Aaa benim de annem babam çalışıyordu ve anneannem baktı yazları da babannemlerle deniz kenarında çadır kurardık. Hey gidi gunlerDeryacim benim anne-babam calisiyordu beni ananem buyuttu
Boğa?Tahmin edin bakalım burcumubilene bir kuru kayısı, bilmeyenlere 10dk dans
Yes bee! Kankim ben senin Boğa olduğunu inceliğinden, yanıtlarının estetiğinden, uyumundan bildim ayıpsın
Çok görev4. TAKIM UYELERININ DIKKATINE4. takimin fit olma yolundaki hatunlari,
Sizinle konusmak istedigim seyler var.
Takimimiz benim gozumden bakinca (kaptan gozuyle) biraz boslanmis durumda malesef.
Zaten kaptan olmaya peki dememin sebebide 4. takimla olan gonul bagimdi ve neredeyse kapatilmasi bile dile getiriliyordu.Boyle bir seyin olmasini hic istemem cunku burada kilo verdim, burada harika arkadasliklar edindim vs vs.
Ama kaptanlik ve kaptan yardimciligini ciddi bir is olarak kabul ediyorum.Yapmak istedigim cok sey var, bunlar nelerdir sizlerle izin verin paylasayim;
*Hergun menu ve spor tablomuz guncellenecek,
*Haftalik takim ici yarismalarimiz olacak,
*Daralma listemizi her hafta guncelleyecegiz,
*Haftalik egzersiz paylasimlari yapmak istiyorum.
*Haftalik yarisma listemiz ve listeye dahil olmayan arkadaslarimizin listesi guncellenecek.
*Her uyemiz yakindan takip edilecek, onlara yonelik egzersiz onerilerinde bulunulacak.
*Bunlarin haricinde elbette sizlerinde istedigi , onerecegi seylerde olacak..
Dolayisiyla tum bunlari tek basima yapmam tahmin edersiniz ki oldukca zaman alici , emek isteyen seyler.Zaten takimimizin da bir kaptan gozuyle eksigi ,cok emek harcanmiyor olmasi simdiye dek.Gelmek istedigim nokta kaptan yardimcisina ihtiyacim var kizlar.
Aslinda yardimcilarina ihtiyacim var ama ilk etapta sadece 1 kaptan yardimcisi arkadasimi secip, durumumuza, nasil yol aldigimiza bakip ihtiyacimiz yonunde yeniden bir secim yapmak.
Ve kaptan yardimcilarini ayni zamanda , bir kaptanin yaptigi her seyi yapabilecekleri duruma getirmek, cunku bu da benim gorevim.
Daha fazla uzatmayayim bana bu konuda yardimci olmak isteyen ,AKTIF bir sekilde bende takimimizin arka plandaki islerini goguslerim, benim takima devam edemeyecegim noktada takimi sirtlarim fakat tekrar buyuk harflerle yazayim AKTIF bir sekilde bunlari yaparim diyen gonullu arkadasim var mi?
DIP NOT: Gonullu olan arkadasim cikmazsa, mecburen ben gozume kestirdigim arkadasimi, bunaltmak suretiyle ikna etmeye calisacagim.
Güzeldi Özge'cim, bugün bizim havuz açıldı, ben de değerlendirip suda egzersiz yaptım ve yüzdüm.Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Ancak gelebildim, kahvalti ettik, simdi size bakip ortaligi, masayi toplayacagim.
Nasil gecti gununuz?
wuuuu bende boğa
Yes bee! Kankim ben senin Boğa olduğunu inceliğinden, yanıtlarının estetiğinden, uyumundan bildim ayıpsın
Ben Başak ım canim Derya sormuş, boğa oldugunu tahmin ettim. cok severim ve iyi anlaşırım boğalarla. Senin de boğa olduğuna hiç şaşırmadım.wuuuu bende boğa
İstikrarlı olmandan anlamalıydım
Sen de nokta atışı yapmissin wizardcim
Ben de senin mesajı okumadan yazmıştım bana da var mı kayısı
Sana ikizler ya da Yay diyorum.Kayisilar havada ucusuyor, yapmayin kizlar
Var mi benim burcumu tahmin edecek birisi:)
Dün de buradaydımHepinize gunaydin kizlar , mutlu bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum.
