annacım cok cok tesekkur ederım tatlım ınsallah sende en kısa zamanda 65 ı gorursun tatlım sımdı ben bgun korkumdan bısı yıyemem herhaldeselam canım iyi pazarlar sanada
dünkü menü fena değil halley de çok fazla kalori yok o kadarı sorun olmaz rahat ol canımama tahinpekmez için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tam kalori patlaması hem pekmezi tek başına yemelisin kan filan yapsın istiyosan bu sabah onları yediysen ekmek hiç yeme gün içinde tabiiki afiyet olsun tatlım
minooşum minnoşum o kadar sevindim ki senin adına kendim 65 olmuşum gibi hissettim valla
yaşasın sonunda 65 i gördün tatlım ne güzel yupppi yupppi
aferin minnoşuma bravo sana maşallah diyelim nazar değmesin
bak sabrettin azmettin gördün sonucunu yarın inşalalh 64 lü bir şey olursun tatlıcım olamsanda üzülme cumaya kesin 64 olursun zaten bu azimle sen
çok çok tebrikler valla darısı benim ve tüm 65in üzerinde olanların başına inş
slm kızlar ben geldimm..
annemleri gönderdim 12 de 1 bucuk da eve döndüm direk buraya geldim oku oku ancak bitirdim..
hypatiacım sen hariç herkes güzel gidiyor haftasonu bu kadar olur kızlar ben sizin bu duruma dikkatt ettiğinizi biliyorum..
nisacım okudum canım kilonu koru yeter keçi gribi cok beter bişi ii biliyorum hastalardan dolayı..en kısa sürede toparlanırsın inş canım..
fatmacım gecen aksam cıkmıstım canım selamını görmemisim..
minnosum yarın 64 sün bitanem aferin sana nasıl mutlu oldum bi bilsen kendim zayıflıyorum sanki ..
karciceğim umarım cok mısır yememişsindir..
reyhancım vücudun daha fazla direnemicek gibi gelio bana bu cuma güzel bi sonuc alıcaksın artık..
bana gelince...
ben cok mutsuzumm hatta ağlıyorum şimdi.. dün sevgilimle kavga ettik 3 bucuk seneden fazladır birlikteyiz ilk defa beni birdaha arama dedim.. cok cok kırıldım kızlar benim sadakatime laf söyledi ..
dünden beri umrumda değildi ama şimdi annemlerde gitti yanlız kaldım yine.. cok mutsuzum..
kac kilo oldum bilmiyorum dikkat ettim ama ne kadar edebildim ki babamda gelmişti ondan nete giremedim.. poğca vs yedim..
sabah kahvaltı yaptım artık yatana kadar meyve yerim..
yarında zaten sıkı diyete baslıyorum..
seviyorum sizi hepiniz öpüldünüz..
ahhh katremm keske o kadar basit olsa.. benim onu aldattığımı düşünüp gece 1 bucuğa kadar msn adrsimi acmıs beklemiş nasıl bir zihniyet bu.. bide nasıl oldu anlamadım hatalı benmisim hııı bak aklıma geldi kimse ona beni arama diyemezmiş onu arayıp özür dilicekmişim öyle dedi şimdi oda aramıyor bende aramıcam böyle yapıcaksa hayatımda yeri yok..annemlerde gitti yaa aslında ona cok üzüldüm alısmısım 1 haftadır..
annacım cok cok tesekkur ederım tatlım ınsallah sende en kısa zamanda 65 ı gorursun tatlım sımdı ben bgun korkumdan bısı yıyemem herhalde
canımm hosgeldın gule gule kavus annenlere tatlımm.aynı senın dustugun gıbı bır konumda bende kocamla kavga etmıstım sen ne demeye benım msnıme gırıyorsun dıye sonra sıfremı degıstım ıstedı bıdaha bende vermedım bana guvenmıyorsan msnıme gırıp bıseyler bulmayı umut edıyorsan konusacak bısey yok dedım .konusmadım kustum bıkac gun dırendı oda nasıl vermezmısım sıfreyı soyle boyle.sonradan ozur dıledı haklısın dedı hala daha msn sıfremı bılmez onu sormak gıbı bır tesebbuse bıle gıremez sende soyledıklerının arkasında kal canım. senın onu nekadar cok sevdıgını kafasına ıyıcen dank ettır . arıycaktır merak etme sadece sabret tatlım
ve sakın ha sakın meyvemm dıyetını bozma yarın obur gun barısıcaksınız ve sımdı yedıklerın yuzunden duydugun vıcdan azabı uzucek ozamanda senı sen cok guclu bır kızsın ve hayırlısıyla bunun altındada cıkıcaksın bak ben senın korkundan ne hallere dustum 65 lere ındım cok sukur allah senden razı olsun tatlım. ende kaptan olarak takımını yanlız bırakmıycaksın ve bızde senı yanlız bırakmayız uzulme tatlım olurmu
ve sakın ha sakın meyvemm dıyetını bozma yarın obur gun barısıcaksınız ve sımdı yedıklerın yuzunden duydugun vıcdan azabı uzucek ozamanda senı sen cok guclu bır kızsın ve hayırlısıyla bunun altındada cıkıcaksın bak ben senın korkundan ne hallere dustum 65 lere ındım cok sukur allah senden razı olsun tatlım. ende kaptan olarak takımını yanlız bırakmıycaksın ve bızde senı yanlız bırakmayız uzulme tatlım olurmu
biliyorum minnosum az önce bi çikolata yedim pişman olacağımı bile bile yedim..
