Yani zaman zaman ama genelde duygulariyla hareket eden bi adam zor olabiliyor mesela bazen biseye canin sıkılıyor yada yorgun oluyorsun modun dusuk oluyor ona o balık duyguları varya bu kadin sana bozulmus biseymi yaptin diye bi baski yapiyor oda bana tabi naptim sana senden kesin bisey var ya yok yorgunum diyorum yok sende var kesin bisey delirtebiliyor yani beniOoooo erkek balık daha fena :/ bir arkadaşım vardı da
Ama sen romantizm açısından şamslısındjr
Cezami uyguladim canlar
Hosgeldin canim, ilk sayfadaki katilim formunu doldurabilir misin?Evet bende katılayım grubunuza
Heheh biliyorum cok duygusal daha simdiden, ben de bir o kadar odunum ikizler burcuyumAaaaaişin var Allah yardımcın olsun
Canim saatlerini de ekler misin menulerine29 haziran menü
Sabah
1 tane kendi yaptığım pogaca kurabiye en ufagı
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
Türk kahvesi
Akşam
Doğum günündeydim en yakın arkadaşımın oğlunun ki elimize doğdu eşek
İnce 1 dilim pasta
3 kaşık amerikan salatası
1 bardak 3ü1arada
1 bardak Türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 5ten 10a kadar koşuşturma süsleme servis fotoğrafçılık
Kiyamam. Boyle zamanlarda kendimi onlarin yerine koyuyorum daha cok direncim oluyor. Ne cok aciyordur simdiBebis bu sıralar cok mızmız. Dış çıkarıyor olabilir bilemiyorum. Abi ve ablasi 1 yaşında çıkarmıştı ve hic zorlanmadık onlar dis cikarirken. Ama bu danacik biraz erken çıkaracak sanirim. Kucaktan inmiyo sürekli eli ağzında salyası akıyo ve ağlıo
Hehe tamamdir, simdi misafir var. Onlar gidince dans edip yazarimWow canım stitchcim harikasın.Çok olmak isterdim ben de o konserde. eminim unutulmaz olmuştur..
Hayır ikizler değilim10dk dansa davet ediyorum seni ama him şarkısı olmasın, tercihen hareketli birşeyler
Benim esim balik ama cok duygusal ole bole degil
Evet katiliyorum. Benimki 16 aylik. Butun gun opup isiriyorum daBebekken meşakkatli kızlar ama inanın insan özlüyor. Geçen arkadaşlardan biri wpden bir resim attı, bizim çocukların küçüklük hallerinin olduğu. Böyle cümbürcemaat bir kahvaltıya gitmiştik, çocuk masasının resmiydi paylaştığı. Hepimizin ki öyle küçükmüş ki, kızım da nasıl tatlı çıkmış bir parmağı da ağzında. Keşke dedim daha çok öpseymisim. Gerçi hala çok büyük değiller biri 9 digeri 6 ama öyle bebeklik halinden çıktılar tabi. Ben büyük ihtimalle birkaç sene sonra bu hallerinin resmini görsem yine aynı cümleyi kurarım. Neyse kısacası tadını çıkarmak lazimm
Evet cok katiliyorum canim sanaOyyyy Allahım ben dayanamıyorum bebişlere çoook seviyorum ❣ Allah acil şifalar versin ve uslu bir bebiş olsun annesini hiç üzmesin
Sağlığı sıhhati yerinde olsun da her şey çözülür canım
Hatta çoğu hastalığın bile şifası var Allah dermansız dert vermesin ♥ Sana hayırlı evlatlar olsun
Hepinize tabi kızlar ♥
Ben cok az su iciyorum. Bu taktigi ben de uygulayayim.Kızlar galiba akşam misafirliğe gideceğiz
İnşallah bana yine çok ısrar etmezler olabildiğince atlatmaya çalışacağım
Şunu fark ettim
Su içmek zannettiğimden kat kat fazla işe yarıyor kilo vermede
Gerçekten için en az 3 için hatta bu havalarda ihmal etmeyin canlarım
Ne guzel, yaz gelmis icin civil civil demekki. Serdar Ortac sevmiyorum ama yinede yazi hatirlattigi icin dinlerimAllah ım kafamda Serdar Ortaç ın buralara yaz günü şarkısı çalıyorgaliba bu bana bir işaret dans et diyor
Ama önce işlerim var .. ve Leslie...