@Harpy , @Elmasyuzuk , @Minikpanda1107 , @sertugba yoksunuz kizlar , ses verin!
K klbk33 sen nasilsin canim, dun gormedim senide?
*Arkadaslar 2 konu hakkinda aciklama yapmam gerektigini dusundum.Birincisi menu-spor ve su miktarinizi hergun sadece buraya yazmaniz yeterli.Ilk sayfadaki menu linkine gidip yazmaniza gerek yok.Kaptan yardimcilarimizi sectigimizde editor Kazen'e mesaj atip ilk sayfayi guncelleyecegim.O menu yazdigimiz linki de silecegim.Ben hergun hepinizin menulerini takip edip , notlar alip, tablomuzda paylasiyorum.Beni etiketlemenize de gerek yok.Hepinizin menulerini, her sayfayi tek tek okuyorum.
ACIKLAMA
*Ikinci olarak da caniniz tatli istediginde tarcinli sut, 1 adet kuru meyve(hurma, kuru kayisi vs), 1-2 kare bitter cikolata ya da 1 porsiyon meyve yiyebilirsiniz.Bunlar hepimizin diyetine uygundur.Menunuzde 1-2 kare bitter cikolata var diye, ya da 1 adet kuru meyve var diye kendinizi kotu hissetmeyin.Bunlarin cezasida yoktur.
Fakat bir kucuk not; kuru meyveler agirliklarinca sekerdir, sakin 1-2 adetten fazla tuketmeyin.
kimler boğa aacabaBen Başak ım canim Derya sormuş, boğa oldugunu tahmin ettim. cok severim ve iyi anlaşırım boğalarla. Senin de boğa olduğuna hiç şaşırmadım.
Bütün hafta mı yürüyeceğiz. Ne zaman başlar ne zaman biterHAFTALIK YARISMAMIZ
Arkadaslar bu hafta , tum hafta boyunca ADIM YARISMASI yapalim kendi aramizda.Adimsayari olanlar adimsayarla olmayanlar telefonlarina yukleyecekleri adim sayma uygulamalariyla yarismamiza katilabilir.
Hicbir sey yapamiyorsak Leslie ile yuruyus yapalim.
Sizleri seviyorum
Canim site genelde epey kotu zaten ,ben hep bilgisayar kullaniyorum boyle bir sorun gormedim ancak cok yavas ve mesajlar birden fazla kez gidiyor..Sitenin server'i kotu muhtemelen.Kızlar bir sorun mu var sitede? Ya telefondan klavye bölümü gerçekten çok kötü, alıntılarımın hepsi gitti yine
Bitter candir kuzum :)Toplansın tabii!
Bülent Ersoy hariç sevdiklerimiz ne kadar benziyormuş canım, şarkıya da bayıldım nice
Bugün gördüm, tamamladım kaptan
Ay ne güzel oyun bulduk Deryaokay tahminim Yengeç ya da Boğa
Balığın kadını sevdi mi çok pis seviyor sanki
Kolaylıklar gelsin canım
Ay yengeçler hep kendini üzer en çok di mi? İçinden düşün düşün üzül dert sahibi ol? Benim de yükselen yengeç, koç inat güçlü sertken yengeç tersi, o yüzden sürekli bir öyleyim bir böyle
Bir Canan Karatay görseli atayım mı YEME ANNEM, YEME GÜLÜM
Benim kahve keyfi, spor, bilgisayarda ufak işlerle geçti kaptanım. Ayrıca eklemem lazım bu 1-2 kare bitter olayına destek vermen de benim için çok iyi oldu, thank youu!
Naylon ten rengi çorap kokusu geldi
Benim gibiymissin ayni canim, ne guzel.Bence annane babanne ile buyumek cok guzel ve cocuk icin cok iyi.Aaa benim de annem babam çalışıyordu ve anneannem baktı yazları da babannemlerle deniz kenarında çadır kurardık. Hey gidi gunler
Boga demek , cok iyi anlasirim bogalarla Deryacim, oradan anlamaliydim..
