Harika o zaman, zaten bizim grupta burcunu yazanlar arasında koçlar boğalar bir yengeç ve başak çıktı. Tam bizlik kaptansin diye boşuna dememişizDune gore bugun ki menun cok guzel canim ,duzene giriyor?
Yarin bir isin mi var ?
Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.
Boga, oglak, basak, yay, yengec ve koclarla cok iyi anlasirim :)
Evet canim en cok sen yaklastin:)Yükseleni tutturmuşum en azından.
Cok guzel Deryacim, aksam 1 but daha yiyebilirmissin.:)30 haziran
Spor: 30 + 30 dk yüzme, suda hareketler, akşam da ailece çıktık biraz yürüyelim diye, çocuklarla çok tempolu olamadı ama hiç yoktan iyidir
Menü:
Sabah: az ekmek, biraz beyaz peynir, salatalık, domates, bir zeytin,bir çay kaşığı bal, çay
Ara: sade Türk kahvesi, küçük bir şeftali
Öğle: lorlu biber, domates
Ara: iki kayısı, yine Türk kahvesi, bir avuç aycekirdeği
Akşam: küçük bir tavuk but, iki dilim de patates (düdüklüde sulu yemek yapmıştım, patates kızartma değil, yemeğin suyundan da almadım)
:)))Ne güzel canım iyi özelliklerini almışsın“batının ahlaksızlığını değil iyi yönlerini alalım “ klişesi gibi oldu
Diyorsunnnnn olabilir 2 baklavaya anlarız
Boga = akinHarika o zaman, zaten bizim grupta burcunu yazanlar arasında koçlar boğalar bir yengeç ve başak çıktı. Tam bizlik kaptansin diye boşuna dememişiz
Özlemcim hatirlatmasan menü yazmayı unutacaktimBoyle gunluk yazmak bile yediklerimizi motive ediyor insani yani insan nekadar cok yedigini yada az yedigini goruyor supersiniz valla kizlar
ahahahhha bu da olabilirBelki de henüz gerçek yüzünü göstermedi bize
Evet canim en cok sen yaklastin:)
Cok guzel Deryacim, aksam 1 but daha yiyebilirmissin.:)
:)))
Boga = akin
Basak= annem
Koc= esim
Yay: aras
Oglak+ yengec= en yakin arkadaslarim
Belkide elim mahkumdu bu insanlarla anlasmaya, hic o acidan bakmamisim :)
Canım benim Allah yardımcısı olsun ve çocuklarına bağışlasın. Dualarımız onunla, umarım iyi neticelenirKizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun canım, çok geçmiş olsunKizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
Benim ofkem saman alevi gibdir, bir seye parlarim ,sonra hemen soner.bence de zorunlu gibi duruyor bizim burçlarla anlasman ☺☺
Benim de büyük kızım aslan tek problemimiz birşeye kızdığında kolay kolay sakinleşmemesi, avutamiyorum bir türlüama çok sevecen
Küçüğüm de ikizler, başak olacaktı aslında ama erken doğdu.
Eşim oğlak, zaten ruh eşim de sayılır
Amin canim, o kadar ani oldu ki..Canım benim Allah yardımcısı olsun ve çocuklarına bağışlasın. Dualarımız onunla, umarım iyi neticelenir
Amin canim...İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun canım, çok geçmiş olsun
Erkenmi diye dusundum ama cok yoruluyorum gunduzleri cocuklar uyuyunca bende uyuyakalabiliyorum en guzeli erkenden yazmak diye dusundumÖzlemcim hatirlatmasan menü yazmayı unutacaktim
Yarin denize gidicez ccanim duzenli yapamasamda dikkat etmeye calisicam buralardada cok aktif olamayabilirim simdiden haberiniz olsunDune gore bugun ki menun cok guzel canim ,duzene giriyor?
Yarin bir isin mi var ?
Yukselenim yay yayada benziyorum Deryacim.