Ben eskiden annemin gün'lerini hatırlıyorum, bize misafirler geldiğinde ya da biz başka bir güne gittiğimizde yemek faslından sonra oynarlardı, oyun havası filan açıpaksam menu bildirimine eklemeyi unutma canim
Hosgeldin canim, ilk sayfadaki katilim formunu doldurabilir misin?
Heheh biliyorum cok duygusal daha simdiden, ben de bir o kadar odunum ikizler burcuyum
Canim saatlerini de ekler misin menulerine
Bugun pek olmamis, bak pogaca kurabiye yapmasaydin yemeyecektin, evde bu tarz seyleri tutmamak ilk adim kilo vermede
Kiyamam. Boyle zamanlarda kendimi onlarin yerine koyuyorum daha cok direncim oluyor. Ne cok aciyordur simdi
Hehe tamamdir, simdi misafir var. Onlar gidince dans edip yazarim
yandim
Evet katiliyorum. Benimki 16 aylik. Butun gun opup isiriyorum da
Evet cok katiliyorum canim sana
Ben cok az su iciyorum. Bu taktigi ben de uygulayayim.
Insallah minimum kacamakla atlatirsin
Ne guzel, yaz gelmis icin civil civil demekki. Serdar Ortac sevmiyorum ama yinede yazi hatirlattigi icin dinlerim
Amin Feyzacim.Zaten insan yaşadığı anın kıymetini bilmediğinden hep hüzünlü üzgün
Oysa bu zamanlar bir daha gelmiyor
Allah en hayırlı en dolu dolu şekilde bu zamanları geçirebilmeyi nasip etsin
Canim bu aksam eklerim muhakkak ama yarin denize gidicem biraz gecte olsa bildiririm diye dusunuyorumaksam menu bildirimine eklemeyi unutma canim
Heheh biliyorum cok duygusal daha simdiden, ben de bir o kadar odunum ikizler burcuyum
Bugun pek olmamis, bak pogaca kurabiye yapmasaydin yemeyecektin, evde bu tarz seyleri tutmamak ilk adim kilo vermede
Kiyamam. Boyle zamanlarda kendimi onlarin yerine koyuyorum daha cok direncim oluyor. Ne cok aciyordur simdi
yandim
Ne guzel, yaz gelmis icin civil civil demekki. Serdar Ortac sevmiyorum ama yinede yazi hatirlattigi icin dinlerim
Bu arada niye yandin canimaksam menu bildirimine eklemeyi unutma canim
yandim
Oglum 2 yasjni yeni gecti bebekligini ozluyorum ben ki birde bebek var evde yani simdi sanki buyumus kocaman olmus geliyor opuyorum opuyorum doyamiyorumki ikisinide yani bence doyum diye bisey yok evlat sevgisinde allah herkesin evladini korusun iyi insanlarla karsilastirsin.Bebekken meşakkatli kızlar ama inanın insan özlüyor. Geçen arkadaşlardan biri wpden bir resim attı, bizim çocukların küçüklük hallerinin olduğu. Böyle cümbürcemaat bir kahvaltıya gitmiştik, çocuk masasının resmiydi paylaştığı. Hepimizin ki öyle küçükmüş ki, kızım da nasıl tatlı çıkmış bir parmağı da ağzında. Keşke dedim daha çok öpseymisim. Gerçi hala çok büyük değiller biri 9 digeri 6 ama öyle bebeklik halinden çıktılar tabi. Ben büyük ihtimalle birkaç sene sonra bu hallerinin resmini görsem yine aynı cümleyi kurarım. Neyse kısacası tadını çıkarmak lazimm
