Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooooo erkek balık daha fena :/ bir arkadaşım vardı da

Ama sen romantizm açısından şamslısındjr
Yani zaman zaman ama genelde duygulariyla hareket eden bi adam zor olabiliyor mesela bazen biseye canin sıkılıyor yada yorgun oluyorsun modun dusuk oluyor ona o balık duyguları varya bu kadin sana bozulmus biseymi yaptin diye bi baski yapiyor oda bana tabi naptim sana senden kesin bisey var ya yok yorgunum diyorum yok sende var kesin bisey delirtebiliyor yani beni

Cezami uyguladim canlar
aksam menu bildirimine eklemeyi unutma canim
Evet bende katılayım grubunuza
Hosgeldin canim, ilk sayfadaki katilim formunu doldurabilir misin?
Aaaaa işin var Allah yardımcın olsun
Heheh biliyorum cok duygusal daha simdiden, ben de bir o kadar odunum ikizler burcuyum
Canim saatlerini de ekler misin menulerine
Bugun pek olmamis, bak pogaca kurabiye yapmasaydin yemeyecektin, evde bu tarz seyleri tutmamak ilk adim kilo vermede
Kiyamam. Boyle zamanlarda kendimi onlarin yerine koyuyorum daha cok direncim oluyor. Ne cok aciyordur simdi
Wow canım stitchcim harikasın. Çok olmak isterdim ben de o konserde. eminim unutulmaz olmuştur..
Hayır ikizler değilim 10dk dansa davet ediyorum seni ama him şarkısı olmasın, tercihen hareketli birşeyler
Hehe tamamdir, simdi misafir var. Onlar gidince dans edip yazarim
Benim esim balik ama cok duygusal ole bole degil
yandim
Evet katiliyorum. Benimki 16 aylik. Butun gun opup isiriyorum da
Evet cok katiliyorum canim sana
Ben cok az su iciyorum. Bu taktigi ben de uygulayayim.
Insallah minimum kacamakla atlatirsin
Allah ım kafamda Serdar Ortaç ın buralara yaz günü şarkısı çalıyor galiba bu bana bir işaret dans et diyor
Ama önce işlerim var .. ve Leslie...
Ne guzel, yaz gelmis icin civil civil demekki. Serdar Ortac sevmiyorum ama yinede yazi hatirlattigi icin dinlerim

Ben eskiden annemin gün'lerini hatırlıyorum, bize misafirler geldiğinde ya da biz başka bir güne gittiğimizde yemek faslından sonra oynarlardı, oyun havası filan açıp şimdi hatirlatinca çok komik geldi ama işi biliyorlarmiş yani, yedikten sonra eritme fasli da vardı. Yaani stitchcim misafirlerine de bi sor bakalım oynarlar mıymış? hem daha zevkli olur. ( Bi de kabul ediyolarmış )

Çook tatlı zamanlariymiş o zaman yavrunun, bence de bol bol öp kokla, ama ısırarak değil çünkü o da biraz büyüyünce ısırmaya başlayabilir normal sanıp. E ayarları da yok malum

Canim bu aksam eklerim muhakkak ama yarin denize gidicem biraz gecte olsa bildiririm diye dusunuyorum

Bu arada niye yandin canim

Oglum 2 yasjni yeni gecti bebekligini ozluyorum ben ki birde bebek var evde yani simdi sanki buyumus kocaman olmus geliyor opuyorum opuyorum doyamiyorumki ikisinide yani bence doyum diye bisey yok evlat sevgisinde allah herkesin evladini korusun iyi insanlarla karsilastirsin.

Heheh gelenler iskoctu, gobek attirsam cok komik olurdu
Bu arada niye yandin canim
Kizim balik burcu, cok duygusal olurmus diye yandim demistim

ya Allah yardımcın olsun

Amin canim amin sağlık olsun hayirli insan olsun da...

Gayet guzel canim, menegic kahvesini nereden buldun?

