ayy tesekkur ederım sekerlerımm kakaolu pandıspanya ıcıde muzlu kırılmıs fındıklı vanılya kremlaı yaspasta kardescegızıme surpız yaptımm ayy cok sevındım begendıgınıze sekerlerımm kardesımde begendı tadıda cok guzeldı ama tabı ben 4.takıma gecmeden once yapmıs yemıstımm sekerlerım kaptanım kızmasın onuda soylıyım
kaptanın neye kızar bilmem ama ben de bu pastayı bize de yapmazsan kızarımmmmmmm... zayıflayınca kutlamamı böyle yapıcam
ayy tesekkur ederım sekerlerımm kakaolu pandıspanya ıcıde muzlu kırılmıs fındıklı vanılya kremlaı yaspasta kardescegızıme surpız yaptımm ayy cok sevındım begendıgınıze sekerlerımm kardesımde begendı tadıda cok guzeldı ama tabı ben 4.takıma gecmeden once yapmıs yemıstımm sekerlerım kaptanım kızmasın onuda soylıyım
kaptanın neye kızar bilmem ama ben de bu pastayı bize de yapmazsan kızarımmmmmmm... zayıflayınca kutlamamı böyle yapıcam
kakao var ya ben yiyemem istesemde zaten zalim kader
ama muzlu kısmından yiyebilirim bak
nasıl lezzetli olmuştur kim bilir tatlım yani sen yapmışın sonuçta :78:
ehe ama zayıflayınca yaparsan kızmaz hypatianında dediği gibi bende kızarım hee bizi bu pastadan mahrum edersen
bende kutlama yapcam böyle pastalarla zayıflayınca
Seeelaaaammmmmm
Kızlar kızlar gelem mi takıma tekrar girem mi
Nbr canlarım cicşlerim. Özledim sizi. Son bikaç haftaya baktım da derece üstüne derece maşallah.
Ben evdeyim, işten ayrıldım bir hafta oluyor. Hazır evdeyken girsem takıma diyorum acaba. Varmı yeriniz.
tamam soz hypatıam sen 60 kılo olunca aynı pastadan sanada yapıcam soz verıyorum sekercım hatta sana degısık versıyonun kosk seklınde olanını yaparım sekerımmay ben bugun kocısıme pasta yapıcaktım uzerı gullu suslu falan hep su kaptan zevcanım kızdı dıye yapmadım hele bı bugun sevgılıler gunu sunu yedım bunu yedım dıye gelsın valla kavga cıkarırırm burda haberınız olsun kacamak yok sekerlerım tamam mı ay ben cok hastayım yaa:2::2:
Seeelaaaammmmmm
Nbr canlarım cicşlerim. Özledim sizi. Son bikaç haftaya baktım da derece üstüne derece maşallah.
Ben evdeyim, işten ayrıldım bir hafta oluyor. Hazır evdeyken girsem takıma diyorum acaba. Varmı yeriniz.
tamam annacım ıkınızınde 60 kılo hedıyesı olsun bu pasta sende 60 ın hypatıamda ıkınızede yapayımm
Seeelaaaammmmmm
ayy ben bıtane daha super otesı bır pasta yapmıstım onuda gostereyım sıze durun, rulokatlı bonıbonlu brownıEki Görüntüle 141485 Eki Görüntüle 141486
ayy ben bıtane daha super otesı bır pasta yapmıstım onuda gostereyım sıze durun, rulokatlı bonıbonlu brownıEki Görüntüle 141485 Eki Görüntüle 141486
arkadaşlar yer varsa ben de gelebilir miyim???
sesimi duyuyor musunuz?
ben de takımınıza katılmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?