- 31 Mayıs 2019
- 142
- 655
- 18
- 34
Sadece su iciyorum feyzacim gece olduğunda. Sabah içerim yarın iyi fikir yesil cayCanım yeşil çay iç istersen bir de su iç
Daha yarın var yarını hafif geçir atarsın inşallah
Canım allah bağışlasın yavrularını, Leslie’yi biliyor musun? Onla evde 45 dk gibi hafif tempolu yürüyüş yapabilirsin, Youtube’da varYa onu nasıl çözü cem bilmiyorum 2 bebeğim var 3 buçuk 1 buçuk yaşlarında yürüyüşe çıkamıyorum diğer sporları da yeni bel fıtığı ameliyati oldum 1 ay oldu Dr 6 ay dikkat dedi yürüyüşü önerdi ama çocuklardan çıkamıyorum akşama kadar da oturduğum söylenemez ne yapabilirim onerileriniz
Yol insanı çok yoruyor, metobolizmasını çok değiştiriyor yaCanlar ben de bittim bugün, hiç yol gitmeye uygun değil bünyem. Çok uzun olmamasına rağmen ödem yaptım hemen, şişkin hissediyorum çok. Akşam yürüyüşü yaptık porsuk çayının orda, gezinerek (öyle tempolu değil). pek de işe yaramadı.
Aahajjajs aşırı güldümSpora müdürle gidilir mikendi payına düşen sporları da sana yaptırır
Güzel canım2 haziran menüsü
1 haşlanmış yumurta
1 hindi füme
Beyaz peynir top peynir kaşar peyniri hepsinden biraz biraz
Domates
1 çay bardağı çay
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğlen
1kepçe kuru fasülye
2 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara
1 kase arpa şehriye salatası
Su
3 litre
Spor
200 ip atlama
Bacak eritme programındaki gün
2455 adım
Aynen öyle yap canımSadece su iciyorum feyzacim gece olduğunda. Sabah içerim yarın iyi fikir yesil cay
Olsun biz duzeltiririz sıkıntı yok herkes kendini biliyor nasılsaCanim rica ederim, menu bildirimleri artinca arada hata yapiyorum, gozumden kaciyor.
Olabilir canım hurma falan?Kızlar birde canım inanılmaz tatlı istiyorAdetime 2 3 gün kaldı ondan galiba
Sizinkiler kilo alırken sen fit olacaksın3 temmuz
Spor: 1 saate yakın akşam yürüyüşü
Menü:
9 gibi çok tahılli ekmekten beyaz peynirli tost
Ara 10.30 bir elma
Öğle 14.00: bir lahmacun, ayran ve yeşillik
Ara16.00 çay ve leblebi unundan kurabiye 2 tane (çok küçük az kalorili birşey, etrafta diyete uygun bir bu vardı, bizimkiler çi börek yerken ben baktım)
Akşam 18.30: kıtır ekmekli ton balıklı salata (yağını koydurmadim)
Latte hariç güzel canım3 temmuz menüm
Kahvaltı: yok
Öğle yemeği:
Avuç içi kadar tavuk ızgara + salata + 3-4 kaşık kuskus + 1 wasa
Ara
Latte + 2 mor erik
Akşam
1 tabak Ispanak + 3 kaşık yoğurt + 2 dilim kepek ekmek + 2 küçük armut
Üstüne
Sütlü kahve
3lt su
Spor:
40 dk yürüyüş
Latteyi niye beğenmedin kız?Latte hariç güzel canım
Latte hariç güzel canım
Tesekkur ederim canm. Ama eskisi kadar veremiyom . bebk dusundugumden galiba kendimi zorlamak istemiyom sankiharikasin canim, zaten senin su geldigin kilonun ve genel olarak kilo verme surecinin hayraniyim
Evet canim, bugun doktor da aynisini dedi sadece haslama ye dedi, gerci diyete de uygun :)Aaa çok geçmiş olsun bol su iç ve yağlı yeme canım
Ultrasondan once en az 6 saat ac kalmam gerekiyormus canim, o yuzden . Yarin sabah kahvalti yapacagim sonra aksama kadar sadece su. aksam da ultrason.Geçmiş olsun tatlım, inşallah yoktur birşey. Dikkat et kendine, bize de haber verirsin olur mu? Keşke yarına ertelemeselermiş ultrason işini.
Sagol canim, insallahHadi insallah guzel haberlerle gelirsin canim.
Bizi haberdar et..
Yolculuklarda , tatillerde otelde, disarida yedigimiz icin bende hep siskin hissederim Deryacim ama eve donup tartildigimda eksi cikar hep.
Seninde oyle olur insallah.
oyy ne guzel inceceik bir hamile olacaksin. Ee canim olani verdin zaten birsey kalmadi kiTesekkur ederim canm. Ama eskisi kadar veremiyom . bebk dusundugumden galiba kendimi zorlamak istemiyom sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?