Boga, oglak, basak, yay, yengec ve koclarla cok iyi anlasirim :)
Ya benim menumun yaninda sizinkiler az geliyor gozume ne cok yemisim ben diyorum kizlar ya.ben bunlarla beslensem sekerim duser kesin acliktan30 haziran
Spor: 30 + 30 dk yüzme, suda hareketler, akşam da ailece çıktık biraz yürüyelim diye, çocuklarla çok tempolu olamadı ama hiç yoktan iyidir
Menü:
Sabah: az ekmek, biraz beyaz peynir, salatalık, domates, bir zeytin,bir çay kaşığı bal, çay
Ara: sade Türk kahvesi, küçük bir şeftali
Öğle: lorlu biber, domates
Ara: iki kayısı, yine Türk kahvesi, bir avuç aycekirdeği
Akşam: küçük bir tavuk but, iki dilim de patates (düdüklüde sulu yemek yapmıştım, patates kızartma değil, yemeğin suyundan da almadım)
Tamam canim aksam menunu yazmaya gel ama sagol haber verdigin icin:)Yarin denize gidicez ccanim duzenli yapamasamda dikkat etmeye calisicam buralardada cok aktif olamayabilirim simdiden haberiniz olsun
Bende ilk geldigimden beri ayni seyi dusunuyorum:)Ya benim menumun yaninda sizinkiler az geliyor gozume ne cok yemisim ben diyorum kizlar ya.ben bunlarla beslensem sekerim duser kesin acliktaninsulin direnci var bende ondanmi acaba doymuyorum
Insallah istedigim gibi olmustur canim. sarap harici hersey kararincaydi . bakalimBolca yüzüp hem kilo vericem hem sıkılaşıcam sonra sizi kendime özendiricem diyorsunsabırsızlıkla bekliyoruuuuz
cook sagol kaptanim. izne ciktim kiloya donemedigim icin sormaya yuzum olmamistiCanim cok guzel bir fikir bu ama 1 aylik challengelar cok uzun gelebilir uyelerimize.
1 haftalik challengelar duzenlemek niyetindeyim her hafta icin, haftalik yarismaya ne dersin:)
Canim bu mesajini gormeden uyuyakalmisim
Canim cok tesekkur ederim @LAydLiNe , basini agritacagim o zaman.
Deryacim cok guzel anlatmissin birbirimizi daha iyi tanir ve anlarsak, aidiyet duygumuz daha cok artacak:)
Seninle denk gelemiyoruz bir sekilde, pozitif sohbetini ozledim 2 gunde
Deryacim hemen bilgilerini kontrol edip seni haberdar edecegim
Hayirdir canim bir hastalik durumu mu var?
Orayi ben tamamen silmistim kafamdan, neden ikiye bolundunuz onuda bilmiyorum canim.
Bugun ki listeyi hazirlarken senin dunku menunu de ekleyecegim.
Ilk sayfadaki duzenlemeler icin editore yazdim, ilk sayfayi duzenleyecegim, menuleride sadece buradan paylasmaniz yeterli.
DeryaOnDiet canim suan firsat bulup senin durumunu arastirdim.
Sen 619. etapta 67.9 kilo ile izne ayrilmissin. (yaklasik 3 ay once)
Cuma kilonda 71.1 idi.Bu durumda karar defteri soyle diyor;
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Izinden kilo alarak donen uyeler 2 ekstrem durumda listeye dahil edilebiliyor yukarida yazdigi gibi.
Bu 2 durumda uymuyor bize seni listeye almamiz icin.Hamilelik ya da saglik sorunu yok, ya da 6 aydan uzun surede kilonun %5inden fazlasini almamissin.Kardes takim kaptanimiza da mesaj attim , bunun dogrulugunu teyt etmek icin.
3.2 kiloluk bir fark var canim ben inaniyorum ki sen bu kiloyu vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?