Boyle komsuyu cok severiz, cagir takimada gelsin :))Bugün hiç yapasım yoktu yine komşuya gittim birlikte yaptık :) iyi oldu ya
Sagol canim benim, gordum mesajlarini.Aleyküm selam canım seni çok merak ettim
Yok kuzum arkadasim da iyi eve cikti cok sukur.Korktum hasta falan da olunca canım
Hamburger cok doyurucu oluyor, cift etli hele disarida hayat kurtariyor.İyi kurtarmışsın canım
Cok guzel canim:)
Seviyorum seni, kafamin doluluguna ver olur mu, biraz toparlandin diye dusunmustum.iyi tatiller şekerimbol bol dinlen eğlen ama kilo almadan gel inşallah :)
ama ama kaptişim neden böyle yapıyorsun kahvaltı yapabilseydim gidecektim spora ama yapamadımmuaf sayılmaz mıyım ki
Cok gecmis olsun canim, insallah yarina daha iyi hissedersinselam kızlar:) nasılsınız? ben bugün nispeten daha iyiym en azından öbür taraftan çiğneyince acımıyor diyebilirim ama hala çok düzgün bişey yiyemiyorum menümü akşam göreceksiniz :)
ayy ben sütlü yumurtaya bayılırım aslında ben de ilk defa bir otelde tatmıştım o zamandan beri ara ara yaparım ama hep haşlanmış yemeye çalıştığım için denk gelmemiş.. tarifi de sütü çırpıp içne süt ekliyorsun :) isteğe bağlı süt ya da peynir olabilir. tabi tereyağında yapılınca bambaşka oluyor ama ben az tereyağlı yaptım..
aslında avokado falan çok severim ama bizim yemek tarzımıza çok yabancı. bizde bir şeyde bol yağ varsa bol da karbonhidrat vardır.
aynen ben de ara verdiğim zamanlarda çok daha verimli olduğunu hissediyorum.. sanki bir dahaki yapışımda daha iyi yapabiliyorum..
vaaay kaslı arkidişim helal olsun maşallah sana :) yine de hafta da 1 ya da 2 gün tamamen dinlensen çok iyi olur o günler de biraz yürüyüş falan yaparsın..
Eki Görüntüle 2284826
%3 dediğin böyle oluyor canım çok çok zor vücudü kas kaybetmeden o noktaya getirmek. özellikle bir kadın için.
canım yağ insan vücudunun işleyişi için önemli bir yiyecek, mutlaka 4-5 tatlı kaşığı ayarında (bazı insanlar daha fazla diyebilir) yağ tüketmelisin. elinden geldiği kadar tam meyveyi yemelisin. ve sıvı yağlardan da rafine edilmemiş olanlardan tüketmelisin. avokado, badem , ceviz, zeytin, susam tam meyveler oluyor. sıvı yağlardan da soğuk sıkım tüm yağlar olabilir mesela sızma zy.
aynen katılıyorum kilo almak çok daha zor.
adaçayı denedin mi canım o da söktürür.
aynen öyle inasn karşığığını aldıkça bağımlı oluyor. ben arkadaşlarımı ekip gitmişliğim var..
teşekküler canım bu hafta böyle gidecek sanırım.. tartıda az da olsa biraz değişiklik var :)
Aynen :/ ama istersen ip ile ölçüp cetvel metre ile de onu ölçebilirsiniyice merak ettim eve gidince unutmazsam bakayim, gerci mezura da bulmak lazim
harikasin canim, zaten senin su geldigin kilonun ve genel olarak kilo verme surecinin hayraniyim
oyle normal mezura yok zaten de su insaatta filan kullanilan olcme aletinden var :) ben de dedim iste aynen iple olcerim onun uzerine koyup bakarim diye cetvel yokAynen :/ ama istersen ip ile ölçüp cetvel metre ile de onu ölçebilirsin
Süpersin canımBoyle komsuyu cok severiz, cagir takimada gelsin :))
Sagol canim benim, gordum mesajlarini.
Yok kuzum arkadasim da iyi eve cikti cok sukur.
Hamburger cok doyurucu oluyor, cift etli hele disarida hayat kurtariyor.
