Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağolun kızlar evet karşılığını bekliyorum inşallahhh görürüm ogünleri daha doğrusu hepberaber görürüz incecik günleri:)

bu hafta da 1.yiz inşallahhh

canım afedersin mesajını görmemişim şimdi gördüm

menün yine harika sen bu gidişle mezun olcan bak söyliyim harikasın tatlım afiyet olsun

sağolun kızlar evet karşılığını bekliyorum inşallahhh görürüm ogünleri daha doğrusu hepberaber görürüz incecik günleri:)

bu hafta da 1.yiz inşallahhh

karşılığını fazlasıyla alacaksın inş tatlım

inş canım inş

kızlar sitelerden bakmaya çalışıyorum kalori için, hep gram baz alınıyo. 5-6 kaşık yemek kaç gr fln bunu gösteren bi site var mı?
katrem verdiğin siteye de baktım canım ama gram işini ayarlayamıyorum yaf

Sağol canım teşekkür ederim

rica ederim tatlım

canım benim diyet kitabım var onda bir kaç kaşık türlerinin gram olan şeyleri yazıyo dur buraya da yazayım

ama 1 yemek kaşığı 15 gram oluyo sıvı bir şeyse

çok haklısın canım. haftasonu tüm haftaiçi emeklerimizi sıfırlıyor. bundan sonra dikkat edeceğim.

bugünkü menüm:

sabah: bir kepek ekmeğiyle tost. içi boştu, peyniri unutmuşum:))
ara: iki fincan yeşil çay
öğle: yoğurt çorbaı, yoğurt, salata ve fırında kalçalı but bir tane.
ara: elma
ara: portakal
akşam: haşlanmış brokoli.

3 litre su
50 dk pilates.

kızlar bunları bizim evdeki çok eski bir diyet kitabından yazıyorum size işinize yarayabilir:78:

Tablo: Bazı gıda maddeleri ve ölçüleri

-1 çay kaşığı şeker.......6 gram
-1 yemek kaşığı şeker...20 gram
-1 parça şeker.............6 gram
-1 tatlı kaşığı un...........9 gram
-1 yemek kaşığı un.......20 gram
-1 tabak çorba(1,5 kepçe)....200 gram
-1 kupa çorba.............150 gram
-1 yemek kaşığı su veya süt...15 gram
-1 tatlı kaşığı su veya süt......5 gram
-1 bardak meyva suyu/süt/su.....125 gram
-1 bıçak ucu tuz.....2 gram

menun cok guzel tatlımm ozellıkle 3 lıtre su yaa ben hastalıktanmıdır nedır ıkı gundur hıc su ıcemıyorum hee buarada menundekı kalcalı buta hasta oldum

zevcancım şu staj bitene kadar ben izinli olsam olurmu erken çıktığım için işler yetişmiyo giremiyorum daha 2 hafta var bitmesine stajın olmazsa çıkarım yarıştan sizi yolda bırakmak istemiyorum

menun cok guzel tatlımm ozellıkle 3 lıtre su yaa ben hastalıktanmıdır nedır ıkı gundur hıc su ıcemıyorum hee buarada menundekı kalcalı buta hasta oldum

işyerindeki beylerin de diline dolandı o... kalçalı bi piliç götürdüm diye geyikleri dönüyor

su olmasa da ıhlamur nane limon ile vs. bol bol sıvı tüketmeye çalış canım mutlaka.

kızlar az önce bi adam aradı işyerimi. hypatia hanım allah razı olsun ilginiz için, problemimi hemen çözdünüz dedi. çoook mutlu oldum:)

çözülmeyen icralık meselesi vardı, adam haklıydı ama ispatlayamıyordu ben de üşenmedim tüm işimi bırakıp taaa nisan dosyalarını buldum iki dk. içinde de adama dönüş sağladım, tlf.unu almıştım, ilgili birimi arattım.

adam da hemencecik beni aradı. mutlu oldum. omzum kasılmıştı sabahtan beri, hepiciği yumuşadı gitti valla:)

rabbim şu mübarek günde hep doğru işleri yapmayı ve karşılığıı almayı nasip etsin, hayırlı işler rızklar versin inş. amin:)

afferım benım hypatıama valla adamın duasını aldın boyle bır gunde bende gelenlere senın gıbı yardımcı olmaya calısıyorum bazı arkadaslar var gıdıp kım evraktan bulucak bana gelmedı daha deyıp sallayıp gıdıyor benım vıcdanım elvermıyor yapıyorum valla sende cok ıyı yapmıssın sekercım

afiyet olsun canım güzel görünüyor

ay ay ne güzel yapmışsın canım maşallah inşallah iş hayatın boyunca hep böyle sevilir sayılırsın canım mübarek günün bereketi olsa gerek aferin hypatiama

kızlarrr sıze gecen haftalarda yaptıgım pastayı gostermek ıstıyorumm bakalım begenıcekmısınız ınsaatcı pastasıEki Görüntüle 141402 Eki Görüntüle 141403

anaaam ne güzeeeeeeeeeel

minnoşum süpersin ya nasıl yaptın bunu valla ben yaparken dayanamaz yerdim

şuraya bak pasta şefleri halt etmiş valla

nefis gözüküyor ve de çok sevimli :78:

çok sağol fatmacım allah razı olsun. inş. hep birlikte başarılı oluruz:)

ben de çok sevindirik oldum valla... afferim benim minnoşuma da.

ben sinbodan 25 tl ye gram ölçer aldım bi rgramı bile ölçüyor evde merak ettiğim herşeyi tartıyorum :)daha yeni aldım

çok sağol fatmacım allah razı olsun. inş. hep birlikte başarılı oluruz:)

ben de çok sevindirik oldum valla... afferim benim minnoşuma da.

inş bitanem benim

ben sinbodan 25 tl ye gram ölçer aldım bi rgramı bile ölçüyor evde merak ettiğim herşeyi tartıyorum :)daha yeni aldım

ondan bende alcam valla süper bir şey herşeyi ölçüyor gram gram babamı kandırmam lazım bir şekilde

bu pasta MUH-TE-ŞEM! gerçek bi inşaatçı ve pastası var karşımda.. minnoş sen neymişsin vauvv...(olsa da yesem:18:)

ayy tesekkur ederım sekerlerımm kakaolu pandıspanya ıcıde muzlu kırılmıs fındıklı vanılya kremlaı yaspasta kardescegızıme surpız yaptımm ayy cok sevındım begendıgınıze sekerlerımm kardesımde begendı tadıda cok guzeldı ama tabı ben 4.takıma gecmeden once yapmıs yemıstımm sekerlerım kaptanım kızmasın onuda soylıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…