Canım makarna olmamışKızlar bugün telefonumu serviste unuttum yarın sabab alacağım.. Bu yüzden menümü hemen yazıp çıkacagım yarın görüşürüz
Sabah (09:00)
2 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynşr
Salatalık domates
Öğlen (13:45)
2 yemek kaşığı domates çorbası
3 adet domates soslu köftr
4 yk yoğurtlj makrna
Akşam(17:30)
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak kefir
Su
2.5 lt
Spor
45 dk plates
Canım evde leslie de yapabilirsinBen cocuklari uyutup cikmayi planliyorum insallah kayinvalidem bi sikinti cikarmazsa oyle bir cozum buldum simdilik
Süpersin3 temmuz carsamba
Sabah
Has.yumurta 4 zeytin domates salatalik biraz peynir
Oglen
Ayran corbasi
1 kofte
Aksam
Tavuklu sebze yemegi
Salata
Su 2 bucuk simdilik
Sagol canm. Amin insArpa sehriye salatasi aksam olunca kotu olmus kuzum..
Bulgur pilavini da birkac kasiktan fazla kacirmamaya calis,bende cok severim bulgur pilavi o yuzden yapmiyorum:)
Canim tarcinli sut ic, veya 1 adet kuru meyve, ya da 1-2 kare bitter ye canim.
Bozma diyetini.
Eskisehire kadar gidip cig borek yemeden donme.
Ben ceza yazarim sen 1 tane olsun ye, inanilmaz bir lezzet.
Kaptan ceza karsiligi izin verdi:))
Her zaman ki gibi cok guzel :)
Ben begendim :)))
Guzel vermissin ne guzel, bebiste en guzel zamanda gelsin..
Kolaylikla gecsin yarin, aklimdasin canim..
Cok guzel, dinlen kuzum..
Yazdin mi 3 sayfani?
Hamileliklerde hepimiz aliyoruz, dert etme, sonra gelir bizle zayiflarsin, sen hamile kalinca onun tadini cikartmaya bak:)
Cok iyi dusunmussun:)
Afiyet olsun canim, dondurmayi az yemissin sevindim:)
Olsun hic yoktan iyidir gulum.:)
Lesllie harika enerji harcattiriyor valla super bence evde oturup firsat bulursam yapicam yarin cocukllarda egleniyor onunla hemCanım evde leslie de yapabilirsin
Sesi az kısıp çocuklardan farklı odada
Canım hem makarna hem pilav mı ...Iyiaksamlar kizlar bugun kayinvalidemdeydim duzensiz yedim yine evden cikmamak en iyisi benim icin sanirim
Sabah 10.00
Bol domates salatalik
Peynir
2 dilim salam
Sekersiz cay 3 bardak
Avuc buyuklugunde 1.5 dilim ekmek
Ara12.00
1 tane siyah erik
1 fincan sekersiz cay
Oglen 14.00
3 kasik kuru fasulye
2 kasik yogurt
1 kucuk kiyi ekmek
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere
Aksam19.00
2 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
2 kasik yogurtlu makarna
Ekmek yok
Kaynanamin menusunapim
Ara 21.00
4 ucgen dilim karpuz
Biraz oncede 2 kofte yedim oglumun kalanı
Spor bol kosturma cocuklarla
30 dakika ay yuruyusu
Su baya bi cok ictim ama hesabini bilemicem kizlar
Süper çok sevindimLesllie harika enerji harcattiriyor valla super bence evde oturup firsat bulursam yapicam yarin cocukllarda egleniyor onunla hem
Evet pilavi kendi tabagima almistim yogurtlu makarnada oglumun tabagindaydi kalmasin diye yedim isteyemiyeydim eydi....Canım hem makarna hem pilav mı ...
Bence yarını çok hafif geçir canımEvet pilavi kendi tabagima almistim yogurtlu makarnada oglumun tabagindaydi kalmasin diye yedim isteyemiyeydim eydi....
Geçmiş olsun canım dinlen yaparsın iyi oluncaBende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.
