afiyet olsun canım annenlerde kaçırmazsan fazla bugün güzel olcak
selam kızlar oğlumu uyuttum 30dk ya kalkar :) bakayım dedim birazz..
katrem
kalorileri nerden bakıyosun sitelerden baktım çeşitlilik gösteriyo.. bende kalori saymak istiyorum da.
meyvenull sahalara dönmüşsün sevindim:)) kısır da yenmiş ama neyssssssseee:)
bende yürüyüş yapma imkanım yok ama 80 küsür mekik çektim işe yarar inş..
ayyy gercektenmıı yıhuhuhuhuhuhuuuvalla ne yalan soylıyım cok uzulmustum madem dereceye gırmısım sonradan nye cıkardılar dıye ayy cok mutlu oldum cokkk
minnosum bu hafta cok cok dikkat edicez..
ve birinci bizizz....
inşallah minnosum inş ..
ben mezun olamıcam ama hepinizi mezun edicem oleyyyyyyy 4. takımın cıtırları geliyooo
ben sana demıstım o arıycak hıc tasalanma dıye ama hemen hupletmıssın kısırı bende takım kaptanınn haftasonu cok dıkkat edınn yoksa sıze kuserım yazısına ıstınaden sana ceza verıyorum yarın gunluk sporunun ardına 20 dkda takımın ıcın ypmak zorundasın sekercım
sagol canım benımm ınsallah yaza hepımız fıstık olcagız fıstıkk
ayyy gercektenmıı yıhuhuhuhuhuhuuuvalla ne yalan soylıyım cok uzulmustum madem dereceye gırmısım sonradan nye cıkardılar dıye ayy cok mutlu oldum cokkk
buarada o patatesler erısın dıye 40 dk yurudum annacım az oncede bır tane portakal yıyerek gunumu tamamladm yarına 64 goremem belkı ama cumaya kesınlıkle gorucem kızlar sıze soz verıyorum
hee bıde hypatıam cola ıle patates kızartmasını gordum menundesakın haa bıdaha gormıyım tamam mı
inşallah kaçırmam yoğurdu da yemedim
annem neler yapmıştır şimdi babam şehir dışındaydı o da gelmiş
döktürmüştür
buradan bakıyorum canım
ben üye oldum hergün yazıyorum buraya
http://www.kalorisepeti.com/kaloricetveli.php
tebrikler canınmmmm dereceye grmişsin
oohhh kiloları da verdin motivasyon tam gazdır sende :)))
inşallah minnosum inş ..
ben mezun olamıcam ama hepinizi mezun edicem oleyyyyyyy 4. takımın cıtırları geliyooo
gunaydın tatlım cok tesekkur ederım ınsallah boyle devam ederr evet sen napıyorsun nasılsınGÜNAYDIN 4. TAKIM GÜNAYDIN MİNNOOŞ NASILSINIZ MİNNOŞ BU HAFTA GÜZEL KİLO VERMİŞSİNTEBRİKLER İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
Herkeslere günaydın kızlar:)
sevgililer gününüz ve kandiliniz kutlu olsun :)
GÜNAYDIN 4. TAKIM GÜNAYDIN MİNNOOŞ NASILSINIZ MİNNOŞ BU HAFTA GÜZEL KİLO VERMİŞSİNTEBRİKLER İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
Herkeslere günaydın kızlar:)
sevgililer gününüz ve kandiliniz kutlu olsun :)
herkese günaydın arkadaşlar
kandiliniz kutlu olsun
geçen haftayı artılarla kapattım ama bu hafta bomba gibin geliyorum inşallahgunaydın tatlım cok tesekkur ederım ınsallah boyle devam ederr evet sen napıyorsun nasılsın
gunaydın hypatıam senınde sevgılıler gunun ve kandılın kutlu olsun
GÜNAYDINNNnnnnn
geçen haftayı artılarla kapattım ama bu hafta bomba gibin geliyorum inşallah
hepinizin kandili mübarek olsun sevgililer gününz kutlu olsun
minnosum minnosum canım benimmm tatlısımm nasılsın bu bu günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?