4 e kaadar dururmu bunlar ye babam ye onu yedıler ustune cekırdek gofret sonra bıde tuzlu cubuk varya bımde satılan onlarr hepsını sırayla yedıler hıcbırının tadına bılem bakmadım ama saatte gecıyor nasıl karnım kazınıyor yesıl cay ıctım normal cay ıctım su ıctımm dayanamadım saat 12 de 7 tane kabak cekırdegı yedım o benı tuttu artık gece 4 e kadar onlar gıderken de tuzlu cubuktan kucuk bır ısırık aldım sadece makarnada yedım hıcbırıne dokunma mıne dedım kendıme .sabah makarna korkusuyla uyandım kı tartıldım yıne 66.00 cok sukur ama dun bıde persembe spor yapmadım eger yapsaydım kesın 65 ı gorucektım ama dungece onumden gecen seylere hayır dedım ya valla kendıme afferım dedım
bulgur daha masummuş demek sağol canım:)
minnoşş tebrik ederim seni vallaaa
ayy sagol annacım cok ıstedım aksam ama tadına bıle bakmadım ya sımdıde sıze sormadan yemıyım dedım kocısım hala uyanmadı ben kahvaltıyı hazırladım valla bırazdan gıdıp uyandırıcam ıspanaklı peynırlı borek zaten fırında pısmıs ama dogru soyluyorsun bu haın kuzenım bana komplo hazırlamıss sımdı hıcbıse yemesem babamların yanında laf sokar cevap versem babam kızar o senın ablan dıye hoooffben napıcam aksam ya en ıyısı ben su sısemı cantama atıyım bol bol su ıceyım ne olur dua edın kızlar bana yarın sabah 65 lı bısey gormek ıstıyorsam yememem lazım .
bulgur daha masummuş demek sağol canım:)
minnoşş tebrik ederim seni vallaaa
selam kızlar herkese iyi hafta sonları dilerim. istanbulda hava güzel sabah 1-2 saat gezdik kocişle,oğlum mızmızlanınca döndük geri:) marketten halleyler fln off neler neler aldı eşim,sinir oldum ama elimi bile sürmicem inşş...
birazdan bişiler hazırlıcam,yoğurtlu tereyağlı soslu makarna istiyomuş beyfendi. işkence gibi ya:) bende ıspanak yapim diyorumm.. öyle kıskanıyorum ki bazen yiyiyp de asla kilo almayanlardan benim koca:) aah ahhh
selam kızlar.nasıl gidiyor hafta sonu?kardesimle annem geldı bana.kardesimin son 10 gunu cok ıcıme batıyorbugun yedıklerim: sabah 1 kase kflakes ara 2 kepekli bıskuvı oglen 1 mandalina ara yok aksam barbunya yemegi salata yogurt ara meyveyle kapatırım bu gunu.mınnos bızde okey oynarız ark aynı 4 lere kadar.ve aynı bayanlar baylar oluruz.kocaları yenerız.ıddıa ya da gırerız en basından.genelde ev işlerine girerız her seferinde pasa pasa yaparlar
kızlar haftasonu uğrayamam demiştim ama kursa gitmedim bugünohh çok da iyi yaptım
menüm:
sabah-öğle (13:00): 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı domatesli tost
ara: 1 küçük kutu süt
akşam: dışarda olucam ama büyük ihtimal tavuklu salata
50 dk yürüdüm, 10 dk koştum, 5 dk da ip atladımbol bol da su içtim bütün gün
valla çok gurur duydum kendimle :86:
nisacımm canım benim iileeş cabukda dön aramıza canımm aksamları seni arıyor gözlerimm
benim menümü duyun da kalpten gidin.
Sabah/öğle: Açık büfe kahvaltı :))) ama hamurişlerinden uzak durmaya çalıştım. Omletlere yüklendim azıcık da krep yedim.
Ara: Fındıklı türk kahvesi
akşam: ıslak hamburger ve portakal suyu
şimdi: Yeşil çayyyyyy
2 litre su.
Bol bol da yürüdüm bugün:)) sanırım artıdayım ama sorun değil, cumaya kadar halledicem.
iyi akşamlar herkese... Nasıl geçiyor haftasonunuz bakalım
Menümü yazayım
sabah:1 kase yulaf ezmesi diyet süt ile + 1 yumurta
ara:1 yeşil elma
öğle:ızgara biftek ve salata
ara:1 elma
akşam:kıymalı karnabahar yemeği (kıymalarından ayırarak yedim) yoğurt
ara:1 elma
1.5 saat yürürüyş, 3 lt su, yeşilçay
kızlar haftasonu uğrayamam demiştim ama kursa gitmedim bugünohh çok da iyi yaptım
menüm:
sabah-öğle (13:00): 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı domatesli tost
ara: 1 küçük kutu süt
akşam: dışarda olucam ama büyük ihtimal tavuklu salata
50 dk yürüdüm, 10 dk koştum, 5 dk da ip atladımbol bol da su içtim bütün gün
valla çok gurur duydum kendimle :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?