Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanın neye kızar bilmem ama ben de bu pastayı bize de yapmazsan kızarımmmmmmm... zayıflayınca kutlamamı böyle yapıcam

kaptanın neye kızar bilmem ama ben de bu pastayı bize de yapmazsan kızarımmmmmmm... zayıflayınca kutlamamı böyle yapıcam

tamam soz hypatıam sen 60 kılo olunca aynı pastadan sanada yapıcam soz verıyorum sekercım hatta sana degısık versıyonun kosk seklınde olanını yaparım sekerımm ay ben bugun kocısıme pasta yapıcaktım uzerı gullu suslu falan hep su kaptan zevcanım kızdı dıye yapmadım hele bı bugun sevgılıler gunu sunu yedım bunu yedım dıye gelsın valla kavga cıkarırırm burda haberınız olsun kacamak yok sekerlerım tamam mı ay ben cok hastayım yaa:2::2:

kakao var ya ben yiyemem istesemde zaten zalim kader

ama muzlu kısmından yiyebilirim bak

nasıl lezzetli olmuştur kim bilir tatlım yani sen yapmışın sonuçta :78:

ehe ama zayıflayınca yaparsan kızmaz hypatianında dediği gibi bende kızarım hee bizi bu pastadan mahrum edersen

bende kutlama yapcam böyle pastalarla zayıflayınca

Seeelaaaammmmmm

Kızlar kızlar gelem mi takıma tekrar girem mi

Nbr canlarım cicşlerim. Özledim sizi. Son bikaç haftaya baktım da derece üstüne derece maşallah.

Ben evdeyim, işten ayrıldım bir hafta oluyor. Hazır evdeyken girsem takıma diyorum acaba. Varmı yeriniz.

tamam annacım ıkınızınde 60 kılo hedıyesı olsun bu pasta sende 60 ın hypatıamda ıkınızede yapayımm

gel tabi canım.. duyduk işten ayrılmışsın, hakkında hayırlısı olsun. buluruz sana da bi yer, gerekirse ben hemencecik diyetime uyar mezun olur yerimi sana bırakırım

muhteşem görünüyor valla.. zayıflayalım da öyle.. ben de meşhur rokoko dondurmalarımdan pastacıklarımdan yaparım size

Anammmm yerim seni saol şekerim. Valla diyetine uymanı ve mezun olmanı sağlayacasa giriyorum takıma hemen. :)

hoşgelmişsin canım gel gel tabii...

Son düzenleme:

hosgeldın canımm ısten ayrıldıgını duyduk hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım hadı katıl bıze gıtsın karayaglarr

ayy ben bıtane daha super otesı bır pasta yapmıstım onuda gostereyım sıze durun, rulokatlı bonıbonlu brownı Eki Görüntüle 141485 Eki Görüntüle 141486

hiii gözlerime inanamıyorum

bi pasta gördüm sankim gördüm gördüm müthiş bir pasta gördüm

ayy nasıl bir şeydir o öyle yaa yeme de yanında yat

minnoşum sen beni yemek katili edicen bu gidişle mutfakta katliam çıkartcam bak

hariaksın canım ellerine sağlık ya maşallah hamarat kız

selam kızlar.nasılsınız?sabah ve oglen bos oldugumda geldım ama kk ya giremedim sıtede sorun vardı mınnos pastan super gorunuyor aman abartma.ozge hosgeldin.isten cıkmana uzuldum ama vardır bir hayır..seni burda gormek cok gusel

nidah hamur kızartmasına ıyı dayanmıssın tebrıkler.meyvenull 15 hediye super.umarım bu gununde guzel gecmistir.benım pazarım cok duzensizdi.aldigımı hissedıyorum.bu anneler gelınce hepimizin duzenı bozuluyor.moralim dıplerde hersey ust uste gelıyor.bugunlerde hayat cok yoruyor benı

Anna gramlar için teşekkürler cnm sağoll..

bugünkü menüm

sabah: 1dil tb ekmeği,peynir,zeytin,2çk reçel,1yum omlet(az yğlı),2brd taze sıkılmış m.suyu

ara:1 port.

öğle:fırnda pişmiş 1 parça tavuk göğsü 1küçük dilim patates,3yk bulgur pilavı,1kase yoğurt

ara yok saat 16.00 gibi bir lahmacun 1 ayran(dışardaydık en masum bunu buldum)

18.30 da 1 kase çorba,yağsız salata,1kase yoğurt yedim.

ara 1-2 meyve yerim..

eşim yine kadayıf şekerpare falan almış pastaneden boğacam bu adamı ya ye ye diyo yemicemmmmmmmmm((

**4. TAKIM **

meyvenull ( )
Kuyabiye()
PrensesPeri( )
hasretim34( )
hypatia()
Anna_maria()
karcicegi71()
pembepanter1()
minnoş prenses()
nidah( )
katrem ()
irem&özge()

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…