Heheh gelenler iskoctu, gobek attirsam cok komik olurduBen eskiden annemin gün'lerini hatırlıyorum, bize misafirler geldiğinde ya da biz başka bir güne gittiğimizde yemek faslından sonra oynarlardı, oyun havası filan açıpşimdi hatirlatinca çok komik geldi ama işi biliyorlarmiş yani, yedikten sonra eritme fasli da vardı. Yaani stitchcim misafirlerine de bi sor bakalım oynarlar mıymış? hem daha zevkli olur. ( Bi de kabul ediyolarmış )
Çook tatlı zamanlariymiş o zaman yavrunun, bence de bol bol öp kokla, ama ısırarak değil çünkü o da biraz büyüyünce ısırmaya başlayabilir normal sanıp. E ayarları da yok malum
Kizim balik burcu, cok duygusal olurmus diye yandim demistimBu arada niye yandin canim
Hmm valla benim oglum koc ama o duygusalligini babadan almis ikisininde gozyaslari gozunde duruyorHeheh gelenler iskoctu, gobek attirsam cok komik olurdu
Kizim balik burcu, cok duygusal olurmus diye yandim demistim
yaYani zaman zaman ama genelde duygulariyla hareket eden bi adam zor olabiliyor mesela bazen biseye canin sıkılıyor yada yorgun oluyorsun modun dusuk oluyor ona o balık duyguları varya bu kadin sana bozulmus biseymi yaptin diye bi baski yapiyor oda bana tabi naptim sana senden kesin bisey var ya yok yorgunum diyorum yok sende var kesin bisey delirtebiliyor yani beni
Amin canim amin sağlık olsun hayirli insan olsun da...Oyyyy Allahım ben dayanamıyorum bebişlere çoook seviyorum ❣ Allah acil şifalar versin ve uslu bir bebiş olsun annesini hiç üzmesin
Sağlığı sıhhati yerinde olsun da her şey çözülür canım
Hatta çoğu hastalığın bile şifası var Allah dermansız dert vermesin ♥ Sana hayırlı evlatlar olsun
Hepinize tabi kızlar ♥
Gayet guzel canim, menegic kahvesini nereden buldun?29 Haziran
Sabah 11.30
Waffle 1 adet glütensiz undan şekersiz yaptım. Bir kaşık şekersiz reçel.
1 haşlanmış yumurta
10 kadar zeytin
biber salatalık Cherrydomates
Yeşil çay 2 fincan
Öğlen 3
Yoğurtlu karnıbahar dünden artan
Ara
İki kayısı kurusu bir avuç ceviz badem karışık
Akşam 6.30
1 tabak Piyaz
1 bardak Ayran
Ara
Menengiç kahvesi.
Su 8 bardak
10.200 adım
3 dakika JJ
5 dakika IA
Tamam canim ellerine saglik simdiden:)Tesekkurler canim, ben de daha aktif olabilmek istiyorum aslinda. Hergun gobegime bakip ah cekiyorum. Neyseki hava kotu de saklayabiliyorum
Sen cok iyi gidiyorsun, azmine hayranim. Harpy ve senin menulerini kopyalayip kendime diyet programi cikaracagim
bir de diyet menu tamamen gelebilsem, hep kosturma diye diyete motive olamadim, dun yine kotuydu menum cok yemedim gibi geliyor ama buraya yazayim diye dusununce farkediyorum ki cokbugun ne yersem yiyeyim yazicam
Tesekkurler canimptesi ben de daralma tablosunu hazirlar gonderirim. Her ptesi de guncellerim sorun yok onda.
