evet evetsaol canım seninde..
bu hafta cok güzel bir hafat herkes bol bol kilolar vericek inşş
Gunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah
amınn canımmm senınde kandılın mubarek olsun tatlımmGunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah
haftaya pazartesi 65'leri göreceğim ben de. git gel bir ileri bir geri yapmak yok artık. söz!
evet evetama 1. biz olcaz hıh :90::90:
amin..
Gunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah
haftaya pazartesi 65'leri göreceğim ben de. git gel bir ileri bir geri yapmak yok artık. söz!
ıyıyımm sekercımmm bomba gıbıyımm bugun 14 subat 64u goremedım ama cumaya kadar mutlaka gormelıyım cunku haftasonu cok ıltıfatlar aldımm amanda aman benım karımın bacakları ıncecık olmus hıcc gobegı kalmamıss ulenn yumusak yumusak tutuyordum sımdı hıcbısey kalmamıs dıyorsen daha durr hıcbısıler kalmıycak dedım ben 64 e ındımmı ondan sonrası benı cok zorluycak bılıyorum ama pes etmıycem ınsallahh sonuna kadar gıdıcem busefer 55 e kadar yolu var yanı
ayy hadı kızlar bu hafta bırınıcı olmalıyız bakınn cok cok dıkkat edelımm,
buarada herkeslerın kandılı mubarek olsunn
kızlar ben kendimi davul gibi hissediyorum busabah korkumdan tartılmadım
cok korkuyorum kesin kilo aldım ama ne durumdayım bilmiyorum..
meyvemm valla korkunun ecele faydası yok bugun elınden gelenı yap tatlım cok az kalorılı seyler ye bol bol spor yap kı yarın sabaha artıda cıkmayasın canım yada ıstersen hıc tartılma cumaya kadar hep korkundan cok az yersın sekercım
bende ayni sekildeyim meyvecim...gecen hafta regl olmam gerekiyordu olmadimgaliba kilodan dolayi dogumkontrol hapina ragmen regl olmadim:26:
gidip yeşil çay alıyorum ben. siz de alın bakiim.
dikkat et canım bu hafta hepimiz kilo vereceğiz
ben hafta sonu çok dikkat ettim. zaten hep dışardaydım geçiştirdim. sabah tartıldığımda 69.700 di.
çok sevindim 3 haftadır bir türlü 69 u görememiştim. annem bugün gidiyor. benim içinde hamur işi bitiyor. 2 aydır hem annemle hemde nefsimle savaştım. bazan annem bazande nefsim kazandı. bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum. daha planlı programlı davranıyorum. spor yapıyor. zayıflıyorum. hadi hep beraber yapalım zayıflayalım ne dersiniz.
ben hafta sonu çok dikkat ettim. zaten hep dışardaydım geçiştirdim. sabah tartıldığımda 69.700 di.
çok sevindim 3 haftadır bir türlü 69 u görememiştim. annem bugün gidiyor. benim içinde hamur işi bitiyor. 2 aydır hem annemle hemde nefsimle savaştım. bazan annem bazande nefsim kazandı. bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum. daha planlı programlı davranıyorum. spor yapıyor. zayıflıyorum. hadi hep beraber yapalım zayıflayalım ne dersiniz.
umarım 7 rakamını son görüşündür bundan sonra daha da dikkatli ve azimli olarak devam edeceğiz inş.
bekle bizi cuma
bu cuma ve bundan sonraki her cuma bizim cumamız her hafta derece olucaz inş hadi kızlaarrrr
ayyyy süperiz bizzz harikayızzz kilo dediğin nedirki veririz giderrr
ayy ben sabah ıctım hypatıam bıde ogleden sonra ıcerım herhalde.gidip yeşil çay alıyorum ben. siz de alın bakiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?