Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok görev .. Yapmak mesele değil. İstikrarlı yapmak mesele. IcimdekiSonsuzDeniz @Wizardmom sağolsunlar benim yapabileceğimi söylemişler ikisinede teşekkür ediyorum. Şu aşamada spor yarışmalarına katılsam sadece. Biraz da sohbet yeter bana. Dokunuş gerektiğinde yardım edebilirim istersen. Hazırlanmam gereken hayatımı tümüyle etkileyecek bir sınav var önümde. Çalışmam lazım ancak molalarda gelirim

Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Ancak gelebildim, kahvalti ettik, simdi size bakip ortaligi, masayi toplayacagim.
Nasil gecti gununuz?
Güzeldi Özge'cim, bugün bizim havuz açıldı, ben de değerlendirip suda egzersiz yaptım ve yüzdüm.
Aklıma gelmişken bir ara havuz paletlerimle yüzdüm sanki paletsiz olandan daha çok kalori yaktım gibi hissettirdi. Suyu iterken daha bacak yakıyor paketin yüzeyi geniş diye. Sence de öyle midir? Yoksa paletsiz mi iyidir?
Denizde de aynı şeyi hissediyordum. Alalım bir uzman görüşü ?

Dün de buradaydım
Olmazsam olmaz zaten. Dedim ya alışkanlık diye.
Düşünmek için sessiz kaldım yollarımın hepsinin aynı anda değişmesi neye işaret acaba evren bana nasıl bir mesaj yolluyor.. Niye herşey aynı anda değişiyor. Allah yol mu yapıyor ilerlemem için. Neler düşündüm neler.. Hayırlara çıksın bu değişiklikler inşallah..
fayfeyfiy a mesaj yazmamak için tuttum kendimi
İyiyim. Çocuklar toparladı. Yendik ishali. Tek merak ettiğim ilacı kesince başa fönecek miyiz dönmeyecek miyiz. Bunu da çözdük mü tamamdır.
Bugün de ev işlerine sardım. Mutfağı topladım. Perdeleri yıkadım falan.
Nasılsın? Kafandakileri paylaş bizimle. Bence bu sessizlik bunun sessizliği. Yakında hareketlenme başlayacaktır.

Bütün hafta mı yürüyeceğiz. Ne zaman başlar ne zaman biter

Kızlar bir sorun mu var sitede? Ya telefondan klavye bölümü gerçekten çok kötü, alıntılarımın hepsi gitti yine
Canim site genelde epey kotu zaten ,ben hep bilgisayar kullaniyorum boyle bir sorun gormedim ancak cok yavas ve mesajlar birden fazla kez gidiyor..Sitenin server'i kotu muhtemelen.

Bitter candir kuzum :)

Aaa benim de annem babam çalışıyordu ve anneannem baktı yazları da babannemlerle deniz kenarında çadır kurardık. Hey gidi gunler
Benim gibiymissin ayni canim, ne guzel.Bence annane babanne ile buyumek cok guzel ve cocuk icin cok iyi.

Bildin kankim yemeğe düşkünlüğü ile meşhur boğa cinecin
E bir kuru kayısı hakkın
Boga demek , cok iyi anlasirim bogalarla Deryacim, oradan anlamaliydim..

Anladim canim, bizimlesin, yardim lazimsa kosuyorsun eksik olma.
Ve sinavin cok cok iyi gecer umarim, bizde destegiz..

Deryacim bu kisinin yuzme bilmesine, nasil yuzdugune , yuzme hizina vs gore degisir.
Soyle ki ben yuzucuyum paletli yuzerek daha az kalori harcarim.
Fakat baska bir arkadasim yuzmeyi stiliyle yuzemiyordur ,zorlaniyordur ve paletle daha kolay yuzer, daha cok kalori harcar.Cunku diger turlu paletsiz yuzmesi zor olacagindan , paletli yuzdugu kadar enerji harcayamaz.
Senin yuzerken hissettigin sey de paletle yuzerken suyun direncine karsi paletle harcadigin efordur.

Ben Başak ım canim Derya sormuş, boğa oldugunu tahmin ettim. cok severim ve iyi anlaşırım boğalarla. Senin de boğa olduğuna hiç şaşırmadım.
Basak annemin burcu, acayip titiz, duzenli, temiz ve muntazamdir:)

Sana ikizler ya da Yay diyorum.
Yanlis tahminler:)))

Canim bu tarz degisimler, kirilmalar bende hep iyiye gidis sagladi sende de oyle olur umarim.
Ben sonucun senin icin cok guzel olacagina inaniyorum.

Bütün hafta mı yürüyeceğiz. Ne zaman başlar ne zaman biter
Butun hafta hergun sabahtan, yatana kadar ki adimlarimizi sayacagiz canim :)

Ayy evet evet kimse üzülmesin diye uğraşır kendim uzulurum sonunda hep... değişmek istesem de elimden birsey gelmiyor bu durum değişmiyor.. yapcak birsey yok..
Kayisilar havada ucusuyor, yapmayin kizlar
Var mi benim burcumu tahmin edecek birisi:)
Senin burcuuuun koç ya da kova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…