Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hah işte o örnekteki stilsiz yüzen arkadaşın benim demek ki thanks a lot Özge'cim ben palete devam o zaman

Evet kehribar kolyesini önerdi arkadaşlarım ama eşim pek inanmadi. Daha doğrusu taşların etkisine inaniyor ama o taşların bebek de cok etkili olacagini düşünmüyor sanirim ya da ne biliim istemedi hiiç gerek yok filan dedi. Senin bebislerde gercekten ise yaradı mi wizardmomcigim.

Canim bu tarz degisimler, kirilmalar bende hep iyiye gidis sagladi sende de oyle olur umarim.
Ben sonucun senin icin cok guzel olacagina inaniyorum.
İnşallah.
Yanlis tahminler:)))

Canim bu tarz degisimler, kirilmalar bende hep iyiye gidis sagladi sende de oyle olur umarim.
Ben sonucun senin icin cok guzel olacagina inaniyorum.

Butun hafta hergun sabahtan, yatana kadar ki adimlarimizi sayacagiz canim :)
Evde çocuklara bakmasam çok yürürdüm de bu haftada izindeyim. Ama çok yürüyeceğimde. evde yürürüm. Geçen ay az yürüdüm diye kendime ceza verdim 1.5kg almışım. Hemen vermem lazım.

Ayy evet evet kimse üzülmesin diye uğraşır kendim uzulurum sonunda hep... değişmek istesem de elimden birsey gelmiyor bu durum değişmiyor.. yapcak birsey yok..

Senin burcuuuun koç ya da kova
Yanlis tahmin :)

Hah işte o örnekteki stilsiz yüzen arkadaşın benim demek ki thanks a lot Özge'cim ben palete devam o zaman

Harikasin evde de leslie yap , ben spora gidemezsem leslie yapiyorum hmen:)

Daha ne olsun :))

Ben Başak ım canim Derya sormuş, boğa oldugunu tahmin ettim. cok severim ve iyi anlaşırım boğalarla. Senin de boğa olduğuna hiç şaşırmadım.
Boğalarla herkes kolay anlaşır genelde, uyumludurlar, ortamda bir arıza çıkaran varsa o Boğa değildir genelde
Kayisilar havada ucusuyor, yapmayin kizlar
Var mi benim burcumu tahmin edecek birisi:)
Ben organizasyon yeteneğinden ve detaylara dikkat etmenden sebep Başak dicektim
Ayy evet evet kimse üzülmesin diye uğraşır kendim uzulurum sonunda hep... değişmek istesem de elimden birsey gelmiyor bu durum değişmiyor.. yapcak birsey yok..

Senin burcuuuun koç ya da kova
Bildim bunu da demek fal cafe mi açsam
Kimse bilememis burcumu acikliyorum :)
ASLAN, 2 Agustos dogumluyum.
Liderlik okay ama Aslanlar egosantrik olmuyor mu, sen öyle değilsin Özgecim

Bugun neler yedim
09.30 kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
4-5 tane ceri domates
1 salatalık
3 cb sekersiz çay

12.00
Ara
1 muz
1 sb süt

16.00
2 tane biber dolmasi
3 kasik ev yogurdu
2 dilim ekmek

19.00
2 kasik pilav
2 kasik tavuk

Sabah kahvaltı ustu 1 fincan sekersiz kahve

Spor
10 dk dans
15 dk lessie
Cocuklarla evde kosturmaca
2litre su anca icmisimdir buarada

Kizlar yarin cok aktif olamazsam kusuruma bakmayın lutfen

Esim koc, buyuk oglum boga, kucugum yay :)
Ne ararsan ortaya karisik :)

Egosantrik :)) evet o yonden cok benzemiyor ama diger ozellikleri zaman zaman hissediyorum kendimde Gizemcim.
Annem basak ondanda etkilenmisimdir kesin :)

Dune gore bugun ki menun cok guzel canim ,duzene giriyor?
Yarin bir isin mi var ?

Aklıma gelmedi değil ama lider özelliği var ya kaptansın bir de kolay tahminmiş gibi gelmişti
Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.
Boga, oglak, basak, yay, yengec ve koclarla cok iyi anlasirim :)

Belki de henüz gerçek yüzünü göstermedi bize

30 haziran
Spor: 30 + 30 dk yüzme, suda hareketler, akşam da ailece çıktık biraz yürüyelim diye, çocuklarla çok tempolu olamadı ama hiç yoktan iyidir

Menü:
Sabah: az ekmek, biraz beyaz peynir, salatalık, domates, bir zeytin,bir çay kaşığı bal, çay
Ara: sade Türk kahvesi, küçük bir şeftali
Öğle: lorlu biber, domates
Ara: iki kayısı, yine Türk kahvesi, bir avuç aycekirdeği
Akşam: küçük bir tavuk but, iki dilim de patates (düdüklüde sulu yemek yapmıştım, patates kızartma değil, yemeğin suyundan da almadım)

Esim koc, buyuk oglum boga, kucugum yay :)
Ne ararsan ortaya karisik :)

Egosantrik :)) evet o yonden cok benzemiyor ama diger ozellikleri zaman zaman hissediyorum kendimde Gizemcim.
Annem basak ondanda etkilenmisimdir kesin :)
Ne güzel canım iyi özelliklerini almışsın “batının ahlaksızlığını değil iyi yönlerini alalım “ klişesi gibi oldu
Belki de henüz gerçek yüzünü göstermedi bize
Diyorsunnnnn olabilir 2 baklavaya anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…