Kozmogirl17 hosgeldin canim takimimiza
Dikkat et kendine, biran evvle toparlan insallah canim..Günaydınn. Çok sağol canım iyiyim çok şükür akşamda ara ara oldu ama hastanelik kadar değildi şükür üşüttüm heralde yada midesel bir sorun mu anlamadım tahlil yaptılar çünkü enfeksiyon falan çıkmadı bulantılarımda oldu akşam hatta bir şey yiyemedim midemi üşüttüm sanırım yemek düşününce bile midem bulanıyor
Cezayi biriktirmeden hemen yapiyoruz kuzum:)Hemen döküyorum ozaman bende kurtlarimi tesekkurler canim aciklaman icin daha caylagım ogrencem bu isleri
Birde bu cezalar birikince bi yaptirimi oluyormu takima girememe gibi yani falan
Olur tabiki dun uyuyakalmisim yazamadim kusura bakma:)Kizlar bu dans cezami evde 10 dk oglumla kovalama yakalama olarak tepinsem kabul edermisiniz .
Evet cok asiri meraklilar haklisin canim, egitmenlerimizde sagolsunlar cok anlayislilar senin gibi..Canım anlattığım gibi gerçekten, haftasonu ailece vakit geçirme zamanı
Çok var benim de feyzacim. Ama şu an aklıma gelen him- Gine with the sin sabah sabah sen sorunca aklıma gelen şarkı, biraz ağır oldu ama, hangi moddaysam artık
Bayılırim burç muhabbetinepek inanmadım da keyifli gelir konuşması. Tahmin edin bakalım burcumu bilene bir kuru kayısı, bilmeyenlere 10dk dans
Canım öneri listende beni de saydığım için teşekkürler, ama ben de senin gibi telefonla giriyorum hep ve pratik ama başı işler de biraz zor böyle. Hem inan sene boyunca öğrencilerim için o kadar yapıyorum li ödev not vs.takibi ve çizelgesi, biraz dinlenmek istiyorum bu tip şeylerden uzaklaşıp.
Ne güzel sanatçılar ve eserler saymissin wizardcim, benim aklıma gelmedi ilk etapta. Yaşar ı ben de dinlerdim eskiden hatta öğrenciyken İzmir'de açık hava konserine gitmiştik. Müthişti. Aldanirim favorimdi. Ama paslandı bence, ya da ben eskisi kadar dinlemez oldum bilmiyorum
Merak etme canım bir eğitimci olarak çok gözlemlerim, boyle öğrenciler eninde sonunda başarıyı yakalıyor çünkü oldukça meraklı ve zekiler. Hem artık bizler de daha opsiyoneliz hareketli öğrencilere karsi, biliyoruz ki kasten dersi bozmaya yönelik bir tutumları yok. Ve bir şekilde dikkatlerini derse çekmemiz gerek.
En büyük kaptan bizim kaptan
Harikasin:)Cezami uyguladim canlar
tabiki oncelikle katilim formumuzu doldurabilir misin canim?Evet bende katılayım grubunuza
Minik pandam kurabiye, pogaca, dogum gununde yediklerin olmamis canim.29 haziran menü
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
Türk kahvesi
Akşam
İnce 1 dilim pasta
1 bardak 3ü1arada
1 bardak Türk kahvesi
Su 2 litre
Cok sevindim, gozunuzaydin..İyi canım bugün de dinlenecek ama ayaklandı zaten
Elinde denenmiş ve başarılmış bir listen varsa onu dene canım önce. 20 kilo harika bir rakam. 9 dilim ekmek öğün başı 3 dilim kulağa çok geliyor ama sende işe yaramış.Ya aslinda ben bahsetmisyim ya diyetisyen kontrolunde 20 kiloya yakin verdim ozamn ki diyet listemde sabah ogle aksam olmak uzere 9 dilom ekmegim vardi ben okadar bile yemedim diye sevinirken gercekten cokmu olmus esimde okadar ekmek yeme 1 dilim ye yeter diyor bugun oyle yapim bakim canim cezami nerden ogrenebilirim bu arada ilk gun cezası
