Günaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitiremedim yine :86:
Benim haftasonum güzel geçti diyet açısından ama dün gece evde kalmadığım için sabah tartılamadım
Vermiş gibi hissediyorum ama bakalım, sonucu yarın sölerim
Pazar günkü menüm
Sabah - Öğle: 2 dilim t.t. ekmek, peynir, 3 dilim sucuk, şekersiz çay
Ara: 1 bardak diyet sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5 kaşık z.yağlı pırasa, 1 kaşık barbunya, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: 1er avuç beyaz leblebi ve kuru üzüm, 4 badem
sağolun kızlar evet karşılığını bekliyorum inşallahhh görürüm ogünleri daha doğrusu hepberaber görürüz incecik günleri:)
bu hafta da 1.yiz inşallahhh
lokantalarda 1 porsiyon dolu dolu 1 kepçe oluyor canım sulu bir şekilde o şekilde hesaplayabilirsin
Sağol canım teşekkür ederim
kızlar sitelerden bakmaya çalışıyorum kalori için, hep gram baz alınıyo. 5-6 kaşık yemek kaç gr fln bunu gösteren bi site var mı?
katrem verdiğin siteye de baktım canım ama gram işini ayarlayamıyorum yaf
ahh inşallah zevcanım ya :26:
cidden sıkıldım artık bu diyet işinden, en azından istediğim kiloya insem de korumaya çalışsam artık
inşallah hypatia hanım inşallah daaa nası olucak o ıslak hamburgerlerle, patates kızartmalarıyla
ne güzel toparlanmıştın canım ya hadi gayret biraz
bak önce incecik, fıstık gibi fit bi vücuda sahip ol sonra zaten arada bi öle şeyler yiyip dengeleyerek korursun ama şimdi onları her yediğinde 1 haftanı çöpe atıyosun resmen
ben şunu farkettim ki eğer haftasonu kaçamak yaparsam yada diyetime dikkat etmezsem o hafta hiç kilo veremiyorum :84: ben de bütün hafta verdiğim emekler boşa gitmesin diye haftasonu daha çok dikkat ediyorum
bugünkü menüm:
sabah: bir kepek ekmeğiyle tost. içi boştu, peyniri unutmuşum:))
ara: iki fincan yeşil çay
öğle: yoğurt çorbaı, yoğurt, salata ve fırında kalçalı but bir tane.
ara: elma
ara: portakal
akşam: haşlanmış brokoli.
3 litre su
50 dk pilates.
menun cok guzel tatlımm ozellıkle 3 lıtre su yaa ben hastalıktanmıdır nedır ıkı gundur hıc su ıcemıyorumhee buarada menundekı kalcalı buta hasta oldum
kızlar az önce bi adam aradı işyerimi. hypatia hanım allah razı olsun ilginiz için, problemimi hemen çözdünüz dedi. çoook mutlu oldum:)
çözülmeyen icralık meselesi vardı, adam haklıydı ama ispatlayamıyordu ben de üşenmedim tüm işimi bırakıp taaa nisan dosyalarını buldum iki dk. içinde de adama dönüş sağladım, tlf.unu almıştım, ilgili birimi arattım.
adam da hemencecik beni aradı. mutlu oldum. omzum kasılmıştı sabahtan beri, hepiciği yumuşadı gitti valla:)
rabbim şu mübarek günde hep doğru işleri yapmayı ve karşılığıı almayı nasip etsin, hayırlı işler rızklar versin inş. amin:)
bugünkü menüm:
sabah: bir kepek ekmeğiyle tost. içi boştu, peyniri unutmuşum:))
ara: iki fincan yeşil çay
öğle: yoğurt çorbaı, yoğurt, salata ve fırında kalçalı but bir tane.
ara: elma
ara: portakal
akşam: haşlanmış brokoli.
3 litre su
50 dk pilates.
kızlar az önce bi adam aradı işyerimi. hypatia hanım allah razı olsun ilginiz için, problemimi hemen çözdünüz dedi. çoook mutlu oldum:)
çözülmeyen icralık meselesi vardı, adam haklıydı ama ispatlayamıyordu ben de üşenmedim tüm işimi bırakıp taaa nisan dosyalarını buldum iki dk. içinde de adama dönüş sağladım, tlf.unu almıştım, ilgili birimi arattım.
adam da hemencecik beni aradı. mutlu oldum. omzum kasılmıştı sabahtan beri, hepiciği yumuşadı gitti valla:)
rabbim şu mübarek günde hep doğru işleri yapmayı ve karşılığıı almayı nasip etsin, hayırlı işler rızklar versin inş. amin:)
kızlarrr sıze gecen haftalarda yaptıgım pastayı gostermek ıstıyorumm bakalım begenıcekmısınız ınsaatcı pastasıEki Görüntüle 141402 Eki Görüntüle 141403
afiyet olsun canım güzel görünüyor
ay ay ne güzel yapmışsın canım maşallah inşallah iş hayatın boyunca hep böyle sevilir sayılırsın canım mübarek günün bereketi olsa gerek aferin hypatiama
afferım benım hypatıama valla adamın duasını aldın boyle bır gunde bende gelenlere senın gıbı yardımcı olmaya calısıyorum bazı arkadaslar var gıdıp kım evraktan bulucak bana gelmedı daha deyıp sallayıp gıdıyor benım vıcdanım elvermıyor yapıyorum valla sende cok ıyı yapmıssın sekercım
kızlarrr sıze gecen haftalarda yaptıgım pastayı gostermek ıstıyorumm bakalım begenıcekmısınız ınsaatcı pastasıEki Görüntüle 141402 Eki Görüntüle 141403
kızlar sitelerden bakmaya çalışıyorum kalori için, hep gram baz alınıyo. 5-6 kaşık yemek kaç gr fln bunu gösteren bi site var mı?
katrem verdiğin siteye de baktım canım ama gram işini ayarlayamıyorum yaf
çok sağol fatmacım allah razı olsun. inş. hep birlikte başarılı oluruz:)
ben de çok sevindirik oldum valla... afferim benim minnoşuma da.
ben sinbodan 25 tl ye gram ölçer aldım bi rgramı bile ölçüyor evde merak ettiğim herşeyi tartıyorum :)daha yeni aldım
afiyet olsun canım güzel görünüyor
ay ay ne güzel yapmışsın canım maşallah inşallah iş hayatın boyunca hep böyle sevilir sayılırsın canım mübarek günün bereketi olsa gerek aferin hypatiama
anaaam ne güzeeeeeeeeeel
minnoşum süpersin ya nasıl yaptın bunu valla ben yaparken dayanamaz yerdim
şuraya bak pasta şefleri halt etmiş valla
nefis gözüküyor ve de çok sevimli:78:
bu pasta MUH-TE-ŞEM! gerçek bi inşaatçı ve pastası var karşımda.. minnoş sen neymişsin vauvv...(olsa da yesem:18:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?