- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Hic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cokKızlar kızlar nerelerdesiniz:)
Tabi haftasonu herkes ailesiyle falan ilgileniyor ben gibi bekarlar da grup bekçisi
Çok az yemişsin canim ama halsız düşmediysen iyi..29/06/2019
Sabah (13:00)
2 yk patatesli yumurta
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
50 gr kepek ekmeği
Salatalık domates
2 dilim beyaz peynir
Bu saate kadar ara ara meyve yedim başka bişey yemedim...
Su 1.5 lt
Sporum yok ama sabah kahvaltıdan sonra jiç oturmadım.. avm ye tatil alışverişine gittik ordan geldim yarın arkadaşın partisi varnonun için birşeyler hazırladım ev teöizliği derken 10 dk oldu oturalı
Rulo kat olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnmBugun neler yedim
Sabah 10 da 2 dilim tam bugday ekmegi 1 yumurtadan yapilmis menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1 fincan sekersiz cay
Arada 1 tane siyah erik
16.00 da 3 dilim tam bugday ekmegi 8 yemek kasigi taze fasulye
Aksam 1 kucuk ekmek kiyisi cok guzeldi tazecik
Bugun 2 fincanda kahve ictim sekeesiz yaninda 2 rulo kat ve 1 kare cikolata yani kucuk minik bir parca tadimlik diyim
15 dakika soylediginiz videodaki hareketleri yaptim spor olaraktan
Pazara gittim ev temizledim ve buyuk oglana cis egitimi veriyorum butun gun cis temizledim ilk gunumuz bugun,birde aksam misafir geldi suan hala cis bekliyorum uyutmadim oglani bunlarida spordan sayabilirmisiniz lutfennnnnnn
İyi canım bugün de dinlenecek ama ayaklandı zatenfayfeyfiy Feyzacim arkadasin nasil oldu?
@Diyetteanne sen nasil oldun canim igneden sonra, daha iyi misin?
@Aomine Daiki dun keyifsizdin gulum, bugun nasilsin?
Tünaydıııın musmutlu pazarlarGünaydın kızlar, mutlu mutlu pazarlar
Yengeç benim burcum. Hatta yükselenimyükselenim de yengeç.. yaani tam bir yengeç burcu kadınıyımYarın bir burç muhabbeti döndürebiliriz kızlar ilgilenen olursa güzel konu olabilir
HarikaCanım anlattığım gibi gerçekten, haftasonu ailece vakit geçirme zamanı
Çok var benim de feyzacim. Ama şu an aklıma gelen him- Gine with the sin sabah sabah sen sorunca aklıma gelen şarkı, biraz ağır oldu ama, hangi moddaysam artık
Bayılırim burç muhabbetinepek inanmadım da keyifli gelir konuşması. Tahmin edin bakalım burcumu bilene bir kuru kayısı, bilmeyenlere 10dk dans
Canım öneri listende beni de saydığım için teşekkürler, ama ben de senin gibi telefonla giriyorum hep ve pratik ama başı işler de biraz zor böyle. Hem inan sene boyunca öğrencilerim için o kadar yapıyorum li ödev not vs.takibi ve çizelgesi, biraz dinlenmek istiyorum bu tip şeylerden uzaklaşıp.
Ne güzel sanatçılar ve eserler saymissin wizardcim, benim aklıma gelmedi ilk etapta. Yaşar ı ben de dinlerdim eskiden hatta öğrenciyken İzmir'de açık hava konserine gitmiştik. Müthişti. Aldanirim favorimdi. Ama paslandı bence, ya da ben eskisi kadar dinlemez oldum bilmiyorum
Merak etme canım bir eğitimci olarak çok gözlemlerim, boyle öğrenciler eninde sonunda başarıyı yakalıyor çünkü oldukça meraklı ve zekiler. Hem artık bizler de daha opsiyoneliz hareketli öğrencilere karsi, biliyoruz ki kasten dersi bozmaya yönelik bir tutumları yok. Ve bir şekilde dikkatlerini derse çekmemiz gerek.
En büyük kaptan bizim kaptan
Ahahaha bekarlar da evlilere özeniyorHic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Bekarlık hakkaten sultanlık sanirim
Çok az yemişsin canim ama halsız düşmediysen iyi..
Rulo kat olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnm
Sağol canım benimFeyzacim tek önerim var o da kuru erik. (Hatta bulabilirsem rengi sarı olan ve ekşi olan kuru erik türü)
Ben çok uğraştım kabızlık problemiyle hem kendimde hem küçüğümde. En etkilisi erik bence. Sebzelerden de bamya. Veee bolca su
Bebis bu sıralar cok mızmız. Dış çıkarıyor olabilir bilemiyorum. Abi ve ablasi 1 yaşında çıkarmıştı ve hic zorlanmadık onlar dis cikarirken. Ama bu danacik biraz erken çıkaracak sanirim. Kucaktan inmiyo sürekli eli ağzında salyası akıyo ve ağlıoEllerine saglik canim.:)
Bencede menulerin bu sekilde senin icin daha iyi olacak.
