Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 temmuz menum
10:00 _ 1 kase az yagli peynir (cottage cheese), 1 tabak salata, 1 muz.
13:00_ 2 haslama tavuk pirzola, 1 tabak salata, 2 avuc kiraz.
17:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 seftali.

su: 2 litreyi gecti
spor: yok, hala isyerimdeyim eve gidince ancak uyurum
Yawrukush stitch Elmasyuzuk

oyy ne guzel inceceik bir hamile olacaksin. Ee canim olani verdin zaten birsey kalmadi ki insallah bebis de gelir en uygun zamanda
Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden

Ultrasondan once en az 6 saat ac kalmam gerekiyormus canim, o yuzden . Yarin sabah kahvalti yapacagim sonra aksama kadar sadece su. aksam da ultrason.
Canım yarın zor olacak
Akşam da en son yoğurtla kapatırsan Harika olur

Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden
Hamilesin ye diyenler çok mu ...
Max 15 al canım 12 falan ideal hani kendini yokla
Senin için de çocuğun için de

Hamilesin ye diyenler çok mu ...
Max 15 al canım 12 falan ideal hani kendini yokla
Senin için de çocuğun için de
Suan hamile degilim ama artik dusunuyorum. Ins 15 ustune cikmam canm. Yemeyi cok sevenlerdenim malesef. Burdan ogrendigimle saglikli yiyecekler tercihim olacaktir. Ekmegi az yemegi ogrendim mesela . iki dilimden fazlasi vicdan yapiyor bende

wuuwuu 20 kilo masallah canim.
15 kilo bile alsan dogumda zaten 5 kilo gider.
sadece 10 kilo kalir

Hamile misin canım? Kaçırdım galiba ben öyleyse hayırlı olsun

Suan hamile degilim ama artik dusunuyorum. Ins 15 ustune cikmam canm. Yemeyi cok sevenlerdenim malesef. Burdan ogrendigimle saglikli yiyecekler tercihim olacaktir. Ekmegi az yemegi ogrendim mesela . iki dilimden fazlasi vicdan yapiyor bende
Ooo süpersin :)

3 Temmuz

14.00
Menemen
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi

19.00
Kabak yoğurtlu
Semizotu salatası
Marullu domatesli salata
Fasulye yemeği 2yk
1 dilim ekmek

20.00 Türk kahvesi
Maraş dondurma 1 top(yarın yememek için bugün yiyim dedim)

Su 3L az daha içerim

Spor: Leslie 45 dk

Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk

Çok yorgun hissediyorum bugün erken yazayım dedim

gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.
spor da cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…