Ben de stitchin kabul etmesine çok sevindim, gerçekten çok özverili bizlere karşıKAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* @DenizinYosunKokusu arkadasimizstitch ve @klbk33' u onermisti.
*FitFiliz arkadasimiz Elmasyuzuk 'u onermisti.
* @cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
* @Wizardmom ;FitFiliz , stitch , @klbk33 , Elmasyuzuk ve @Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* @klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
*FitFiliz tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* @Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim @klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
* @Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Tamamen sen nasil istersen oyle yapalim 59.8de mezun olabilirsin canim.Eğer 59 da mezun olmak sorun olmayacaksa kalabilir. belki sonradan kilo alma payı kalsın diye bir iki daha vermek isterim.
Evet canim cok ozverili bir arkadasimiz gercekten sagolsun.Cok sagol kaptanim detayli bilgi icin. Benstitch in kabul etmesine cook sevindim. sagolsun izindeyken bile unutmadi benim
Eksidesin ya canim gayet guzel benden de 200 gr gitmis:)Ben sabah tartımı yazmamışım.
64 kilo çıktım aldığım 100 gramı vermişim ancak.
Bizde Houstondaki evimizi alirken havuzlu olmasini cok istemistik nasip olmadi.Benim de yüzme favorim. Sitenin havuzu var ama public havuzların hijyenine karşı takıntım var, komşumun havuzuna gidiyoruz sağolsun surekli davet ediyor ama havuzlu evimiz olsun cok istiyorum. çok aradık burayı alirken ama bulamadikDeniz tercihim tabii ki
Kolay gelsin diyeyim canim, sifa olsun..Evet canım 72 saatlik yapacagim insh 40 saat 15 dakikasi geride kaldı :). sonraki haftalarda da 36 yapacağım 4-5 hafta belki daha uzun.
ilk gününü dini oruç gibi yaptım. borçlarım da vardı ama bugun su içiyorum ara ara.
Beraber yaparız sen dönünce. Ben tatilde de yapacağım. Beni çok bozmaz. Enerjim düşmüyor çok şükür. 10 günlük olsa halsizlik olur da 3 gün su gibi geçiyor.
Nasilsin canim, ne var ne yok, nasil gecti hafta sonun?Insallah canm bugun ins kendime gelecegim. Biraz zorlayip spor yapmayi dusunuyorum. Kizlari uyutayim ins
Cok cok guzel masallah canim:)1 Temmuz menüm
Sabah:
2 wasa + peynir + hindi füme + haşlanmış yumurta
Ara:
Küçük sütlü filtre kahve + 1 diyet kurabiye
Akşam:
4 köfte + 1 wasa + 3-4 kaşık yoğurt + domates
Üstüne
Sütlü şekersiz kahve + 2 kare bitter
2.5 lt su
Sporum:
75 dk spor
- 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandı
- 20 dk bisiklet
- 3x1dk plank
- 3x20 kalça hareketi
- 3x12 dumble squat
- 3x20 iç bacak 23 kg
Aksam cok az yemissin kuzum, ac kalkma masadan.01/07/2019
Sabah (09:00)
50 gr tambuğday ekmeği
Salatalık domates
1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
1 haşlama yumurta
Öğlen (13:30)
1/2 sebzeli fırın tavuk göğüs
3 yk sebzeli makarna
1 bardak ayran
(18:00)
1 adet yeşil elma
(19:00)
2 adet kuru dolma
SU
2,5 lt
SPOR
45 dk zumba
150 hayal ip
25 zumba
5 dk hit cardio
Nasilsin Deryacim? Haftanin ilk gunu nasil gecti?Ben de stitchin kabul etmesine çok sevindim, gerçekten çok özverili bizlere karşı
Ayşe'nin de cevabını merakla bekliyorum
Sağol canım tamamselam şekerlerimhafta sonu yine gelemedim özledim sizi.. hafta sonları normalde kime olmazdı şimdi maşallah yokluğumu fırsat bilip muhabbetin dibine vuruyorsunuz yine ben çenemi tutamadım bu hafta sonu tatlı yemedim ama 2 kurabiye götürdüm pazar misafirliğe gidince.. böreğin ucundan sarmanın köşesinden derken abartmış gibi oldum dahası cuma günü de bana misafir gelmişti çoğunlukla salata yedim ama keki böreği de ucundan götürmüş olma ihtimalim var.. normalde ne ben bu kadar misafirliğe gidiyorum ne de bana bu kadar misafir gelir ama tatil öncesi insanları aradan çıkartmaya çalışıyorum. insanlar da bir geliyor anam cuma gelenler 1 de geldi 7de gitti. insan yemeyim desem insan acıkıyor hiç yemeden duramıyorum. o zaman yemesem akşam dibine vuruyorum. neyse bu akşam diş doktoruna gideceğim belki iştahım kaçar
hadi bakalım :) ben buradan 64 nasıl görcem hiç bilmiyorum çok ince görmem lazım
canım 2 hafta üst üste 1.likten sonra böyle şeyler olabilir üzülme..
