evet bu ona birazcık pahalıya sebep olucak
beğendiğim bi mont var onu aldırıcammgecen hafta denemiştim pahalı demişti almamıstı artık almak zorunda
ahahahaha
süper intikam
Bu arada menümü yazayım ben unutmadan...
Sabah:2 dilim peynir, kızarmış kepekli ekmek 3 dilim, 2 yumurta, pekmez
ara:moralim bozuktu tatlı istedi canım hurma yedim 5 tane minik 1 avuçta fındık yedim maalesef
Öğle: geç kalktığım için yok elma yedim 1 tane
ara:keten tohumlu yoğurt
Akşam:Haşlanmış sebze
ara:1 meyve
3. lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay...
yarın meyve suyu detoksuna geçicem çok şişim belki iyi gelir...
cumaya kadar 68 olmam şart
kızlarrrrrrrrrrrrrbukadar sabrtemenın verdıgı odulu bu sabaj tartıda gordum yıhuhuhuhu bu sabah ıtıbarıylen 65,3 kıloyum yıhuhuhuhuhu allahım okadar coık mutlu oldumkı aksamkı tarrcınlı kurabıyeye cok bakmıstım ama ıyıkıde sadece bakmısım yarın 14 subat dedıgımı yapabılıp 64 u gormem ıcın bugun bır suru spor yapmam lazım zaten 2 gun ara verdım cuma cumartesı artık baslamam lazım demı ama sporcugumaa ayy cok mutluyum cok mutluyumm meyvem nerde ya ıkı gundur hıc gelmedı bugun saaat 12 de gıdıcektı annesı neysem ben kalkıp bıraz utu yapayım sekerlerım gorusruz sonracıgıma:80::80:
ben geldim canlarımm ..
bütün depresifliğimi attım geldim ama bi tabak kısır yedimama itiraf ediyorum yemesem daha mutlu olucakmısım çünkü midemi tasıyamıyorum gibi geliyo..
annemler sağ sağlım eve varmıslar..
az önce benimöküz aradı özür diledi.. konustuk .. kızlar yarın heralde bana süpriz yapcak saf seyy kendini ele verdi
ben erken yatıcam yarın oruc tutucam ondan gece yemeğe kalkıcam dedim yok tutma die tutturdu baska bişeyde diemedi
sadece sana bişler aldım katlarınla yarın kargoya verip göndericem dedi
amaaan canım benimkisi evli kadın derdiiisenin neyin var katrem, bu hafta takımda duygusal çökmeler var ,
amaaan canım benimkisi evli kadın derdiii
kaynana kayın elti görümce vs...
ahhh 26 yaşımda kurduğum cümlelere bak
bu arada sabahtan beri yediklerimimmm
çavdar ekmek + zeytinezmesi + domates + 1 çay kaşığı kadar nutella : 460.2 kal.
yeşil elma : 60 kal.
hazır bardak çorba : 84 kal.
birazdan da kayısılı activia yicem: 104.7 kal.
toplam 708.9 kal. almış oldumm 2lt de su içtim
sonra da annemlere gidicem umarım lahmacun faslını kapatmışlardırr
tabii annem lahmacun faslını kapatır kek börek faslını açar
selam kızlar.
sabah: mavi yeşil bi paket kepekli bisküvi yedim.
öğle: patates kızartması ve light cola. mecburdum.
akşam: yeşil elma
ve günü böyle tamamlıyorum. artıda değilim en azından :)
patates kızartmasıı
cola
yarın yeni bi günnnnnnnnnnnnnn:76::76::76:
hımm anladım canım , ben de evliyim amaolur böyle şeyler anladım canım , ama kendini fazla üzme bu tip sorunlara , bazı şeylere de gülüp geçmek gerek , yoksa olan bize oluyo
bu gün güzel gecmiş artık meyveye daha kendini gece yatarkende süt içersin tarcınlı tabiki..
hııı bu arada sana ve nidaha biraz daha töleranslı davranıyorum cünkü siz emziriyorsunuz normalde o nutellayı affetmem
selam kızlar.
offf 200 kalorımııaman allahım kesınlıkle ve kesınlıkle yurumem lazımmıs onu anladım hatta sımdı gıdıp yuruyup gelsemmı ama yenı yemek yedm yaa ayy ne yapsam moralım bozuldu anna
meyvveemmm nere gıttın alltaydın kaybolmussun
hasretım cok gecmıs olsun hadı ıyıleste gel artık aramıza
selam kızlarr ben geldim:80:
ben geldim canlarımm ..
bütün depresifliğimi attım geldim ama bi tabak kısır yedimama itiraf ediyorum yemesem daha mutlu olucakmısım çünkü midemi tasıyamıyorum gibi geliyo..
annemler sağ sağlım eve varmıslar..
az önce benimöküz aradı özür diledi.. konustuk .. kızlar yarın heralde bana süpriz yapcak saf seyy kendini ele verdi
ben erken yatıcam yarın oruc tutucam ondan gece yemeğe kalkıcam dedim yok tutma die tutturdu baska bişeyde diemedi
sadece sana bişler aldım katlarınla yarın kargoya verip göndericem dedi
kalori olarak bakarsak 1. aran biraz fazla olmuş ama öğlen yok. tansiyon problemin yoksa dengelemişsin gibi afiyet olsn canm
selam kızlar.
ayyy kızlar öğlenden beri geliyorum gidiyorum unutuyorum bireysel 3. sünün hesaplaması yanlısmıs bireysel 3. sü minnos..
ben sana demıstım o arıycak hıc tasalanma dıye ama hemen hupletmıssın kısırı bende takım kaptanınn haftasonu cok dıkkat edınn yoksa sıze kuserım yazısına ıstınaden sana ceza verıyorum yarın gunluk sporunun ardına 20 dkda takımın ıcın ypmak zorundasın sekercımminnosum karsılasamadık bi türlü tatlım yaaa...
tövbe bi daha yermiyim minnosum ben ahh ahh annem varken bunu yapmadım kısırı yedim bide üstüne bi hararet bastı 2 şişe su içtim davula döndüm şimdi ayağa kalkamıom yatıyorum :78:
aksam yürüyüşünü mutlaka yap canım o patatesleri de erit yarın cumaya kadar yine son sürat devamm
sagol canım benımm ınsallah yaza hepımız fıstık olcagız fıstıkkminnoş tebrik ederim canım yaa, sabrın sonu selamettir , yaza az kaldı
ayyy kızlar öğlenden beri geliyorum gidiyorum unutuyorum bireysel 3. sünün hesaplaması yanlısmıs bireysel 3. sü minnos..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?