Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kızlar nerelerdesiniz:)
Tabi haftasonu herkes ailesiyle falan ilgileniyor ben gibi bekarlar da grup bekçisi
Hic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Bekarlık hakkaten sultanlık sanirim
Çok az yemişsin canim ama halsız düşmediysen iyi..
Rulo kat olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnm

Harika şarkı güzelmiş canım

Aile En gözeli

Ahahaha bekarlar da evlilere özeniyor onun senşnle Harika bir bağı olacak canım kucağa alışır diye düşünme sen de o da daha iyi hissedersiniz Tabi bazen yorar ama

Sağol canım benim Suyu bayaa arttırdım diğerlerine de bakacağım

Bebis bu sıralar cok mızmız. Dış çıkarıyor olabilir bilemiyorum. Abi ve ablasi 1 yaşında çıkarmıştı ve hic zorlanmadık onlar dis cikarirken. Ama bu danacik biraz erken çıkaracak sanirim. Kucaktan inmiyo sürekli eli ağzında salyası akıyo ve ağlıo

Afiyet olsun kaptanım spor süpermiş
Süper menü canim afiyet olsun

Senle muzik zevkimiz benziyormus Him, Feridun Duzagac 2 sene once muzigi veda turnelerinde gitmistim Him'in konserine kocaman bebegimle hamileyken, cok guzeldi
Bence sen ikizlersin?
Wow canım stitchcim harikasın. Çok olmak isterdim ben de o konserde. eminim unutulmaz olmuştur..
Hayır ikizler değilim 10dk dansa davet ediyorum seni ama him şarkısı olmasın, tercihen hareketli birşeyler

Canim senin bebekte ufakmis benimkide 7.5 aylik ama cok edepsiz ne yerde duruyor ne kucakta ne yurutecte uyutuyorum 10 dak icinde uyaniyor digeride 26 aylik o yine biraz daha iyi kucuhge gore

Bebekken meşakkatli kızlar ama inanın insan özlüyor. Geçen arkadaşlardan biri wpden bir resim attı, bizim çocukların küçüklük hallerinin olduğu. Böyle cümbürcemaat bir kahvaltıya gitmiştik, çocuk masasının resmiydi paylaştığı. Hepimizin ki öyle küçükmüş ki, kızım da nasıl tatlı çıkmış bir parmağı da ağzında. Keşke dedim daha çok öpseymisim. Gerçi hala çok büyük değiller biri 9 digeri 6 ama öyle bebeklik halinden çıktılar tabi. Ben büyük ihtimalle birkaç sene sonra bu hallerinin resmini görsem yine aynı cümleyi kurarım. Neyse kısacası tadını çıkarmak lazimm

Oyyyy Allahım ben dayanamıyorum bebişlere çoook seviyorum Allah acil şifalar versin ve uslu bir bebiş olsun annesini hiç üzmesin

Sağlığı sıhhati yerinde olsun da her şey çözülür canım
Hatta çoğu hastalığın bile şifası var Allah dermansız dert vermesin Sana hayırlı evlatlar olsun

Hepinize tabi kızlar

Zaten insan yaşadığı anın kıymetini bilmediğinden hep hüzünlü üzgün
Oysa bu zamanlar bir daha gelmiyor

Allah en hayırlı en dolu dolu şekilde bu zamanları geçirebilmeyi nasip etsin

Kızlar galiba akşam misafirliğe gideceğiz
İnşallah bana yine çok ısrar etmezler olabildiğince atlatmaya çalışacağım

Şunu fark ettim
Su içmek zannettiğimden kat kat fazla işe yarıyor kilo vermede
Gerçekten için en az 3 için hatta bu havalarda ihmal etmeyin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…