Tamam canim ellerine saglik simdiden:)

Dikkat et kendine, biran evvle toparlan insallah canim..

Hemen döküyorum ozaman bende kurtlarimi tesekkurler canim aciklaman icin daha caylagım ogrencem bu isleri
Birde bu cezalar birikince bi yaptirimi oluyormu takima girememe gibi yani falan
Cezayi biriktirmeden hemen yapiyoruz kuzum:)

Kizlar bu dans cezami evde 10 dk oglumla kovalama yakalama olarak tepinsem kabul edermisiniz .
Olur tabiki dun uyuyakalmisim yazamadim kusura bakma:)

Evet cok asiri meraklilar haklisin canim, egitmenlerimizde sagolsunlar cok anlayislilar senin gibi..

Cezami uyguladim canlar
Harikasin:)

Evet bende katılayım grubunuza
tabiki oncelikle katilim formumuzu doldurabilir misin canim?

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Minik pandam kurabiye, pogaca, dogum gununde yediklerin olmamis canim.
Bunlari odule sayayim ama bu sekilde menuyle kilo vermek cok zor..
Eski duzenine don kuzum..

İyi canım bugün de dinlenecek ama ayaklandı zaten
Cok sevindim, gozunuzaydin..

Elinde denenmiş ve başarılmış bir listen varsa onu dene canım önce. 20 kilo harika bir rakam. 9 dilim ekmek öğün başı 3 dilim kulağa çok geliyor ama sende işe yaramış.
Eline sağlık canım. ilk sayfanın erisimi verilince rahat edeceksin.
Sağol canım. Şu anda miktarları kontrol konusunda çalışıyorum. Sen de benim grupdaki idollerimdensin.
Evet canım alerji ilaçlarım, D vitamini B complex düzenli kullandıklarım birkaç ayda bir de antibiyotik ve steroid kullanmak zorunda kalıyorum alerji kaynaklı kronik bronşit ya da kronik sinuzit. O ilaçların vücuda bıraktı kalıntıları da oruçlarla temizlemeye çalışıyorum ve etkilerini de görüyorum.
Açlık hissetmiyorum ve inanılmaz bir şekilde ilk tuttuğum sefer haric 3 günlüklerde bile halsizlik olmadı. bazen ani kalkarsam başım dönüyor ama onu da ayarlıyorum sakin hareketle. Kilo vermeme çok faydası yok malesef, yemeye başlayınca geri geliyor :) ama sağlık için değer.
En son kuzgun du galiba, o filmin soundtrack ini dinlemiştim Yaşar için ama filmi izlememiştim D
Cezami uyguladim canlar
Tebrikler
Nasil yani 3 gun hic birsey yenmicekmi
Evet 3 gün hiçbirşey yenmiyor. Nobel ödüllü bir yöntem. Iftar ve sahurda bazen de çok susarsam su içiyorum. Su içmeyince daha etkili arıtma gercekleşiyor. 10 gün, 20 gün 40 gün tutup sağlığına kavuşan ve şifa bulan çok insan var. youtube da gün gün paylaşanlar da var. Sumeyye Uslu ve Su orucu diye bir youtuber harika açıklıyor.
Wizardcim oruc3sadece yemek uzerinde degil mi, su icebiliyorsun?
Yinede cok zormus kolay gelsin
Susarsan su içmen gerekiyor değilse içmemek daha iyi. iftar ve sahurda birkaç yudum içiliyor eğer oruç sevabı da hedefleniyorsa.
Ben de gece öncesi ve sonrası zayiflama fotolarına bakiyorum çok motive ediyor beni. :)
Oyyy zordur heralde ama guzel gider kilolar
Malesef gittiği gibi geliyor bende. kilo için yapmıyorum canım ama güzel kilo verenler varmış ben normal düzenime dönünce hemen hemen eski kiloma geliyorum.
bugünün kaçamak günün olmuş. Nasıl geçti doğumgünü..
Tünaydıııın musmutlu pazarlar♥