ay bitter pek bi güzel birşeymiş yiyin yiyin ama abartmayın :) ben yiye yiye verdim bu kiloları
kaptişime yardımcı olmayı çok isterdim ama 1.si 2 hafta sonra 1.5 aylık bir izne ayrılıyorum kaptişimi uzun süre yardımcısız bırakmak istemem. 2.si benim bilgisayara excel yüklenmiyor yoksa ben gençkene excele takla attırırdım :) raporlamadan geliyorum ben
yetiş bana şekerim :) tatilde tur bindirirsin artık :)
tamamdır kaptişim mesaj alındı. hafta sonları kopmasam aslında çok daha kontrollü gidiyorum ama havalar da güzel evde pek duramıyoruz. bu sefer fırsat olmuyor. bittere izin çıktığı için de çok mesudum
canım 12 temmuzda bildirimimi yapıp izne ayrılacağım canım.. 20 ağustos gibi de dönerim diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa..
Hosbulduk canım Evet çok yoğunum bu hafta geçen haftada ama haklısın haber vermem gerekirdi telaştan aklıma gelmedi geldiğindede müsayit olamadım derken kaldı bende sizi çok özledim özürdilerimCanim hosgeldin cok meraklandirdin bizi..
Cok yogunmussun ama en azindan yogunum ugramayacagim diye haber ver Aysecim.
Ozledik seni...
Yapma oyle bir sey canim, dun ki buun ugraslarini bosa yapmis olacaksin, yazik degil mi?
Tamamdir canim ellerine saglik:)
Canim dogru durust bir sey yememissin.
Yediklerinde karbonhidrat, ozel bir gun olmus ama bugunden itibaren dikkat et tamam mi canim :)
Harika, tesekkur ederiz kuzum paylasim yaptigin icin:)
Canim ozledik yaa..
Bol misafirlikli gunler geciriyorsun.
12 Temmuzda gitmne sadece 20 agustos gibi donmen sartiyla izin veririm :)
Excele hangimiz takla attirmadik ki :), eksik olma kuzuum..
Yardımcılık nasıl yapılır ne gibi sorumlulukları var tam bilgim yok ama öğrenirim zamanla diye dusunuyorum ben kabul ediyorum herzaman burdayim mezunda olsam gitmeyeceğimKAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* @DenizinYosunKokusu arkadasimizstitch ve @klbk33' u onermisti.
*FitFiliz arkadasimiz Elmasyuzuk 'u onermisti.
* @cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
* @Wizardmom ;FitFiliz , stitch , @klbk33 , Elmasyuzuk ve @Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* @klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
*FitFiliz tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* @Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim @klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
* @Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Çok teşekkürler canım
Hepimizin arada boyle zamanlari oluyor, uzme canini Aysecim , ozurluk bir durum yok.Hosbulduk canım Evet çok yoğunum bu hafta geçen haftada ama haklısın haber vermem gerekirdi telaştan aklıma gelmedi geldiğindede müsayit olamadım derken kaldı bende sizi çok özledim özürdilerimbirdaha olmayacak
Rica ederim♥
Canim simit ve kakaolu sut olmamis sabah ama disaridaydin heralde mecbur kaldin diye dusunuyorum.Herkese iyi akşamlar nsılsınız? Yemek yap bulaşıkları kaldır kızı yıka uyut şimdi oturabildim totomun üstüne geçmişe bile bakamadım.stitch şimdi gördüm mesajı geç olmadı inşallah benimde hedef 60 a çekilecekti. Gelmişken menümüfe yazayım hemen
Sabah
1 simit
Kakaolu süt
Ara
1 sade nescafe
Öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
Fırında pişmiş kabak yanına semizotu 2 kaşık yoğurt ile
Akşam
4 adet fırında ızgara kanat
Çoban salata
Su
3 litre
Spor
Basen eritme hareketleri
1460 adım
Canim ben sana guveniyorum, cok iyi yapacagindan da eminim.Yardımcılık nasıl yapılır ne gibi sorumlulukları var tam bilgim yok ama öğrenirim zamanla diye dusunuyorum ben kabul ediyorum herzaman burdayim mezunda olsam gitmeyeceğim♥
Çok mutlu oldun beni yardimciliga layık görmenize güveninizi boşa çıkarmayacağım inşallah tekrar o 2 gün için ozurdiliyorum herkezden
Inşallah canım olmayacak çok sağolHepimizin arada boyle zamanlari oluyor, uzme canini Aysecim , ozurluk bir durum yok.
Ben bir daha olmayacagina eminim.
