Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım makarna olmamış
Harici su da spor da menü de güzel makarna hariç...

3 temmuz carsamba
Sabah
Has.yumurta 4 zeytin domates salatalik biraz peynir
Oglen
Ayran corbasi
1 kofte
Aksam
Tavuklu sebze yemegi
Salata
Su 2 bucuk simdilik
Süpersin
Canım oturduğun yerden yana dönme ya da tv izlerken otur Kalk falan da yapabilirsin

Sagol canm. Amin ins

Iyiaksamlar kizlar bugun kayinvalidemdeydim duzensiz yedim yine evden cikmamak en iyisi benim icin sanirim

Sabah 10.00
Bol domates salatalik
Peynir
2 dilim salam
Sekersiz cay 3 bardak
Avuc buyuklugunde 1.5 dilim ekmek
Ara12.00
1 tane siyah erik
1 fincan sekersiz cay

Oglen 14.00
3 kasik kuru fasulye
2 kasik yogurt
1 kucuk kiyi ekmek

Gelelim zurnanin zirt dedigi yere

Aksam19.00

2 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
2 kasik yogurtlu makarna
Ekmek yok

Kaynanamin menusunapim

Ara 21.00
4 ucgen dilim karpuz

Biraz oncede 2 kofte yedim oglumun kalanı

Spor bol kosturma cocuklarla
30 dakika ay yuruyusu

Su baya bi cok ictim ama hesabini bilemicem kizlar

Canım hem makarna hem pilav mı ...

Evet pilavi kendi tabagima almistim yogurtlu makarnada oglumun tabagindaydi kalmasin diye yedim isteyemiyeydim eydi....
Bence yarını çok hafif geçir canım
Cuma tartı günümüz
Yarın çocukların tabağında kalanları da kocana postala sana o tabaklar kilo aldırıyor...

Bende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.
Eki Görüntüle 2284767
Nazarlara geldim sanırım
Geçmiş olsun canım dinlen yaparsın iyi olunca
Ayşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim
Sağol canım bilmiyorum kendim hakkında yorum yapmayı sevmiyorum ama disaridan begeniyorlar
Çok kaba değil benim ideal olduğunu düşünüyorum şuan ama daha fazla şişmezsem özellikle bacaklardan cabuk kaslaniyorum inşallah olursun canım sporla

Bende öyle benim topuk çok değildi gözüm yemedi büyük topuğa hiç giymem sevmem
Sağol canım

Sağol canım
Ya nedemessin canım
Yok ondan korkuyorum geçen ay ilaçla girmiştim 12 gün arayla 2 kere olmuştum bu ay gecikti rahim incelmesi vardı

Sağol canım Ben biraz duygusalım sanırım cabuk ağlıyorum mutlu olsam.bile ağlıyorum evet biraz yapmacık oluyor içinden geliyorsa ağla zorlamaya gerek yok canım başıma gelince bakarım agliyormuyum
Inşallah düzelir canım tamam deneyeceğim
Çok seviyorum kaslı görünmeyi özellikle kol ve karında ki karnimda belirmeler gölgeler başlamış çok mutlu oldum
Sende spora devam et yeniden belirir çabucak canım
Bence istersen yaparsın ünlüler de çocuklu ama hepsi kaslı bizim ne eksiğimiz varki aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…