Hah işte o örnekteki stilsiz yüzen arkadaşın benim demek kiCanim site genelde epey kotu zaten ,ben hep bilgisayar kullaniyorum boyle bir sorun gormedim ancak cok yavas ve mesajlar birden fazla kez gidiyor..Sitenin server'i kotu muhtemelen.
Bitter candir kuzum :)
Benim gibiymissin ayni canim, ne guzel.Bence annane babanne ile buyumek cok guzel ve cocuk icin cok iyi.
Boga demek , cok iyi anlasirim bogalarla Deryacim, oradan anlamaliydim..
Anladim canim, bizimlesin, yardim lazimsa kosuyorsun eksik olma.
Ve sinavin cok cok iyi gecer umarim, bizde destegiz..
Deryacim bu kisinin yuzme bilmesine, nasil yuzdugune , yuzme hizina vs gore degisir.
Soyle ki ben yuzucuyum paletli yuzerek daha az kalori harcarim.
Fakat baska bir arkadasim yuzmeyi stiliyle yuzemiyordur ,zorlaniyordur ve paletle daha kolay yuzer, daha cok kalori harcar.Cunku diger turlu paletsiz yuzmesi zor olacagindan , paletli yuzdugu kadar enerji harcayamaz.
Senin yuzerken hissettigin sey de paletle yuzerken suyun direncine karsi paletle harcadigin efordur.
Basak annemin burcu, acayip titiz, duzenli, temiz ve muntazamdir:)
Evet kehribar kolyesini önerdi arkadaşlarım ama eşim pek inanmadi. Daha doğrusu taşların etkisine inaniyor ama o taşların bebek de cok etkili olacagini düşünmüyor sanirim ya da ne biliim istemedi hiiç gerek yok filan dedi. Senin bebislerde gercekten ise yaradı mi wizardmomcigim.Elinde denenmiş ve başarılmış bir listen varsa onu dene canım önce. 20 kilo harika bir rakam. 9 dilim ekmek öğün başı 3 dilim kulağa çok geliyor ama sende işe yaramış.
Eline sağlık canım. ilk sayfanın erisimi verilince rahat edeceksin.
Sağol canım. Şu anda miktarları kontrol konusunda çalışıyorum. Sen de benim grupdaki idollerimdensin. Eki Görüntüle 2283665
Evet canım alerji ilaçlarım, D vitamini B complex düzenli kullandıklarım birkaç ayda bir de antibiyotik ve steroid kullanmak zorunda kalıyorum alerji kaynaklı kronik bronşit ya da kronik sinuzit. O ilaçların vücuda bıraktı kalıntıları da oruçlarla temizlemeye çalışıyorum ve etkilerini de görüyorum.
Açlık hissetmiyorum ve inanılmaz bir şekilde ilk tuttuğum sefer haric 3 günlüklerde bile halsizlik olmadı. bazen ani kalkarsam başım dönüyor ama onu da ayarlıyorum sakin hareketle. Kilo vermeme çok faydası yok malesef, yemeye başlayınca geri geliyor :) ama sağlık için değer.
En son kuzgun du galiba, o filmin soundtrack ini dinlemiştim Yaşar için ama filmi izlememiştimD
Tebrikler
Evet 3 gün hiçbirşey yenmiyor. Nobel ödüllü bir yöntem. Iftar ve sahurda bazen de çok susarsam su içiyorum. Su içmeyince daha etkili arıtma gercekleşiyor. 10 gün, 20 gün 40 gün tutup sağlığına kavuşan ve şifa bulan çok insan var. youtube da gün gün paylaşanlar da var. Sumeyye Uslu ve Su orucu diye bir youtuber harika açıklıyor.
Susarsan su içmen gerekiyor değilse içmemek daha iyi. iftar ve sahurda birkaç yudum içiliyor eğer oruç sevabı da hedefleniyorsa.
Ben de gece öncesi ve sonrası zayiflama fotolarına bakiyorum çok motive ediyor beni. :)
Malesef gittiği gibi geliyor bende. kilo için yapmıyorum canım ama güzel kilo verenler varmış ben normal düzenime dönünce hemen hemen eski kiloma geliyorum.
bugünün kaçamak günün olmuş. Nasıl geçti doğumgünü..
Eki Görüntüle 2283668
kehribar kolyesi çok faydasını gördüm ben cocuklarımda. diş ağrısı ve şişliğine cok iyi geliyor. Eğer boynuna takmakta tedirgin olursan ayağına takabilirsin kolyeyi.
kesinlikle katılıyorum. minikliklerinde hep tadını cıkardım. ilk kızımda hele acayip bir şekilde kafayı bulma etkisi yapıyordu onu sevmek. Diğerlerinde de öyle ama ne bekleyeceğimi biliyordumD
Kararlı ol tadımlık al eğer yemek zorunda kalırsan da. Dokunuyor dersen kimse ısrar etmiyor. Kolay gelsin. Eğer çok sıkıştırırlarsa birmesaj at. biz dester veririz :)
İnşallahAnladim canim, bizimlesin, yardim lazimsa kosuyorsun eksik olma.
Ve sinavin cok cok iyi gecer umarim, bizde destegiz..
İnşallah.Canim bu tarz degisimler, kirilmalar bende hep iyiye gidis sagladi sende de oyle olur umarim.
Ben sonucun senin icin cok guzel olacagina inaniyorum.
