Nasil yani 3 gun hic birsey yenmicekmiWizardcim daha önce de ilaç kullandığını söylemiştin, kronik bir rahatsızlık mi güzelim? Umarım daha iyi olursun, sen açlık orucunun faydalı olduğuna inanıyorsun, o yüzden bitince belki daha iyi hissediyor olursun. Yine de bana sorarsan çok ama çok acayip zor birşey. ☺Kolay gelsin canım şimdiden. Kendine dikkat et olur mu?
Sound track yapsa güzel olabilir aslında bize de nostalji olur. Ha bir de ben Feridun Düzağaç dinlemeyi çok severim, o da yeni birşeyler yapsa keşke
Ooo demek izmirdeyizSüper,sağol canım,arada görmek yetmiyor bana,sabah gözlerimi oğuştururken esneyerek denize bakmak istiyorum,akşam perdeleri k) apatınca balkonda oturup kahve içsem,denizde karşıyakayanın ışıklarına baksam,gemilerin ışıklarını seyretsem
Allahım geçen beğendiğim daireyi sen biliyorsun,bana onu almayı nasip et ki bunları yaşayabileyim,aynısından takım arkadaşlarıma da ver Amin
Evet Özlemcim, wizardcim eski mesajlarında var içeriği, oruç gibiymis ama iftarda sahurda su iciliyormus sadece. Ben de ilk ondan öğrenmiştim ama bilenler vardi bizim takimdaNasil yani 3 gun hic birsey yenmicekmi
Gunaydin canim iyi pazarlar Hedefine bir kilo mu kalmis senin, harika haberGünaydın kızlar, mutlu mutlu pazarlar
Feyzacim tek önerim var o da kuru erik. (Hatta bulabilirsem rengi sarı olan ve ekşi olan kuru erik türü)Su henüz tam 4 olmadı ama yatana kadar 4 yaparım diye yazdım :)
İnşallah
Ama bugün full tuvalete işledim hiç de sevmem gitmeyi..
Bir de benim bağırsaklarım yavaş kızlar ya hergün çıkamıyorum :/ önerileri olanlar var mı
Senle muzik zevkimiz benziyormus Him, Feridun DuzagacCanım anlattığım gibi gerçekten, haftasonu ailece vakit geçirme zamanı
Çok var benim de feyzacim. Ama şu an aklıma gelen him- Gine with the sin sabah sabah sen sorunca aklıma gelen şarkı, biraz ağır oldu ama, hangi moddaysam artık
Bayılırim burç muhabbetinepek inanmadım da keyifli gelir konuşması. Tahmin edin bakalım burcumu bilene bir kuru kayısı, bilmeyenlere 10dk dans
Canım öneri listende beni de saydığım için teşekkürler, ama ben de senin gibi telefonla giriyorum hep ve pratik ama başı işler de biraz zor böyle. Hem inan sene boyunca öğrencilerim için o kadar yapıyorum li ödev not vs.takibi ve çizelgesi, biraz dinlenmek istiyorum bu tip şeylerden uzaklaşıp.
Ne güzel sanatçılar ve eserler saymissin wizardcim, benim aklıma gelmedi ilk etapta. Yaşar ı ben de dinlerdim eskiden hatta öğrenciyken İzmir'de açık hava konserine gitmiştik. Müthişti. Aldanirim favorimdi. Ama paslandı bence, ya da ben eskisi kadar dinlemez oldum bilmiyorum
Merak etme canım bir eğitimci olarak çok gözlemlerim, boyle öğrenciler eninde sonunda başarıyı yakalıyor çünkü oldukça meraklı ve zekiler. Hem artık bizler de daha opsiyoneliz hareketli öğrencilere karsi, biliyoruz ki kasten dersi bozmaya yönelik bir tutumları yok. Ve bir şekilde dikkatlerini derse çekmemiz gerek.
En büyük kaptan bizim kaptan
BalıkKoç, seninki?
Gruba muhabbetYarın bir burç muhabbeti döndürebiliriz kızlar ilgilenen olursa güzel konu olabilir
Ahahahahahahha2 yıldır en hit parcamiz alpi ve kardeslerinden 1 saat kesintisiz dandini dandini dastana gece gunduz evde misafirlikte hep bunu dinliyoruz eheheeee
Wizardcim oruc3sadece yemek uzerinde degil mi, su icebiliyorsun?Çok iyi anlıyorum canım. Zaten senin moral motivasyon desteğin süper bir kaptan yardımcılığı.
