mınnos bu arada seni canı gonulden tebrik ederim.o kadar saat o kadar ıkrama ıyı dayanmıssın
benim menümü duyun da kalpten gidin.
sabah/öğle: açık büfe kahvaltı :))) ama hamurişlerinden uzak durmaya çalıştım. omletlere yüklendim azıcık da krep yedim.
ara: fındıklı türk kahvesi
akşam: ıslak hamburger ve portakal suyu
şimdi: yeşil çayyyyyy
2 litre su.
bol bol da yürüdüm bugün:)) sanırım artıdayım ama sorun değil, cumaya kadar halledicem.
selaaam kızlaR BEN GELDİM:79::80:
çok güzel , protein agırlıklı olması da güzel.
bugun ku menum
sabah 10:30 1 tane kuru ıncır 1 lıtre su
sabah kahvaltı 13:00 1 dılım ıspanaklı peynırlı borek fırında pısmıs
1 dılım kepeklı lıght ekmek ,1 kıbrıt kutusu peynır, 3 catal cevızlı
domateslı acılı ezme , 2 tane sıyah zeytın, 3 tane cerry domates
ögle ara yok malesef carsı pazar dolanırken 1 lıtre daha su ıctım
aksam 18:30 kuzenıme gıttık 3 yemek kasıgı barbunya , 2 kıbrıt kutusu kadar tellı peynır ,sutlu cıleklı muhallebılı tatlıdan 1 kıbrıt kutusu kadar yedım maleseff .
gece 21:00 yarım portakal yarım kucuk elma
2,5 lıtre su ,sımdıde yesılcayımı ıcıyorum .
sımdıde olayı anlatayım evden saat 3 te cıktım kızlar carsıda kardeımle oraya buraya dolandık saat 4 bucuk olmus sonra babamın dukkanına gıttık ordan babamla eve geldık kuzenım babamların ust katta oturuyor zaten ust kata bır cıktım kı içli köfte, patateslı borek , tarcınlı fındıklı kurabıye ,çilekli muhallebılı pasta (dibinde parmak kalınlıgında kek var) hııııcccc bırını ellemedım menumden de gordugunuz uzere sadece çilekli pastadan azıcık . babannem benı epeydır gormemıstı kızdı o alete bıdaha cıktıgını gormıycem (alet:kosu bandı) cok zayıflamıssın dıyor . gıcık kuzenım mıne hıcbısemı yemıycen dıyor ben doydum dedım barbunya yedım ya dedım oh cok sukur bugunu atlattım kızlar yarına allah kerım pazartesı 14 subat 64 olamıycam belkı ama 65 lı bısey gormek ıstıyorum ınsallah
bugun ku menum
sabah 10:30 1 tane kuru ıncır 1 lıtre su
sabah kahvaltı 13:00 1 dılım ıspanaklı peynırlı borek fırında pısmıs
1 dılım kepeklı lıght ekmek ,1 kıbrıt kutusu peynır, 3 catal cevızlı
domateslı acılı ezme , 2 tane sıyah zeytın, 3 tane cerry domates
ögle ara yok malesef carsı pazar dolanırken 1 lıtre daha su ıctım
aksam 18:30 kuzenıme gıttık 3 yemek kasıgı barbunya , 2 kıbrıt kutusu kadar tellı peynır ,sutlu cıleklı muhallebılı tatlıdan 1 kıbrıt kutusu kadar yedım maleseff .
gece 21:00 yarım portakal yarım kucuk elma
2,5 lıtre su ,sımdıde yesılcayımı ıcıyorum .
