Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah
amınn canımmm senınde kandılın mubarek olsun tatlımm
haftaya pazartesi 65'leri göreceğim ben de. git gel bir ileri bir geri yapmak yok artık. söz!

afferın hypatıam artık ılerı gerı yok tam yol ılerıı sekercımm

kızlar ben kendimi davul gibi hissediyorum busabah korkumdan tartılmadım
cok korkuyorum kesin kilo aldım ama ne durumdayım bilmiyorum..

Gunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah
teşekküre ederiz canımcım seninde kandilin kutlu olsunn inş tüm dualarımız kabul okur..
haftaya pazartesi 65'leri göreceğim ben de. git gel bir ileri bir geri yapmak yok artık. söz!

geliiyoorrrrrr ggeeeliiiiiyorrrrrr minnosssss geliiyooorrrr
o kocana söyle minnosumm seni yıldırmaya calısması yaza mayakiniler bikiniler alsın
kıskansında kıskansın senii.... minnosumm ayyy inş sekercim mart sonu 5 li bi rakamda olucaksınn

meyvemm valla korkunun ecele faydası yok bugun elınden gelenı yap tatlım cok az kalorılı seyler ye bol bol spor yap kı yarın sabaha artıda cıkmayasın canım yada ıstersen hıc tartılma cumaya kadar hep korkundan cok az yersın sekercım

ayyy evet evet minnosumm ben hiç tartılmıyayım cumaya kadar ..
zaten bu gün sırf meyve süt olucak menüm bol su ve yeşil cay ayrıca normal cay bile içmicem bu gün eski hafif alime inmem lazımm hep o kısırdan oldu

dikkat et canım bu hafta hepimiz kilo vereceğiz
ben hafta sonu çok dikkat ettim. zaten hep dışardaydım geçiştirdim. sabah tartıldığımda 69.700 di.
çok sevindim 3 haftadır bir türlü 69 u görememiştim. annem bugün gidiyor. benim içinde hamur işi bitiyor. 2 aydır hem annemle hemde nefsimle savaştım. bazan annem bazande nefsim kazandı. bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum. daha planlı programlı davranıyorum. spor yapıyor. zayıflıyorum. hadi hep beraber yapalım zayıflayalım ne dersiniz.

gidip yeşil çay alıyorum ben. siz de alın bakiim.

ben içtim bile yeşil cayımı simdi suya basladım

ohhh annelerde gidiyorrr... bizim için yeni yeni yeniden bir baslangınc...

umarım 7 rakamını son görüşündür bundan sonra daha da dikkatli ve azimli olarak devam edeceğiz inş.
bekle bizi cuma

umarım 7 rakamını son görüşündür bundan sonra daha da dikkatli ve azimli olarak devam edeceğiz inş.
bekle bizi cuma

bu cuma ve bundan sonraki her cuma bizim cumamız her hafta derece olucaz inş hadi kızlaarrrr

ayyyy süperiz bizzz harikayızzz kilo dediğin nedirki veririz giderrr

bu cuma ve bundan sonraki her cuma bizim cumamız her hafta derece olucaz inş hadi kızlaarrrr

ayyyy süperiz bizzz harikayızzz kilo dediğin nedirki veririz giderrr

kesinlikle hakılsın o kiloları alanda bizdik değilmi. nasıl alındığını bildiğimize göre nasıl verildiğinide biliyoruz. tek yapmamız gereken biraz disipli olmak. zayıflamayı gerçekten istemek.

geliiyoorrrrrr ggeeeliiiiiyorrrrrr minnosssss geliiyooorrrr
o kocana söyle minnosumm seni yıldırmaya calısması yaza mayakiniler bikiniler alsın
kıskansında kıskansın senii.... minnosumm ayyy inş sekercim mart sonu 5 li bi rakamda olucaksınn
[/QUOTE]

ayy meyvemmmmm 1 marta kadar ben bu 64 barajına ıyıcene yerlesmem lazım kı barajı kırıp hemen atlıyayımmm 5 lı rakamlara ayy ınsallah ınsalah hepımızz mart sonunda hedeflerımıze bır yaklasık derızz

minnosum az kaldı canım benimm az kaldııı zayıf olmak insanın kendine en ii armağanı bence ..
bizde yaza kendimize en güzel armağanı vericez

gidip yeşil çay alıyorum ben. siz de alın bakiim.
ayy ben sabah ıctım hypatıam bıde ogleden sonra ıcerım herhalde.

ayy cok sevındım karcıcegımm afferım sana bak kaptanım bızım takımda bayagı gelısmeler var haftasonundan bılem eksıyle gelıyoruz artık cok sukurr hadıı takımımm bu haftaa oylee bır yuzdeyle bırıncı olalımkı herkeslerr ohaaa ohaa cuusss bukadar da olmazkı bee bu kızlar ne yaptı acep desın

ay ben cok acayıp grıp olmusum kızlar sabahtan berı burnum durmuyor valla gozumu acamıyorum ılacımıda yanıma almamısım cantamda daırede ıcerım dedım sabah ayy ıhlamur ıcıyım barı ıhlamur boyle sısırmez demı odem falan yaparmı acep sakın kılo almıyım grıp oldum dıye amanınn:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…