Evet Aldanırımı da çok severim. Eski şarkılara sound track yapıyormuş diye hatırlıyorum.
Kızlar 3 günlük orucuma niyetlendim. 3 günlüğü yapsam gerisi haftada bir 36 saatliklere başlayacağım. Oruçlara başlayacağım diye ilaçlarımı da bıraktıydım. İnşallah tutabilirim.
Benim kizim da balikBalık
Gruba muhabbet
Ahahahahahahha
Sağol canım Cuma’nın bir geri dönüşü olmalıydı:/Her bir kilo vücuda dizlere kalçalara misliyle yük olarak biniyor. Yağlanan iç organlar da görevlerini tam randıman yapamıyor. O yüzden ideal kiloda çok iyi hissediyoruz. Dört kilo versem sondaki 3 kalsa da olur.
Okudum onu bir de bebeği varmış 3 aylık. Yuh ya. Bir de dıdının dıdısı. Kaynanasının komşuları.
Menün şahane. Öğlen çok geçe kalmış ama menü süper
Haftalık birinci de seçelim ayın birincisi de. :) istkrarlı olan haftanın birincisi olamasa da ayın birincisi olabilir.
Benim bilgisayarım yok. Şarj yeri içine göçürmüş kuzularım ama omun haricinde elimden geleni bir takım üyesi olarak yapmaya çalışırım.
Kaptan yardımcısı adaylarım dastitch @klbk33 FitFiliz @Elmasyuzuk @Harpy
Hepsi birer görevi hakkıyla yapıp yükü paylaşabilirler kanaat-ı acizanemce.
Gönüllü çıkar inşallah ama çıkmazsa yukarıdaki arkadaşlar hem tecrübeli hem de müthiş yetenekliler. Ben iki ayı bir hafta geçtim geleli henüz daha tıfıl sayılırım.
Özellikle Bu kadar spor yapan birine göre pek birşey yememiş gibisin canım. Metabolizmanı yavaşlatmayasın.
Tatil başlıyor mu senin de canım.
Ben senin yerinde olsam kendimi de önerirdim canım :) sen de çok iyi yapabilirsin.
İlk ve son olsun o zaman. Sırayla gidin yine seneye. Az olsun öz olsun. :)
Menü şahane. Egzersizler de Harika
Gece en son yemek videoları bakıyordum kaptanEllerine saglik canim.:)
Bencede menulerin bu sekilde senin icin daha iyi olacak.
Mezun olsanda bizimlesin :)
Ne guzel sehirleri gezeceksiniz, cok keyifli, huzurlu bir tatil olsun canim:)
Canim iyi ki varsin, aklimdasin:)
Derya'ya yazmistim, menuleri sadece buradan paylasmaniz yeterli, beni etiketmenize bile gerek yok:)
Hasta mi oluyorsun kuzum?
Gecici dovme bende hic yaptirmadim, beypazari kurusu terayagliysa 1 tane ye hic degilse:) (bu nasil kaptan:)))
Is durumlari bizde de sIkintili oluyor donem donem.
Hele burada calisma hayati tam bir kurt kapani, bende aynisini soyluyorum esime.
Umarim tatil size cok iyi gelir.
Canim ben menulerimizde abartmadigimiz kuru meyve, taze meyve, 1-2 kare bitter cikolata ya da bu tarz seyleri makul buluyorum.
Evde bitter varsa kahvemle 1-2 kare yiyorum, ya da genelde hurma oluyor hurma 1 tane kahvemle hupletiyorum.
Bunun cezasida yok tablomuzda, kendini kotu hissetme..
Cernobil kisa bir dizi ama kurgusu, oyuncular her sey yerli yerinde, tavsiye ederim canim:)
Cok guzel canim:)
Bebisin nasil?
Amin canim ,gonlune gore olsun her sey..
Sen evi al biz yesilcaya, kahveye gelelim:))
Cok guzel menu ve spor.
Hatta bence az yemissin canim ,tebrikler:)
Oyyy zordur heralde ama guzel gider kilolarEvet Özlemcim, wizardcim eski mesajlarında var içeriği, oruç gibiymis ama iftarda sahurda su iciliyormus sadece. Ben de ilk ondan öğrenmiştim ama bilenler vardi bizim takimda
Şarkıyı baştan sonra dinledim :) Harika“Bugün hayatımın en güzel günü olacak”
Bıkmadan milyon kere dinleyebildiğim şarkı. Aç sesi zumbaya bağla
Yaşar çok severdim genç kızken. Acıtmıyor sevdan(aşk şarkımızda)
Müzeyyen Senar, hastasıyım. Sesinin ve “benzemez kimse sana” yorumunun. Tarkan’la diyeti çok güzeldi. Tarkan güçlü ve harka sesine rağmen yenileniyordu sesine ama sevimliydi.