sımdıde olayı anlatayım evden saat 3 te cıktım kızlar carsıda kardeımle oraya buraya dolandık saat 4 bucuk olmus sonra babamın dukkanına gıttık ordan babamla eve geldık kuzenım babamların ust katta oturuyor zaten ust kata bır cıktım kı içli köfte, patateslı borek , tarcınlı fındıklı kurabıye ,çilekli muhallebılı pasta (dibinde parmak kalınlıgında kek var) hııııcccc bırını ellemedım menumden de gordugunuz uzere sadece çilekli pastadan azıcık . babannem benı epeydır gormemıstı kızdı o alete bıdaha cıktıgını gormıycem (alet:kosu bandı) cok zayıflamıssın dıyor . gıcık kuzenım mıne hıcbısemı yemıycen dıyor ben doydum dedım barbunya yedım ya dedım oh cok sukur bugunu atlattım kızlar yarına allah kerım pazartesı 14 subat 64 olamıycam belkı ama 65 lı bısey gormek ıstıyorum ınsallah
pembe panter gecmıs olsun canım bu sene kecı grıbı herkesi mahvetti.Allaha sukurler olsun bu yıl hıc grıp olmadım.aksamları ıctigim esimin elleriyle yaptigı meyve sularına bagliyorum umarım bundan sonrada olmam.mınnos gunu guzel atlatmissin bence.o kadar seyın ıcınden o kadarcık tatlıyla ıyı kurtarmıssın
rakibem noldu sana bugün
amanınnn kaptan görmesin :18::18::18:
canım ekndine gel biran önce bak cumaya 67 yim ben inş sen de hedefine odaklan tatlım hadi ikimizde 67 olalım
selam canım hoşgeldin nasıl oldun daha iyicemisin
teşekkürler tatlım evet protein ağırlıklı oldu annem sağolsun neymiş biftek küçükmüşdezorla karnabahar yedirdi bana
oy minnoşum gergin bir gün olmuş ama çok şükür büyük bir hasarla atlatmamışsın buna şükür napalım kuzenine gıcık oldum iyice ya sanane doyar doymaz:95:
sabahki börek ve çilekli muhallebi çok fazla etkilemez inşallah tatlım :44: yarın olamsada 14 şubatta görcen 65 i kesin tatlım yine iyi dayanmışsın valla afiyet olsun geçmiş olsun
maşallah sana minnoş süpersin bence bukadar ikramın karşısında iyi dayanmışsın:) tebrikler
selam kızlar herkese iyi pazarlar
dünkü menüm
sabah:
1brd greyfurt suyu
bol marullu yumurta salatası
peynir,zeytin,3çk tahin pekmez,2dl ekmek
ara: 1 elma
öğle: 6yk pırasa yemeği,yarım kase yoğurt,1turp,1dl ekmek
ara: 1 armut
akşam: balık,yarım dl. ekmek,salata
ara: yarım halley,kuru dut,1-2 ceviz...
ara :yarım nar,1port.
birde 70 mekik..
eşim önümde götürürken abur cuburları halleyden aldım biraz ya
bugün kahvaltıda tahin pekmezi ve ekmeği baya yedim ona canım sıkıldı ama öğlen ekmek yemicemm..
kızlarrrrrrrrrrrrrbukadar sabrtemenın verdıgı odulu bu sabaj tartıda gordum yıhuhuhuhu bu sabah ıtıbarıylen 65,3 kıloyum yıhuhuhuhuhu allahım okadar coık mutlu oldumkı aksamkı tarrcınlı kurabıyeye cok bakmıstım ama ıyıkıde sadece bakmısım yarın 14 subat dedıgımı yapabılıp 64 u gormem ıcın bugun bır suru spor yapmam lazım zaten 2 gun ara verdım cuma cumartesı artık baslamam lazım demı ama sporcugumaa ayy cok mutluyum cok mutluyumm meyvem nerde ya ıkı gundur hıc gelmedı bugun saaat 12 de gıdıcektı annesı neysem ben kalkıp bıraz utu yapayım sekerlerım gorusruz sonracıgıma:80::80:
slm kızlar ben geldimm..
annemleri gönderdim 12 de 1 bucuk da eve döndüm direk buraya geldim oku oku ancak bitirdim..
hypatiacım sen hariç herkes güzel gidiyor haftasonu bu kadar olur kızlar ben sizin bu duruma dikkatt ettiğinizi biliyorum..
nisacım okudum canım kilonu koru yeter keçi gribi cok beter bişi ii biliyorum hastalardan dolayı..en kısa sürede toparlanırsın inş canım..
fatmacım gecen aksam cıkmıstım canım selamını görmemisim..
minnosum yarın 64 sün bitanem aferin sana nasıl mutlu oldum bi bilsen kendim zayıflıyorum sanki ..
karciceğim umarım cok mısır yememişsindir..
reyhancım vücudun daha fazla direnemicek gibi gelio bana bu cuma güzel bi sonuc alıcaksın artık..
bana gelince...
ben cok mutsuzumm hatta ağlıyorum şimdi.. dün sevgilimle kavga ettik 3 bucuk seneden fazladır birlikteyiz ilk defa beni birdaha arama dedim.. cok cok kırıldım kızlar benim sadakatime laf söyledi ..
dünden beri umrumda değildi ama şimdi annemlerde gitti yanlız kaldım yine.. cok mutsuzum..
kac kilo oldum bilmiyorum dikkat ettim ama ne kadar edebildim ki babamda gelmişti ondan nete giremedim.. poğca vs yedim..
sabah kahvaltı yaptım artık yatana kadar meyve yerim..
