Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum evet bizde cok güzel gelişmeler var canım bu hafat öyle bi yüzdeyle cıkmalıyızki herkes yuh demeli..
tüm barajları yıkma en cok direnen kara yapları yakma zamanıı

canım bol sıvı al ve meyve yee aman hastayım die karbonhidrata saldırma..
bu sene grip felaket yapıyor herkesi yatağa düşürüyor bende yakalandım yakalanıcam süreli bir bas ağrısı göz yanması vs ..
kilonda artıs olabilir canım çünkü bolca uyucaksın hastayken...

ayy allah korusun ben cumaya 64 lu bısey gorucem sekercımm ne kılo alması aaa:18::18: ben aksama kendıme vıtamın patlaması yapayım portakal kıvı lımon herbıseyı yapayım barımm ayy az once harıka bısey oldu kızlar bız bazen ısyerı harıcınde mahkeme kesıflerıne bılırkısı olarak katılıyoruz hem bızede ek gelır oluyor mahkemeden aradılar carsamba gunu kesıf varmıss ve normalde bılırkısı ucretı dosya basına 140 mılyon olur bu seferkı 1500 tl ymıss ay sevıncten uctum valla kredı kartımın borclarıda vardı epey buyuk bır dosyaymıs aksama kadar arazıde tespıt yaparım buyuk ıhtımalle ama varya oyle bır derdıme derman olurkı o para ay cok sevındım kızlar ınsallah ıyılesırım carsambayakadar cunku arazıye gıdemem okadar hastayken burda okadar cok kar varkı okullar 3 gun tatıl edıldı dusunun yanı

ayy benımkı sevgılıler gunu ne sacma bısey dedı bende ben sana hedıye alıcam esofman takımı dedım alma dedı bende alırken kendımede aldım tek tasımı kendım aldım gıbın oldu ama

minnosumm vitamn ilacıda al sen bu keşif meselesini asla kacırmamalısın kacıramazsınn
iice yat dinlen uyu ve carsamba bomba gibi ol gözlerinden ısıklar cıksın nerjı patlaması yasaa
kız 1500 tl süperr harika.. cumayada bu hızla bol bol spor yaparsın veeee 64 de olursunnn
bizde hiç kutlamazdık sevgililer gününü bana anlamsız gelir herkesin kutladığı günleri asla kutlamam bu sene bi renk gelsin dedim gönlek aldım beyefendiye vur dedik öldürdü 15 tane hediye almıs ayarı yok benimkinin

ayy super harıka kız kac yıldır calısıyorum ılk defa boyle bıseye rastladım hatta bazı hakımler gıcıklık yapıp 100 lıre bıle yazıyor bu benım bahtıma yada 64 ume hedıye oldu sanırsam hemen 64 oluyorum benn ayy neguzel 15 tane hedıyemı ayy super super bakalımm kotlar nasıl olucak meyvemıze bakalım bıdaha kısır yıyebılıcekmı butun sonruların cevabı azsonraa

hemen hemen 64 olunuyor keşine 64 le gidiliyorr
ayyy minnosum o kotların içine olamazsam ağlarım benn hemde nasıl ağlarım bir daha ne kısır yerim nede undan yapılmıs bişi azıma sürmem benim arık 55 olmam gerekk acill acil cok acil

Günaydın kızlar

Geçmişi oku oku bitiremedim yine :86:

Benim haftasonum güzel geçti diyet açısından ama dün gece evde kalmadığım için sabah tartılamadım
Vermiş gibi hissediyorum ama bakalım, sonucu yarın sölerim

Pazar günkü menüm
Sabah - Öğle: 2 dilim t.t. ekmek, peynir, 3 dilim sucuk, şekersiz çay
Ara: 1 bardak diyet sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5 kaşık z.yağlı pırasa, 1 kaşık barbunya, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: 1er avuç beyaz leblebi ve kuru üzüm, 4 badem

afiyet olsun canım benimm
güzel gectiğine sevindim hafta sonunun..
hadi gizemcim 2011 mezunlarının 3. sü sen olucaksın inş...

