Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben bu gün 1500 kalorilik bi beslenme programı uyguladım yediklerimi yazıcam ama kızlamayın bana

Sabah 1 muz 1 bardak süt

öğlen kusbasılı pide ayran

aksam 1 kase mercimek corbası 1 lahmacum 1 ayran..

Yarın yeşil elma diyetimi yapıcam gitmek zorunda bu kilolar..

Pantolonlarım olmadı :84::84::84::84:

Bir sürü bir sürü hediyem olduu.. Cok şık sevgililer günü çikolatalarım içinde sevgi notlarıyla çiçeğim pelus oyuncağım vs vs bir sürü seyy...
Yemek olayını ancak böyle yırttım aslında daha feci durumda olucaktı böyle kurtardığıma sükrediyorum..
Nys kızlar ben şok diyettir sudur budur ne gerekiyorsa yapıcam ve vericem bu kiloları o pantolonlrın içine girmem gerek ..

şimdi cıkıyorumyarın görüşürüz...

Cuma günü hepimiz - de olacağızz hadi canlarım spor zamanıı

afiyet olsun canım biraz kalabalık bi menü olmus ama güzel canım sakın o tatlıları yeme sekerim.. kocan oğlusuna süt olsun die ypıyordur bunu seni düşündüğünden değil yani sen zayıflamana bak

kızlar cok kotuyum artık gozlerım yasarıyor sureklı hapsırmaktann

bugunku menum bıraz sacma sapan kusura bakmayın olurmu

sabah 07.30 1 kucuk dılım tambugday ekmegı ,bır kıbrtı kutusu peynır 3 cery domates yesılcay

ara 11:00 4 tane badem

öglen 12:00 2 dılım beyaz ekmek ,6 zeytın,yarım domates, 3 kıbrıt kutusu kadar tellı peynır,2 tane marul arası cıgköfte yedım

ara 16:30 1 adet kuru ıncır

aksam 19:30 3 tane peynırlı pohaca ev yapımı

ara 21:00 bır tane portakal

spor yok 2 ltre su bırazdan yatarım herhalde bukadar karbonhıdrat yarın bana artı olarak gerı gelıck sporda yapmadım ama napıyım yaa cok hastayımm kızlar yarın toparlarım ınsalllah hadı ıyı geceler

minnosum minnosum hani vitamın bombardımanıı..
hep karbonhidrat olmuss..
toparlanman lazım canım benim serum taktır bari.. yoksa uzun sürer iilesmen..
o poğcalar bu güne hiç yakısmamıs sekerim bunuda bil canımcım hastalığına veriyorummm cabuk toparlan
ii geceler mutlu rüyalar beni gör rüyanda

ay bılmıyorum meyvem gunduz kotuydum aksam ustu bıraz duzeldım kocısıme suprız pasta yapıcaktım ben pohaca ıstıyorum ozaman pasta stemem dedı bende onu yaptım yemek ıstemedım yemek ac degıldım gıt gel tadına bak falan yedım ıste 3 tane bırden hemde . 10 gunluk ugrasım bır gunde çöpe gıdıcek bılıyorum yarın sabah tartılmıycam ve yarın aksama kadar hep meyve yıycem c vıtamını almak ıcın . cunku 65ımı kaybedersem aglarım hemde cok aglarımm

65 e ii sahip cık minnosum o cok kıymetlii nasıl üzülüyor insan sonra bi bilsennn...

selam canım umarım düzenli bir menüye geçersin en kısa zamanda

rica ederim canım.

menü kaçamaklı da olsa fena değil lahmacun öğün yerine geçebilir ayranla iyi olmuş afiyet olsun canım

kaptaaan bu menü neee

gemimiz olduğu yerde sayıyor artık yelkenleri açmanın zamanı değil mi

neyse canım bugüne özel bir menü olmuş olsun napalım yarından itibaren sıkı diyetle yakarsın bunları nasılsa bugünlük böyle olsun yine iyi kurtarmışın afiyet olsun...:78:

çok sevindim sana gelen o güzel hediyeler için hepsini haketmiştin sonunda güzel bir gün geçirmiş oldun sevdiceğin sayesinde maşallah güzelim allah mutluluğunuzu daim etsin inş

bana sevgilimden ne hediye geldi ne bi şey mesaj bile yok unutuldum ben bugün

her nesye cumaya süper olmamız lazım az kaldı harekete geçelim

selamm canımmm :)

ay minnoşcum çok geçmiş olsun tatlım benim inşallah en yakın zamanda iyileşip kendini toparlarsın böyle olsun bugünlük de ne yapalım bir iyileş de afiyet olsun canım

Son düzenleme:
fatmacm bu gün beni en cok mutlu eden sey iş yerine geldi sevgilim ve yanlız olmadığımı arkamda birilerinin olduğunu gösterdi millete en cokda o pis adam gördü güya iş konusunda bişi soruyorum tavırlarına girdi ama yapamadı .. herkese güzel cevap oldu bu gün .. yanlız olmadığımı anladılar.. annemler sevgilim hepsi peşpeşe olunca cok ii oldu..

Kızlar ben bugün Ender Saraç'ın 3 günlük toksin atıcı diyetine başlamıştım aslında detoks yapcaktım ama bu da bir nevi detoks sayılır

Menüm:
Sabah:Elma kompostosu
Öğle:Lahana çorbası
Ara:kuru kayısı 2 tane 1 tane kandil simidi.dayanamadım ya of annem sevaptır dedi ye dedi napim
Akşam:Lahana çorbası
Ara:1 elma

3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, rezene çayı

Bugün moralim çok bozuk olduğu için canım hiç bir şey yemek istemedi o yüzden bir yerde iyi oldu zaten sadece lahana çorbası vardı...Yarın da çiğ şeyler yenilcekmiş 3 gün devame diyim belki şişliğim gider çok şiştim ya

canım eğer vücudundaki şişlikse veya taze kiloysa bu diyetle yani detoksla gidiyor dennemiştir

canım benim çok sevindim senin için çok güzel olmuş aferin işte başıboş sanmasınlar seni ayaklarını denk alsınlar evet peşpeşe olması süper olmuş o gereksiz adam da hiç boşuna çabalamasın kapak olsun ona da keşke imkan olsada bizde 4. takım olarak gelsek oraya görsünler bakalım sen kimlere kaptanlık ediyorsun

senin menulerin genelde fena değil ya. O kadarcık olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…