Anladim canim, bizimlesin, yardim lazimsa kosuyorsun eksik olma.Çok görev.. Yapmak mesele değil. İstikrarlı yapmak mesele. IcimdekiSonsuzDeniz @Wizardmom sağolsunlar benim yapabileceğimi söylemişler ikisinede teşekkür ediyorum. Şu aşamada spor yarışmalarına katılsam sadece. Biraz da sohbet yeter bana. Dokunuş gerektiğinde yardım edebilirim istersen. Hazırlanmam gereken hayatımı tümüyle etkileyecek bir sınav var önümde. Çalışmam lazım ancak molalarda gelirim
Deryacim bu kisinin yuzme bilmesine, nasil yuzdugune , yuzme hizina vs gore degisir.Güzeldi Özge'cim, bugün bizim havuz açıldı, ben de değerlendirip suda egzersiz yaptım ve yüzdüm.
Aklıma gelmişken bir ara havuz paletlerimle yüzdüm sanki paletsiz olandan daha çok kalori yaktım gibi hissettirdi. Suyu iterken daha bacak yakıyor paketin yüzeyi geniş diye. Sence de öyle midir? Yoksa paletsiz mi iyidir?
Denizde de aynı şeyi hissediyordum. Alalım bir uzman görüşü?
Basak annemin burcu, acayip titiz, duzenli, temiz ve muntazamdir:)Ben Başak ım canim Derya sormuş, boğa oldugunu tahmin ettim. cok severim ve iyi anlaşırım boğalarla. Senin de boğa olduğuna hiç şaşırmadım.
Yanlis tahminler:)))Sana ikizler ya da Yay diyorum.
Canim bu tarz degisimler, kirilmalar bende hep iyiye gidis sagladi sende de oyle olur umarim.Dün de buradaydım
Olmazsam olmaz zaten. Dedim ya alışkanlık diye.
Düşünmek için sessiz kaldımyollarımın hepsinin aynı anda değişmesi neye işaret acaba evren bana nasıl bir mesaj yolluyor.. Niye herşey aynı anda değişiyor. Allah yol mu yapıyor ilerlemem için. Neler düşündüm neler.. Hayırlara çıksın bu değişiklikler inşallah..
fayfeyfiy a mesaj yazmamak için tuttum kendimi
İyiyim. Çocuklar toparladı. Yendik ishali. Tek merak ettiğim ilacı kesince başa fönecek miyiz dönmeyecek miyiz. Bunu da çözdük mü tamamdır.
Bugün de ev işlerine sardım. Mutfağı topladım. Perdeleri yıkadım falan.
Nasılsın? Kafandakileri paylaş bizimle. Bence bu sessizlik bunun sessizliği. Yakında hareketlenme başlayacaktır.
Butun hafta hergun sabahtan, yatana kadar ki adimlarimizi sayacagiz canim :)Bütün hafta mı yürüyeceğiz. Ne zaman başlar ne zaman biter
Ayy evet evet kimse üzülmesin diye uğraşır kendim uzulurum sonunda hep... değişmek istesem de elimden birsey gelmiyor bu durum değişmiyor.. yapcak birsey yok..Toplansın tabii!
Bülent Ersoy hariç sevdiklerimiz ne kadar benziyormuş canım, şarkıya da bayıldım nice
Bugün gördüm, tamamladım kaptan
Ay ne güzel oyun bulduk Deryaokay tahminim Yengeç ya da Boğa
Balığın kadını sevdi mi çok pis seviyor sanki
Kolaylıklar gelsin canım
Ay yengeçler hep kendini üzer en çok di mi? İçinden düşün düşün üzül dert sahibi ol? Benim de yükselen yengeç, koç inat güçlü sertken yengeç tersi, o yüzden sürekli bir öyleyim bir böyle
Bir Canan Karatay görseli atayım mı YEME ANNEM, YEME GÜLÜM
Benim kahve keyfi, spor, bilgisayarda ufak işlerle geçti kaptanım. Ayrıca eklemem lazım bu 1-2 kare bitter olayına destek vermen de benim için çok iyi oldu, thank youu!
Naylon ten rengi çorap kokusu geldi
Senin burcuuuun koç ya da kovaKayisilar havada ucusuyor, yapmayin kizlar
Oğlak??Kayisilar havada ucusuyor, yapmayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?