Mezun olsanda bizimlesin :)
Ne guzel sehirleri gezeceksiniz, cok keyifli, huzurlu bir tatil olsun canim:)
Canim iyi ki varsin, aklimdasin:)
Derya'ya yazmistim, menuleri sadece buradan paylasmaniz yeterli, beni etiketmenize bile gerek yok:)
Hasta mi oluyorsun kuzum?
Gecici dovme bende hic yaptirmadim, beypazari kurusu terayagliysa 1 tane ye hic degilse:) (bu nasil kaptan:)))
Is durumlari bizde de sIkintili oluyor donem donem.
Hele burada calisma hayati tam bir kurt kapani, bende aynisini soyluyorum esime.
Umarim tatil size cok iyi gelir.
Canim ben menulerimizde abartmadigimiz kuru meyve, taze meyve, 1-2 kare bitter cikolata ya da bu tarz seyleri makul buluyorum.
Evde bitter varsa kahvemle 1-2 kare yiyorum, ya da genelde hurma oluyor hurma 1 tane kahvemle hupletiyorum.
Bunun cezasida yok tablomuzda, kendini kotu hissetme..
Cernobil kisa bir dizi ama kurgusu, oyuncular her sey yerli yerinde, tavsiye ederim canim:)
Cok guzel canim:)
Bebisin nasil?
Amin canim ,gonlune gore olsun her sey..
Sen evi al biz yesilcaya, kahveye gelelim:))
Cok guzel menu ve spor.
Hatta bence az yemissin canim ,tebrikler:)
Afiyet olsun kaptanım spor süpermiş29 HAZIRAN MENUM
SABAH 9.00DA
2 haslanmis yumurta
4 kasik domates soslu biber
1 dilim ekmek
Lor peyniri
5 kiraz, 1 kayisi
ARA 13.30DA
Filtre kahve
1 hurma, 1 avuc yer fistigi
IKINDI 16.00DA
Firinda tavuk kanat
Koz patlican salatasi
Yesil salata
AKSAM 19.30DA
1 kase patlamis misir
Filtre kahve
Bayagi eksi visne (1-2 avuc kadar)
Su: 2.5 lt
Spor: 75dk spor salonunda antreman (Eliptik ve tum vucut calismasi), gunun kalaninda bolca yuruyus.
Süper menü canim afiyet olsun29 Haziran
Sabah 11.30
Waffle 1 adet glütensiz undan şekersiz yaptım. Bir kaşık şekersiz reçel.
1 haşlanmış yumurta
10 kadar zeytin
biber salatalık Cherrydomates
Yeşil çay 2 fincan
Öğlen 3
Yoğurtlu karnıbahar dünden artan
Ara
İki kayısı kurusu bir avuç ceviz badem karışık
Akşam 6.30
1 tabak Piyaz
1 bardak Ayran
Ara
Menengiç kahvesi.
Su 8 bardak
10.200 adım
3 dakika JJ
5 dakika IA
Hic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Artik bugun daha cok dikkat edicem bakalım yarina yine cezam olucakmı
Wow canım stitchcim harikasın.Senle muzik zevkimiz benziyormus Him, Feridun Duzagac2 sene once muzigi veda turnelerinde gitmistim Him'in konserine kocaman bebegimle hamileyken, cok guzeldi
Bence sen ikizlersin?
Canim senin bebekte ufakmis benimkide 7.5 aylik ama cok edepsiz ne yerde duruyor ne kucakta ne yurutecte uyutuyorum 10 dak icinde uyaniyor digeride 26 aylik o yine biraz daha iyi kucuhge goreHic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Benim esim balik ama cok duygusal ole bole degilBenim kizim da balik
Oyyyy Allahım ben dayanamıyorum bebişlere çoook seviyorumBebis bu sıralar cok mızmız. Dış çıkarıyor olabilir bilemiyorum. Abi ve ablasi 1 yaşında çıkarmıştı ve hic zorlanmadık onlar dis cikarirken. Ama bu danacik biraz erken çıkaracak sanirim. Kucaktan inmiyo sürekli eli ağzında salyası akıyo ve ağlıo
Ooooo erkek balık daha fena :/ bir arkadaşım vardı daBenim esim balik ama cok duygusal ole bole degil
Zaten insan yaşadığı anın kıymetini bilmediğinden hep hüzünlü üzgünBebekken meşakkatli kızlar ama inanın insan özlüyor. Geçen arkadaşlardan biri wpden bir resim attı, bizim çocukların küçüklük hallerinin olduğu. Böyle cümbürcemaat bir kahvaltıya gitmiştik, çocuk masasının resmiydi paylaştığı. Hepimizin ki öyle küçükmüş ki, kızım da nasıl tatlı çıkmış bir parmağı da ağzında. Keşke dedim daha çok öpseymisim. Gerçi hala çok büyük değiller biri 9 digeri 6 ama öyle bebeklik halinden çıktılar tabi. Ben büyük ihtimalle birkaç sene sonra bu hallerinin resmini görsem yine aynı cümleyi kurarım. Neyse kısacası tadını çıkarmak lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?