Evde çocuklara bakmasam çok yürürdüm de bu haftada izindeyim. Ama çok yürüyeceğimde. evde yürürüm. Geçen ay az yürüdüm diye kendime ceza verdimYanlis tahminler:)))
Canim bu tarz degisimler, kirilmalar bende hep iyiye gidis sagladi sende de oyle olur umarim.
Ben sonucun senin icin cok guzel olacagina inaniyorum.
Butun hafta hergun sabahtan, yatana kadar ki adimlarimizi sayacagiz canim :)
Yanlis tahmin :)Ayy evet evet kimse üzülmesin diye uğraşır kendim uzulurum sonunda hep... değişmek istesem de elimden birsey gelmiyor bu durum değişmiyor.. yapcak birsey yok..
Senin burcuuuun koç ya da kova
Hah işte o örnekteki stilsiz yüzen arkadaşın benim demek kithanks a lot Özge'cim ben palete devam o zaman
Harikasin evde de leslie yap , ben spora gidemezsem leslie yapiyorum hmen:)İnşallah.
Evde çocuklara bakmasam çok yürürdüm de bu haftada izindeyim. Ama çok yürüyeceğimde. evde yürürüm. Geçen ay az yürüdüm diye kendime ceza verdim1.5kg almışım. Hemen vermem lazım.
Daha ne olsun :))Eki Görüntüle 2283700
Bugünün hasılatı
Bu da yanlis tahmin oldu Deryacim:)Oğlak??
Koc mu tatlimBu da yanlis tahmin oldu Deryacim:)
Aaa aciklamissin sorryKimse bilememis burcumu acikliyorum :)
ASLAN, 2 Agustos dogumluyum.
Boğalarla herkes kolay anlaşır genelde, uyumludurlar, ortamda bir arıza çıkaran varsa o Boğa değildir geneldeBen Başak ım canim Derya sormuş, boğa oldugunu tahmin ettim. cok severim ve iyi anlaşırım boğalarla. Senin de boğa olduğuna hiç şaşırmadım.
Ben organizasyon yeteneğinden ve detaylara dikkat etmenden sebep Başak dicektimKayisilar havada ucusuyor, yapmayin kizlar
Var mi benim burcumu tahmin edecek birisi:)
Bildim bunu da demek fal cafe mi açsamAyy evet evet kimse üzülmesin diye uğraşır kendim uzulurum sonunda hep... değişmek istesem de elimden birsey gelmiyor bu durum değişmiyor.. yapcak birsey yok..
Senin burcuuuun koç ya da kova
Liderlik okay ama Aslanlar egosantrik olmuyor mu, sen öyle değilsin ÖzgecimKimse bilememis burcumu acikliyorum :)
Aklıma gelmedi değil ama lider özelliği var ya kaptansın bir de, kolay tahminmiş gibi gelmiştiKimse bilememis burcumu acikliyorum :)
Esim koc, buyuk oglum boga, kucugum yay :)Koc mu tatlim
Egosantrik :)) evet o yonden cok benzemiyor ama diger ozellikleri zaman zaman hissediyorum kendimde Gizemcim.Boğalarla herkes kolay anlaşır genelde, uyumludurlar, ortamda bir arıza çıkaran varsa o Boğa değildir genelde
Ben organizasyon yeteneğinden ve detaylara dikkat etmenden sebep Başak dicektim
Bildim bunu da demek fal cafe mi açsam
Liderlik okay ama Aslanlar egosantrik olmuyor mu, sen öyle değilsin Özgecim
Dune gore bugun ki menun cok guzel canim ,duzene giriyor?Bugun neler yedim
09.30 kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
4-5 tane ceri domates
1 salatalık
3 cb sekersiz çay
12.00
Ara
1 muz
1 sb süt
16.00
2 tane biber dolmasi
3 kasik ev yogurdu
2 dilim ekmek
19.00
2 kasik pilav
2 kasik tavuk
Sabah kahvaltı ustu 1 fincan sekersiz kahve
Spor
10 dk dans
15 dk lessie
Cocuklarla evde kosturmaca
2litre su anca icmisimdir buarada
Kizlar yarin cok aktif olamazsam kusuruma bakmayın lutfen
Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.Aklıma gelmedi değil ama lider özelliği var ya kaptansın bir de kolay tahminmiş gibi gelmişti
Belki de henüz gerçek yüzünü göstermedi bizeBoğalarla herkes kolay anlaşır genelde, uyumludurlar, ortamda bir arıza çıkaran varsa o Boğa değildir genelde
Ben organizasyon yeteneğinden ve detaylara dikkat etmenden sebep Başak dicektim
Bildim bunu da demek fal cafe mi açsam
Liderlik okay ama Aslanlar egosantrik olmuyor mu, sen öyle değilsin Özgecim
Yükseleni tutturmuşum en azından.Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.
Boga, oglak, basak, yay, yengec ve koclarla cok iyi anlasirim :)
Ne güzel canım iyi özelliklerini almışsınEsim koc, buyuk oglum boga, kucugum yay :)
Ne ararsan ortaya karisik :)
Egosantrik :)) evet o yonden cok benzemiyor ama diger ozellikleri zaman zaman hissediyorum kendimde Gizemcim.
Annem basak ondanda etkilenmisimdir kesin :)
Diyorsunnnnn olabilir 2 baklavaya anlarızBelki de henüz gerçek yüzünü göstermedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?