Bir tanede elma yedim , sahilde yer ev ahalisi diye meyve almistim.
Mecbur boyle dengeledim:)
Cok guzel canim:)
Seviyorum seni, kafamin doluluguna ver olur mu, biraz toparlandin diye dusunmustum.
Aklın yolu biroyle normal mezura yok zaten de su insaatta filan kullanilan olcme aletinden var :) ben de dedim iste aynen iple olcerim onun uzerine koyup bakarim diye cetvel yok
Bende yapayim dedim ama mezura ve cetvel bizdede yok:))iyice merak ettim eve gidince unutmazsam bakayim, gerci mezura da bulmak lazim
Sozunu tutarsin sen,azimli bir hatunsun, hadi git tezini yaz:))Sagol canim, ara verdim bir kk ya bakayim dedim, birazdan yine devam ederim. Esime sozum var bugun 3 sayfa yazmadan donmeyecegim eve
Daha zamanin var, ne durumdasin kolayladin mi?Sagol canim insallah, ilk tez teslim tarihi gecti ama ikincisi agustos ortasi. O zamana kadar bitirisem insallah bu sene mezuunuum
Aaa çok geçmiş olsun bol su iç ve yağlı yeme canımKizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Geçmiş olsun tatlım, inşallah yoktur birşey. Dikkat et kendine, bize de haber verirsin olur mu? Keşke yarına ertelemeselermiş ultrason işini.Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Spora müdürle gidilir miyalnız yapmak pek kolay olmuyor canım ..Bende spora müdürümle gidiyorum.. daha iyi vakit geçiyor
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin canim.Kizlar benim mide agrim hala gecmedi. Bugun doktora gittim. Ve mide degil de safra kesesi gibi gozukuyor dedi bakalim yarin ultrasonla bakacaklar karin bolgeme.
Yolculuklarda , tatillerde otelde, disarida yedigimiz icin bende hep siskin hissederim Deryacim ama eve donup tartildigimda eksi cikar hep.Canlar ben de bittim bugün, hiç yol gitmeye uygun değil bünyem. Çok uzun olmamasına rağmen ödem yaptım hemen, şişkin hissediyorum çok. Akşam yürüyüşü yaptık porsuk çayının orda, gezinerek (öyle tempolu değil). pek de işe yaramadı.
Cok guldum bu yoruma :)))Spora müdürle gidilir mikendi payına düşen sporları da sana yaptırır
Tesekkurler tatli kaptanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
@Harpy canim MUAF sayalim kuzum, ben toparladin biraz diye dusundugumden yazmistim.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - MUAF - - Aomine Daiki ODUL 200IA 200S - - Minikpanda1107 - ODUL - - Mydestinyy - - - - - - - Wizardmom - - - - Derya_the_queen - - enimenime - - Elmasyuzuk - - - - - DeryaOnDiet 200DK 200JJ 200IA - - Diyetteanne - - - 200IA - - - Yawrukush 10DK D - - stitch - - 200S - - cinecin 10DK D - - - DenizinYosunKokusu - - - - - fmad - 200JJ - - Sertugba - - - - - - - klbk33 - - - - - - - tomrs - - - 200IA - - - Kozmogirl17 - 10DK D 200IA - - Mavi boncukkk - - - - MUAF - - Konus dinliyorum - - - - ??? - - - - - - - - - - - - - - - -
Kusuruma bakma canisi.
Canim rica ederim, menu bildirimleri artinca arada hata yapiyorum, gozumden kaciyor.Tesekkurler tatli kaptan
Canım yeşil çay iç istersen bir de su içCanlar ben de bittim bugün, hiç yol gitmeye uygun değil bünyem. Çok uzun olmamasına rağmen ödem yaptım hemen, şişkin hissediyorum çok. Akşam yürüyüşü yaptık porsuk çayının orda, gezinerek (öyle tempolu değil). pek de işe yaramadı.
Afiyet olsuuunKizlar esimle bir kahve molasi veriyoruz, sonra yine gelecegim takima.
Simdilik optum hepinizi, iyi bakin kendinize.
Dipnot: Menulerinizi yazmayi unutmayin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?