Eki Görüntüle 2284767
Nazarlara geldim sanırım
Sağol canımAyşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim
Bende öyle benim topuk çok değildi gözüm yemedi büyük topuğaAfiyet olsun şifa olsun canim. Dışin iyilesene kadar mecbur püreler sıvı yiyecekler .. afiyet olsun
Canim süpersin. 3 gun boyunca menülerinde sporun da harika.. suyu da her gün daha cok arttirmissin.. guzel bir ekşi gelir ins.
Bazen hepimiz de oluyor canim. Buraya ne kadar cok uğrarsak o kadar motive oluyoruz bence..
Yüksek topuklular üzerinde oynayabilenleri cok tebrik ediyorum.. topujluyka en fazla yarim saat durabiliyorum sonrası fena...
Daha ne olsun ne olsun... super
2 kere 45 dk leslie misuper canim. Menü de guzel su da.. afiyet olsun
Birlikte yapmak cok eğlenceli olur ya. Bazen cocuklar bana eşlik ediyo o zaman bile cok eğleniyoruz ki arkadaşla daha eğlenirsiniz, ne guzel :)
Masallah cnm
Tesekkur ederim daha super olucam insallahSüpersin
Canım oturduğun yerden yana dönme ya da tv izlerken otur Kalk falan da yapabilirsin
Sağol canımGuzel bir tez konusu, kolaylikla bititrirsin insallah canim:)
Ay dunden beri kendimi toplayamiyorum kuzum, saat farkindan birde oku oku bitmiyor:)
Menun diyet icin guzel ama ac kalmissin kuzum..
Biran evvel toparlanirsin insallah.
Yogurt, pure, corbaya yuklen canim...
Ise yararlar ve rahatlarsin insallah canim:)
Menulerde sporlarda guzel canim, gunluk gunluk yazmaya calis menulerini.
Nasilsin?
Toparlarsin canim, kotu degil menun ilk gun icin.
Canini sIkma..
Cok guzel canim :)
Cok guzel canim :)
Sanada afiyet olsun canim:)
Gorduler senin gibi fistigi, herkes bakar tabi:))
Canim ilk kez mi oluyor?
Zaman zaman hava degisimi, stres vs ile gecikmeler olabilir..
Canim cocuklarin kucuk cok disari cikamazsin, firsatin oldugunda leslie ile yuruyus videolarini ac ve onu yapmaya calis:)
Tabii ki yeterki istikrarlı olalımTesekkur ederim daha super olucam insallah
Sağol canımİyi tatiller canım. BOl kalori yakmalı bol eğlenceli bir tatil diliyorum
canım sen becerikli bir kıza benziyorsun Yoğurt lu dondurma tarifleri bir dene istersen
Maşallah ne güzel 3 litre içmişsin bir sevemedim su içmeyi. İçine çilek ya da salatalık nane vs. atıp aromalı yapıyorum ama bu ara üşeniyorum ona da
Sefa’n olsun canım. İyi eğlenmişsin. Kendi kınamda bile ağlayamadım. Çok da severim annemi ama çok yapmacık bir konsept gibi geliyor kınada ağlatmalar. Kardeşimin kınadında amcamın kınasında bile ağladım ama kendiminkinde ağlayamadım. Bir de çok aşıktım o zaman. Uzak mesafeydi. Galiba kavuşma mutluluğu ağır basmıştı
%100 Katılıyorum. Sen de o yaşlanmayanlardan olacaksın bu gidişle. Maşallah
Spor diyet hormonları etkiler. Hiç telaş yapma.
Eğer seviyorsan kaslı vücut hiç bozma. Benim bacaklarımda da Cross County koşudan ve voleyboldan kalma kaslarım var. Aynen iki kat biraz törpülendi yıllar içinde ama bayağı bildiğin kastı öncesinde.
Bayılırım ama yalnız izleyemem
Evet hafif kas çok kadınsı duruyor karında. Ben de istiyorum ama üç çocuktan sonra üç yıl sıkı karın çalışma gerektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?