sesimi duyuyor musunuz?
ben de takımınıza katılmak istiyorum :)
Anna gramlar için teşekkürler cnm sağoll..
bugünkü menüm
sabah: 1dil tb ekmeği,peynir,zeytin,2çk reçel,1yum omlet(az yğlı),2brd taze sıkılmış m.suyu
ara:1 port.
öğle:fırnda pişmiş 1 parça tavuk göğsü 1küçük dilim patates,3yk bulgur pilavı,1kase yoğurt
ara yok saat 16.00 gibi bir lahmacun 1 ayran(dışardaydık en masum bunu buldum)
18.30 da 1 kase çorba,yağsız salata,1kase yoğurt yedim.
ara 1-2 meyve yerim..
eşim yine kadayıf şekerpare falan almış pastaneden boğacam bu adamı ya ye ye diyo yemicemmmmmmmmm((
zevcancım şu staj bitene kadar ben izinli olsam olurmu erken çıktığım için işler yetişmiyo giremiyorum daha 2 hafta var bitmesine stajın olmazsa çıkarım yarıştan sizi yolda bırakmak istemiyorum
minnosum minnosum hani vitamın bombardımanıı..
hep karbonhidrat olmuss..
toparlanman lazım canım benim serum taktır bari.. yoksa uzun sürer iilesmen..
o poğcalar bu güne hiç yakısmamıs sekerim bunuda bilcanımcım hastalığına veriyorummm cabuk toparlan
ii geceler mutlu rüyalar beni gör rüyanda
ay bılmıyorum meyvem gunduz kotuydum aksam ustu bıraz duzeldım kocısıme suprız pasta yapıcaktım ben pohaca ıstıyorum ozaman pasta stemem dedı bende onu yaptım yemek ıstemedım yemek ac degıldım gıt gel tadına bak falan yedım ıste 3 tane bırden hemde . 10 gunluk ugrasım bır gunde çöpe gıdıcek bılıyorum yarın sabah tartılmıycam ve yarın aksama kadar hep meyve yıycem c vıtamını almak ıcın . cunku 65ımı kaybedersem aglarım hemde cok aglarımm
nidah hamur kızartmasına ıyı dayanmıssın tebrıkler.meyvenull 15 hediye super.umarım bu gununde guzel gecmistir.benım pazarım cok duzensizdi.aldigımı hissedıyorum.bu anneler gelınce hepimizin duzenı bozuluyor.moralim dıplerde hersey ust uste gelıyor.bugunlerde hayat cok yoruyor benı
Anna gramlar için teşekkürler cnm sağoll..
bugünkü menüm
sabah: 1dil tb ekmeği,peynir,zeytin,2çk reçel,1yum omlet(az yğlı),2brd taze sıkılmış m.suyu
ara:1 port.
öğle:fırnda pişmiş 1 parça tavuk göğsü 1küçük dilim patates,3yk bulgur pilavı,1kase yoğurt
ara yok saat 16.00 gibi bir lahmacun 1 ayran(dışardaydık en masum bunu buldum)
18.30 da 1 kase çorba,yağsız salata,1kase yoğurt yedim.
ara 1-2 meyve yerim..
eşim yine kadayıf şekerpare falan almış pastaneden boğacam bu adamı ya ye ye diyo yemicemmmmmmmmm((
kızlar ben bu gün 1500 kalorilik bi beslenme programı uyguladım yediklerimi yazıcam ama kızlamayın bana
Sabah 1 muz 1 bardak süt
öğlen kusbasılı pide ayran
aksam 1 kase mercimek corbası 1 lahmacum 1 ayran..
Yarın yeşil elma diyetimi yapıcam gitmek zorunda bu kilolar..
Pantolonlarım olmadı :84::84::84::84:
Bir sürü bir sürü hediyem olduu.. Cok şık sevgililer günü çikolatalarım içinde sevgi notlarıyla çiçeğim pelus oyuncağım vs vs bir sürü seyy...
Yemek olayını ancak böyle yırttım aslında daha feci durumda olucaktı böyle kurtardığıma sükrediyorum..
Nys kızlar ben şok diyettir sudur budur ne gerekiyorsa yapıcam ve vericem bu kiloları o pantolonlrın içine girmem gerek ..
şimdi cıkıyorumyarın görüşürüz...
Cuma günü hepimiz - de olacağızz hadi canlarım spor zamanıı
seeeeelaaaammmm
kızlar cok kotuyum artık gozlerım yasarıyor sureklı hapsırmaktann
bugunku menum bıraz sacma sapan kusura bakmayın olurmu
sabah 07.30 1 kucuk dılım tambugday ekmegı ,bır kıbrtı kutusu peynır 3 cery domates yesılcay
ara 11:00 4 tane badem
öglen 12:00 2 dılım beyaz ekmek ,6 zeytın,yarım domates, 3 kıbrıt kutusu kadar tellı peynır,2 tane marul arası cıgköfte yedım
ara 16:30 1 adet kuru ıncır
aksam 19:30 3 tane peynırlı pohaca ev yapımı
ara 21:00 bır tane portakal
spor yok 2 ltre su bırazdan yatarım herhalde bukadar karbonhıdrat yarın bana artı olarak gerı gelıck sporda yapmadım ama napıyım yaa cok hastayımm kızlar yarın toparlarım ınsalllah hadı ıyı geceler
kızlar herkes benim gibi yavaş mı işliyo yaaa benim vın iyice yaşaşladı okumakta güçlük çekiyorum. zevcan sennki nasıl
Kızlar ben bugün Ender Saraç'ın 3 günlük toksin atıcı diyetine başlamıştım aslında detoks yapcaktım ama bu da bir nevi detoks sayılır
Menüm:
Sabah:Elma kompostosu
Öğle:Lahana çorbası
Ara:kuru kayısı 2 tane 1 tane kandil simidi.dayanamadım ya of annem sevaptır dedi ye dedi napim
Akşam:Lahana çorbası
Ara:1 elma
3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, rezene çayı
Bugün moralim çok bozuk olduğu için canım hiç bir şey yemek istemedio yüzden bir yerde iyi oldu zaten sadece lahana çorbası vardı...Yarın da çiğ şeyler yenilcekmiş 3 gün devame diyim belki şişliğim gider çok şiştim ya
fatmacm bu gün beni en cok mutlu eden sey iş yerine geldi sevgilim ve yanlız olmadığımı arkamda birilerinin olduğunu gösterdi millete en cokda o pis adam gördü güya iş konusunda bişi soruyorum tavırlarına girdi ama yapamadı .. herkese güzel cevap oldu bu gün .. yanlız olmadığımı anladılar.. annemler sevgilim hepsi peşpeşe olunca cok ii oldu..
benimki fena değil canım arada bi yavaslıyo nadir olarak o kadar zaten ben edge ile bağlanıyorum 3g cekmiyor burda..
olmazsa proramını kaldır tekrar yükle modemi..
kızlar ben bugün ender saraç'ın 3 günlük toksin atıcı diyetine başlamıştım aslında detoks yapcaktım ama bu da bir nevi detoks sayılır
menüm:
Sabah:elma kompostosu
öğle:lahana çorbası
ara:kuru kayısı 2 tane 1 tane kandil simidi.dayanamadım ya of annem sevaptır dedi ye dedi napim
Akşam:lahana çorbası
ara:1 elma
3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, rezene çayı
bugün moralim çok bozuk olduğu için canım hiç bir şey yemek istemedio yüzden bir yerde iyi oldu zaten sadece lahana çorbası vardı...yarın da çiğ şeyler yenilcekmiş 3 gün devame diyim belki şişliğim gider çok şiştim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?