Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün hiç yapasım yoktu yine komşuya gittim birlikte yaptık :) iyi oldu ya
Boyle komsuyu cok severiz, cagir takimada gelsin :))

Aleyküm selam canım seni çok merak ettim
Sagol canim benim, gordum mesajlarini.
Korktum hasta falan da olunca canım
Yok kuzum arkadasim da iyi eve cikti cok sukur.

İyi kurtarmışsın canım
Hamburger cok doyurucu oluyor, cift etli hele disarida hayat kurtariyor.
Bir tanede elma yedim , sahilde yer ev ahalisi diye meyve almistim.
Mecbur boyle dengeledim:)

Cok guzel canim:)

iyi tatiller şekerim bol bol dinlen eğlen ama kilo almadan gel inşallah :)

ama ama kaptişim neden böyle yapıyorsun kahvaltı yapabilseydim gidecektim spora ama yapamadım muaf sayılmaz mıyım ki
Seviyorum seni, kafamin doluluguna ver olur mu, biraz toparlandin diye dusunmustum.

Cok gecmis olsun canim, insallah yarina daha iyi hissedersin

Aynen :/ ama istersen ip ile ölçüp cetvel metre ile de onu ölçebilirsin
oyle normal mezura yok zaten de su insaatta filan kullanilan olcme aletinden var :) ben de dedim iste aynen iple olcerim onun uzerine koyup bakarim diye cetvel yok

Süpersin canım

iyice merak ettim eve gidince unutmazsam bakayim, gerci mezura da bulmak lazim
Bende yapayim dedim ama mezura ve cetvel bizdede yok:))

Sagol canim, ara verdim bir kk ya bakayim dedim, birazdan yine devam ederim. Esime sozum var bugun 3 sayfa yazmadan donmeyecegim eve
Sozunu tutarsin sen,azimli bir hatunsun, hadi git tezini yaz:))

Sagol canim insallah, ilk tez teslim tarihi gecti ama ikincisi agustos ortasi. O zamana kadar bitirisem insallah bu sene mezuunuum
Daha zamanin var, ne durumdasin kolayladin mi?
Seni hem takimdan , hem yuksek lisanstan mezun edecegiz desene, cifte diploma:)

Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Aaa çok geçmiş olsun bol su iç ve yağlı yeme canım

Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Geçmiş olsun tatlım, inşallah yoktur birşey. Dikkat et kendine, bize de haber verirsin olur mu? Keşke yarına ertelemeselermiş ultrason işini.

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin canim.
Bizi haberdar et..

Yolculuklarda , tatillerde otelde, disarida yedigimiz icin bende hep siskin hissederim Deryacim ama eve donup tartildigimda eksi cikar hep.
Seninde oyle olur insallah.

Tesekkurler tatli kaptan

Canım yeşil çay iç istersen bir de su iç
Daha yarın var yarını hafif geçir atarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…