Canim simit ve kakaolu sut olmamis sabah ama disaridaydin heralde mecbur kaldin diye dusunuyorum.
Hastanede miydin yoksa?
Gerisi guzel menununde, sporda , su da :)
Canim ben sana guveniyorum, cok iyi yapacagindan da eminim.
Yoğundum koşturmaca içerisinde geçti, öğleye doğru spor için yine havuza gittik kaptanım, öğleden sonra da tatil için gerekli birkaç eksigimizi tamamlamak için alışverişle geçti.Tamamen sen nasil istersen oyle yapalim 59.8de mezun olabilirsin canim.
Yinede revize etmek istersen bu hafta edersek guzel olur:)
Evet canim cok ozverili bir arkadasimiz gercekten sagolsun.
Sen nasilsin bugun?
Eksidesin ya canim gayet guzel benden de 200 gr gitmis:)
gram gram veriyoruz..
Bizde Houstondaki evimizi alirken havuzlu olmasini cok istemistik nasip olmadi.
Yine kismet olur donersek oralara evimizi satip havuzlu ev almak istiyoruz, kismet :)
Kolay gelsin diyeyim canim, sifa olsun..
Nasilsin canim, ne var ne yok, nasil gecti hafta sonun?
Cok cok guzel masallah canim:)
Aksam cok az yemissin kuzum, ac kalkma masadan.
Kuru dolmayi ben icine cok az bulgur koyarak yapiyorum, bol kiyma ve sebze oluyor o zaman bolca yiyebilirsin :)
Nasilsin Deryacim? Haftanin ilk gunu nasil gecti?
Çok teşekkürler canım burda hepimiz birbirimize destegiz inşallah hakkıyla yapabilirim yardımcılığı çok sağol desteğin ve beni önerdiğin için
menu de spor da super canim01/07/2019
Sabah (09:00)
50 gr tambuğday ekmeği
Salatalık domates
1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
1 haşlama yumurta
Öğlen (13:30)
1/2 sebzeli fırın tavuk göğüs
3 yk sebzeli makarna
1 bardak ayran
(18:00)
1 adet yeşil elma
(19:00)
2 adet kuru dolma
SU
2,5 lt
SPOR
45 dk zumba
150 hayal ip
25 zumba
5 dk hit cardio
iyiyim canim sagol, bugun cok yogundum menum cok icacici degil adam gibi yemek yiyeyecek vaktim yoktu ancak sandviclerle gecti gunum. ama yarina duzelecek.Tamamen sen nasil istersen oyle yapalim 59.8de mezun olabilirsin canim.
Sen nasilsin bugun?
gram gram veriyoruz..
Yine kismet olur donersek oralara evimizi satip havuzlu ev almak istiyoruz, kismet :)
Kuru dolmayi ben icine cok az bulgur koyarak yapiyorum, bol kiyma ve sebze oluyor o zaman bolca yiyebilirsin :)
yardimciligin hayirli olsun canim ,Çok teşekkürler canım burda hepimiz birbirimize destegiz inşallah hakkıyla yapabilirim yardımcılığı çok sağol desteğin ve beni önerdiğin içinyardımcı olabildiysem ne mutlu bana ♥
wuuwuu masallah canim, supermis sporunMenü 01.07.2019 Pazartesi
Öğlen 12.30
5 yk yulaf ezmesi
150 ml light süt 150 ml proteinli sut
4 5 parca karpuz
1 bardak filtre kahve sade
Ara 14.35
4 yk nesfit yulafli gevrek
2 yk yoğurt az yağlı
4 adet ülker altın başak light şekersiz bisküvi si
Spor öncesi 16.40
1 kutu kayısılı activia yoğurt
1 avuç kabuklu çiğ yer fıstığı
Sporun hemen ardından 300 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası 20.00
1 tabak haşlama bulgur yağsız
2 yk yoğurt
Biraz haslanmis tavuk
Son ara
1 bardak filtre kahve
5 adet ülker altın başak light şekersiz biskuvisi
Su 3.6 litre
Spor
Sabah 10.00
Jullian level 1 27 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1200 ip atlama
60 mekik
300 bacak karin egzersizi
Burpess hareket 1: 10 adet
Burpess hareket 2: 10 adet
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam üstü 16.10
13 dakika hit kardiyo
50 mekik
Akşam 17.40 salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
36 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
7300 adim
Aksam yemeginden sonra
300 ip atlama
50 mekik
10 adet Burpess hareket 1
10 adet Burpess hareket 2
300 bacak karin egzersizi
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
en kıymasız yapıyorum... kaptişim ben akşamları açıkmıyorum... bide akşam ne kadar az yersem okadar iyi kilo veriyorumTamamen sen nasil istersen oyle yapalim 59.8de mezun olabilirsin canim.
Sen nasilsin bugun?
gram gram veriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?