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - - Aomine Daiki ODUL - - - - - Minikpanda1107 - - - - - - - Mydestinyy - - - - - - - Wizardmom - - - - - Derya_the_queen - - - - - enimenime - - - - - Elmasyuzuk - - - - - - - DeryaOnDiet 200DK - - - - - - Diyetteanne - - - - - - - Yawrukush 10DK D - - - - - stitch - - - - - - - cinecin 10DK D - - - - - DenizinYosunKokusu - - - - - - fmad - - - - - - Sertugba - - - - - - - klbk33 - - - - - - - tomrs - - - - - - - Kozmogirl17 - 10DK D - - - - - Canfeb - - - - - - - gogo2405 - - - - - - - Yergezen - - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - emnzynpelf
@Wizardmom canim senide guncelledim tabloda :)
Sağol canım. Şu anda miktarları kontrol konusunda çalışıyorum. Sen de benim grupdaki idollerimdensin.Tesekkurler canim, ben de daha aktif olabilmek istiyorum aslinda. Hergun gobegime bakip ah cekiyorum. Neyseki hava kotu de saklayabiliyorum
Sen cok iyi gidiyorsun, azmine hayranim. Harpy ve senin menulerini kopyalayip kendime diyet programi cikaracagim
bir de diyet menu tamamen gelebilsem, hep kosturma diye diyete motive olamadim, dun yine kotuydu menum cok yemedim gibi geliyor ama buraya yazayim diye dusununce farkediyorum ki cokbugun ne yersem yiyeyim yazicam
Tesekkurler canimptesi ben de daralma tablosunu hazirlar gonderirim. Her ptesi de guncellerim sorun yok onda.
Kozmogirl17 hosgeldin canim takimimiza
Evet canım alerji ilaçlarım, D vitamini B complex düzenli kullandıklarım birkaç ayda bir de antibiyotik ve steroid kullanmak zorunda kalıyorum alerji kaynaklı kronik bronşit ya da kronik sinuzit. O ilaçların vücuda bıraktı kalıntıları da oruçlarla temizlemeye çalışıyorum ve etkilerini de görüyorum.Wizardcim daha önce de ilaç kullandığını söylemiştin, kronik bir rahatsızlık mi güzelim? Umarım daha iyi olursun, sen açlık orucunun faydalı olduğuna inanıyorsun, o yüzden bitince belki daha iyi hissediyor olursun. Yine de bana sorarsan çok ama çok acayip zor birşey. ☺Kolay gelsin canım şimdiden. Kendine dikkat et olur mu?
Sound track yapsa güzel olabilir aslında bize de nostalji olur. Ha bir de ben Feridun Düzağaç dinlemeyi çok severim, o da yeni birşeyler yapsa keşke
TebriklerCezami uyguladim canlar
Evet 3 gün hiçbirşey yenmiyor. Nobel ödüllü bir yöntem. Iftar ve sahurda bazen de çok susarsam su içiyorum. Su içmeyince daha etkili arıtma gercekleşiyor. 10 gün, 20 gün 40 gün tutup sağlığına kavuşan ve şifa bulan çok insan var. youtube da gün gün paylaşanlar da var. Sumeyye Uslu ve Su orucu diye bir youtuber harika açıklıyor.Nasil yani 3 gun hic birsey yenmicekmi
Susarsan su içmen gerekiyor değilse içmemek daha iyi. iftar ve sahurda birkaç yudum içiliyor eğer oruç sevabı da hedefleniyorsa.Wizardcim oruc3sadece yemek uzerinde degil mi, su icebiliyorsun?
