Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dune gore bugun ki menun cok guzel canim ,duzene giriyor?
Yarin bir isin mi var ?

Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.
Boga, oglak, basak, yay, yengec ve koclarla cok iyi anlasirim :)
Harika o zaman, zaten bizim grupta burcunu yazanlar arasında koçlar boğalar bir yengeç ve başak çıktı. Tam bizlik kaptansin diye boşuna dememişiz

Yükseleni tutturmuşum en azından.
Evet canim en cok sen yaklastin:)

Cok guzel Deryacim, aksam 1 but daha yiyebilirmissin.:)

Ne güzel canım iyi özelliklerini almışsın “batının ahlaksızlığını değil iyi yönlerini alalım “ klişesi gibi oldu

Diyorsunnnnn olabilir 2 baklavaya anlarız
:)))

Harika o zaman, zaten bizim grupta burcunu yazanlar arasında koçlar boğalar bir yengeç ve başak çıktı. Tam bizlik kaptansin diye boşuna dememişiz
Boga = akin
Basak= annem
Koc= esim
Yay: aras
Oglak+ yengec= en yakin arkadaslarim
Belkide elim mahkumdu bu insanlarla anlasmaya, hic o acidan bakmamisim :)

bence de zorunlu gibi duruyor bizim burçlarla anlasman
Benim de büyük kızım aslan tek problemimiz birşeye kızdığında kolay kolay sakinleşmemesi, avutamiyorum bir türlü ama çok sevecen
Küçüğüm de ikizler, başak olacaktı aslında ama erken doğdu.
Eşim oğlak, zaten ruh eşim de sayılır

Kizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
Canım benim Allah yardımcısı olsun ve çocuklarına bağışlasın. Dualarımız onunla, umarım iyi neticelenir

Benim ofkem saman alevi gibdir, bir seye parlarim ,sonra hemen soner.
Kuzun daha kucuk, buyudukce karakterler degisiyor, oturuyor.

Canım benim Allah yardımcısı olsun ve çocuklarına bağışlasın. Dualarımız onunla, umarım iyi neticelenir
Amin canim, o kadar ani oldu ki..
Trye izne, tatile gitti, gitmisken check up yaptirdi, hastaligini ogrendi 10gun kadar oluyor en fazla.
Yarinda apar topar ameliyat..
Hayatta her sey yerine konuyorda , sagligin kaybedilmesi hicbir seye benzemiyor..

Dune gore bugun ki menun cok guzel canim ,duzene giriyor?
Yarin bir isin mi var ?

Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.
Boga, oglak, basak, yay, yengec ve koclarla cok iyi anlasirim :)
Yarin denize gidicez ccanim duzenli yapamasamda dikkat etmeye calisicam buralardada cok aktif olamayabilirim simdiden haberiniz olsun

Ya benim menumun yaninda sizinkiler az geliyor gozume ne cok yemisim ben diyorum kizlar ya.ben bunlarla beslensem sekerim duser kesin acliktan insulin direnci var bende ondanmi acaba doymuyorum

Yarin denize gidicez ccanim duzenli yapamasamda dikkat etmeye calisicam buralardada cok aktif olamayabilirim simdiden haberiniz olsun
Tamam canim aksam menunu yazmaya gel ama sagol haber verdigin icin:)

Ya benim menumun yaninda sizinkiler az geliyor gozume ne cok yemisim ben diyorum kizlar ya.ben bunlarla beslensem sekerim duser kesin acliktan insulin direnci var bende ondanmi acaba doymuyorum
Bende ilk geldigimden beri ayni seyi dusunuyorum:)
Herkesin bunyesi, kilo verme sekli farkli canim, sen sana iyi gelen yontemle devam et.

cook sagol kaptanim. izne ciktim kiloya donemedigim icin sormaya yuzum olmamisti

Bakalim bu hafta insallah duserim izne ciktigim kiloya.
Cok sagol canim kaptanim, emegin icin

29 haziran menum
09:00_ 2 tumurtadan menemen, 1 yt karpuz.
13:00_ 1 adet peynirli sandvic, 1 kucuk kola zero
19:00_ 1 dilim ekmek, kuru domatesli sos , 150 gr ton baligi izgarada, 2 yk kadar patates puresi, 4 -5 dal hasanmis asparagus.

su: 4 litreye yakin ictim
spor: gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 11500 adim ve cezami yaptim 200 dizler karina Yawrukush

bugunku menum
30 haziran menum
10:00_ 2 wasa uzerine sebzeli ezme, nohut ve farkli sebzelerden yapilmis 3 yk kadar ezme, 1 tabak taze sebze, 2 dilim kasar, 1 dilim beyaz peynir, 4 ucgen dilim karpuz, 2 bardak taze sikilmis sebze suyu.
14:00_ bir peynirli sandvic, 3 kadeh sarap .
18:00_ 2 dilim ekmek, uzerine kuru domatesli sos, 1 buyuk kase balik ve deniz urunleri corbasi, 1 kadeh sarap, 1 porsiyon karpuz.

su: 3 litrey gecti
spor: gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 10 000 adim
Yawrukush

Bu günün hasılatını 22617 olarak güncelliyorum. Çok yoruldum
Bir bu kadar daha yürüyebilirim aslında. Ter içinde kaldım. Uzun zamandır böyle spor yapmamıştım. Çok iyi geldi. İşyerindekileri kandırayımda spor başlatayım. Hepsini geçeyim. birilerini sürüklemem lazım illaki

@Yawrukush acil şifalar dilerim. Dualarım sizinle.

Kızlar bu hafta yürüyüşte bana meydan okuyan var mı? Ben kimi seçsem @fmad var mısın yarışalım birebir.. @Elmasyuzuk seni asla rakip olarak görmek istemem. Enerjine yetişemem baştan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…