en cokda üzüldüğüm size destek olmamm gerekirken yaptıklarıma bak..
sen dahada cok zayıflıcaksın attlım ban bana yetişmene 4 kilo kaldı hadi seni bekliyorum yetiş banada birlikte mezun olalımm..
zevcancım canın tatlı istiyorsa epğer hafif bir tarif vermek isterim sana bende denedim bunu hep tatlı istediğimde yapıyorum
1 elmayı ayvayı yada armutu ne varsa işte alüminyum folyoya sar üzerine tarçın serpip fırına sür sonra biraz kızarınca çıkar ve afiyetle ye tatlım çok güzel oluyo yanında diet sütte içebilirsin tatlı ihtiyacını kesiyo inanki
bak kaptanım olmuyor ama boyle sımdı sen yedın dıye ben bır jaftadır duran cıkolatalarımı yersem neolucak hem bu sabah bende kocısle tartıstım suan arka odada utu yapıyorum konusmuycam onunla o gelıp benımle konusucak sıkılıyorum boyle evde yanlız ama ınat degılmı haklıysam sonuna kadar dırenırım ben sende oyle yap ama dırenırken kılo alma sakın sekercım . bıde benım sana yetısmem gerek yok zevcanım sen ılerle 5 lere ben oralara gelırımm uyanıklık yapıp senı beklıyorum deme gıt benı 55 te bekle gelıcem ben tamam mıbalım benım canını sıkma uzulme bakım
canım tatlı istemiyorki fatmacım nefes alamıcak duruma gelene kadar yemek istiyorum bu cok garip bişi mutsuzluktan oluyor
tatlım çok sağlıksız olmuş kahvaltı yapsaydın bari dengelerdin günü bir şekilde
neyse olan olmuş bugün bari iyi beslende telafi et dünü canım bakcumaya az kaldı birinci olcaz çabalayalım biraz
evet çok berbat oldu
ben bugün sabah kızarmış çavdar ekmek, zeytinezmesi ve domates yedim
az önce 1 adet yeşil elma yedim ve şimdi suyumu şişeme doldurdum
temizlik yapıyorum bi yandan da su içiyorum
annem de aramış akşama lahmacun yapalım demiş babam
gel de yeriz yapalım diyo
yok dedim ben yemem siz onu yerseniz ben aç kalırım ya da hiç gelmem dedim
gitmicem de büyük ihtimal
geçen hafta 1.2 kilo vermiştim bu haftaki hedefim 2.2 kilo inş
spoara da başlıcam yer açılırsa
içimden bi ses bu hafta biz birinciyiz diyoooo
kızlar suyu sade mi içiyorsunuz tarçın koyuyor musunuz içine böyle bişey duymuşrtum sanki
çubuk tarçın mıydı ??
canım benim de 9 aylık bebeğim var,bırakcak kimse yok spora gidemiorumsen nasıl ypıyosun_?
bu arada lahmacunu 1 tanesi 2dil. ekmek yerine geçiyodu glba kızlar demişti.bol salata ayran iyi olur ASlında.
bencede birinciyizz:)
bunu duymamştım,ama ben yeşil çaya koyuyorum çubuk tarçını
evet çok berbat oldu
ben bugün sabah kızarmış çavdar ekmek, zeytinezmesi ve domates yedim
az önce 1 adet yeşil elma yedim ve şimdi suyumu şişeme doldurdum
temizlik yapıyorum bi yandan da su içiyorum
annem de aramış akşama lahmacun yapalım demiş babam
gel de yeriz yapalım diyo
yok dedim ben yemem siz onu yerseniz ben aç kalırım ya da hiç gelmem dedim
gitmicem de büyük ihtimal
geçen hafta 1.2 kilo vermiştim bu haftaki hedefim 2.2 kilo inş
spoara da başlıcam yer açılırsa
içimden bi ses bu hafta biz birinciyiz diyoooo
kızlar suyu sade mi içiyorsunuz tarçın koyuyor musunuz içine böyle bişey duymuşrtum sanki
çubuk tarçın mıydı ??
minnoş tebrikler tekrar harikasın canım maşallah diyom sana 41 keree:)
anna nın dediği gibi darısı bizlere inş:)
meyvecim hayırlısı olsun,erkek milleti işte. anlıcaktır hatasını!.. annenler de gidince yalnız hissetmişsin kendini,üzülme canım sağlıklılar ya şükret.ve diyete devammm:)
bu arada tahin-pekmeze karşı zaafım var resmen,çok seviyorum,kahvaltıya hiç koymazdım da eşim sağolsun bugün de yedim birazama hafta içi yemem inş aslaaa..
bugünkü menüm:
sabah:1brd greyfurt suyu
1 yum,1-2 kaşık menemen,3dil ekmek,1-2 ceviz,tahin-pekmez 3-4 çay kaşığı.
ara:çeyrek muz
öğlen: 5-6 kş pırasa,yğurt,salata
ara:1 elma
akşam: fırında tavuk patates,1kase çorba,2kş bulgur pilavı,salata
ara:1port
tahin-pekmez biliyorsun aşırı enerji veriyor tatlım aman dikkat et
pekmez (100 gr) 299, tahin 698 baksana kalorilerine
neyse bugünkü menün güzelmiş bulgur pilavını abartmaman iyi olmuş canım afiyet olsun
off tahine bak:) bütün gün bişe yemesem anca:)sağol tatlımm
katrem o çay nası bişe elmalı falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?