Yinede cok zormus kolay gelsin
Ben de gece öncesi ve sonrası zayiflama fotolarına bakiyorum çok motive ediyor beni. :)Gece en son yemek videoları bakıyordum kaptan
Cuma biraz kötüydü diye dün böyle toparlayım dedim
Çünkü bizim komşularla çay sofralarımız çok olur orda bazen kaçabiliyor evdeyken en azından kısayım
Malesef gittiği gibi geliyor bende. kilo için yapmıyorum canım ama güzel kilo verenler varmış ben normal düzenime dönünce hemen hemen eski kiloma geliyorum.Oyyy zordur heralde ama guzel gider kilolar
bugünün kaçamak günün olmuş. Nasıl geçti doğumgünü..29 haziran menü
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
Türk kahvesi
Akşam
İnce 1 dilim pasta
1 bardak 3ü1arada
1 bardak Türk kahvesi
Su 2 litre
Tünaydıııın musmutlu pazarlar♥
kehribar kolyesi çok faydasını gördüm ben cocuklarımda. diş ağrısı ve şişliğine cok iyi geliyor. Eğer boynuna takmakta tedirgin olursan ayağına takabilirsin kolyeyi.Bebis bu sıralar cok mızmız. Dış çıkarıyor olabilir bilemiyorum. Abi ve ablasi 1 yaşında çıkarmıştı ve hic zorlanmadık onlar dis cikarirken. Ama bu danacik biraz erken çıkaracak sanirim. Kucaktan inmiyo sürekli eli ağzında salyası akıyo ve ağlıo
kesinlikle katılıyorum. minikliklerinde hep tadını cıkardım. ilk kızımda hele acayip bir şekilde kafayı bulma etkisi yapıyordu onu sevmek. Diğerlerinde de öyle ama ne bekleyeceğimi biliyordumBebekken meşakkatli kızlar ama inanın insan özlüyor. Geçen arkadaşlardan biri wpden bir resim attı, bizim çocukların küçüklük hallerinin olduğu. Böyle cümbürcemaat bir kahvaltıya gitmiştik, çocuk masasının resmiydi paylaştığı. Hepimizin ki öyle küçükmüş ki, kızım da nasıl tatlı çıkmış bir parmağı da ağzında. Keşke dedim daha çok öpseymisim. Gerçi hala çok büyük değiller biri 9 digeri 6 ama öyle bebeklik halinden çıktılar tabi. Ben büyük ihtimalle birkaç sene sonra bu hallerinin resmini görsem yine aynı cümleyi kurarım. Neyse kısacası tadını çıkarmak lazimm
Kararlı ol tadımlık al eğer yemek zorunda kalırsan da. Dokunuyor dersen kimse ısrar etmiyor. Kolay gelsin. Eğer çok sıkıştırırlarsa birmesaj at. biz dester veririz :)Kızlar galiba akşam misafirliğe gideceğiz
Şunu fark ettim
annem getirmişti canım. çok sevdik, çok da faydalıymış.Gayet guzel canim, menegic kahvesini nereden buldun?
Benim ilk oglum anlattigin gibiydi, 1 yasina kadar surekli kucagimizda tasidik, her cocuk farkli oluyor ama cok cabuk buyuyorlar canim..Hic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Bekarlık hakkaten sultanlık sanirim
Çok az yemişsin canim ama halsız düşmediysen iyi..
Rulo kat olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnm
Iste ben tam boyle oglumun bebekligini ozledigim anda 2.bebisime hamile kaldim Deryacim :))Bebekken meşakkatli kızlar ama inanın insan özlüyor. Geçen arkadaşlardan biri wpden bir resim attı, bizim çocukların küçüklük hallerinin olduğu. Böyle cümbürcemaat bir kahvaltıya gitmiştik, çocuk masasının resmiydi paylaştığı. Hepimizin ki öyle küçükmüş ki, kızım da nasıl tatlı çıkmış bir parmağı da ağzında. Keşke dedim daha çok öpseymisim. Gerçi hala çok büyük değiller biri 9 digeri 6 ama öyle bebeklik halinden çıktılar tabi. Ben büyük ihtimalle birkaç sene sonra bu hallerinin resmini görsem yine aynı cümleyi kurarım. Neyse kısacası tadını çıkarmak lazimm
canim lutfen tok git, diyetini bozma...Kızlar galiba akşam misafirliğe gideceğiz
Şunu fark ettim
Deryacim benim anne-babam calisiyordu beni ananem buyuttu haftada 1-2 gun gunleri ve misafirlikleri olurdu.Ben eskiden annemin gün'lerini hatırlıyorum, bize misafirler geldiğinde ya da biz başka bir güne gittiğimizde yemek faslından sonra oynarlardı, oyun havası filan açıpşimdi hatirlatinca çok komik geldi ama işi biliyorlarmiş yani, yedikten sonra eritme fasli da vardı. Yaani stitchcim misafirlerine de bi sor bakalım oynarlar mıymış? hem daha zevkli olur. ( Bi de kabul ediyolarmış )
Çook tatlı zamanlariymiş o zaman yavrunun, bence de bol bol öp kokla, ama ısırarak değil çünkü o da biraz büyüyünce ısırmaya başlayabilir normal sanıp. E ayarları da yok malum
Evet canim kaptan yardimcilarimiz belli olsun kazene yazacagim, haklisin sayfayi duzenlersek guzel olacak hepimiz icin:)Elinde denenmiş ve başarılmış bir listen varsa onu dene canım önce. 20 kilo harika bir rakam. 9 dilim ekmek öğün başı 3 dilim kulağa çok geliyor ama sende işe yaramış.