Zeki Müren ah bu şarkıların gözü kör olsun
Ahmet Kaya Kendine iyi bak
Sezen Aksu hemen her şarkısı
Neşet Ertaş. Şahane bir ses yaratıcı bir yetenek ve tabii ki bozkırın rezeneli. Yeri adlandırmayacak bir müzik insanı.
Bülent Ersoy’un da sesini beğenirdim ama yorumu daha ön planda. Şu ara çok dinleyemiyorum sıkılıyorum. Zevkim değişti herhalde.
Evet bende katılayım grubunuzaAc karnina yaptiginiz sporla tok karnina yaptiginiz spordan daha cok yag yakiliyor vucudunuzda cok iyi yapiyorsunuz.
Bende diyetimde et ve sebze ,salata agirlikli besleniyorum , bu sekilde guzel kilolar verirsiniz.
Takimimiza katilmak ister misiniz?
Cok guzel taktik, takdir ettim canim :)
Bunuda yapabiliriz canim sizi motive edecekse.
Kaptan yardimcisi bir arkadasim vardi o daralma tablomuzu her hafta guncelliyordu.
Bunun icin kaptan yardimcisina ihtiyacim var sadece :)
Canim Allah bagislasin, mutlulukla buyut evladini.
Sana iyi gelecegini dusunuyorsun ozaman biraz ara ver ama bizler buradayiz donmek istediginde bekliyoruz.
Gecmis olsun canim arkadasina..
Maşallah canım ne çok emek vermişsinEsimde okul hayati boyunca hep sIkilmis, mutsuz olmus.
Simdi Akin da oyle..
Okula alistirmamiz o kadar zor oldu ki..
3 yasinda basladi (prek 3 ) simdi 1st grade olacak ama her gun okula giderken ayni seyleri yasiyoruz..
Ve kurallara uymada zorlaniyor, kesinlikle standart kaliba uyamiyor diger cocuklar gibi..
Mesela sirada duramiyor, ya da bir kac dakika oturamiyor yerinde hareketsiz.
Ama bir sekilde bunlari onun iyiligine cevirmenin yollarini arayip , surekli deniyoruz onun icin en iyisini bulana dek..
Cok sukur saglikli evlatlar sahibi olduk, bunlar anne babaligin cilveleri..
Her cocuk bambaska bir dunya, hepsi iyi olsunlar, isteyen herkese de Allah evlat nasip etsin..
Harika29 HAZIRAN MENUM
SABAH 9.00DA
2 haslanmis yumurta
4 kasik domates soslu biber
1 dilim ekmek
Lor peyniri
5 kiraz, 1 kayisi
ARA 13.30DA
Filtre kahve
1 hurma, 1 avuc yer fistigi
IKINDI 16.00DA
Firinda tavuk kanat
Koz patlican salatasi
Yesil salata
AKSAM 19.30DA
1 kase patlamis misir
Filtre kahve
Bayagi eksi visne (1-2 avuc kadar)
Su: 2.5 lt
Spor: 75dk spor salonunda antreman (Eliptik ve tum vucut calismasi), gunun kalaninda bolca yuruyus.
Kahve29 Haziran
Sabah 11.30
Waffle 1 adet glütensiz undan şekersiz yaptım. Bir kaşık şekersiz reçel.
1 haşlanmış yumurta
10 kadar zeytin
biber salatalık Cherrydomates
Yeşil çay 2 fincan
Öğlen 3
Yoğurtlu karnıbahar dünden artan
Ara
İki kayısı kurusu bir avuç ceviz badem karışık
Akşam 6.30
1 tabak Piyaz
1 bardak Ayran
Ara
Menengiç kahvesi.
Su 8 bardak
10.200 adım
3 dakika JJ
5 dakika IA
Biraz kh ağılık olmuş29 haziran menü
Sabah
1 tane kendi yaptığım pogaca kurabiye en ufagı
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
Türk kahvesi
Akşam
Doğum günündeydim en yakın arkadaşımın oğlunun ki elimize doğdu eşek
İnce 1 dilim pasta
3 kaşık amerikan salatası
1 bardak 3ü1arada
1 bardak Türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 5ten 10a kadar koşuşturma süsleme servis fotoğrafçılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?