kehribar kolyesi çok faydasını gördüm ben cocuklarımda. diş ağrısı ve şişliğine cok iyi geliyor. Eğer boynuna takmakta tedirgin olursan ayağına takabilirsin kolyeyi.
kesinlikle katılıyorum. minikliklerinde hep tadını cıkardım. ilk kızımda hele acayip bir şekilde kafayı bulma etkisi yapıyordu onu sevmek. Diğerlerinde de öyle ama ne bekleyeceğimi biliyordum D
Kararlı ol tadımlık al eğer yemek zorunda kalırsan da. Dokunuyor dersen kimse ısrar etmiyor. Kolay gelsin. Eğer çok sıkıştırırlarsa birmesaj at. biz dester veririz :)

Benim ilk oglum anlattigin gibiydi, 1 yasina kadar surekli kucagimizda tasidik, her cocuk farkli oluyor ama cok cabuk buyuyorlar canim..

Iste ben tam boyle oglumun bebekligini ozledigim anda 2.bebisime hamile kaldim Deryacim :))

canim lutfen tok git, diyetini bozma...

Deryacim benim anne-babam calisiyordu beni ananem buyuttu haftada 1-2 gun gunleri ve misafirlikleri olurdu.
Soyledigin yemek yiyip arkasindan dans etme gunlerini tum cocuklugumda doyasiya yasadim :)
Gunlerde buyudum diyebilirim :))

Evet canim kaptan yardimcilarimiz belli olsun kazene yazacagim, haklisin sayfayi duzenlersek guzel olacak hepimiz icin:)

annem getirmişti canım. çok sevdik, çok da faydalıymış.
Evet tahmin ettim burada hic rastlamadim belki amazonda vardir hic bakmadim bakayim.
Bende trden menengic ve dibek kahvesi bolca getirmistim ama zulalarim coktaaan tukendi :))

HAFTALIK YARISMAMIZ

Arkadaslar bu hafta , tum hafta boyunca ADIM YARISMASI yapalim kendi aramizda.Adimsayari olanlar adimsayarla olmayanlar telefonlarina yukleyecekleri adim sayma uygulamalariyla yarismamiza katilabilir.

Hicbir sey yapamiyorsak Leslie ile yuruyus yapalim.
Sizleri seviyorum

Koclar toplansın
Toplansın tabii!
Bülent Ersoy hariç sevdiklerimiz ne kadar benziyormuş canım, şarkıya da bayıldım nice
10 dk dans cezamida yaptim
cinecin ve Kozmogirl17 hadi kizlar sizde cezalarinizi tamamlayin:)
Bugün gördüm, tamamladım kaptan
Ay ne güzel oyun bulduk Derya okay tahminim Yengeç ya da Boğa
Balık
Gruba muhabbet
Ahahahahahahha
Balığın kadını sevdi mi çok pis seviyor sanki
Kolaylıklar gelsin canım
Yengeç benim burcum. Hatta yükselenimyükselenim de yengeç.. yaani tam bir yengeç burcu kadınıyım
Ay yengeçler hep kendini üzer en çok di mi? İçinden düşün düşün üzül dert sahibi ol? Benim de yükselen yengeç, koç inat güçlü sertken yengeç tersi, o yüzden sürekli bir öyleyim bir böyle
Bir Canan Karatay görseli atayım mı YEME ANNEM, YEME GÜLÜM
Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Ancak gelebildim, kahvalti ettik, simdi size bakip ortaligi, masayi toplayacagim.
Nasil gecti gununuz?
Benim kahve keyfi, spor, bilgisayarda ufak işlerle geçti kaptanım. Ayrıca eklemem lazım bu 1-2 kare bitter olayına destek vermen de benim için çok iyi oldu, thank youu!
Naylon ten rengi çorap kokusu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…