Eline sağlık canım. ilk sayfanın erisimi verilince rahat edeceksin.
Sağol canım. Şu anda miktarları kontrol konusunda çalışıyorum. Sen de benim grupdaki idollerimdensin. Eki Görüntüle 2283665
Evet canım alerji ilaçlarım, D vitamini B complex düzenli kullandıklarım birkaç ayda bir de antibiyotik ve steroid kullanmak zorunda kalıyorum alerji kaynaklı kronik bronşit ya da kronik sinuzit. O ilaçların vücuda bıraktı kalıntıları da oruçlarla temizlemeye çalışıyorum ve etkilerini de görüyorum.
Açlık hissetmiyorum ve inanılmaz bir şekilde ilk tuttuğum sefer haric 3 günlüklerde bile halsizlik olmadı. bazen ani kalkarsam başım dönüyor ama onu da ayarlıyorum sakin hareketle. Kilo vermeme çok faydası yok malesef, yemeye başlayınca geri geliyor :) ama sağlık için değer.
En son kuzgun du galiba, o filmin soundtrack ini dinlemiştim Yaşar için ama filmi izlememiştimD
Tebrikler
Evet 3 gün hiçbirşey yenmiyor. Nobel ödüllü bir yöntem. Iftar ve sahurda bazen de çok susarsam su içiyorum. Su içmeyince daha etkili arıtma gercekleşiyor. 10 gün, 20 gün 40 gün tutup sağlığına kavuşan ve şifa bulan çok insan var. youtube da gün gün paylaşanlar da var. Sumeyye Uslu ve Su orucu diye bir youtuber harika açıklıyor.
Susarsan su içmen gerekiyor değilse içmemek daha iyi. iftar ve sahurda birkaç yudum içiliyor eğer oruç sevabı da hedefleniyorsa.
Ben de gece öncesi ve sonrası zayiflama fotolarına bakiyorum çok motive ediyor beni. :)
Malesef gittiği gibi geliyor bende. kilo için yapmıyorum canım ama güzel kilo verenler varmış ben normal düzenime dönünce hemen hemen eski kiloma geliyorum.
bugünün kaçamak günün olmuş. Nasıl geçti doğumgünü..
Eki Görüntüle 2283668
kehribar kolyesi çok faydasını gördüm ben cocuklarımda. diş ağrısı ve şişliğine cok iyi geliyor. Eğer boynuna takmakta tedirgin olursan ayağına takabilirsin kolyeyi.
kesinlikle katılıyorum. minikliklerinde hep tadını cıkardım. ilk kızımda hele acayip bir şekilde kafayı bulma etkisi yapıyordu onu sevmek. Diğerlerinde de öyle ama ne bekleyeceğimi biliyordumD
Kararlı ol tadımlık al eğer yemek zorunda kalırsan da. Dokunuyor dersen kimse ısrar etmiyor. Kolay gelsin. Eğer çok sıkıştırırlarsa birmesaj at. biz dester veririz :)
Evet tahmin ettim burada hic rastlamadim belki amazonda vardir hic bakmadim bakayim.annem getirmişti canım. çok sevdik, çok da faydalıymış.
