Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasil yani 3 gun hic birsey yenmicekmi

Ooo demek izmirdeyiz
Harika bir hayal canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Umarım sana en yakın zamanda nasip olur o beğendiğin ev. Bir de balkon dekorasyonu yaparsın, sonra kış bahçesi ( orda da gelsin kahveler ve atıştırmalıklar olur ya neyse. Öyle manzaraya değer)
Eskiden denizi görmeden yapamadım şimdi Ankara'da yaşıyorum denizcim. Yazık bana çok bunalinca golbasina ya da yapay göletlerin olduğu parklara gidiyoruz ama aynı tadı vermiyor yine de.

Feyzacim tek önerim var o da kuru erik. (Hatta bulabilirsem rengi sarı olan ve ekşi olan kuru erik türü)
Ben çok uğraştım kabızlık problemiyle hem kendimde hem küçüğümde. En etkilisi erik bence. Sebzelerden de bamya. Veee bolca su

Senle muzik zevkimiz benziyormus Him, Feridun Duzagac 2 sene once muzigi veda turnelerinde gitmistim Him'in konserine kocaman bebegimle hamileyken, cok guzeldi
Bence sen ikizlersin?

Wizardcim oruc3sadece yemek uzerinde degil mi, su icebiliyorsun?
Yinede cok zormus kolay gelsin

Sağol canım Cuma’nın bir geri dönüşü olmalıydı:/

Gece en son yemek videoları bakıyordum kaptan
Cuma biraz kötüydü diye dün böyle toparlayım dedim
Çünkü bizim komşularla çay sofralarımız çok olur orda bazen kaçabiliyor evdeyken en azından kısayım

Şarkıyı baştan sonra dinledim :) Harika

Evet bende katılayım grubunuza

29 haziran menü
Sabah
1 tane kendi yaptığım pogaca kurabiye en ufagı
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Açık çay

Öğlen
Türk kahvesi

Akşam
Doğum günündeydim en yakın arkadaşımın oğlunun ki elimize doğdu eşek
İnce 1 dilim pasta
3 kaşık amerikan salatası
1 bardak 3ü1arada
1 bardak Türk kahvesi

Su 2 litre
Spor 5ten 10a kadar koşuşturma süsleme servis fotoğrafçılık

Maşallah canım ne çok emek vermişsin

Harika

Kahve suyu az daha arttırsan Harika canım

Biraz kh ağılık olmuş su spor güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…