Herkeslere günaydın kızlar:)

sevgililer gününüz ve kandiliniz kutlu olsun :)

herkese günaydın arkadaşlar
kandiliniz kutlu olsun

güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepimizeee

Eki Görüntüle 141216

Eki Görüntüle 141218

Gunaydin sekerler....hepinize iyi/basarili bir hafta diliyorum ve kandiliniz mubarek olsun..Allah butun dualarinizi kabul etsin insallah

günaydın kızlar sizin de sevgililer gününüz ve de kandiliniz kutlu olsunn

haftaya pazartesi 65'leri göreceğim ben de. git gel bir ileri bir geri yapmak yok artık. söz!

inşallah hypatiacım inş göreceksin

kızlar ben kendimi davul gibi hissediyorum busabah korkumdan tartılmadım
cok korkuyorum kesin kilo aldım ama ne durumdayım bilmiyorum..

canım ya bende şiştim iyice neyseki bugün toksin atıcı diyete başladım inş vericem şu 3 gün içinde bu şişlikleri

sende yarın rahatlarsın inş bitanem

çook geçmiş olsun minnoşcum bende hala iyileşemedim valla ıhlamur iç tabi yapmaz ödem filan kuşburnu da içebilirsin c vitamini var onda iyileşirsin inş en kısa zamanda tatlım

Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum öğrenmek istediğim bir soru var cevabını bilen varsa yardımnızı rica ediyorum.Öğlen yemekte kuru fasulye yemeği var bir porsiyon kaloriri 350 falanmış araştırdığım kadarıyla ama bu bir porsiyonu nasıl ölçerim bir türlü bulamadım yani bir kepçe susuzmu,4-5 çorba kaşığımı nedir miktar sizce ?? teşekkürler

lokantalarda 1 porsiyon dolu dolu 1 kepçe oluyor canım sulu bir şekilde o şekilde hesaplayabilirsin

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun.

sabah eşim evdeydi hamur kızartması istedi şaka gibi ya bayılırım oysa hamur işinee...yaptım yedi bissürü ben yemedim

neyse,herkese sağlıklı ,bol bol eriyen yağlarla geçen bi hafta dilerim:)

selam canım hoşgeldin seninde kandilin mübarek olsun

ay kıyamam ya iyi dayanmışsın canım iradeene kuvvet

sağoalsın taltım hepimiz veriyoruz bu hafta inş

afiyet olsun canım benimm
güzel gectiğine sevindim hafta sonunun..
hadi gizemcim 2011 mezunlarının 3. sü sen olucaksın inş...

ahh inşallah zevcanım ya :26:

cidden sıkıldım artık bu diyet işinden, en azından istediğim kiloya insem de korumaya çalışsam artık

Ben de 2011 bahar mezunu olucam inş:))

ya 60 ya 58 ile ama karar veremedim daha..

inşallah hypatia hanım inşallah daaa nası olucak o ıslak hamburgerlerle, patates kızartmalarıyla

ne güzel toparlanmıştın canım ya hadi gayret biraz
bak önce incecik, fıstık gibi fit bi vücuda sahip ol sonra zaten arada bi öle şeyler yiyip dengeleyerek korursun ama şimdi onları her yediğinde 1 haftanı çöpe atıyosun resmen

ben şunu farkettim ki eğer haftasonu kaçamak yaparsam yada diyetime dikkat etmezsem o hafta hiç kilo veremiyorum :84: ben de bütün hafta verdiğim emekler boşa gitmesin diye haftasonu daha çok dikkat ediyorum

tebrik ederim canım iyi dayanmışsın

ama emin ol karşılığını öyle güzel alıcaksın ki, iyi ki yememişim onları diyceksin

inan zayıf olmak tüm yemeklerden daha güzel hissettiriyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…