Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

off tahine bak:) bütün gün bişe yemesem anca:)sağol tatlımm

katrem o çay nası bişe elmalı falanmı

evet canım
1 yeşil elma
1 limon
1 tatlı k. tane karabiber
1 çubuk tarçın
5-6 tane de karanfil
bunları kaynatıp içiyorsun
metabolizma hızlandırıcı çaymış adı da

inşallah zaten lahmacun canımın en çok istedikleri sıralamamda kimbilir kaçıncı sırada
illa bir kaçamak yapacaksam daha güzel birşey yerimmm
mesela iskender gibi offf

suya tarçın mı

ben hiç duymadım öyle bişi yeşilçaya atılıyo diye biliyom ama
ender saraç mı ne kampında sadece tarçınlı veriyomuş suyu
tatlı isteğini bastırıyomuş kan şekerini düzenliyomuş
ama bi yandan da iştah açıyo diyen de var

Son düzenleme:

yani bende lahmacun hiç sevmem iskender güzel kaçamak olabilir ama dışarda et yemiyorum tabi annemin zoruyla kansız olduğumdan bana zorla yediriyor evde

kaçamak olcaksa tatlı bir şey yerdim ben mesela tulumba bayılırımmm ya da tiramisu filan

hm öylemiymiş alla alla aslında tatlı olabilir denemek lazım :44:

canım hiç tatlı istemez benim çok nadir yani
böyle daha çok kebaplarr, kolalar, çekirdekler he bir de burger ve KFC :))))

hımmm 2 yumurta fazla olmuss oyuzden galıba oglen bısı yıyememıssın sekercımm ama 3 lt su ve 1 saat yururyusu gorunce :81::81:alkıslıyorum sneı sekercımmm
menun guzel tatlım ama senınde dedıgın gıbı tahın pekmez cok kalorılı yememeye calıs yada yedısen yuruyup hemen erıt tamam mı sekercım aksamkı bulgur pılavı olmasaymısta super olucakmıs ama sen spor yap sekerımm bugece mutlaka

iyi aksamlar kizlar,kiskandim sizi simdi valla ..biz hala iylesemedik 3 günümüz kaldi

bende gidip gelsemde baslasam diyetime

minnos cok tebrik ederim canim

canım hiç tatlı istemez benim çok nadir yani
böyle daha çok kebaplarr, kolalar, çekirdekler he bir de burger ve KFC :))))

maşallah sana...ehe zevk meselesi işte tatlım

sen doyurucu besleyici gıdalara düşkünsün demekki benim etle hiç ama hiç aram yoktur vejetaryendim ben kansızlık ve vitamin eksikliği çıkınca annemin de zoruyla etlere dönüş yaptım işte hem de sağlıklı beslenme için şart haftada bir kaç kez zorla yiyorum :97:

ben kola, çekirdek ve burgerde sevmem tuhaf gelebilir ama :78:

bana tatlı olsun tüm gün yerim özellikle dondurmalı tatlıalrın herçeşidini severim bir de kurupastaya aşırı derecede düşkünüm asla hayır diyemem heralde

hımmm 2 yumurta fazla olmuss oyuzden galıba oglen bısı yıyememıssın sekercımm ama 3 lt su ve 1 saat yururyusu gorunce :81::81:alkıslıyorum sneı sekercımmm

oy minnoşum hoşgelmişsin

2 yumurta fazla oldu evet ama et yoktu ondan cnaım proteini ordan alırım diye düşündüm

teşekkürler bitanem :78:

bugun ku menum

sabah 13:00 2 yemek kasıgı kadar peynırlı yumurta,1 dılım kepeklı lıgth ekmek, 1kk kutusu kada rpeynır 2 catal domateslı cevızlı acılı ezme 1 dilim ıspnaklı peynırlı borek(cok sukur bıttı artık yemem)

ara 16:00 1 tatlı kasıgı yulafezmesı ve nesquıklı bır bardak sıfır yaglı sut

aksam 18:30 3tane ( buyuklugu 1.5 kbrıt kutusu kadar olan )köfte yedım ,yarım dılım tam bugday ekmegı bıde kocıısin patates kızartmasından 7 tane cok canım cektı yaa1 bardak ayran

baskada bısı yok bu aksam bıraz cok yedım bılıyorum sekerler bılıyorum hoff haftasonu cozutuyorum ıste ne bılıyım1 saat utu yaptım bı 40 dakkada yurusem yatmadan once super olucak ama du bakalım

oy minnoşum üzülme bu kadar olan olmuş artık

patates kızartması fazla değil olsa olsa 200 kalori eder 7 tanesi heralde ayran içmen iyi olmuş yanında

40 dakika yürüsen çok iyi olur cnaım yakarsın hem o kızartmaları da

afiyet olsun canımcım

offf 200 kalorımıı aman allahım kesınlıkle ve kesınlıkle yurumem lazımmıs onu anladım hatta sımdı gıdıp yuruyup gelsemmı ama yenı yemek yedm yaa ayy ne yapsam moralım bozuldu anna
meyvveemmm nere gıttın alltaydın kaybolmussun
hasretım cok gecmıs olsun hadı ıyıleste gel artık aramıza

ben geldim canlarımm ..

bütün depresifliğimi attım geldim ama bi tabak kısır yedim ama itiraf ediyorum yemesem daha mutlu olucakmısım çünkü midemi tasıyamıyorum gibi geliyo..

annemler sağ sağlım eve varmıslar..
az önce benimöküz aradı özür diledi.. konustuk .. kızlar yarın heralde bana süpriz yapcak saf seyy kendini ele verdi

ben erken yatıcam yarın oruc tutucam ondan gece yemeğe kalkıcam dedim yok tutma die tutturdu baska bişeyde diemedi
sadece sana bişler aldım katlarınla yarın kargoya verip göndericem dedi

minnosum karsılasamadık bi türlü tatlım yaaa...

tövbe bi daha yermiyim minnosum ben ahh ahh annem varken bunu yapmadım kısırı yedim bide üstüne bi hararet bastı 2 şişe su içtim davula döndüm şimdi ayağa kalkamıom yatıyorum :78:

aksam yürüyüşünü mutlaka yap canım o patatesleri de erit yarın cumaya kadar yine son sürat devamm

hoşgeldin canım.

aman iyi ilk o aramış, hadi bakalım hayırlısı.

seviyosan fazla direnç gösterme bence nasıl olsa sorarsın sen bunun hesabını

oohh kısırlar da yenmiş ama olmazki böyle
yarın sağlam bi menu yap bari, bide yuruyuş , ve ya spor , gitsin yağlar

hoşgeldin canım.

aman iyi ilk o aramış, hadi bakalım hayırlısı.

seviyosan fazla direnç gösterme bence nasıl olsa sorarsın sen bunun hesabını

evet bu ona birazcık pahalıya sebep olucak
beğendiğim bi mont var onu aldırıcamm gecen hafta denemiştim pahalı demişti almamıstı artık almak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…