- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Latteyi çooook severim ama diyet değil bence şekerli değil mi canımLatteyi niye beğenmedin kız?
Evet evet öyle yap canımEvet canim, bugun doktor da aynisini dedi sadece haslama ye dedi, gerci diyete de uygun :)
Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum ciddenoyy ne guzel inceceik bir hamile olacaksin. Ee canim olani verdin zaten birsey kalmadi kiinsallah bebis de gelir en uygun zamanda
Canım yarın zor olacakUltrasondan once en az 6 saat ac kalmam gerekiyormus canim, o yuzden . Yarin sabah kahvalti yapacagim sonra aksama kadar sadece su. aksam da ultrason.
Süpersin3 temmuz menum
10:00 _ 1 kase az yagli peynir (cottage cheese), 1 tabak salata, 1 muz.
13:00_ 2 haslama tavuk pirzola, 1 tabak salata, 2 avuc kiraz.
17:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 seftali.
su: 2 litreyi gecti
spor: yok, hala isyerimdeyim eve gidince ancak uyurum
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Hamilesin ye diyenler çok mu ...Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden
Suan hamile degilim ama artik dusunuyorum. Ins 15 ustune cikmam canm. Yemeyi cok sevenlerdenim malesef. Burdan ogrendigimle saglikli yiyecekler tercihim olacaktir. Ekmegi az yemegi ogrendim mesela . iki dilimden fazlasi vicdan yapiyor bendeHamilesin ye diyenler çok mu ...
Max 15 al canım 12 falan ideal hani kendini yokla
Senin için de çocuğun için de
esimi arayip soyledim tavuk haslayacak bana yarina yemem icin. sabah da yumurta haslarim olmadi.Evet evet öyle yap canım
Yemeklerini çorba falan bile yağsız yap
wuuwuu 20 kilo masallah canim.Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden
haklisin canimCanım yarın zor olacak
Akşam da en son yoğurtla kapatırsan Harika olur
Ay ins. Bakalim hayirlisi canmwuuwuu 20 kilo masallah canim.
15 kilo bile alsan dogumda zaten 5 kilo gider.
sadece 10 kilo kalir
Of course değil şekerli tatlım ayıpsınLatteyi çooook severim ama diyet değil bence şekerli değil mi canım
Sagol canm ins hayirlisi. Ilk hamilelikten sonra 15 kilo vermistim tekrar almam diyordum ama ikinci hamilelikte baya aldim. Bunda nasil olurum bilemiyorum. Ikincisinde 20 kg verdim ins abartmadan saglikli beslenirim.hamilelikte aliyorum cidden
Ooo süpersin :)Suan hamile degilim ama artik dusunuyorum. Ins 15 ustune cikmam canm. Yemeyi cok sevenlerdenim malesef. Burdan ogrendigimle saglikli yiyecekler tercihim olacaktir. Ekmegi az yemegi ogrendim mesela . iki dilimden fazlasi vicdan yapiyor bende
Aynen öyle yap canım çok geçmiş olsunesimi arayip soyledim tavuk haslayacak bana yarina yemem icin. sabah da yumurta haslarim olmadi.
Oooo nasıl latte oOf course değil şekerli tatlım ayıpsın
sagol canimAynen öyle yap canım çok geçmiş olsun
Oooo nasıl latte o
gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.3 Temmuz
14.00
Menemen
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
19.00
Kabak yoğurtlu
Semizotu salatası
Marullu domatesli salata
Fasulye yemeği 2yk
1 dilim ekmek
20.00 Türk kahvesi
Maraş dondurma 1 top(yarın yememek için bugün yiyim dedim)
Su 3L az daha içerim
Spor: Leslie 45 dk
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
Çok yorgun hissediyorum bugün erken yazayım dedim
Az var kaptanım,yarım saat sıcakta ter döke döke yürüyüşSpor var mi kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?