Toplansın tabii!Koclar toplansın
Bülent Ersoy hariç sevdiklerimiz ne kadar benziyormuş canım, şarkıya da bayıldım nice“Bugün hayatımın en güzel günü olacak”
Bıkmadan milyon kere dinleyebildiğim şarkı. Aç sesi zumbaya bağla
Yaşar çok severdim genç kızken. Acıtmıyor sevdan(aşk şarkımızda)
Müzeyyen Senar, hastasıyım. Sesinin ve “benzemez kimse sana” yorumunun. Tarkan’la diyeti çok güzeldi. Tarkan güçlü ve harka sesine rağmen yenileniyordu sesine ama sevimliydi.
Zeki Müren ah bu şarkıların gözü kör olsun
Ahmet Kaya Kendine iyi bak
Sezen Aksu hemen her şarkısı
Neşet Ertaş. Şahane bir ses yaratıcı bir yetenek ve tabii ki bozkırın rezeneli. Yeri adlandırmayacak bir müzik insanı.
Bülent Ersoy’un da sesini beğenirdim ama yorumu daha ön planda. Şu ara çok dinleyemiyorum sıkılıyorum. Zevkim değişti herhalde.
Bugün gördüm, tamamladım kaptan
Ay ne güzel oyun bulduk DeryaCanım anlattığım gibi gerçekten, haftasonu ailece vakit geçirme zamanı
Çok var benim de feyzacim. Ama şu an aklıma gelen him- Gine with the sin sabah sabah sen sorunca aklıma gelen şarkı, biraz ağır oldu ama, hangi moddaysam artık
Bayılırim burç muhabbetinepek inanmadım da keyifli gelir konuşması. Tahmin edin bakalım burcumu bilene bir kuru kayısı, bilmeyenlere 10dk dans
Balığın kadını sevdi mi çok pis seviyor sankiBalık
Gruba muhabbet
Ahahahahahahha
Kolaylıklar gelsin canımHic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Bekarlık hakkaten sultanlık sanirim
Çok az yemişsin canim ama halsız düşmediysen iyi..
Rulo kat olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnm
Ay yengeçler hep kendini üzer en çok di mi? İçinden düşün düşün üzül dert sahibi ol? Benim de yükselen yengeç, koç inat güçlü sertken yengeç tersi, o yüzden sürekli bir öyleyim bir böyleYengeç benim burcum. Hatta yükselenimyükselenim de yengeç.. yaani tam bir yengeç burcu kadınıyım
Bir Canan Karatay görseli atayım mı YEME ANNEM, YEME GÜLÜMKızlar galiba akşam misafirliğe gideceğiz
Şunu fark ettim
Benim kahve keyfi, spor, bilgisayarda ufak işlerle geçti kaptanım. Ayrıca eklemem lazım bu 1-2 kare bitter olayına destek vermen de benim için çok iyi oldu, thank youu!Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Ancak gelebildim, kahvalti ettik, simdi size bakip ortaligi, masayi toplayacagim.
Nasil gecti gununuz?
Naylon ten rengi çorap kokusu geldiBenim ilk oglum anlattigin gibiydi, 1 yasina kadar surekli kucagimizda tasidik, her cocuk farkli oluyor ama cok cabuk buyuyorlar canim..
Iste ben tam boyle oglumun bebekligini ozledigim anda 2.bebisime hamile kaldim Deryacim :))
canim lutfen tok git, diyetini bozma...
Deryacim benim anne-babam calisiyordu beni ananem buyuttu haftada 1-2 gun gunleri ve misafirlikleri olurdu.
Soyledigin yemek yiyip arkasindan dans etme gunlerini tum cocuklugumda doyasiya yasadim :)
Gunlerde buyudum diyebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?