canım benim çok sevindim senin için çok güzel olmuş aferin işte başıboş sanmasınlar seni ayaklarını denk alsınlarevet peşpeşe olması süper olmuş o gereksiz adam da hiç boşuna çabalamasın kapak olsun ona da keşke imkan olsada bizde 4. takım olarak gelsek oraya görsünler bakalım sen kimlere kaptanlık ediyorsun
canım eğer vücudundaki şişlikse veya taze kiloysa bu diyetle yani detoksla gidiyor dennemiştir
senin menulerin genelde fena değil ya. O kadarcık olr
canım beniimmmmkeske bulusma imkanımız olsaa :97:
ayyy fatmacım ben bu günü nasıl ii atlattım pastadan döndüm
yarın bomba gibi geliyorum canım bekleyin beni kaptanınız aranıza dönüyor.. cumaya kadar elma diyetimi yapıcammm
ben kacıyorum kızlar artık sacımı kurutucam artık sabah düzlestiririm carsaflarımı değiştirip uyucam sabah 7 de kalkmak zorundayım maeseff( kas gevsetici alıp yatıyorumm...
hepinize ii gecelrrr mutlu rüyalar allah rahatlık versin uyumadan dua edein hepimiz için zayıflayalımm..
müslümanın baska bir müslümana ettiği dua kabul olurmus ben bu gece hepinize en kısa zamnda zayıflamanız için dua edicemm canlarımm
bu arda hayatımdaki düzensizlikten yoklama işi cok aksadı yasomda yok su günlerde ama yarın tekrar baslıcakkk
meyvenull olur o kadar bugun ozel bir gun.toparlarsın en kısa surede usulme
selamlar kızlar mesai vardı bu akşam
şimdi de ölüyorum baş ağrısından ayrıca regl de oldum
yazıp kaçıyorum
sabah - Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara - yok
öğlen - Mezgit Tava + Salata + Coca Cola Light
ara - 1/2 Yeşil Elma + 1 Avuç Leblebi
akşam - 4-5 kaşık Pilav + 1 Kaşık Kadar Kuşbaşı Göğüs Eti Haşlanmış + Ayran
2 lt su + 15 dk yürüdüm :)
2011-02-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ayran 1 ADET 92
[2] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[3] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[4] Mezgit Tava 100 GRAM 160
[5] Tavuk Sote 0.3 PORSİYON 69
[6] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[7] eti hoşbeş fındıklı 0.05 100 gr 24.45
[8] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[11] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 873.05 kal.
gunaydın kızlar ben geldımm az bucuk burnumu tutabılıyorum cok sukur ama yınede cok kotuyum her tarafım sısmıs gıbı hıssedıyorum sabah corap gıyıyordum boyle gobegım bacaklarım sankı sısmıs gozlerım bıle sısmıs zaten dungece cok sulanıyordu bıde ben evlendıgımden berı ılk defa boyle hasta oldum canım annecımı cok aradımm oyuzden hastayım bahanesıyle suzuldu gozyaslarım zatenannem olsa bana bakardı portakal soyardı ılac verırdı ıste ne bılıyım ana kucagında olmak ıstedım cok moralım bozuldu sankı yanlızmısım gıbı. neyse sabah ılacımı ıctım ınsallah hemen ıyılesır kendıme gelırım hem moral olarak hem kılo olarak
minnosum beniiimmm kıyamam ben sanaa canım
en kötü hali bu işte yanlızlığın insan iice kendini kötü hissediyor.. üzülme sadece hastasın ve hassaın ondan bu durum yoksa sen asla yanlız değilsin istesen annende de kalabilirsin.. diğmi sekerim..
minnosum sen bu hafta kilonu korusan yeter tatlım vereyim die kendini paralama zaten vücudunda ödem var şiş cıkıcaksın bol bol ıhlamur yeşil cay kusburnu falan iç canım..
meyve yee karbonhidrat almamaya gayret göster süt ve yoğurt tüketmeye calıs... olmazsa annene söyle tavuk corbası yapsın tatlım aksam yemeğe oraya gidin ii gelir biraz sanada bide burun akıntın için antihistaminik alıyorsun dimi canım ..
günaydın arkadaşlar keyifler iyidir inş.
ben dünkü menümü yazıyım işe başlamadan önce
sabah
1 bardak çay. biraz peynir 2 çatal kadar. yarım dilim ekmek.
öğle
1 kase çorba. 3 kaşık yoğurtlu makarna.
ara
yarımdan biraz fazla simit
akşam
3 kaşık yoğurt. 1 dilim ekmek
2.5 lt su
bılmıyorum ıste bıraz hasta bırazda hassas oldugum ıcın herhalde boyleyım.annem bı ılac soyledı actıfed onu ıcıyorum ama yarına gecmezse baska ılac al demıstı duruma bakıcam ogleye dogru cok kotu olursam baska ılac alıcam.annemlerın orda nerdeyse 1 metre kar var bız bıraz daha asagılardayız oyusden burda cok yok . ben senın dedıgın gıbı sut yogurt yıyeyım portakalımda bıttı ama aksama portakalda alsın esım duzelırım herahlde bıde annem vıtamın ıc dedı ama evde sadece benexol b1-b6-b12 vıtamını var onu ıcıcem sımdı vucudum dırenclı olsun dıye yanı
ayy canım yaa sizin orası ne kadar karlı ..
şükür burda kar falan yok.. artık yaz gelse die bakıyorum..
şu sıcak suya katılan tozlardan alsan onlarda ii geliyor cabucak toparlanması sağlıyor cnaım vitaminleride al meyveyide bol bol yee canım.. hasta minnosu hiç sevmedim iiles cabucakk
günaydın karciceği.. bende keyifler süper kilo kötü :18: sen nasılsınn...
meyvesiz bi menü olmusss meyvesinide eklersen süperrr
günaydın arkadaşlar keyifler iyidir inş.
ben dünkü menümü yazıyım işe başlamadan önce
sabah
1 bardak çay. biraz peynir 2 çatal kadar. yarım dilim ekmek.
öğle
1 kase çorba. 3 kaşık yoğurtlu makarna.
ara
yarımdan biraz fazla simit
akşam
3 kaşık yoğurt. 1 dilim ekmek
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?