yarında zaten sıkı diyete baslıyorum..
seviyorum sizi hepiniz öpüldünüz..
selamlar arkadaşlar
dün dediğim gibi kayınvalidemlere gittim
mantı yoktu çok şükür
yediklerim içersinde yazacak kaydadeğer bişey yok
çocukların peşinde koşturmaktan doğrudüzgün bişey yemedim
ama oradan eşimin ilk kez gittiğim bir akrabasına gittik
orda çok ince 1 dilim pasta yedim ayıp olmasın diye
sonra k.validemlere geri döndüğümzde d.günü yaptılar
orda da sadece pastanın ucundan aldım
bir de çekirdek yedim
ama kahvaltı bile etmemiştim yemek de yemedim
üzülme canım bazen olur böyle şeyler
erkekler ne dediklerini bilemiyor bazen
onlar bizim gibi değiller biz genelde bir kelimeyi on kere düşünürüz
öyle söyleriz ama erkekler pat diye bişey söyler herşeyi mahveder
merak etme pişman olucaktır sonuçta seni tanıyor 3,5 yıl demişsn
ahhh katremm keske o kadar basit olsa.. benim onu aldattığımı düşünüp gece 1 bucuğa kadar msn adrsimi acmıs beklemiş nasıl bir zihniyet bu.. bide nasıl oldu anlamadım hatalı benmisim hııı bak aklıma geldi kimse ona beni arama diyemezmiş onu arayıp özür dilicekmişim öyle dedi şimdi oda aramıyor bende aramıcam böyle yapıcaksa hayatımda yeri yok..annemlerde gitti yaa aslında ona cok üzüldüm alısmısım 1 haftadır..
pastalar yenmiş
cumaya kilo vermen lazım ericek kara yağlarımızzz
ah işte bu gereksiz kıskançlıklar yok mu
ben de çok çektim seni öyle iyi anlıyorum ki
merak etme arayacaktır
karışmak istemem ama bence de sen arama
evet canım spor salonuna yazılacaktım tüm belgeleri aldım ama yer kalmamış
bu hafta açıılacakmış
spor da eklenince çok daha iyi kilo vericem inşş ş
dün pasta yedim ama başka hiçbirşey yemedim sanırım tüm gün
ben galiba dün yemek yemeyi unuttum
biraz stresliydimm ve üzgündüm de tatlı iyi geldii
slm kızlar ben geldimm..
annemleri gönderdim 12 de 1 bucuk da eve döndüm direk buraya geldim oku oku ancak bitirdim..
hypatiacım sen hariç herkes güzel gidiyor haftasonu bu kadar olur kızlar ben sizin bu duruma dikkatt ettiğinizi biliyorum..
nisacım okudum canım kilonu koru yeter keçi gribi cok beter bişi ii biliyorum hastalardan dolayı..en kısa sürede toparlanırsın inş canım..
fatmacım gecen aksam cıkmıstım canım selamını görmemisim..
minnosum yarın 64 sün bitanem aferin sana nasıl mutlu oldum bi bilsen kendim zayıflıyorum sanki ..
karciceğim umarım cok mısır yememişsindir..
reyhancım vücudun daha fazla direnemicek gibi gelio bana bu cuma güzel bi sonuc alıcaksın artık..
bana gelince...
ben cok mutsuzumm hatta ağlıyorum şimdi.. dün sevgilimle kavga ettik 3 bucuk seneden fazladır birlikteyiz ilk defa beni birdaha arama dedim.. cok cok kırıldım kızlar benim sadakatime laf söyledi ..
dünden beri umrumda değildi ama şimdi annemlerde gitti yanlız kaldım yine.. cok mutsuzum..
kac kilo oldum bilmiyorum dikkat ettim ama ne kadar edebildim ki babamda gelmişti ondan nete giremedim.. poğca vs yedim..
sabah kahvaltı yaptım artık yatana kadar meyve yerim..
yarında zaten sıkı diyete baslıyorum..
seviyorum sizi hepiniz öpüldünüz..
selamlar arkadaşlar
dün dediğim gibi kayınvalidemlere gittim
mantı yoktu çok şükür
yediklerim içersinde yazacak kaydadeğer bişey yok
çocukların peşinde koşturmaktan doğrudüzgün bişey yemedim
ama oradan eşimin ilk kez gittiğim bir akrabasına gittik
orda çok ince 1 dilim pasta yedim ayıp olmasın diye
sonra k.validemlere geri döndüğümzde d.günü yaptılar
orda da sadece pastanın ucundan aldım
bir de çekirdek yedim
ama kahvaltı bile etmemiştim yemek de yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?