Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kalori olarak bakarsak 1. aran biraz fazla olmuş ama öğlen yok. tansiyon problemin yoksa dengelemişsin gibi afiyet olsn canm

minnoş tebrik ederim canım yaa, sabrın sonu selamettir , yaza az kaldı

ohh çok sevindimmm
bak benim takdiğim şöyledir o özür dilerse ve ben haklıysam önce naz yaparım accık ama
sonra affederimmm sonra normal bi zamanda burnundan fitil fitil getiririmmm

ha bu arada kısır için de afiyet olsunnn

senin neyin var katrem, bu hafta takımda duygusal çökmeler var ,
amaaan canım benimkisi evli kadın derdiii
kaynana kayın elti görümce vs...
ahhh 26 yaşımda kurduğum cümlelere bak

bu arada sabahtan beri yediklerimimmm

çavdar ekmek + zeytinezmesi + domates + 1 çay kaşığı kadar nutella : 460.2 kal.
yeşil elma : 60 kal.
hazır bardak çorba : 84 kal.
birazdan da kayısılı activia yicem: 104.7 kal.

toplam 708.9 kal. almış oldumm 2lt de su içtim

sonra da annemlere gidicem umarım lahmacun faslını kapatmışlardırr
tabii annem lahmacun faslını kapatır kek börek faslını açar

amaaan canım benimkisi evli kadın derdiii
kaynana kayın elti görümce vs...
ahhh 26 yaşımda kurduğum cümlelere bak

hımm anladım canım , ben de evliyim ama olur böyle şeyler anladım canım , ama kendini fazla üzme bu tip sorunlara , bazı şeylere de gülüp geçmek gerek , yoksa olan bize oluyo

bu gün güzel gecmiş artık meyveye daha kendini gece yatarkende süt içersin tarcınlı tabiki..
hııı bu arada sana ve nidaha biraz daha töleranslı davranıyorum cünkü siz emziriyorsunuz normalde o nutellayı affetmem

selam kızlar.

sabah: mavi yeşil bi paket kepekli bisküvi yedim.
öğle: patates kızartması ve light cola. mecburdum.
akşam: yeşil elma

ve günü böyle tamamlıyorum. artıda değilim en azından :)

afiyet olsun

hımm anladım canım , ben de evliyim ama olur böyle şeyler anladım canım , ama kendini fazla üzme bu tip sorunlara , bazı şeylere de gülüp geçmek gerek , yoksa olan bize oluyo

evet aynen öyle dün çok üzüldüm zaten eşimi de üzdüm
bugüne planımız vardı uzun uzun kahvaltı edip öyle işe gidecekti
geç gitmek için izin de almıştı
olan bize oldu doğru düzgün konuşmadan işe gitti

ayy canım ben hamileyken bile süt içmedim sütten nefret ederim
büyük ihtimal birşey yemem ama belki 1 tane portakal

ama nutella vala çok azdııı
eşim kızarmış ekmeğin üzerine sürdü sürdü yedi kavgalıydık gıcıklığına yaptı demek ki
tabii ben de dayanamadımm

selam kızlar.

off canım çok az yemişsin bence
tamam kızartma yemişsin amaa
şurası topalasan 500 kal. ancak vardır
cidden çok az keşke bi sebze yemeği yeseydin ama saat de geç oldu

evet tatlım 100 gramı 300 kalori ya ona göre hesaplamaya çalıştım ama :44: kızartma sonuçta heleki patates acayip yağ çekiyor yürü yürü canım yak patatesleri bir sürpriz daha yap bize yarın

selam kızlarr ben geldim:80:

hoşgeldin canım nasılsın

hoşgeldin canım benim ah buna çok sevindim yaşasın kaptan geri döndü yuppi

kısır hmm bulgurdan dolayı şişirmiştir mdieni öyle hissettiriyor insanı... kesin sürpriz yapcak sana bak gör sende yelkenleri hemen suya indirme burnu sürtsün biraz kırmasın seni bir daha ayy ne göndercek acaba hadi hayırlısı tatlım yarın yeni yepyeni çok güzel bir gün olacak inş

kalori olarak bakarsak 1. aran biraz fazla olmuş ama öğlen yok. tansiyon problemin yoksa dengelemişsin gibi afiyet olsn canm

sağol tatlım

afiyet olsun canım annenlerde kaçırmazsan fazla bugün güzel olcak

selam kızlar.

hypatiacım öğlenleyin yediklerine mecburmuşsun madem bu günü saymayalım yarın güzel bir liste bekliyoruz senden ve de yarın güzel oalcağına eminim yeni bir haftaya giriyouz artık cumaya az kaldı inş bu hafta birinciyiz afiyet olsun canım

ayyy kızlar öğlenden beri geliyorum gidiyorum unutuyorum bireysel 3. sünün hesaplaması yanlısmıs bireysel 3. sü minnos..

aa öylemiii yaşasınn

minnoş bak duy bunları kız nerdesin

ay çok sevindim ya

selam kızlar oğlumu uyuttum 30dk ya kalkar :) bakayım dedim birazz..

katrem
kalorileri nerden bakıyosun sitelerden baktım çeşitlilik gösteriyo.. bende kalori saymak istiyorum da.

meyvenull sahalara dönmüşsün sevindim:)) kısır da yenmiş ama neyssssssseee:)

bende yürüyüş yapma imkanım yok ama 80 küsür mekik çektim işe yarar inş..

ben sana demıstım o arıycak hıc tasalanma dıye ama hemen hupletmıssın kısırı bende takım kaptanınn haftasonu cok dıkkat edınn yoksa sıze kuserım yazısına ıstınaden sana ceza verıyorum yarın gunluk sporunun ardına 20 dkda takımın ıcın ypmak zorundasın sekercım
minnoş tebrik ederim canım yaa, sabrın sonu selamettir , yaza az kaldı
sagol canım benımm ınsallah yaza hepımız fıstık olcagız fıstıkk
ayyy kızlar öğlenden beri geliyorum gidiyorum unutuyorum bireysel 3. sünün hesaplaması yanlısmıs bireysel 3. sü minnos..

ayyy gercektenmıı yıhuhuhuhuhuhuuu valla ne yalan soylıyım cok uzulmustum madem dereceye gırmısım sonradan nye cıkardılar dıye ayy cok mutlu oldum cokkk
buarada o patatesler erısın dıye 40 dk yurudum annacım az oncede bır tane portakal yıyerek gunumu tamamladm yarına 64 goremem belkı ama cumaya kesınlıkle gorucem kızlar sıze soz verıyorum
hee bıde hypatıam cola ıle patates kızartmasını gordum menunde sakın haa bıdaha gormıyım tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…