ayy ben sabah ıctım hypatıam bıde ogleden sonra ıcerım herhalde.
ayy cok sevındım karcıcegımm afferım sana bak kaptanım bızım takımda bayagı gelısmeler var haftasonundan bılem eksıyle gelıyoruz artık cok sukurr hadıı takımımm bu haftaa oylee bır yuzdeyle bırıncı olalımkı herkeslerr ohaaa ohaa cuusss bukadar da olmazkı bee bu kızlar ne yaptı acep desın
ay ben cok acayıp grıp olmusum kızlar sabahtan berı burnum durmuyor valla gozumu acamıyorum ılacımıda yanıma almamısım cantamda daırede ıcerım dedım sabah ayy ıhlamur ıcıyım barı ıhlamur boyle sısırmez demı odem falan yaparmı acep sakın kılo almıyım grıp oldum dıye amanınn:2::2:
minnosum evet bizde cok güzel gelişmeler var canım bu hafat öyle bi yüzdeyle cıkmalıyızki herkes yuh demeli..
tüm barajları yıkma en cok direnen kara yapları yakma zamanıı
canım bol sıvı al ve meyve yee aman hastayım die karbonhidrata saldırma..
bu sene grip felaket yapıyor herkesi yatağa düşürüyor bende yakalandım yakalanıcam süreli bir bas ağrısı göz yanması vs ..
kilonda artıs olabilir canım çünkü bolca uyucaksın hastayken...
kızlar ben her an cıkabilirim
benimkinin gelme vakti yaklastıı
ayy allah korusun ben cumaya 64 lu bısey gorucem sekercımm ne kılo alması aaa:18::18: ben aksama kendıme vıtamın patlaması yapayım portakal kıvı lımon herbıseyı yapayım barımm ayy az once harıka bısey oldu kızlar bız bazen ısyerı harıcınde mahkeme kesıflerıne bılırkısı olarak katılıyoruz hem bızede ek gelır oluyor mahkemeden aradılar carsamba gunu kesıf varmıss ve normalde bılırkısı ucretı dosya basına 140 mılyon olur bu seferkı 1500 tl ymıssay sevıncten uctum valla kredı kartımın borclarıda vardı epey buyuk bır dosyaymıs aksama kadar arazıde tespıt yaparım buyuk ıhtımalle ama varya oyle bır derdıme derman olurkı o para ay cok sevındım kızlar ınsallah ıyılesırım carsambayakadar cunku arazıye gıdemem okadar hastayken burda okadar cok kar varkı okullar 3 gun tatıl edıldı dusunun yanı
ayy benımkı sevgılıler gunu ne sacma bısey dedıbende ben sana hedıye alıcam esofman takımı dedım alma dedı bende alırken kendımede aldım tek tasımı kendım aldım gıbın oldu ama
minnosumm vitamn ilacıda al sen bu keşif meselesini asla kacırmamalısın kacıramazsınn
iice yat dinlen uyu ve carsamba bomba gibi ol gözlerinden ısıklar cıksın nerjı patlaması yasaa
kız 1500 tl süperr harika.. cumayada bu hızla bol bol spor yaparsın veeee 64 de olursunnn
bizde hiç kutlamazdık sevgililer gününü bana anlamsız gelir herkesin kutladığı günleri asla kutlamam bu sene bi renk gelsin dedim gönlek aldım beyefendiye vur dedik öldürdü 15 tane hediye almısayarı yok benimkinin
ayy super harıka kız kac yıldır calısıyorum ılk defa boyle bıseye rastladım hatta bazı hakımler gıcıklık yapıp 100 lıre bıle yazıyor bu benım bahtıma yada 64 ume hedıye oldu sanırsamhemen 64 oluyorum benn ayy neguzel 15 tane hedıyemı ayy super super bakalımm kotlar nasıl olucak meyvemıze bakalım bıdaha kısır yıyebılıcekmı butun sonruların cevabı azsonraa
Günaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitiremedim yine :86:
Benim haftasonum güzel geçti diyet açısından ama dün gece evde kalmadığım için sabah tartılamadım
Vermiş gibi hissediyorum ama bakalım, sonucu yarın sölerim
Pazar günkü menüm
Sabah - Öğle: 2 dilim t.t. ekmek, peynir, 3 dilim sucuk, şekersiz çay
Ara: 1 bardak diyet sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5 kaşık z.yağlı pırasa, 1 kaşık barbunya, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: 1er avuç beyaz leblebi ve kuru üzüm, 4 badem
Herkeslere günaydın kızlar:)
sevgililer gününüz ve kandiliniz kutlu olsun :)
herkese günaydın arkadaşlar
kandiliniz kutlu olsun
Gunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah
haftaya pazartesi 65'leri göreceğim ben de. git gel bir ileri bir geri yapmak yok artık. söz!
kızlar ben kendimi davul gibi hissediyorum busabah korkumdan tartılmadım
cok korkuyorum kesin kilo aldım ama ne durumdayım bilmiyorum..
ay ben cok acayıp grıp olmusum kızlar sabahtan berı burnum durmuyor valla gozumu acamıyorum ılacımıda yanıma almamısım cantamda daırede ıcerım dedım sabah ayy ıhlamur ıcıyım barı ıhlamur boyle sısırmez demı odem falan yaparmı acep sakın kılo almıyım grıp oldum dıye amanınn:2::2:
Ben de 2011 bahar mezunu olucam inş:))
ya 60 ya 58 ile amakarar veremedim daha..
Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum öğrenmek istediğim bir soru var cevabını bilen varsa yardımnızı rica ediyorum.Öğlen yemekte kuru fasulye yemeği var bir porsiyon kaloriri 350 falanmış araştırdığım kadarıyla ama bu bir porsiyonu nasıl ölçerim bir türlü bulamadım yani bir kepçe susuzmu,4-5 çorba kaşığımı nedir miktar sizce ?? teşekkürler
selam kızlar kandiliniz mübarek olsun.
sabah eşim evdeydi hamur kızartması istedi şaka gibi ya bayılırım oysa hamur işinee...yaptım yedi bissürü ben yemedim
neyse,herkese sağlıklı ,bol bol eriyen yağlarla geçen bi hafta dilerim:)
afiyet olsun canım benimm
güzel gectiğine sevindim hafta sonunun..
hadi gizemcim 2011 mezunlarının 3. sü sen olucaksın inş...
Ben de 2011 bahar mezunu olucam inş:))
ya 60 ya 58 ile amakarar veremedim daha..
selam kızlar kandiliniz mübarek olsun.
sabah eşim evdeydi hamur kızartması istedi şaka gibi ya bayılırım oysa hamur işinee...yaptım yedi bissürü ben yemedim
neyse,herkese sağlıklı ,bol bol eriyen yağlarla geçen bi hafta dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?