off tahine bak:) bütün gün bişe yemesem anca:)sağol tatlımm
katrem o çay nası bişe elmalı falanmı
olsun telafi edebilmek önemli canım kolay gelsin bende sabahtan beri temizlik yaptım öldüm valla :78:
iyi demişsin onlar yesin boşver sende kilolarını verince yersin hepbirlitke yersiniz inş
inş verirsin canım hepimiz vericez inş
ender saraç mı ne kampında sadece tarçınlı veriyomuş suyusuya tarçın mı
ben hiç duymadım öyle bişi yeşilçaya atılıyo diye biliyom ama
evet canım
1 yeşil elma
1 limon
1 tatlı k. tane karabiber
1 çubuk tarçın
5-6 tane de karanfil
bunları kaynatıp içiyorsun
metabolizma hızlandırıcı çaymış adı da
inşallah zaten lahmacun canımın en çok istedikleri sıralamamda kimbilir kaçıncı sırada
illa bir kaçamak yapacaksam daha güzel birşey yerimmm
mesela iskender gibi offf
ender saraç mı ne kampında sadece tarçınlı veriyomuş suyu
tatlı isteğini bastırıyomuş kan şekerini düzenliyomuş
ama bi yandan da iştah açıyo diyen de var
yani bende lahmacun hiç sevmemiskender güzel kaçamak olabilir ama dışarda et yemiyorum tabi annemin zoruyla kansız olduğumdan bana zorla yediriyor evde
kaçamak olcaksa tatlı bir şey yerdim ben mesela tulumba bayılırımmm ya da tiramisu filan
hm öylemiymiş alla alla aslında tatlı olabilir denemek lazım :44:
hımmm 2 yumurta fazla olmuss oyuzden galıba oglen bısı yıyememıssın sekercımm ama 3 lt su ve 1 saat yururyusu gorunce :81::81:alkıslıyorum sneı sekercımmmBu arada menümü yazayım ben unutmadan...
Sabah:2 dilim peynir, kızarmış kepekli ekmek 3 dilim, 2 yumurta, pekmez
ara:moralim bozuktu tatlı istedi canım hurma yedim 5 tane minik 1 avuçta fındık yedim maalesef
Öğle: geç kalktığım için yok elma yedim 1 tane
ara:keten tohumlu yoğurt
Akşam:Haşlanmış sebze
ara:1 meyve
3. lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay...
yarın meyve suyu detoksuna geçicem çok şişim belki iyi gelir...
cumaya kadar 68 olmam şart
menun guzel tatlım ama senınde dedıgın gıbı tahın pekmez cok kalorılı yememeye calıs yada yedısen yuruyup hemen erıt tamam mı sekercım aksamkı bulgur pılavı olmasaymısta super olucakmıs ama sen spor yap sekerımm bugece mutlakaminnoş tebrikler tekrar harikasın canım maşallah diyom sana 41 keree:)
anna nın dediği gibi darısı bizlere inş:)
meyvecim hayırlısı olsun,erkek milleti işte. anlıcaktır hatasını!.. annenler de gidince yalnız hissetmişsin kendini,üzülme canım sağlıklılar ya şükret.ve diyete devammm:)
bu arada tahin-pekmeze karşı zaafım var resmen,çok seviyorum,kahvaltıya hiç koymazdım da eşim sağolsun bugün de yedim birazama hafta içi yemem inş aslaaa..
bugünkü menüm:
sabah:1brd greyfurt suyu
1 yum,1-2 kaşık menemen,3dil ekmek,1-2 ceviz,tahin-pekmez 3-4 çay kaşığı.
ara:çeyrek muz
öğlen: 5-6 kş pırasa,yğurt,salata
ara:1 elma
akşam: fırında tavuk patates,1kase çorba,2kş bulgur pilavı,salata
ara:1port
canım hiç tatlı istemez benim çok nadir yani
böyle daha çok kebaplarr, kolalar, çekirdekler he bir de burger ve KFC :))))
hımmm 2 yumurta fazla olmuss oyuzden galıba oglen bısı yıyememıssın sekercımm ama 3 lt su ve 1 saat yururyusu gorunce :81::81:alkıslıyorum sneı sekercımmm
iyi aksamlar kizlar,kiskandim sizi simdi valla ..biz hala iylesemedik 3 günümüz kaldi
bende gidip gelsemde baslasam diyetime
minnos cok tebrik ederim canim
bugun ku menum
sabah 13:00 2 yemek kasıgı kadar peynırlı yumurta,1 dılım kepeklı lıgth ekmek, 1kk kutusu kada rpeynır 2 catal domateslı cevızlı acılı ezme 1 dilim ıspnaklı peynırlı borek(cok sukur bıttı artık yemem)
ara 16:00 1 tatlı kasıgı yulafezmesı ve nesquıklı bır bardak sıfır yaglı sut
aksam 18:30 3tane ( buyuklugu 1.5 kbrıt kutusu kadar olan )köfte yedım ,yarım dılım tam bugday ekmegı bıde kocıısin patates kızartmasından 7 tane cok canım cektı yaa1 bardak ayran
baskada bısı yok bu aksam bıraz cok yedım bılıyorum sekerler bılıyorum hoff haftasonu cozutuyorum ıste ne bılıyım1 saat utu yaptım bı 40 dakkada yurusem yatmadan once super olucak ama du bakalım
iyi aksamlar kizlar,kiskandim sizi simdi valla ..biz hala iylesemedik 3 günümüz kaldi
bende gidip gelsemde baslasam diyetime
minnos cok tebrik ederim canim
oy minnoşum üzülme bu kadar olan olmuş artık
patates kızartması fazla değil olsa olsa 200 kalori eder 7 tanesi heralde ayran içmen iyi olmuş yanında
40 dakika yürüsen çok iyi olur cnaım yakarsın hem o kızartmaları da
afiyet olsun canımcım
pembe panter gecmıs olsun canım bu sene kecı grıbı herkesi mahvetti.Allaha sukurler olsun bu yıl hıc grıp olmadım.aksamları ıctigim esimin elleriyle yaptigı meyve sularına bagliyorum umarım bundan sonrada olmam.mınnos gunu guzel atlatmissin bence.o kadar seyın ıcınden o kadarcık tatlıyla ıyı kurtarmıssın[/QUOT
saol canım. evet doğru söylüyosun biz de portakal sıkmayı bıraktık, gribe yakalandık. meyve suyuna devam
minnosum karsılasamadık bi türlü tatlım yaaa...
tövbe bi daha yermiyim minnosum ben ahh ahh annem varken bunu yapmadım kısırı yedim bide üstüne bi hararet bastı 2 şişe su içtim davula döndüm şimdi ayağa kalkamıom yatıyorum :78:
aksam yürüyüşünü mutlaka yap canım o patatesleri de erit yarın cumaya kadar yine son sürat devamm
hoşgeldin canım.
aman iyi ilk o aramış,hadi bakalım hayırlısı.
seviyosan fazla direnç gösterme bencenasıl olsa sorarsın sen bunun hesabını
oohh kısırlar da yenmiş ama olmazki böyle
yarın sağlam bi menu yap bari, bide yuruyuş , ve ya spor , gitsin yağlar
stresliydimm ve üzgündüm de tatlı iyi geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?