Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım annenlerde kaçırmazsan fazla bugün güzel olcak

inşallah kaçırmam yoğurdu da yemedim
annem neler yapmıştır şimdi babam şehir dışındaydı o da gelmiş
döktürmüştür

buradan bakıyorum canım
ben üye oldum hergün yazıyorum buraya
http://www.kalorisepeti.com/kaloricetveli.php
ayyy gercektenmıı yıhuhuhuhuhuhuuu valla ne yalan soylıyım cok uzulmustum madem dereceye gırmısım sonradan nye cıkardılar dıye ayy cok mutlu oldum cokkk

tebrikler canınmmmm dereceye grmişsin
oohhh kiloları da verdin motivasyon tam gazdır sende :)))

minnosum bu hafta cok cok dikkat edicez..
ve birinci bizizz....

evet kesınlıkle ve keksınlıkle bırıncı olmalıyızz ınat yaptım hırs yaptım bu hafta bırıncı olmammız lazım kızlar neolursunuz cok dıkkat edelım olurmu canlarım yaza fıstık gıbın olalım salına salına eteklerımızle dolasalım

inşallah minnosum inş ..
ben mezun olamıcam ama hepinizi mezun edicem oleyyyyyyy 4. takımın cıtırları geliyooo

bıkerem hıc bos bos konusma sekercımm kaptanın mezun olması lazımkı takımdakılerde mezun olabılsın ee sen mezun olamazsan bızde kılavuzu karga olanın dıye bı sarkı soyler kalırız boyle dombılı dombılı sen benım dombılı olmamı ıstıyorsun yaaa hıc kusura bakma sekercım gıdıcek o karayaglar converslı etekler gelıcek ınsallahhh hadı ben yatıyorum sekerlerım hepınıze ıyı geceler mucuck mucuck

ii geceler minnosummm yarın görüşürüz...

gerci ben yarın pek aranızda kalamıcamm sevgilim bana süpriz yapıp iş yerime gelicek hiç sormayın neresi süpriz bende bilmiyorum

süpersin sen minnoşcum bravo sana olsun yarın göremesende cuma günü görcen inş

aman tatlım dikkat et kaçırma cumaya birinci olmamız şart

inşallah minnosum inş ..
ben mezun olamıcam ama hepinizi mezun edicem oleyyyyyyy 4. takımın cıtırları geliyooo

ne demek o öyle bakim ben mezun olamıycam filan asıl sen ilk önce mezun olcaksın ki bizde kaptanımızdan ilham alıp mezun olcaz tamammı canım ne kaldı ki şurda bu cuma 59 sun sen inş

hepimiz çıtır olcaz ama önce cuma günü birinci olmamız lazım hadi kızlar yapabiliriz

yarın hafta başı yeni bir hafta yeni bir diyet yeni kilo kayıpları mevcut kilolara veda etme vakti geldi de geçiyor bile

GÜNAYDIN 4. TAKIM GÜNAYDIN MİNNOOŞ NASILSINIZ MİNNOŞ BU HAFTA GÜZEL KİLO VERMİŞSİNTEBRİKLERİNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER

GÜNAYDIN 4. TAKIM GÜNAYDIN MİNNOOŞ NASILSINIZ MİNNOŞ BU HAFTA GÜZEL KİLO VERMİŞSİNTEBRİKLERİNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
gunaydın tatlım cok tesekkur ederım ınsallah boyle devam ederr evet sen napıyorsun nasılsın
Herkeslere günaydın kızlar:)

sevgililer gününüz ve kandiliniz kutlu olsun :)

gunaydın hypatıam senınde sevgılıler gunun ve kandılın kutlu olsun

minnosum minnosum canım benimmm tatlısımm nasılsın bu bu günn

ıyıyımm sekercımmm bomba gıbıyımm bugun 14 subat 64u goremedım ama cumaya kadar mutlaka gormelıyım cunku haftasonu cok ıltıfatlar aldımm amanda aman benım karımın bacakları ıncecık olmus hıcc gobegı kalmamıss ulenn yumusak yumusak tutuyordum sımdı hıcbısey kalmamıs dıyor sen daha durr hıcbısıler kalmıycak dedım ben 64 e ındımmı ondan sonrası benı cok zorluycak bılıyorum ama pes etmıycem ınsallahh sonuna kadar gıdıcem busefer 55 e kadar yolu var yanı
ayy hadı kızlar bu hafta bırınıcı olmalıyız bakınn cok cok dıkkat edelımm,
buarada herkeslerın kandılı mubarek olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…